-
Αφού για αρκετές μέρες απέφυγα να μπω στο Forum, για να δω τις διάφορες αναφορές σχετικά με το επικείμενο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ, τελικά σήμερα το πρωί το επισκέφθηκα, όπως και την σχετική σελίδα της ΑΛΑ στο Internet...
Και, μα την αλήθεια, δεν είμαι βέβαιος, αν μου έχει γεννηθεί η επιθυμία να ουρλιάξω ή να μορφάσω απο απίστευτη αηδία και απογοήτευση!!!
Φίλοι των Αγώνων Αυτοκινήτου στην ταλαίπωρη Ελλάδα...
Αγωνιζόμενοι, που μαζεύετε τα απαραίτητα EURO για έναν αγώνα με απίθανες θυσίες και στερήσεις...
Εσείς ΟΛΟΙ (κι εγώ μαζί!!!) οι ΠΕΛΑΤΕΣ των εκάστοτε διοργανωτών και της ΕΛΠΑ....Επιτέλους!!!!!!!
Δεν αγανακτείτε ????
Δεν προσβάλεστε από αυτό που συμβαίνει ???
Ποιοί ανήκουστοι έχουν το δικαίωμα ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΟΙ στο ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΟΥΣ, να ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ?????
ΝΑ ΤΟ ΔΩ, κύριε, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ...
ΚΙ ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ !!!!
(Αλλιώς δεν θα πάρω!!! Ή θα το πάρω από άλλον!!!... ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ !!!)
Μα όλους τους αγίους, μα την λογική, μα τον ΤΟΥΤΑΤΗ..., μα ότιδήποτε!!!!
Και πέτρα να είμουνα θα είχα σηκωθεί και θα διάλεγα στόχο!!!!!!!!
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!!!!!!!!!
Πως κατάντησε έτσι προβληματική και δύσκολη και αγχώδης αυτή η (πολυ)αγαπημένη ενασχόληση !!!!
Οι φαιδροί, ανυπόστατοι και συνταγματικά απίθανα παράνομοι κανονισμοί της ΕΛΠΑ και των Οργανωτών και το απίστευτο γεγονός της ΜΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ (= ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ εν προκειμένω...) με γεμίζουν ΧΟΛΗ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ !!!
ΑΣΕ ΠΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, που εφαρμόζεται για την διασφάλιση (??????) των ίσων ευκαιριών των συμμετεχόντων στον (ΑΓΝΩΣΤΟ!!!) επικείμενο αγώνα!!!!!
Είναι γεγονός ότι κάποιος 'ΦΥΛΑΚΑΣ' κάποιας διαδρομής 'ΕΠΕΣΕ' πάνω στο καπό διερχόμενου μοναχικού ταξιδιώτη και του ζητούσε να ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!
Κι ο ταξιδιώτης αντί να καλέσει επί τόπου την αστυνομία, απλά απέφυγε τον 'ΦΥΛΑΚΑ' και απεχώρησε...
ΚΡΙΜΑ !!!!
Κρίμα που χάθηκε η ευκαιρία να ψηθεί σε σιγανή φωτιά (από το '100'...) και ο ΦΥΛΑΚΑΣ και το ΣΥΣΤΗΜΑ, που τον διώρισε...Κρυβόμαστε πίσω από τα κεράσια γιατί έχουμε κόκκινα μάτια ???
Μ' άλλα λόγια, εδώ αγαπητοί μου μας κοροϊδεύουν ΧΟΝΤΡΑ !!! (κατά την ταπεινή μου άποψη...)
Τώρα στην παρατήρησή σας : 'αμα δεν σ' αρέσει μην συμμετέχεις', έχω να πω τα ακόλουθα:
Συμμετέχω σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητές μου σε αγώνες 25 (ολόκληρα) χρόνια, άρα αγαπώ τους αγώνες αυτοκινήτου από την θέση του οδηγού... Και σ' αυτό ποντάρει η ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΔΡΑΚΑ που διαχειρίζεται και παρέχει τους αγώνες αυτοκινήτου στην Ελλάδα, για να κάνει τους εραστές των αγώνων Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ !!!
Εφ' όσον αποφασίσω να συμμετάσχω, θα κλείσω τα αυτιά μου και τα μάτια μου σε όλα αυτά τα περιφερειακά αηδιαστικά και απωθητικά πρόσθετα και θα ασχοληθώ μόνο με τον αγώνα...
Και, αν ρωτήσετε, 'αφού δεν ξέρεις, που θα τρέξεις, πως θα δηλώσεις συμμετοχή;' σας λέω πως θα δηλώσω συμμετοχή με ηλεκτρονικό τρόπο και, αν δεν μ' αρέσει κάτι στον σχεδιασμό - ωράριο - διαδρομές ή ο,τι άλλο, που θα ανακοινωθεί μετά την λήξη της περιόδου υποβολής συμμετοχών, απλά ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ !!!! Κι ας έρθει όποια Λέσχη ή ΕΛΠΑ, να μου ζητήσει το παράβολο, που δεν τους πλήρωσα για τον αγώνα, που με εξώθησαν αήθως να δηλώσω συμμετοχή χωρίς να ξέρω τα χαρακτηριστικά του!!!! Ας γίνει αυτό και θα προκύψει ΓΛΕΝΤΙ !!!Εν πάσει περιπτώσει...
Στραβά ξεκίνησε η μέρα μου...
Αλλά κάθε φορά, που περνάει από το μυαλό μου το καθεστώς, που έχει διαμορφωθεί στους Ελληνικούς αγώνες Ράλλυ, βράζει το μυαλό μου...
Αλλά φταίτε κι εσείς συναθλητές, που έχετε αφήσει κι έχει μολύνει τη σκέψη σας κα τη διάθεσή σας ο προβληματισμός για το που θα βγάλετε βόλτα το αμαξάκι σας, για να σπάσετε πλάκα... ή για να κάνετε σκι...
Ελπίζω, όσοι συμμετάσχετε, να κατορθώσετε να διασκεδάσετε...
ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Από την στιγμή που ΔΕΝ έχουν ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ οι ειδικές διαδρομές ΔΕΝ απαγορεύεται!!!!!
Αυτό με βάση τους κανόνες του 2004 μεν, αλλά από τη στιγμή που δεν έχουν βγει πουθενά οι του 2005, δε βλέπω γιατί να πιστέψω τον κανόνα που λέει πως γενικά απαγορεύεται όπου έχουν γίνει ειδικές στο παρελθόν!!!
Επειδή το ψάχνω, αλλά δεν το βρίσκω, μήπως σου είναι έυκολο να μου πεις σε ποιο σημείο βρίσκεται ?
Στείλε αν θες pm να μην κουράζουμε και τους υπόλοιπους.
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!!!!!!!
Αφού δεν έχει εκδοθεί καινούριο βιβλίο, ΟΥΤΕ έντυπα, ΟΥΤΕ ηλεκτρονικά, πού θες να το δω;;;
Χαλασμένο τηλέφωνο το έμαθα, όπως και οι υπόλοιποι, όπως και όλους τους κανονισμούς που βγήκαν φέτος...
Άλλη μια επιτυχία της ΕΘΕΑ/ΕΛΠΑ...
-
Πεστα Αντωνη , πεστα
Συμφωνω και αγανακτω μαζι σου!
Η διαδρομες θα ανακοινωθουν...επισημα στις 6 το απογευμα της τεταρτης και οι συμμετοχες ληγουν στις 8
Εχουμε ΔΥΟ ολοκληρες ωρες να αποφασισουμε αν μας βολευει ο αγωνας και αν μπορουμε να συμμετασχουμε ,να συζητησουμε με τους μηχανικους μας αν εχουμε τα καταλληλα λαστιχα κτλ. κτλ.
Ποσο ηθελες? παραπανω??
dimos
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Πεστα Αντωνη , πεσταΣυμφωνω** και αγανακτω μαζι σου**!...
Υποθέτω ότι δεν αγανακτείς με τον Αντώνη αλλά αγανακτείς και εσύ όπως και ο Αντώνης!
Επομένως , 'Συμφωνώ μαζί σου και αγανακτώ και εγώ' !
-
Ο χρήστης adragon έγραψε:
Αφού για αρκετές μέρες απέφυγα να μπω στο Forum, για να δω τις διάφορες αναφορές σχετικά με το επικείμενο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ, τελικά σήμερα το πρωί το επισκέφθηκα, όπως και την σχετική σελίδα της ΑΛΑ στο Internet...Και, μα την αλήθεια, δεν είμαι βέβαιος, αν μου έχει γεννηθεί η επιθυμία να ουρλιάξω ή να μορφάσω απο απίστευτη αηδία και απογοήτευση!!!
Αγωνιζόμενοι, που μαζεύετε τα απαραίτητα EURO για έναν αγώνα με απίθανες θυσίες και στερήσεις...
Εσείς ΟΛΟΙ (κι εγώ μαζί!!!) οι ΠΕΛΑΤΕΣ των εκάστοτε διοργανωτών και της ΕΛΠΑ....Επιτέλους!!!!!!!
Δεν αγανακτείτε ????
Ποιοί ανήκουστοι έχουν το δικαίωμα ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΟΙ στο ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΟΥΣ, να ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ?????
(Αλλιώς δεν θα πάρω!!! Ή θα το πάρω από άλλον!!!... ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ !!!)
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!!!!!!!!!
Πως κατάντησε έτσι προβληματική και δύσκολη και αγχώδης αυτή η (πολυ)αγαπημένη ενασχόληση !!!!
Οι φαιδροί, ανυπόστατοι και συνταγματικά απίθανα παράνομοι κανονισμοί της ΕΛΠΑ και των Οργανωτών και το απίστευτο γεγονός της ΜΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ (= ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ εν προκειμένω...) με γεμίζουν ΧΟΛΗ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ !!!
ΑΣΕ ΠΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, που εφαρμόζεται για την διασφάλιση (??????) των ίσων ευκαιριών των συμμετεχόντων στον (ΑΓΝΩΣΤΟ!!!) επικείμενο αγώνα!!!!!
Είναι γεγονός ότι κάποιος 'ΦΥΛΑΚΑΣ' κάποιας διαδρομής 'ΕΠΕΣΕ' πάνω στο καπό διερχόμενου μοναχικού ταξιδιώτη και του ζητούσε να ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!
Κι ο ταξιδιώτης αντί να καλέσει επί τόπου την αστυνομία, απλά απέφυγε τον 'ΦΥΛΑΚΑ' και απεχώρησε...
ΚΡΙΜΑ !!!!
Κρίμα που χάθηκε η ευκαιρία να ψηθεί σε σιγανή φωτιά (από το '100'...) και ο ΦΥΛΑΚΑΣ και το ΣΥΣΤΗΜΑ, που τον διώρισε...Κρυβόμαστε πίσω από τα κεράσια γιατί έχουμε κόκκινα μάτια ???
Μ' άλλα λόγια, εδώ αγαπητοί μου μας κοροϊδεύουν ΧΟΝΤΡΑ !!! (κατά την ταπεινή μου άποψη...)
Τώρα στην παρατήρησή σας : 'αμα δεν σ' αρέσει μην συμμετέχεις', έχω να πω τα ακόλουθα:
Συμμετέχω σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητές μου σε αγώνες 25 (ολόκληρα) χρόνια, άρα αγαπώ τους αγώνες αυτοκινήτου από την θέση του οδηγού... Και σ' αυτό ποντάρει η ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΔΡΑΚΑ που διαχειρίζεται και παρέχει τους αγώνες αυτοκινήτου στην Ελλάδα, για να κάνει τους εραστές των αγώνων Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ !!!
Εφ' όσον αποφασίσω να συμμετάσχω, θα κλείσω τα αυτιά μου και τα μάτια μου σε όλα αυτά τα περιφερειακά αηδιαστικά και απωθητικά πρόσθετα και θα ασχοληθώ μόνο με τον αγώνα...
Και, αν ρωτήσετε, 'αφού δεν ξέρεις, που θα τρέξεις, πως θα δηλώσεις συμμετοχή;' σας λέω πως θα δηλώσω συμμετοχή με ηλεκτρονικό τρόπο και, αν δεν μ' αρέσει κάτι στον σχεδιασμό - ωράριο - διαδρομές ή ο,τι άλλο, που θα ανακοινωθεί μετά την λήξη της περιόδου υποβολής συμμετοχών, απλά ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ !!!! Κι ας έρθει όποια Λέσχη ή ΕΛΠΑ, να μου ζητήσει το παράβολο, που δεν τους πλήρωσα για τον αγώνα, που με εξώθησαν αήθως να δηλώσω συμμετοχή χωρίς να ξέρω τα χαρακτηριστικά του!!!! Ας γίνει αυτό και θα προκύψει ΓΛΕΝΤΙ !!!Εν πάσει περιπτώσει...
Αλλά κάθε φορά, που περνάει από το μυαλό μου το καθεστώς, που έχει διαμορφωθεί στους Ελληνικούς αγώνες Ράλλυ, βράζει το μυαλό μου...
Αλλά φταίτε κι εσείς συναθλητές, που έχετε αφήσει κι έχει μολύνει τη σκέψη σας κα τη διάθεσή σας ο προβληματισμός για το που θα βγάλετε βόλτα το αμαξάκι σας, για να σπάσετε πλάκα... ή για να κάνετε σκι...
ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ
Ο Κος Α. Δραγώνας, είναι σαφέστατος και τεκμηριωμένος
Περιμένω να δω τυχόν ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ απάντηση... (σιγά μην υπάρχει, αλλά είπαμε, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία)
-
ουπς!!!
σωστα,σε ευχαριστω για την διορθωση!
Για αυτο εξ αλλου εισαι Γραμματεας...
dimos
-
Μα αυτο γινεται σε ολους τους αγωνες φετος!Η μηπως επειδη λενε τα ονοματα των ειδικων διαδρομων ξερουμε και ποιες ειναι ,και πως ειναι, κλπ?
Κυριε Δημο,δεν θα επρεπε να φωναζετε απο εδω.Ως μελος του δ.σ. του ΣΟΑΑ να τα λεγατε στον ΣΟΑΑ και κατ΄επεκταση στην ΕΘΕΑ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 2005,αν σας πειραζε αυτη η νεα τακτικη.
Thats it!
Εκει στη Μεσογειον και για του χρονου τα ιδια θα ετοιμαζουνε,αφου δεν διαμαρτυρηθηκε κανεις επισημα στα 4/5 της χρονιας.Νομιζω πως ειναι ηδη αρκετο καιρο το νεο Δ.Σ.
Οπως και τα επιπλεον χρηματα δεν ειδα απολυτως καμια διαφορα φετος.
Οτιδηποτε ειδαμε στο ραλλυ ΕΛΠΑ που ΙΣΩΣ προσφερε το κατι(και μονο κατι)παραπανω δεν εχει σχεση με το ελληνικο πρωταθλημα,αλλα με το ευρωπαικο.Καθιστε να δειτε που του χρονου θα εχει και αυξηση κανα ψιλο παλι στα παραβολα,γιατι λεει θα πουν οτι για τις βελτιωσεις που καναμε,ισα που φτασανε τα λεφτα.
Για το 2005 ΔΕΝ εχουν πιασει ουτε εναν παρανομο εκτος οραριου δοκιμων,σωστα?
Και οι μονοι παρανομοι ηταν οι 4-5 στο Μαυρο Ροδο,και απολυτως μονο αυτοι?!!!!???! -
Και... ο Τραβάλια στο ΕΛΠΑ που του έγινε... σύσταση!!!
Εμείς οι Έλληνες άλλη πάστα ρε παιδί μου, καλά παιδιά! Οι παλιοιταλοί χαλάνε την πιάτσα...
-
GeorgeTabs εγραψε:
'Εμείς οι Έλληνες άλλη πάστα ρε παιδί μου'Εμεις ειμαστε alio olio pepperotsini,οι ιταλοι ειναι a le vongole!
Προβλεπω, η αδιαφορια ,η ξανα 5-6 σελιδες ασκοπες (περι δοκιμων,περι μη εγκαιρης γνωσης των ειδικων κλπ),να βαλουμε στοιχημα επι του θεματος?!?
Οπως ο ελληνικος λαος εχει την κυβερνηση που του αρμοζει,ετσι και οι αγωνιζομενοι εχουμε την αντιστοιχη οργανωση,λεσχη,πως το λενε εδω στο ελλαντα(παντως οχι ομοσπονδια αθλητικη,με οτι αυτο να σημαινει) -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Προβλεπω, η αδιαφορια ,η ξανα 5-6 σελιδες ασκοπες (περι δοκιμων,περι μη εγκαιρης γνωσης των ειδικων κλπ),να βαλουμε στοιχημα επι του θεματος?!?
Οπως ο ελληνικος λαος εχει την κυβερνηση που του αρμοζει,ετσι και οι αγωνιζομενοι εχουμε την αντιστοιχη οργανωση,λεσχη,πως το λενε εδω στο ελλαντα(παντως οχι ομοσπονδια αθλητικη,με οτι αυτο να σημαινει)Ρε παλικάρια έλεος, δεν βαρεθήκατε ?
Είναι δυνατόν να ασχολούμαστε συνέχεια με τις αναγνωρίσεις ?
Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των Ελληνικών αγώνων ? Που θίχτηκαν τα συνταγματικά μας δικαιώματα και του-Ελληνα-ο-τράχηλος-ζυγό-δεν-υποφέρει ?
Στις άλλες χώρες (κάτι υπανάπτυκτες Φινλανδίες, Γαλλίες και Ιταλίες) το ίδιο σύστημα πάνω κάτω έχουν: αυστηρά 2-3-4-5 περάσματα (με κόψιμο χεριού αν τα παραβείς και εκεί όντως πάσχουμε εδώ) και απαγόρευση διέλευσης τον υπόλοιπο χρόνο.
Στη Σουηδία που γίνονται όλα τα ράλι PRIMA VISTA σε ιδιωτικούς δρόμους (κυρίως εταιρίες υλοτομίας) και τα πληρώματα ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ σημειώσεις από γνωστούς συνοδηγούς (GeorgeTabs: 100 ευρώ, Tina Thorner που είναι και ωραιότερη : 300 ευρώ κτλ.) δεν έχουν πρόβλημα ?
Αμαν
-
Nασο,εξω απ τον χορο πολλα τραγουδια ξερεις. Μπες και τρεξε πρωτα και τα λεμε. Ειπαμε. Τεχνικος εφορος Νο1,ως εκει ομως. Φτιαξε πρωτα τον μηχανισμο τηρησης του νομου, εξασφαλισε την μυστικοτητα (και αρα την ισονομια) κι υστερα στειλε τον νομο στην εφημεριδα της κυβερνησης.
Οι αναγνωρισεις θες δε θες, ειναι μερος του αγωνα και προυποθεση καλης επιδοσης. Οσο το πλυσιμο των δοντιων ειναι προυποθεση καλης στοματικης υγειας, οσο καλος κι αν ειναι ο θεραπευτης της ουλιτιδας
Το καταλαβες τωρα??? -
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Αντωνη,Δημο, Χρηστο επιτελους τα πηρατε....Οπως ταχω παρει εγω καιρο τωρα,αλλά αλλοι λουφαζουν μεσα απο το φαγοποτι δοξας η χρηματων,δεν εχει σημασια,(Μην απαντησει κανεις γι αυτο γιατι θα το μετανοιωσει και δεν το θελω-30 χρονια κοντα χορευω,παρατηρω,καταγραφω) κι αλλοι φοβουνται να σπασουν το τραπεζι.
Που εισασταν βρε τον Αυγουστο οταν με ιδιο και χειροτερο τροπο μας σερβιρισαν το ΕΚΟ? Με μια μπλε γραμμη που ταχε ολα? Ειχε τις απλες, ειχε τις ειδικες, ειχε το σεικνταουν, ειχε το 'ειστε κλεφτες γι αυτο σας αρκει η γραμμη', ειχε το 'ειστε μαλακες',ειχε το 'εγω εχω το μαχαιρι, εγω το πεπονι, θα χορευετε στο σκοπο μου πληβειοι'!!!
Τι θα γινει ? Πρεπει ν αρχισουμε καταληψη στο Πολυτεχνειο, -'οχι στη Χουντα του Αφεντικου'- για να ξυπνησουμε?
Ο Προεδρος μας, μας εκανε την τιμη να απαντησει 1-2 φορες στο Φορουμ και μετα ελαφρα πηδηματακια. Τι δισταζει?Ολοι κοντα του ειμαστε. Ο Επιτιμος δεν διαβαζει-λεει- πια φορουμ γιατι συγχιζεται-λεει- και παρ ολο που χρωσταει απαντησεις ,δεν τις δινει γιατι ειμαστε γραφικοι-λεει- και καποτε μαιμουδιαρηδες-αλιμονο του-και δεν εχουμε δικαιωμα δια να ομιλουμε. Ο τριτος ,τεως προεδρος και νυν απεσταλμενος στην ΕΘΕΑ ,λαλιστατος αλλου,εδω κανει την παπια, γιατι η πουτανα η καρεκλα ειναι γλυκεια κι αναπαυτικη.
(Θυμωσατε? Τι λετε? Κι αν αρχισω τις ερωτησεις τι θα κανετε?)
Εδω και 1 μηνα ολοι ξερουμε. Καρτοντρομο, Μερκουρη, Ριτσωνα, κατι Παλατια, αντε και Μαυροσουβαλα, λιγο Αμφιαρειο ισως και Φυλη. Διπλα το σπιτι μου, μαζευω τσικουδα και κουμαρα για τη γυναικα μου, κανω ποδηλατο, περπαταω με την κορη μου για να μαζεψω ροδια στη ροδιά της Μαυροσουβαλας και διπλα μου περνανε τα 106 ,ασπρα και μπλε, τα ΜΙΑΤΑ
κοκκινα και ξεσκουφωτα, τα κορολα γκριζα και γραφουνε...γραφουνε...γραφουνε. Κι εγω σιωπη ,τιμωρος του εαυτου μου ,δεν τολμαω να κανω τη συνηθισμενη πρωινη μου τελεια διαδρομη, μη με δει κανα ματι και γινω ρεζιλι ο γραφικος. ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!
ΟΜΗΡΟΣ μιας περιεργης νοοτροπιας που με κανει να σκεφτομαι ' ΚΑΘΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΔΑΡΔΟΥΦΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΙΣΙΑ ΜΑΣ?' Και τοτε και τωρα,ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ηταν, παληα μας τεχνη κοσκινο...
Στο Αττικο? Ναι θα παμε, γιατι αγαπαμε τους αγωνες, τους ονειρευομαστε μολις κλεισουμε τα ματια στη μεσημεριανη σιεστα, τους χρωσταμε (αλλα και ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ) πολλα εδω κι 27 χρονια. Ειναι ενα κομματι του εαυτου μας, που δεν το χαριζουμε σε κανεναν. Εχει δημιουργησει δικαιο και δεν θα το απεμπολισουμε για χαρη κανενος επιδοξου αφεντικου η τσιρακίου.
Κι ας μη με σταματησει κανενας, οταν θαχω την τσεπη γεματη τσικουδα απο τον Μερκουρη γιατι θα τον κανω να ξεχασει τ ονομα της μανας του,μπεσα πραγματα.Ειπα,δε θα κανω δοκιμες, τσικουδα θα μαζευω! Ποιος ειν αυτος μωρε που θα μου στερησει την ελευθερια της μετακινησης,της διασκεδασης της αυτοδιαθεσης? Αιντε σιχτηρι πια...
ΣΟΑΑ. Χτες δειξατε λεβεντια. Μια καλη αρχη πρεπει παντα ναχει και καλη συνεχεια.Εσεις μπροστα κι εμεις απο κοντα.Γιατι η ιστορια -δυστυχως -επαναλαμβανεται. Το 'συμφωνει κι ο ΣΟΑΑ' δεν πρεπει να ξεχναμε που οδηγησε τοσα χρονια τωρα.... -
Ο χρήστης adragon έγραψε:
Αφού για αρκετές μέρες απέφυγα να μπω στο Forum, για να δω τις διάφορες αναφορές σχετικά με το επικείμενο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ, τελικά σήμερα το πρωί το επισκέφθηκα, όπως και την σχετική σελίδα της ΑΛΑ στο Internet...Και, μα την αλήθεια, δεν είμαι βέβαιος, αν μου έχει γεννηθεί η επιθυμία να ουρλιάξω ή να μορφάσω απο απίστευτη αηδία και απογοήτευση!!!
Δεν αγανακτείτε ????
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!!!!!!!!!
ΚΡΙΜΑ !!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ
ΞΑΝΑ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΥΣΗ .........................., ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΦΛΟΥΔΟΦΙΛΟΣΟΦΟΙ , ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Nασο,εξω απ τον χορο πολλα τραγουδια ξερεις. Μπες και τρεξε πρωτα και τα λεμε.Εσύ που κόπτεσαι για τα συνταγματικά δικαιώματα, θα μου επιτρέψεις να διατηρώ το δικαίωμα της άποψης και της έκφρασής της Η νοοτροπία του 'δεν έχεις ιδρώσει μπάκετ άρα δε δικαούσαι να ομιλείς' είναι ένας από τους παράγοντες που έχουν κάνει το άθλημα εσωστρεφές και παρείστικο, ενώ δικαούται και μπορεί, όταν βγαίνει έξω από το καβούκι του, να κάνει ΟΑΚΑ.
Αν μου απαντήσεις για το πως τα καταφέρνουν στις άλλες χώρες (διότι η διαφορά δεν είναι μόνο στο μηχανισμό τήρησης του νόμου αλλά και στη νοοτροπία των συμμετεχόντων), ίσως καταλάβεις και εσύ με τη σειρά σου γιατί επιμένω για το θέμα του εξωτερικού.
Οι αναγνωρισεις θες δε θες, ειναι μερος του αγωνα και προυποθεση καλης επιδοσης.
Προϋπόθεση ναι. Μοναδική όχι. Δες όλα τα θέματα ράλι και πες μου αν πριν τον αγώνα ασχολούνται με κάτι άλλο εκτός από τις αναγνωρίσεις και πες μου αν είναι δίκαιο αυτό για όλους τους παράγοντες επιτυχίας (σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο) του αγώνα. Διότι δεν αρκούν οι αναγνωρίσεις, και θα έλεγα πως είναι το μικρότερο απ΄ όλα, για να μειώσουμε το 1'' στο χλμ. που φάγαν τα δικά μας αστέρια από τα ξένα αστέρια στο ΕΚΟ.
Οσο όμως μόνοι μας κολλάμε στις αναγνωρίσεις και τις ανάγουμε στο #1 θέμα, τόσο το 'πίτσι' δεν θα ψάξει άλλο τρόπο βελτίωσης, παρά μόνο να μάθει τον Σελινούντα σαν το Κορωπί. Ο,τι πιο άχρηστο και συνάμα καταστροφικό, όπως φαντάζεσαι, όταν με το καλό πάει στο Turini...
Αντε τώρα, σας αφήνω να τα πείτε μεταξύ ΣΑΣ...
-
Προς Θεου δεν εγραψα οτι δεν μπορεις να μιλας . Ενοουσα οτι αν δεν κατσεις μεσα δεν μπορεις να καταλαβεις:
- Την αξια των δοκιμων
- Την ενταση που νοιωθει ο τιμιος οταν παει οριο για να φτασει αυτον που ξερει οτι ειναι αργοτερος του,αλλα εχει κανει 30 παρανομα περασματα. Και φυσικα το ρισκο που παιρνει γι αυτο.
Επισης θελω να πω οτι στη χωρα μας ,λογω κοινωνικοοικονομικων συνθηκων, ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙ. Ναι στα πιτσι, αλλα αν χρειαζεται βρειτε τροπους να τα προπονησετε.
Για το τελικο 'μεταξυ ΣΑΣ' τωρα. Δεν σε αντιμετωπισα ποτε ειρωνικα Αν
ΜΑΣ υποτιμας, Νασο παψε ν ασχολεισαι μαζι μας και με το σπορ μας. (Οσο κι αν ευχομαι στην πραγματικοτητα να συνεχισεις να προσφερεις τις πολυτιμες υπηρεσιες σου ...αλλα με περισσοτερη μετριοφροσυνη.)Υ.Γ. Ασε που πρεπει πρωτα να μαθουμε τα πιτσι-μερικα απο τα οποια καναμε ηρωες πριν της ωρας τους- να μη μασανε πολυ παγο γιατι σπανε τα δοντια και να μην σκουντανε στο προσπερασμα γιατι σπανε τα πλευρα!
Χαιρετω. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Προς Θεου δεν εγραψα οτι δεν μπορεις να μιλας . Ενοουσα οτι αν δεν κατσεις μεσα δεν μπορεις να καταλαβεις:- Την αξια των δοκιμων
- Την ενταση που νοιωθει ο τιμιος οταν παει οριο για να φτασει αυτον που ξερει οτι ειναι αργοτερος του,αλλα εχει κανει 30 παρανομα περασματα. Και φυσικα το ρισκο που παιρνει γι αυτο.
Την αξία των αναγνωρίσεων την έδειξε ο Basso: 4 περάσματα πρώτη φορά στη Φτέρη και έτοιμοι.
Την ένταση που λες μάλλον με υποτιμάς να λες πως δεν την καταλαβαίνω, διότι η δουλειά μου είναι να διασφαλίζω όσο μπορώ την αλλαγή του 'αλλά έχει κάνει 30 παράνομα περάσματα' με το 'αλλά έχει μαϊμου αυτοκίνητο'. Δε χρειάζεται να συμμετέχεις σε αγώνες για να καταλαβαίνεις την ιδέα του 'ευ αγωνίζεσθαι'.Επισης θελω να πω οτι στη χωρα μας ,λογω κοινωνικοοικονομικων συνθηκων, ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙ. Ναι στα πιτσι, αλλα αν χρειαζεται βρειτε τροπους να τα προπονησετε.
Ναι αλλά αν οι παλαιότεροι το μόνο που κάνουν είναι να ασχολούνται με τις αναγνωρίσεις, τι στο καλό παράδειγμα θα πάρουν τα πίτσι.
Και προφανώς οι αγώνες δεν είναι μόνο για τα πίτσι, αλλά -να με συμπαθάς- από αυτά έχω ελπίδες κάποτε η διαφορά από τους ξένους στο ΕΚΟ/ΕΛΠΑ να πέσει στο 0.5΄΄ ανά χλμ. Και, κακά τα ψέμματα, κάπου εκεί (συν το οργανωτικό και της ασφάλειας, όπου είμαστε σε κάπως καλό σημείο) φαίνεται το επίπεδο των αγώνων.Για το τελικο 'μεταξυ ΣΑΣ' τωρα. Δεν σε αντιμετωπισα ποτε ειρωνικα Αν
ΜΑΣ υποτιμας, Νασο παψε ν ασχολεισαι μαζι μας και με το σπορ μας. (Οσο κι αν ευχομαι στην πραγματικοτητα να συνεχισεις να προσφερεις τις πολυτιμες υπηρεσιες σου ...αλλα με περισσοτερη μετριοφροσυνη.)Θα μου επιτρέψεις να σου πω πως το 'τρέξε πρώτα και τα λέμε', σε συνδυασμό με την επόμενη δημοσίευση 'ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ' το βρήκα τελείως απρεπές, κάτι στο στυλ 'καλά, καλά, είπες τα δικά σου, άσε τώρα να μιλήσουν οι ειδήμονες'. Και εκεί πήγαινε το 'μεταξύ ΣΑΣ', τίποτε περισσότερο. Τώρα που ανακάλυψες έλλειμα μετριοφροσύνης (και τι έχει να κάνει η μετριοφροσύνη με τη συζήτηση), δεν το ξέρω. Οσο για το αν ΣΑΣ υποτιμώ, το ό,τι ασχολούμαι αυτή τη στιγμή να γράφω μάλλον αποδεικνύει το αντίθετο.
Αν τώρα πέρασαν τα νευράκια και στους δυό μας, εγώ δηλώνω πως δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω στο θέμα των αναγνωρίσεων. Οποιος θεωρεί πως θα πει κάτι που δεν έχει ξαναειπωθεί 10 φορές, ευχαρίστως να τον διαβάσω.
-
[quote='nass
Αν μου απαντήσεις για το πως τα καταφέρνουν στις άλλες χώρες (διότι η διαφορά δεν είναι μόνο στο μηχανισμό τήρησης του νόμου αλλά και στη νοοτροπία των συμμετεχόντων), ίσως καταλάβεις και εσύ με τη σειρά σου γιατί επιμένω για το θέμα του εξωτερικού.ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ , ΝΑΣΟ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΠΟΥ **ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΕ ** ΒΑΣΙΚΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΤΩΠΙΣΗ **ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ **ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ !!!!!!! ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ , ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .
-
Νασο. Στο γραπτο λογο τελικα ειναι ευκολη η παρεξηγηση. Να τι εγινε. Οση ωρα εγραφα στο Word τη δημοσιευση (τη μεγαλη) ,προεκυψε η δικη σου και η απαντηση μου. Το παμε παρακατω μπηκε ετσι για να υποδηλωσει οτι παρα τη διαφωνια μας...ολα καλα.Τελος αυτο.
Οσο για τα νευρα μας, εχεις δικηο, αλλα χρειαζονται κι αυτα για να μη μας λενε γερους
Παμε παρακατω... -
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ........
ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ , ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΡΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΙΡΙΕΣ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ (ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠ'ΤΑ ΚΑΡΤ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΚΑΙ WRC) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΛΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΣΟ ΤΟΝ ΖΟΖΕΦ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ .
ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟ , ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ...ΑΦΟΥ Ο ΜΠΑΣΣΟ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ,ΜΑΣ ΞΕΜΠΟΥΚΩΣΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .
-
Αν κύριοι , ΑΝ λέω αποφασίζαμε να έχουμε ελεύθερα περάσματα και συμφωνία κυρίων ότι όποιος πιαστεί να πηγαίνει αέρα - πατέρα να πάει σπίτι του , μήπως πάλι θα φτάναμε στην γνωστή 'στάση' όπου αν πιαστούμε να κλέπτουμε οπώρας θα μιλάμε 'απαξιωτικά' θα είμαστε 'δυσαρεστημένοι' με όποιον μας 'έπιανε' θα 'ποιούμε την νύσσα' και πιθανόν τελικά να πούμε 'μα είχα ήδη πάρει την απόφαση να μην ξανατρέξω' !!!!
Όπως λέει και ο DAP στην υπογραφή του '(Δεν ειναι δικο μου.Διαβασμενο το'χω.)'
ΡΑΛΛΥ ΑΤΤΙΚΟ