-
Χθες ως γνωστον ειχαμε τον τελευταιο αγωνα για την σεζον 2002...
Το θεμα ειναι οτι τωρα θα αρχισουμε την 2004 και πιστευω πως καλο ηταν να υπαρχει ενα ξεχωριστο thread για να δουμε ποσοι απο εμας εχουν την συγκεκριμενη αναβαθμιση,ποσοι σκοπευουν να παρουν μερος στο νεο πρωταθλημα,αλλα και για να συζητησουμε για τους κανονισμους και κυριως για τις κατατακτηριες δοκιμες,οπου εκει ισως να υπαρχουν καποιες διαφωνιες...
Λοιπον καταθεστε τις προτασεις,αλλα και τις συμμετοχες σας...
-
Το θεμα ειναι οτι τωρα θα αρχισουμε την 2004 και πιστευω πως καλο ηταν να υπαρχει ενα ξεχωριστο thread για να δουμε ποσοι απο εμας εχουν την συγκεκριμενη αναβαθμιση,ποσοι σκοπευουν να παρουν μερος στο νεο πρωταθλημα,αλλα και για να συζητησουμε για τους κανονισμους και κυριως για τις κατατακτηριες δοκιμες,οπου εκει ισως να υπαρχουν καποιες διαφωνιες...
-
-
καλά έκανες και έβαλες ξεχωριστό post, εγώ το έχω αρκετό καιρό το 2004, ωστόσο θέλω να ρωτήσω αν θα κάνουμε τελικά τον αγώνα που λέγαμε 50% Spa, or Suzuka....
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
καλά έκανες και έβαλες ξεχωριστό post, εγώ το έχω αρκετό καιρό το 2004, ωστόσο θέλω να ρωτήσω αν θα κάνουμε τελικά τον αγώνα που λέγαμε 50% Spa, or Suzuka....Εγω προσωπικα οπως ειπα και χθες στα παιδια,δεν προκειται να παρω μερος σε τοσο μεγαλη αποσταση online...εδω 20% κανουμε και κοντευουμε για το τρελλαδικο...
Παντως το 20% προτεινω να παραμεινει και το 2004. -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
καλά έκανες και έβαλες ξεχωριστό post, εγώ το έχω αρκετό καιρό το 2004, ωστόσο θέλω να ρωτήσω αν θα κάνουμε τελικά τον αγώνα που λέγαμε 50% Spa, or Suzuka....
Εγω προσωπικα οπως ειπα και χθες στα παιδια,δεν προκειται να παρω μερος σε τοσο μεγαλη αποσταση online...εδω 20% κανουμε και κοντευουμε για το τρελλαδικο...
Παντως το 20% προτεινω να παραμεινει και το 2004.όντως λογικά θα υπάρχουν προβλήματα με τη σύνδεση, ωστόσο αν σκεφτείς το συνολικό χρόνο που είμαστε online (μετά το τέλος του αγώνα που μιλάμε αρκετή ώρα) ίσως να μην είναι τόσο άσχημα τελικά.
-
Συγνωμη, αυτο το Expansion Pack οντως χρειαζεται 2.7gb σκληρο για εγκατασταση ή μας δουλευει?
-
Απο περιεργεια και μονο,τι χρονους κανετε στην Αυστραλια;
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Συγνωμη, αυτο το Expansion Pack οντως χρειαζεται 2.7gb σκληρο για εγκατασταση ή μας δουλευει?ναι, εμένα είναι 2,6 αλλά και με το 1995 Mode ενσωματωμένο. Πότε θα παίξουμε πρωτάθλημα στο 1995 mode? Πολύ θα ήθελα να πάρω το τίτλο με το μονοθέσιο που έτρεχε ο ΜΣ τότε
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Απο περιεργεια και μονο,τι χρονους κανετε στην Αυστραλια;Σε ρυθμό αγώνα κάνω 1.26. Σε δοκιμαστικά δεν ξέρω
-
Συγνωμη, αυτο το Expansion Pack οντως χρειαζεται 2.7gb σκληρο για εγκατασταση ή μας δουλευει?
ναι, εμένα είναι 2,6 αλλά και με το 1995 Mode ενσωματωμένο. Πότε θα παίξουμε πρωτάθλημα στο 1995 mode? Πολύ θα ήθελα να πάρω το τίτλο με το μονοθέσιο που έτρεχε ο ΜΣ τότε
Μην βιάζεσαι τόσο, η αντεπίθεση μόλις ξεκινά
-
πότε λέτε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα? Καταρχήν νομίζω αυτοί που συνήθως συμμετέχουμε σε αγώνες το έχουν όλοι...
-
πότε λέτε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα? Καταρχήν νομίζω αυτοί που συνήθως συμμετέχουμε σε αγώνες το έχουν όλοι...One week off θα ηταν καλά πιστεύω
EDIT: 1.24.600 fly lap -
Όποιος κόβει στις στροφές θα του κόψω τον κώλο.
thanks,
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
πότε λέτε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα? Καταρχήν νομίζω αυτοί που συνήθως συμμετέχουμε σε αγώνες το έχουν όλοι...One week off θα ηταν καλά πιστεύω
συμφωνώ για να έχουν χρόνο να τεστάρουν και άτομα που μόλις το κατέβασαν
-
συμφωνώ για να έχουν χρόνο να τεστάρουν και άτομα που μόλις το κατέβασαν
Ή που δεν το εχουν στησει ακομη γιατι ο σκληρος τους ειναι τιγκα
-
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Das Rennen: 20%
Weather: Random
Qualifying: Θα τρέχουμε τον έναν γρήγορο γύρο μας ξεχωριστά και ο καθένας θα βγαίνει στην πίστα σύμφωνα με το αποτέλεσμα του FP. O τελευταίος του FP θα βγαίνει πρώτος στα δοκιμαστικά στην πίστα κ.ο.κ.
Όποιος δεν έχει μπει μέχρι την έναρξη των δοκιμαστικών, δεν συμμετέχει.
Warm Up: Εφόσον τα δοκιμαστικά θα τελειώνουν γρήγορα, προτείνω 10 λεπτά warm up.
Όποιος πάρει DQ δεν παίρνει βαθμούς.
Αυτά μέχρι στιγμής.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Όποιος πάρει DQ δεν παίρνει βαθμούς.Μόνο με αυτό και με αυτό διαφωνώ.
O τελευταίος του FP θα βγαίνει πρώτος στα δοκιμαστικά στην πίστα κ.ο.κ.
Αν είναι να έχουμε σειρά ας προκύπτει από τον πρηγούμενο αγώνα.
-
Η αλλη λυση ειναι οπως ειπε και ο theo και την βρισκω και πιο καλη,να τρεχουμε με αντιστροφη την καταταξη απο τον προηγουμενο αγωνα,γιατι ειναι πολυ πιθανο εαν καποιος αργησει να μπει στα ελευθερα να μην προλαβει να κανει καποιο καλο χρονο...
Οσο για το Warm-up συμφωνω πως πρεπει να υπαρξει ενα 10λεπτο... -
Βασιλη σημερα θα μπορεσεις για το 1ο testing?
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ F1 CHALLENGE-SEASON 2004