-
Να πω λοιπον κι εγω πού διαφωνω μου μιας και δεν μπηκα χθες και δεν εχω στησει ακομη το 2004:
- Η διάρκεια των επίσημων δοκιμαστικών είναι μεταβαλλόμενη ανάλογα με το αριθμό των παικτών που συμμετέχουν ωστόσο κάθε οδηγός θα έχει 1 μόνο νόμιμη προσπάθεια.
Ενας γυρος για επισημα ειναι λιγος μιας και σε υποχρεωνει να πας μαζεμενα χωρις να τα δινεις ολα. Επιπλεον μειωνει την αξια των δοκιμαστικων και σου δινει μικροτερη ευκαιρια να κανεις καλο γυρο. ΟΚ το συστημα χρησιμοποιηθηκε το 2004 αλλα δε σημαινει οτι ειναι το καλυτερο. Εγω θα προτιμουσα εστω και 2 γυρους αν το παιχνιδι το επιτρεπει, θα ειναι πιστευω πιο δικαιο και θα δωσει μεγαλυτερο σασπενς.
- Οι καιρικές συνθήκες θα είναι πάντα changing
Με changing συνθηκες ισως να μη συμμετεχω. Ή μαλλον ισως θα μπαινω και θα τρεχω αν ειναι στεγνο. Αυτο γιατι 1ον επειδη κατανταει ρουλετα παρα σοβαρη ( ) προσπαθεια, και επιπλεον δεν εχω χρονο να κανω δοκιμες σε στεγνο και βρεγμενο (ή να προετοιμαζομαι σε στεγνο και να παει στραφι)
- Η βαθμολογία θα έχει ως εξής: 10-8-6-5-4-3-2-1
Προτεινω το παλιο 10-6-4-3-2-1. Και παλι το αλλο χρησιμοποιηθηκε το 2004 αλλα δεν πιστευω να αρεσει σε κανεναν. Δεν επιβραβευει το νικητη ή το 2ο, βαθμολογει καποιον ακομη κι αν απλα συμμετεχει και σερνεται, και καταδικαζει καποιον αν δεν μπορει να τρεξει σε εναν αγωνα.
- Όσοι οδηγοί τιμωρηθούν από το παιχνίδι με DQ δε θα βαθμολογηθούν εφόσον υπέπεσαν σε προσωπικό οδηγικό λάθος. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση (disconnect κτλ) θα βαθμολογηθούν κανονικά.
Υποθετω οτι αν κανει καποιος χοντραδα στην εκκινηση το ξαναφορτωνουμε οπως μεχρι τωρα. Το θεμα ειναι τι γινεται σε περιπτωση disconnect και αν υπαρχει περιπτωση ο disconnected να βαθμολογηθει (πχ αν ειναι στον τελευταιο γυρο ή κατα τον τερματισμο)
ΥΓ Τα παραπανω αν θελετε μην το αποκλειετε μονο και μονο επειδη καταληξατε σε αλλα, σκεφτειτε τα λιγο πρωτα. Αλλα και να μην αλλαξουν δεν τρεχει και τιποτα, παιχνιδι ειναι
-
Αναρωτιέμαι αν το παίζει 'αντρικά' κανεις το παιχνίδι.
-
Επισης διαφωνω με τα παρακατω:
Οπότε ότι είναι να γίνει θα γίνει τώρα γιατί όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα αυτά θα ισχύουν. Δεν αλλάζουν ενδιάμεσα.
Επίσης ο server θα ανοίγει την συγκεκριμένη ώρα του FP. Δεν έχει 'άνοιξε τον λίγο νωρίτερα' ούτε 'είναι ήδη ανοιχτός από τώρα'.
-
Το παιχνίδι πρέπει να παίζεται real-ιστικά.
-
Οχι pini...τουλαχιστον τα quals πρεπει να παραμεινουν συμφωνα με το ακριβες συστημα του 2004 χωρις να επελθει καμια αλλαγη,εξ'αλλου η πλειοψηφια συμφωνει...
Επισης και το συστημα βαθμολογησης πρεπει να ειναι ιδιο με το τωρινο,γιατι ισως δεν θα υπαρχουν τοσο μεγαλες βαθμολογικες αποκλισεις οπως ειχαμε μεταξυ του 1ου ms και του 2ου Βασιλη... -
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Επισης διαφωνω με τα παρακατω:Επίσης ο server θα ανοίγει την συγκεκριμένη ώρα του FP. Δεν έχει 'άνοιξε τον λίγο νωρίτερα' ούτε 'είναι ήδη ανοιχτός από τώρα'.
Με αυτο γιατι διαφωνεις;
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Οχι pini...τουλαχιστον τα quals πρεπει να παραμεινουν συμφωνα με το ακριβες συστημα του 2004 χωρις να επελθει καμια αλλαγη,εξ'αλλου η πλειοψηφια συμφωνει...Μα γι'αυτο εξηγουμαι κι εγω, μηπως και αλλαξω τη γνωμη της πλειοψηφιας!!!
Επισης και το συστημα βαθμολογησης πρεπει να ειναι ιδιο με το τωρινο,γιατι ισως δεν θα υπαρχουν τοσο μεγαλες βαθμολογικες αποκλισεις οπως ειχαμε μεταξυ του 1ου ms και του 2ου Βασιλη...
Μα θα ηταν δικαιο να μην ειχει ο ms τοσο μεγαλη διαφορα?
-
Ε φυσικά, αφού έτρεξε στους περισσότερους αγώνες.
-
Δυσκολα νομιζω πως θα την αλλαξεις...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Επίσης ο server θα ανοίγει την συγκεκριμένη ώρα του FP. Δεν έχει 'άνοιξε τον λίγο νωρίτερα' ούτε 'είναι ήδη ανοιχτός από τώρα'.
Με αυτο γιατι διαφωνεις;
5 λεπτα πριν 5 μετα δε χαθηκε ο κοσμος
-
Όποιος δεν μπορεί να τον ανοίγει στην ώρα του τότε να μην κάνει τον server.
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Ενας γυρος για επισημα ειναι λιγος μιας και σε υποχρεωνει να πας μαζεμενα χωρις να τα δινεις ολα. Επιπλεον μειωνει την αξια των δοκιμαστικων και σου δινει μικροτερη ευκαιρια να κανεις καλο γυρο. ΟΚ το συστημα χρησιμοποιηθηκε το 2004 αλλα δε σημαινει οτι ειναι το καλυτερο. Εγω θα προτιμουσα εστω και 2 γυρους αν το παιχνιδι το επιτρεπει, θα ειναι πιστευω πιο δικαιο και θα δωσει μεγαλυτερο σασπενς.
Με changing συνθηκες ισως να μη συμμετεχω. Ή μαλλον ισως θα μπαινω και θα τρεχω αν ειναι στεγνο. Αυτο γιατι 1ον επειδη κατανταει ρουλετα παρα σοβαρη ( ) προσπαθεια, και επιπλεον δεν εχω χρονο να κανω δοκιμες σε στεγνο και βρεγμενο (ή να προετοιμαζομαι σε στεγνο και να παει στραφι)
Προτεινω το παλιο 10-6-4-3-2-1. Και παλι το αλλο χρησιμοποιηθηκε το 2004 αλλα δεν πιστευω να αρεσει σε κανεναν. Δεν επιβραβευει το νικητη ή το 2ο, βαθμολογει καποιον ακομη κι αν απλα συμμετεχει και σερνεται, και καταδικαζει καποιον αν δεν μπορει να τρεξει σε εναν αγωνα.
Υποθετω οτι αν κανει καποιος χοντραδα στην εκκινηση το ξαναφορτωνουμε οπως μεχρι τωρα. Το θεμα ειναι τι γινεται σε περιπτωση disconnect και αν υπαρχει περιπτωση ο disconnected να βαθμολογηθει (πχ αν ειναι στον τελευταιο γυρο ή κατα τον τερματισμο)
ΥΓ Τα παραπανω αν θελετε μην το αποκλειετε μονο και μονο επειδη καταληξατε σε αλλα, σκεφτειτε τα λιγο πρωτα. Αλλα και να μην αλλαξουν δεν τρεχει και τιποτα, παιχνιδι ειναι
καταρχήν δεν έχουμε καταλήξει κάπου
Λοιπόν όσον αφορά τα επίσημα δοκιμαστικά νομίζω το σύνολο θέλει να είναι 1 γρήγορος γύρος και αρέσει και σε μένα αυτή η πρόκληση. Επίσης τα όποια λάθη θα ανακατέψουν τη τράπουλα και τέλος μη ξεχνάμε ότι μια κακή επίδοση δε σου χαλάει τον αγώνα αν είσαι γρήγορος
Στις καιρικές συνθήκες δεν έχω κανένα πρόβλημα όπως και να είναι
Η βαθμολογία καλό ειναι να είναι έτσι διότι οι βαθμολογικές διαφορές θα είναι μικρότερες και πιστεύω όποιος είναι πίσω θα πιέσει διότι στο F1 challenge το... προσπέρασμα είναι εύκολη λύση
Τέλος αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη εκκίνηση θα γίνεται reload ενώ στη βαθμολογία με το DQ έγραψα ότι αν έχει κάποιος πρόβλημα από εξωτερικό παράγοντα θα βαθμολογηθεί κανονικά εφόσον συμμετείχε στο αγώνα έστω και για 1 γύρο.
-
μη κολλάτε στη ώρα διεξαγωγής, όταν λέμε 22.00 θα είναι 22.00 απλά πράγματα. Βέβαια το αν καθυστερήσει κάποιος για κάποιο λόγο είναι ανθρώπινο και δε θα του πάρουμε το κεφάλι, αλλά δε πρέπει να ανοίγει νωρίτερα.
-
Ανανέωση των κανονισμών (σε μπλε χρώμα οι αλλαγές)
2004 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ F1 CHALLENGE 99-02 v1.2 *updates- Ο αγώνας αποτελείται από 4 session, ελεύθερα δοκιμαστικά, επίσημα δοκιμαστικά, warm up και αγώνα
- Η διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών θα είναι 30 λεπτά και κάθε οδηγός θα μπορεί να κάνει απεριόριστο αριθμό γύρων. Μετά το πέρας αυτού δε θα μπορεί να συμμετέχει κάποιος οδηγός στα επίσημα δοκιμαστικά (ενώ δε συμμετείχε στα ελεύθερα) εκτός αν αντιμετώπησε κάποιο σημαντικό πρόβλημα και η απόφαση θα παρθεί από τα άτομα που ήδη συμμετέχουν στο session εκείνη τη στιγμή.
- Η διάρκεια των επίσημων δοκιμαστικών είναι μεταβαλλόμενη ανάλογα με το αριθμό των παικτών που συμμετέχουν ωστόσο κάθε οδηγός θα έχει 1 μόνο νόμιμη προσπάθεια. Η σειρά εμφάνισης θα καθορίζεται από το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα με το νικητή να βγαίνει τελευταίος. Όσοι συμμετέχουν για 1η φορά θα κάνουν τη προσπάθειά τους 1οι και η σειρά τους θα καθορίζεται από το αποτέλεσμά τους στα ελεύθερα δοκιμαστικά όπου ο αυτός με το καλύτερο χρόνο θα βγαίνει τελευταίος. Δεν υπάρχει περιορισμός στη ποσότητα καυσίμων η οποία άλλωστε δε μπορεί να «ελεχθεί»
- Η χρονική διάρκεια του warm up θα είναι 10 λεπτά
- Η διάρκεια του αγώνα θα είναι το 25% της συνολικής απόστασης με τη δυνατότητα αλλαγής εφόσον το επιθυμεί το σύνολο των συμμετεχόντων.
- Οι καιρικές συνθήκες θα είναι πάντα overcast changing?
- Επιτρέπονται όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα
- Σε κάθε επίσημο αγώνα μπορεί να συμμετέχει μόνο όποιος είναι εγγεγραμμένος στο forum 4 TROXOI και έχει τη άδεια να συμμετέχει σε όσους αγώνες θέλει.
- Κανένας οδηγός δεν είναι υποχρεωμένος να δηλώσει συμμετοχή πριν τον αγώνα
- Το όνομα του Server και ο κωδικός του θα είναι πάντα: Server Name: 4T FORUM Password: HELLAS (μπορεί ωστόσο να αλλαχθεί αν αντιμετωπιστεί πρόβλημα)
- Όσοι συμμετέχοντες έχουν mismatch δε θα παίρνουν μέρος στους αγώνες (με εξαίρεση το .exe mismatch)
- Ο server έχει την υποχρέωση να σώζει το replay του αγώνα σε περίπτωση που το αποτέλεσμα αμφισβητηθεί
- Η βαθμολογία θα έχει ως εξής: 10-8-6-5-4-3-2-1
- Όσοι οδηγοί τιμωρηθούν από το παιχνίδι με DQ δε θα βαθμολογηθούν εφόσον υπέπεσαν σε προσωπικό οδηγικό λάθος. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση (disconnect κτλ) θα βαθμολογηθούν κανονικά.
15. Αλλαγές στους παραπάνω κανονισμούς κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος είναι εφικτές εφόσον το ζητήσει το σύνολο των συμμετεχόντων
-
changing ή overcast? ψηφίστε!
εγώ προτείνω overcast
-
Προσωπικα δεν εχω προβλημα ουτε με το changing...αλλα το θεμα ειναι να μην γινει καμια ματσακονια την ωρα των κατατακτηριων...
-
Ψηφιζω changing
-
Changing
-
Changing
-
Απ'οτι φαινεται παει για changing...
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ F1 CHALLENGE-SEASON 2004