-
Με τα βοηθήματα τι θα γίνει;
Προτείνω off το steering και το braking.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Με τα βοηθήματα τι θα γίνει;Προτείνω off το steering και το braking.
Βοηθηματα ως εχουν...καμια αλλαγη.
-
Παίζεις με βοηθήματα;
-
Απορία με: 'Τέλος αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη εκκίνηση θα γίνεται reload'
Αν κάποιος stalledάρει στην εκκινήση θα κάνουμε restart? -
Τι πρόβλημα; Re-load μόνο αν crash-άρει.
-
Παίζεις με βοηθήματα;Οχι
-
Τι πρόβλημα; Re-load μόνο αν crash-άρει.Συμφωνώ.
-
Πάντως είναι μαλακία να χάσει κάποιος για ένα δευτερόλεπτο επειδή ο άλλος όταν έκανε ένα λάθάκι στο φρενάρισμα δεν το πλήρωσε επειδή τον κράτησε η 'γραμμή' κι εγώ να το πληρώνω.
Επίσης ξέρετε πόσο μπορεί να κερδίσει κάποιος με το steering;
Ποιοι παίζουν με assistance;
Εγώ όχι.
-
Όλοι παίζουμε με assistance. Είτε steering, είτε braking, είτε stability....
-
Κοιταξε να δεις...
Με braking assistance δε νομιζω πως προκειται να παιζει κανεις με αυτο...διοτι σε κανει πιο αργο τουλαχιστον 2-3 δλ,οσον αφορα τωρα το steering πιστεψε με πως δεν εχει καμια ιδιαιτερη διαφορα με το να το εχεις αυτο,ουτε εχεις αποκλιση στους χρονους,απλα εχω δει οτι σε τετακε μονο αν κανεις σε επαναφερει πιο γρηγορα...τιποτα παραπανω... -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
απλα εχω δει οτι σε τετακε μονο αν κανεις σε επαναφερει πιο γρηγορα...τιποτα παραπανω...Αυτό είναι το spin-recovery.
-
Με το steering κερδίζεις χρόνο, κι επίσης κρατιέσαι στην πίστα καλύτερα.
Το δοκίμασα μια φορά στο 'low' στο Spa είχα κερδίσει κάπου 1,5 sec. -
Παντως εχω δοκιμασει με steering και εχω δει οτι δεν εχει διαφορα απο το να το εχεις απενεργοποιημενο...
-
Σε ένα racing παιχνίδι steering, braking, spin recovery etc. είναι ηλίθιο να τα χρησιμοποιείς. Εκτός αν είσαι 7 χρονών.
-
Εγώ ακόμα και με stability off με λίγες δοκιμές που έκανα με το Vasilaki είμουν μόνο 1 δευ. πιο αργός χωρίς να αλλάξω το σεταπ, οπότε προτείνω να μείνουν ως έχουν για να μη μπαίνουμε στη διαδικασία να βρίσκουμε νέα σετάπ από την αρχή που θα μας οδηγήσουν.... στο ίδιο χρόνο με τα aids Επίσης όντως μερικά assistance σε κάνουν πιο αργό (abs, κτλ) αλλά ας μείνουν ως έχουν για να συμμετέχουν και νέοι οδηγοί
O pini λογικά θα προτιμήσει overcast ενώ αν και ο theofaman υποστηρίξει overcast τότε έχουμε ισσοπαλία.
-
Μα ποιος κεράτας ρε πούστη μου λέει πως και αν κάποιος καινουργιος να έρθει πως θα παίζει με τα assistance. Εξάλλου υπάρχει διαφορετικός χειρισμός το 2002 με το 2004 οπότε τα set-up θα αλλάξουν.
-
Ο χρήστης BiLL-MS έγραψε:
O pini λογικά θα προτιμήσει overcast ενώ αν και ο theofaman υποστηρίξει overcast τότε έχουμε ισσοπαλία.
changing
-
σε περίπτωση crash & reload του server γνωρίζετε ότι οι καιρίκες συνθήκες θα αλλάξουν? Δηλ. μπορεί να βρέχει πριν και μετά να έχει βγάλει ήλιο...
-
Ναι.
-
Ανανέωση των κανονισμών (σε μπλε χρώμα οι αλλαγές)
2004 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ F1 CHALLENGE 99-02 v1.3 *updates- Ο αγώνας αποτελείται από 4 session, ελεύθερα δοκιμαστικά, επίσημα δοκιμαστικά, warm up και αγώνα
- Η διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών θα είναι 30 λεπτά και κάθε οδηγός θα μπορεί να κάνει απεριόριστο αριθμό γύρων. Μετά το πέρας αυτού δε θα μπορεί να συμμετέχει κάποιος οδηγός στα επίσημα δοκιμαστικά (ενώ δε συμμετείχε στα ελεύθερα) εκτός αν αντιμετώπησε κάποιο σημαντικό πρόβλημα και η απόφαση θα παρθεί από τα άτομα που ήδη συμμετέχουν στο session εκείνη τη στιγμή.
- Η διάρκεια των επίσημων δοκιμαστικών είναι μεταβαλλόμενη ανάλογα με το αριθμό των παικτών που συμμετέχουν ωστόσο κάθε οδηγός θα έχει 1 μόνο νόμιμη προσπάθεια. Η σειρά εμφάνισης θα καθορίζεται από το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα με το νικητή να βγαίνει τελευταίος. Όσοι συμμετέχουν για 1η φορά θα κάνουν τη προσπάθειά τους 1οι και η σειρά τους θα καθορίζεται από το αποτέλεσμά τους στα ελεύθερα δοκιμαστικά όπου ο αυτός με το καλύτερο χρόνο θα βγαίνει τελευταίος. Δεν υπάρχει περιορισμός στη ποσότητα καυσίμων η οποία άλλωστε δε μπορεί να «ελεχθεί»
- Η χρονική διάρκεια του warm up θα είναι 10 λεπτά
- Η διάρκεια του αγώνα θα είναι το 25% της συνολικής απόστασης με τη δυνατότητα αλλαγής εφόσον το επιθυμεί το σύνολο των συμμετεχόντων.
- Οι καιρικές συνθήκες θα είναι πάντα changing
- Επιτρέπονται όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα
- Σε κάθε επίσημο αγώνα μπορεί να συμμετέχει μόνο όποιος είναι εγγεγραμμένος στο forum 4 TROXOI και έχει τη άδεια να συμμετέχει σε όσους αγώνες θέλει.
- Κανένας οδηγός δεν είναι υποχρεωμένος να δηλώσει συμμετοχή πριν τον αγώνα
- Το όνομα του Server και ο κωδικός του θα είναι πάντα: Server Name: 4T FORUM Password: HELLAS (μπορεί ωστόσο να αλλαχθεί αν αντιμετωπιστεί πρόβλημα)
- Όσοι συμμετέχοντες έχουν mismatch δε θα παίρνουν μέρος στους αγώνες (με εξαίρεση το .exe mismatch)
- Ο server έχει την υποχρέωση να σώζει το replay του αγώνα σε περίπτωση που το αποτέλεσμα αμφισβητηθεί
- Η βαθμολογία θα έχει ως εξής: 10-8-6-5-4-3-2-1
- Όσοι οδηγοί τιμωρηθούν από το παιχνίδι με DQ δε θα βαθμολογηθούν εφόσον υπέπεσαν σε προσωπικό οδηγικό λάθος. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση (disconnect κτλ) θα βαθμολογηθούν κανονικά.
15. Αλλαγές στους παραπάνω κανονισμούς κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος είναι εφικτές εφόσον το ζητήσει το σύνολο των συμμετεχόντων
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ F1 CHALLENGE-SEASON 2004