-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Βασιλη σημερα θα μπορεσεις για το 1ο testing?Τι ώρα να κάνω(και ποιά πίστα)?
Υ.Γ. Όσο για τις προτάσεις για τους κανονισμούς, συμφωνώ με τον Fire_Bro εκτός από την σειρά έναρξης του qualify όπου συμφωνώ με τον Φάνη.
Υ.Γ.2 Theo, DQ όχι εγκατάλειψη!
Υ.Γ.3 Σχετικά με τα βοηθήματα, θα τα αφήσουμε όπως είναι ή θα καταργήσουμε μερικά? -
Αν και δεν έτρεχα μέχρι το τέλος του 2002 (μόνο λίγο στην αρχή), και δεν με βλέπω να τρέχω ούτε στο 2004, οι προστάσεις μου είναι οι εξής:
Όποιος πάρει DQ δε βαθμολογείται, ακόμα και αν τρέξουν... ΔΥΟ!!!
Αλλιώς ποιο το νόημα του DQ;
Έστω και αν το DQ είναι λάθος του υπολογιστή ή της σύνδεσης το δεχόμαστε...Καιρός τυχαίος και μεταβαλλόμενος! Να ανακατεύεται η τράπουλα!
Βοηθήματα ελεύθερα. Για κάποιους απλά δε θα έχει νόημα η συμμετοχή χωρίς αυτά...
Σέρβερ με τις εκδόσεις των αυτοκινήτων και πιστών που θα θεωρηθούν νόμιμες!!! Εδώ με το 2002 που έπρεπε να ήταν μαμίσιο και υπήρχαν τσακωμοί και αμφιβολίες, με το 2004 θα γίνει χαμός...
Να δηλώνουμε ποιος θα μπει σε κάθε αγώνα μέχρι τα μεσάνυχτα της προηγούμενης μέρας, και ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕΙ θα παίρνει το όνομα του δωματίου και του κωδικού με προσωπικό μήνυμα μέχρι τα μεσάνυχτα της προηγούμενης μέρας και πάλι. Το δωμάτιο θα ανοίγει για να χωρέσει μόνο όσους έχουν δηλώσει, για να έχουμε ταχύτητα και να αποφύγουμε μπες-βγες και λοιπές παρεξηγήσεις.
Λιγότερη ώρα Ελεύθερων δοκιμαστικών. Απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ να είμαστε με τις ώρες συνδεδεμένοι για έναν αγώνα 20 λεπτών!!! 15 λεπτά το πολύ, ίσα να συνδεθούν όλοι, και μετά τέλος!!
Αν θέλουμε να είμαστε τυπικοί, στα ελεύθερα δοκιμαστικά θα πρέπει να γίνεται ένας γύρος με την ανάστροφη σειρά εκκίνησης, και οι χρόνοι να καθορίσουν την σειρά εκκίνησης στα επίσημα δοκιμαστικά.
Αν δε θέλουμε να περάσουμε τη μέρα μας κάνοντας δοκιμαστικά για αγώνα 20 λεπτών, τότε κάνουμε το (τωρινό) σύστημα του 2005, δηλαδή με ανάστροφη σειρά τερματισμού του προηγούμενου αγώνα ξεκινάμε τα χρονομετρημένα.
Στον πρώτο αγώνα απλά ανάστροφη σειρά βαθμολογίας του 2002. -
Και τωρα μπορω δεν εψω προβλημα...
Και'γω προτεινω τα βοημθηματα να μεινουν ως εχουν...
-
George δεν ειναι και οτι καλυτερο στον 1ο αγωνα να το παμε με βαθμολογικη καταταξη,διοτι ειναι παρα πολλα παιδια οπου τα περισσοτερα απο αυτα δεν συμμετεχουν...το καλυτερο θα ηταν με αναστροφη της καταταξης απο τον τελευταιο αγωνα της Suzuka...
-
George δεν ειναι και οτι καλυτερο στον 1ο αγωνα να το παμε με βαθμολογικη καταταξη,διοτι ειναι παρα πολλα παιδια οπου τα περισσοτερα απο αυτα δεν συμμετεχουν...το καλυτερο θα ηταν με αναστροφη της καταταξης απο τον τελευταιο αγωνα της Suzuka...εγώ που δε έτρεξα Suzuka βγαίνω 1ος ε? i like the challenge
-
Ειδες πως τα φερνει η ζωη...
-
Οι δικές μου προτάσεις έχουν ως εξής
- Διάρκεια ελεύθερων δοκιμαστικών 30 λεπτά (από 45 που ήταν)
- Επίσημα δοκιμαστικά 1 γρήγορος γύρος όπως είναι δηλ. στο 2004 άρα θα διαρκεί πολύ λίγο
- Η σειρά στα επίσημα θα διαμορφώνεται από το προηγούμενο αγώνα-αντίστροφα όπως στο 2005. Αν 2 άτομα δε συμμετείχαν θα βγαίνουν 1οι και η σειρά τους θα καθορίζεται από το χρόνο τους στα ελεύθερα δοκιμαστικά. Δηλ. εγώ πχ με το Georgetabs που δε τρέξαμε στη Suzuka θα βγούμε 1οι αλλά ο 1ος θα είναι αυτός που έκανε το χειρότερο χρόνο στα ελεύθερα από τους 2.
- Βαθμολογία σε όλα τα DQ που οφείλονται σε αποτέλεσματα που διαμορφώθηκαν από εξωτερικούς παράγοντες discconect κτλ
Θα επανέλθω αν έχω ξεχάσει κάτι....
-
George δεν ειναι και οτι καλυτερο στον 1ο αγωνα να το παμε με βαθμολογικη καταταξη,διοτι ειναι παρα πολλα παιδια οπου τα περισσοτερα απο αυτα δεν συμμετεχουν...το καλυτερο θα ηταν με αναστροφη της καταταξης απο τον τελευταιο αγωνα της Suzuka...Όποιος δε συμμετέχει πλέον (πχ εγώ) δε θα βγει καθόλου, οπότε δεν επηρεάζει.
Όποιος συμμετείχε αλλά δε βαθμολογήθηκε μπορεί να ακολουθήσει με τη σειρά της Σουζούκα.Βρίσκω πιο δίκαιο τον κόπο μιας σεζόν, παρά ενός αγώνα...
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Οι δικές μου προτάσεις έχουν ως εξής- Διάρκεια ελεύθερων δοκιμαστικών 30 λεπτά (από 45 που ήταν)
- Επίσημα δοκιμαστικά 1 γρήγορος γύρος όπως είναι δηλ. στο 2004 άρα θα διαρκεί πολύ λίγο
- Η σειρά στα επίσημα θα διαμορφώνεται από το προηγούμενο αγώνα-αντίστροφα όπως στο 2005. Αν 2 άτομα δε συμμετείχαν θα βγαίνουν 1οι και η σειρά τους θα καθορίζεται από το χρόνο τους στα ελεύθερα δοκιμαστικά. Δηλ. εγώ πχ με το Georgetabs που δε τρέξαμε στη Suzuka θα βγούμε 1οι αλλά ο 1ος θα είναι αυτός που έκανε το χειρότερο χρόνο στα ελεύθερα από τους 2.
- Βαθμολογία σε όλα τα DQ που οφείλονται σε αποτέλεσματα που διαμορφώθηκαν από εξωτερικούς παράγοντες discconect κτλ
Θα επανέλθω αν έχω ξεχάσει κάτι....
Γιαννη με βρισκουν απολυτα συμφωνο οι προτασεις σου...
-
επανήλθα με άλλες 3 προτάσεις
- Διάρκεια αγώνα 30% (διότι πλέον θα είμαστε πιο γρήγοροι στη πίστα και θα τελιώνει ταχύτερα ο αγώνας)
- Καιρικές συνθήκες: overcast (διότι μπορούμε να δούμε από τα ελεύθερα ως ένα βαθμό αν βρέξει ή όχι - θυμηθείτε ένα αγώνα στο ΣΠΑ που κάναμε και το είχαμε προβλέψει από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες)
- Βοηθήματα Ελεύθερα για να μπορούν να συμμετέχουν και νέοι οδηγοί.
-
Απάντηση στις προτάσεις του GeorgeTabs.
1)Σωστός, DQ δεν βαθμολογήσε, για εγκατάλειψη αν είσαι στους βαθμούς στο τέλος, βαθμολογήσε.
2)Συμφωνώ
3)Αν και κάποια βοηθήματα είναι αχρείαστα, δεν έχω πρόβλημα να είναι όλα ελεύθερα.
4)Να κανονίσουμε να βρεθούμε για να δούμε τυχόν προβλήματα.
5)Νομίζω είναι υπερβολικό αυτό.
6)Συμφωνώ να μειωθεί η ώρα του practice, από 45 λεπτά σε 20 με 25 λεπτά. Αλλά θα είναι μικρότερο το περιθώριο να μπει κάποιος.
7)Η πρόταση του Fire_Bro με την σειρά έναρξης του Φάνη είναι η καταλληλότερη νομίζω(Με ιδιαίτερη έμφαση στο 'ξεχωριστά' ο κάθε γυρός και με free fuel έτσι?).Πρόταση: Μπορούμε να κλειδώσουμε το qualify έτσι ώστε να μην χαλάνε οι γυροί μας από την είσοδο κάποιου(ο οποίος θα μπορεί να μπει στο warmup και θα ξεκινήσει τελευταίος).
Απορία: Θα είναι το βαθμολογικό σύστημα 10-8-6-5-4-3-2-1, έτσι? -
Κατσε πρωτα Βασιλη να δουμε αν θα συμπληρωνουμε 8αδα,αν και πιστευω πως πρεπει να τρχουμε και με το νεο συστημα βαθμολογησης...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Πρόταση: Μπορούμε να κλειδώσουμε το qualify έτσι ώστε να μην χαλάνε οι γυροί μας από την είσοδο κάποιου(ο οποίος θα μπορεί να μπει στο warmup και θα ξεκινήσει τελευταίος).
Απορία: Θα είναι το βαθμολογικό σύστημα 10-8-6-5-4-3-2-1, έτσι?Η βαθμολογία θα είναι όπως γράφεις
Με ποιο τρόπο να το κλειδώσουμε? -
Το κλειδώνουμε από το plr file, και πρέπει να το έχει τουλάχιστον αυτός που θα κάνει τον σέρβερ.
-
Στα επίσημα δοκιμαστικά εφόσον βγαίνει ένας ένας, οι υπόλοιποι θα μπορούν να δουν αν αυτός που τρέχει έκλεψε στη προσπάθειά του, ωστόσο τελική απόφαση θα βγαίνει μετά τον αγώνα διότι καμιά φορά λόγω syncs σε δείχνει να κόβεις ενώ στη πραγματικότητα δε κόβεις. Ωστόσο νομίζω μπορείς να το δεις από το replay (γιαυτό είπα μετά τον αγώνα). Τι λέτε γι'αυτό?
-
προτείνω το βράδυ μετά 22.00 να κάνουμε server και να συζητήσουμε online. τα λέμε αργότερα παιδιά.
-
Στα επίσημα δοκιμαστικά εφόσον βγαίνει ένας ένας, οι υπόλοιποι θα μπορούν να δουν αν αυτός που τρέχει έκλεψε στη προσπάθειά του, ωστόσο τελική απόφαση θα βγαίνει μετά τον αγώνα διότι καμιά φορά λόγω syncs σε δείχνει να κόβεις ενώ στη πραγματικότητα δε κόβεις. Ωστόσο νομίζω μπορείς να το δεις από το replay (γιαυτό είπα μετά τον αγώνα). Τι λέτε γι'αυτό?Δυστυχώς σώζεται μόνο το replay του αγώνα. Αν κάποιος έκλεψε να υποβιβάζεται τελευταίος στο warmup.
Όσο για τον καιρό επιμένω changing. -
προτείνω το βράδυ μετά 22.00 να κάνουμε server και να συζητήσουμε online. τα λέμε αργότερα παιδιά.Ναι παιδια να κανονισουμε το βραδυ καλυτερα για δοκιμες και να τα συζητησουμε...καιρο προτεινω overcast...
-
-
Δοκιμαστικά σύμφωνα με την κατάταξη του FP. (Δεν τρέχουν όλοι σε όλους τους αγώνες οπότε θα υπάρχει πρόβλημα στο ποιος θα βγαίνει πρώτος, δεύτερος κ.ο.κ
-
FP4 κανονικά 45 λεπτά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις
-
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
-
Δοκιμαστικά σύμφωνα με την κατάταξη του FP. (Δεν τρέχουν όλοι σε όλους τους αγώνες οπότε θα υπάρχει πρόβλημα στο ποιος θα βγαίνει πρώτος, δεύτερος κ.ο.κ
-
FP4 κανονικά 45 λεπτά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις
Οποιος δεν θα τρεχει σε καποιον αγωνα θα ξερει οτι στον επομενο θα υποστει και τις συνεπειες...οποτε δεν θα υπαρχει παρεξηγηση...
Τωρα για τις ελευθερες γιατι να υπαρχουν παρεξηγησεις,αν εχουμε ξεκαθαρισει απο την αρχη οτι θα ειναι 30 λεπτα;
-
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ F1 CHALLENGE-SEASON 2004