-
Ο χρήστης platis έγραψε:
4.Οχι, θα εχουμε τα δικα μας
ωραίος ο κ.Χρήστος! -
Ποτε μωρε Γιωργο? Μπαινω 7.50 το πρωι και βγαινω 21.30-22.00 το βραδυ απο το ιατρειο. (Ακομα εδω ειμαι. Μολις τελειωσα. ) Και μην ξεχνας οτι ολες οι συνδικαλιστικες δραστηριοτητες γινονται μετα την δουλεια, ακριβως τοτε που ο κοσμος παει στον Οδοντιατρο. Ειλικρινα δεν γινεται.
Τα σημειωματα εδω μεσα θα δεις οτι γραφονται ειτε μαυρα μεσανυχτα, ειτε μεταξυ 2 ραντεβου οταν η βοηθος απολυμαινει, ειτε αν δεν ερθει καποιος ασθενης. Ετσι ειναι τα πραγματα κι οχι γιατι μ αρεσει να ειμαι στο παρασκηνιο.
Τα ξαναλεμε... -
Περασε σκουπα το ραλλυ ΕΛΠΑ και ξανααλλαξε η Α6 και μετραμε ολοι μαζι, η καποιοι σε καποιες λεσχες δεν ενημερωνονται για το ποιες ειναι οι κλασεις απο 1/1/2005 στην ΕΛΛΑΔΑ??????
Ελα να το διορθωνουμε το λαθος!!!(Πριν εκτυπωθουν οι συμμετοχες στα διαφημιστικα φυλλαδια) -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Περασε σκουπα το ραλλυ ΕΛΠΑ και ξανααλλαξε η Α6 και μετραμε ολοι μαζι, η καποιοι σε καποιες λεσχες δεν ενημερωνονται για το ποιες ειναι οι κλασεις απο 1/1/2005 στην ΕΛΛΑΔΑ??????
Ελα να το διορθωνουμε το λαθος!!!(Πριν εκτυπωθουν οι συμμετοχες στα διαφημιστικα φυλλαδια)Εχουν διορθωθεί
-
Οκ!
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Τελικά δεν μπορώ να κρατηθώ !!!
Ας μου πει, λοιπόν, κάποιος με την αυτονόητη στοιχειώδη λογική :
Μέχρι να ανακοινωθούν το ςράριο, οι διαδρομές και τα λοιπά, που αφορούν το ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ,
ΠΟΣΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ?????
ε???
ΠΟΣΕΣ ????
ΚΑΜΜΙΑ !!!
Ετσι δεν είναι???
Γιατί αλλιώς,
ή κάποιοι κινδυνεύουν να πετάξουν τα ωραία τους EURO (που, προφανώς, δεν τους περισσεύουν... και μιλάμε για 1000...) συμμετέχοντας σε άγνωστο αγώνα (δηλαδή 'γουρούνι στο σακί')
ή όσοι δήλωσαν συμμετοχή ήξεραν όλα αυτά τα μη αναμοινωμένα στοιχεία...Μάααλιστα!!!
Λοιπόν???
Ποιός θα μου πει πόσες δηλώσεις συμμετοχής έχει η ΑΛΑ μέχρι τ΄ςρα, που είναι 2 το μεσημέρι της τελευταίας μέρας, για την δήλωση συμμετοχής???
Περιμένω με ανυπομονησία...
(Δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρχει και 3η περίπτωση... δηλαδή να έχει κανείς τυφλή εμπιστοσύνη στην όποια λέσχη, ώστε να σκορπίσει (ίσως...) 1000 (+) EURAKIA σε άσχετες ειδικές...)
ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ
Πότε δηλώσατε εσείς κύριε Δραγώνα?Απ'ότι είδα έχετε δηλώσει!
Αξιότιμη Κυρία Τσεσμελή
Αφού φλέγεστε να το μάθετε, σας λέω πως δήλωσα στις 19:45 118ος από τους 124 (;)
Αφού προηγουμένως 'τσακίστηκα' (μήπως και ΔΕΝ προλάβω να δηλώσω, γιατί υπήρχε όριο (!!!) στον αριθμό των συμμετοχών...) να διαβάσω τα ωράρια και το γενικό πήγαιν' έλα του αγώνα...
Λοιπόν; Δεν είμαι απόλυτα συνεπής μ' αυτά που έχω ήδη πει?
ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ
-
Αξιότιμε κύριε Δραγώνα
Ειλικρινά φλεγόμουν να μάθω πότε ακριβώς δηλώσατε και ομολογώ ότι δεν έτρωγα ούτε κοιμόμουν μέχρι να μου απαντήσετε!Τώρα που έμαθα μπορώ να κάνω και τα δύο!Υ.Γ Δηλαδή τελικά αγοράσατε γουρούνι στο σακί?
-
Plak to plak ,μην τρελλαθουμε οτι με την αναγνωση εγινε και κατι.
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Αξιότιμε κύριε Δραγώνα
Ειλικρινά φλεγόμουν να μάθω πότε ακριβώς δηλώσατε και ομολογώ ότι δεν έτρωγα ούτε κοιμόμουν μέχρι να μου απαντήσετε!Τώρα που έμαθα μπορώ να κάνω και τα δύο!Υ.Γ Δηλαδή τελικά αγοράσατε γουρούνι στο σακί?
Μάλλον γουρουνόπουλο του γάλακτος εξασφαλισα, κυρία Τσεσμελή...
Μόνο, που απ' όσο είδα θα το κυνηγάω απελπισμένα 2 μέρες μέχρι να το βάλω στον φούρνο μου...
Ωρες μακριές την Παρασκευή (και χιλιοοοοοοοόμετρα...)...
Κι ακόμα πιο μακριές το Σάββατο...
9 ώρες (εκτός της Παρασκευής...) για να τρέξω 70 χρονομετρημένα χιλιομετράκια!!!!
Ευτυχώς, που έχω σαν δικαιολογία τους 2 Αγιους Μερκούρηδες... και τους 5 Ιταλούς με τα Gr N Clio RS...
Τελικά, μάλλον δεν έχει γίνει κατανοητό το νόημα του Mini Rallly...
Θα έλεγα ότι το Mini Rallly σημαίνει λίγα αγωνιστικά χιλιόμετρα, αλλά και λίγος χρόνος στο γύρω - γύρω...
Δηλαδή να κάνουμε αυτό που μας αρέσει σύντομα, ώστε να μην τελειώσουμε πτώματα στην κούραση την (ακριβή) διασκέδασή μας...Αυτά τα ολίγα...
ΥΓ1. Αντιλαμβάνεστε Κυρία μου, ότι εκτός από την πρώτη πρόταση (που αφορά το γουρουνόπουλο) οι υπόλοιπες απόψεις μου αφορούν τους ηθοποιούς και χορηγούς της παράστασης 'ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ 2005', δηλαδή τους αγωνιζόμενους και δη τους εργαζόμενους καθημερινά, κουρασμένους 'παντελονίδιους'... (που την αδειασαν την τσεπούλα τους (ξανά) για να κυνηγήσουν το γουρουνόπουλο...)
ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
για να συνειδητοποιησεις διαφορες που προκυπτουν.Αν εκανα στο ΕΛΠΑ καμια 12αρια περασματα περιπου υπολογισε οτι σε ολες τις πρωτες λουπες ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΡΥΘΜΟ θα ημουν περιπου 1' το χλμ πιο γρηγορος,αν βαλεις κατω τα χλμ θα τρελλαθεις απο τη διαφορα που προκυπτει.Οι 'συναδελφοι μου' μπορουν να επιβεβαιωσουν. (Οι καλοπροαιρετοι,γιατι οι κακοπροαιρετοι θα βγουν και θα πουν'οχι,ειναι σχεδον το ιδιο')Sorry αλλά μόλις τώρα το διαβασα!!!!
Χωρίς ιχνος κακοπροαιρεσης!!!!
Δεν κατάλαβα ,δηλαδή,εννοείς οτι με '12 περάσματα και με ΑΣΦΑΛΗ ΡΥΘΜΟ'θα επερνες ΑΝΕΤΑ τον Χαλκιά,ενώ θα ετρωγες απο τα αλλα Μιτσου
1,35'ανά κμ απο τον 'Τσοπάνη' και 1.25' απο τον Σπυρόπουλο;;;;;.
Στο δε υπόλοιπο ανταγωνισμό θα εδινες ΑΝΕΤΑ 1' στο κμ;;;;;;.
Κριμα τοτε ρε Μητσο ,εγω αν ειμουν αρχή του σπορ θα στο εδινα αυτό το δικαιωμα...........
Μαλλον κατι δεν εχεις υπολογίσει καλά!!!!!!! -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
για να συνειδητοποιησεις διαφορες που προκυπτουν.Αν εκανα στο ΕΛΠΑ καμια 12αρια περασματα περιπου υπολογισε οτι σε ολες τις πρωτες λουπες ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΡΥΘΜΟ θα ημουν περιπου 1' το χλμ πιο γρηγορος,αν βαλεις κατω τα χλμ θα τρελλαθεις απο τη διαφορα που προκυπτει.Οι 'συναδελφοι μου' μπορουν να επιβεβαιωσουν. (Οι καλοπροαιρετοι,γιατι οι κακοπροαιρετοι θα βγουν και θα πουν'οχι,ειναι σχεδον το ιδιο')
Sorry αλλά μόλις τώρα το διαβασα!!!!
Χωρίς ιχνος κακοπροαιρεσης!!!!
Δεν κατάλαβα ,δηλαδή,εννοείς οτι με '12 περάσματα και με ΑΣΦΑΛΗ ΡΥΘΜΟ'θα επερνες ΑΝΕΤΑ τον Χαλκιά,ενώ θα ετρωγες απο τα αλλα Μιτσου
1,35'ανά κμ απο τον 'Τσοπάνη' και 1.25' απο τον Σπυρόπουλο;;;;;.
Στο δε υπόλοιπο ανταγωνισμό θα εδινες ΑΝΕΤΑ 1' στο κμ;;;;;;.
Κριμα τοτε ρε Μητσο ,εγω αν ειμουν αρχή του σπορ θα στο εδινα αυτό το δικαιωμα...........
Μαλλον κατι δεν εχεις υπολογίσει καλά!!!!!!!Και εγω πιστευω οτι θα υπηρχε καποιο οφελος, αλλα οχι τοσο μεγαλο. Η αληθεια ειναι καπου στην μεση. Σιγουρα θα πας πιο γρηφορα στο πρωτο περασμα( και στο δευτερο αλλα με μικροτερη αναλογια) αν εχεις κανει καλες αναγνωρισεις. Βεβαια οχι και ενα δευτ. σε ολες, αφου πολλες τις εχεις ξανατρεξει
-
Ο χρήστης adragon έγραψε:
Ωρες μακριές την Παρασκευή (και χιλιοοοοοοοόμετρα...)...
Κι ακόμα πιο μακριές το Σάββατο...
9 ώρες (εκτός της Παρασκευής...) για να τρέξω 70 χρονομετρημένα χιλιομετράκια!!!!
Ευτυχώς, που έχω σαν δικαιολογία τους 2 Αγιους Μερκούρηδες... και τους 5 Ιταλούς με τα Gr N Clio RS...
Τελικά, μάλλον δεν έχει γίνει κατανοητό το νόημα του Mini Rallly...
Θα έλεγα ότι το Mini Rallly σημαίνει λίγα αγωνιστικά χιλιόμετρα, αλλά και λίγος χρόνος στο γύρω - γύρω...
Δηλαδή να κάνουμε αυτό που μας αρέσει σύντομα, ώστε να μην τελειώσουμε πτώματα στην κούραση την (ακριβή) διασκέδασή μας...Αυτά τα ολίγα...
ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ
ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟΦΟΙΤΗΤΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΑΛΗΘΕΥΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ?
πες μου βρε ?
υ.γ. ουσιαστικα ειναι 400 χλμ απλων διαδρομων με 1,20 το λιτρο , για το καλο το βαρελισιο , δεν το συζηταμε ..............................
υ.γ. θυμαστε μια διαφημιση ......ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ , ελεγε και τουτοι ξερουν .........αληθευειιιιιιιιιιιιιι
-
Ξανά απ'την αρχή όσο κουραστικoί & αν έχουμε γίνει.
Ποιος πιστεύει ότι ένα πλήρωμα που τρέχει για πρώτη φορά θα του φτάσουν τα 4 περάσματα με πραγματικά ανδρικές διαδρομές: Μερκούρης με πετρωτό δρόμο, Μαυροσουβάλα με άλματα στενά γεφυράκια και στο τέλος της στροφές με 5η σχέση στο κιβώτιο, Ευσταθίου με χασίματα & 4η σχέση στο κιβώτιο, η στην Ριτσώνα μετά το τέλος της ανάβασης όταν όρχηση η κατηφόρα που τα Micra θα φτάσουν τα 200 χιλιόμετρα.
Κύριοι ξαναβάλτε τα σχέδια σας κάτω γιατί αυτά είναι σοβαρά πράγματα & όταν γίνει το κακό τότε θα είναι αργά!!!
-
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΛ-ΕΜ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΠΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ , ...... ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ (Κ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!) ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ...ΟΠΩΣ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ..... Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ''ΑΣΤΕΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ'' ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΡΗΣΚΕΣΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ CLIO ..............
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
Ξανά απ'την αρχή όσο κουραστικoί & αν έχουμε γίνει.Ποιος πιστεύει ότι ένα πλήρωμα που τρέχει για πρώτη φορά θα του φτάσουν τα 4 περάσματα με πραγματικά ανδρικές διαδρομές: Μερκούρης με πετρωτό δρόμο, Μαυροσουβάλα με άλματα στενά γεφυράκια και στο τέλος της στροφές με 5η σχέση στο κιβώτιο, Ευσταθίου με χασίματα & 4η σχέση στο κιβώτιο, η στην Ριτσώνα μετά το τέλος της ανάβασης όταν όρχηση η κατηφόρα που τα Micra θα φτάσουν τα 200 χιλιόμετρα.
Κύριοι ξαναβάλτε τα σχέδια σας κάτω γιατί αυτά είναι σοβαρά πράγματα & όταν γίνει το κακό τότε θα είναι αργά!!!
Πραγματι πολυ ανδρικες διαδρομες,εχουν απολα χασιματα, γεφυρακια ,αλλαγες πορειας , στενα κομματια με απανοτες στροφες και σιγουρα τα τεσσερα περασματα για νεους αγωνιζομενους ειναι λιγα μακαρι να τον σκεφτουν αυτοι που εχουν τη ευθυνη και να κανουν κατι.
Επισης ενα αλλο σημειο που θελει μεγαλη προσοχη ειναι το κλεισιμο των
Ε.Δ. για να μην εχουμε αυτοκινητα μεσα στις Ε.Δ. οπως περυσι στο Γραμματικο,ειδικα στην Μαυροσουβαλα και Ευσταθιου υπαρχουν πολλα σπιτια και δρομοι που κατληγουν στις ειδικες ενω ο δρομος ειναι τοσο στενος που αν βρεθεις με αντιθετα ερχομενο αυτοκινητο το αποτελεσμα θα ειναι καταστροφικο.
Κυριοι της ΑΛΑ αλλα και οι υπολοιποι της ΕΘΕΑ που ξερω οτι μας διαβαζετε
λαβετε υποψιν αυτα που γραφουμε. -
Ο χρήστης asterix έγραψε:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΛ-ΕΜ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΠΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ , ...... ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ (Κ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!) ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ...ΟΠΩΣ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ..... Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ''ΑΣΤΕΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ'' ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΡΗΣΚΕΣΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ CLIO ..............ΑΓΑΠΗΤΕ asterix,
Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΒΡΟΧΗ,ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.
ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΜΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης asterix έγραψε:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΛ-ΕΜ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΠΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ , ...... ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ (Κ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!) ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ...ΟΠΩΣ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ..... Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ''ΑΣΤΕΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ'' ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΡΗΣΚΕΣΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ CLIO ..............Ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι αγωνας γνωριμιας μιας και ουτε την διαδρομη θα γνωριζει καλα το πληρωμα, ουτε και το αυτοκινητο που θα του ειναι πολυ δυσκολο να το συνηθησει μετα τον διαφορετικο τροπο οδηγησης του Ν και WRC. ( και ειδικα στην ασφαλτο που κανει λιγα ως ελαχιστα χιλ). Οσο για να τα παρατησει, ειμαι σιγουρος οτι δεν θα γινει κατι τετοιο. Τα ιδια ειχαν ειπωθει για τα Ν στο χωμα κλπ. αλλα ηρθε και κερδισε. Πιστευω οτι γοητευεται απο τις προκλησεις, και αν ειναι μακρια απο το συναγωνισμο ειναι πιο πιθανο να τον δουμε και σε αλλους αγωνες με 1600 ωστε να το συνηθησει.
-
Αγωνας πραγματικα δυσκολος, αρα και ωραιος. 2 ειδικες ολα τα λεφτα και 2 καινουργιες-σπαζοκεφαλιά. Για τις 2 πρωτες (ριτσωνα -Μερκουρη) τι να πει κανεις. Προσοχη μονο στα 4-5 επικινδυνα σημεια τους. Μερκουρη στην εξοδο της δεξιας μετα τον ¨'γιατρο', στην εξοδο του 'Καλτσουνη', στο 'νικολαιδη' και του 'Βαλσαμιδη' αν εχει υγρασια, και ιδιαιτερα στη δευτερη αριστερη μετα την κεντρικη πυλη του παλατιου, με κεινο το τεραστιο πευκο να παραμονευει.
Στη ριτσωνα προσοχη στην δεξια ανοιχτη φουρκετα της κατηφορας, οπου τ αυλακι ειναι γεματο γαρμπιλι και θα βγαζει συνεχεια καινουργιο, και γενικα στη γρηγορη κατηφορα.
Οσο για τις 2 μικρες? Παντου. Αλλα ιδιαιτερα στη Μαυροσ.... στο S μετα την ανοιχτη αριστερη φουρκετα (κλεινει υπουλα στο τελος),στη δεξια με τα σαμαρια και το πηδημα (στριψιμο πριν και περασμα στα ισια) ,στο πηδημα στα φρενα της ΕΥΔΑΠ , στα τοιχακια και τις κολωνες που αφθονουν πανω στις κορυφες και την ιδανικη γραμμη,στα χωματα στο φαρδυ κομματι.
Στον Ευσταθιου η αλλαγη πορειας, η επομενη αριστερη , το χασιμο με το διστρατο και τα φρενα στο τελευταιο στενο κομματι.
Ετσι ομως ειναι τα ραλλυ και γι αυτο μας αρεσουν!Ανεξαρτητα απο το αν θα χρειαστει να τριψω με γυαλοχαρτο τις πετουγιες για να περναει η γρια απο τα γεφυρακια
Απαιτητικα κομματια για τους οδηγους, πιο απαιτητικα ομως για την οργανωση,μια και χρειαζονται τελεια φυλαξη απο πεπειραμενους ενδιαμεσους,αφου η ολη πλοκή θυμιζει χωματινο αλλα χωρις διλεπτο (που ειναι πραγματι καλος χρονος για ν αντιδρασει κανεις).
Καλο αγωνα σ ολους (κι ειναι η πρωτη φορα που παρακαλαω να μην βρεχει) -
Καὶ ὑπὲρ τοῦ καταξιωθῆναι ἡμᾶς τῆς ἀκροάσεως τοῦ κειμένου τούτου τὸν κύριον ἡμῶν ἱκετεύσωμεν.
Σοφία. Ὀρθοί.
Ἀκούσωμεν τοῦ Αττικού Ραλύ το ανάγνωσμα.
Εἰρήνη πᾶσι.
Ἐκ τοῦ κατὰ Δρομέως, τὸ Ἀνάγνωσμα.
Πρόσχωμεν.Επελθότος του πανδαμάτορος χρόνου αδελφοί, αναγνωρίσεις των ειδικών εγένοντο. Και συναθροιζομένοι οι αγωνιζόμενοι αυτού , κατέγραφαν τας ειδικάς αυτώωωωωων.
Δοξάσαντες τον Αγ.Μερκούριο τον Μυροβλήτη , προσφόρων και αναθημάτων επλήρουν αυτόν .Πορευθέντες εξετάσαντες επακριβώς περι της ειδικής , τα πονηρά σημεία αυτής , κατεγραφον εν λεπτομερεία κάθε στροφή και επαν δε ευρητε καταγράψατε μοι, οπως καγω ελθων προσκυνήσω αυτήηηηηηηη.
αμην γαρ λέγω υμιν, εως αν παρέλθη ο ουρανος και η γη, ιωτα εν η μία κεραία ου μη παρέλθη απο του νόμου εως αν πάντα γένηται.
Ούτω εβρέθησαν παρά της Μαυροσουβάλας της Καιχαριτωμένης , Και περιήγεν εν ολη τη ειδική, όδηγών εν ταις στεναδούραις αυτής και καταγράφων τα γεφυράκια της και τα κολωνάκια της ΔΕΗ θεραπεύων πασαν νόσον και πασαν μαλακίαν εν τη ειδική όστις ήθελε απωλέσειιιιιιιιιιιιι
και καταλιπων την Μαυροσουβάλα ελθών εις Ευσταθίου , εν μέσω οικιών παραθεριστών υμών , φωνη εκ των ουρανων ακούσθει λέγουσα
Υμεις εστε το αλας της γης. εαν δε το αλας μωρανθη, εν τίνι αλισθήσεται; εις ουδεν ισχύει ετι ει μη βληθεν εξω καταπατεισθαι υπο των ανθρώπων.
Υμεις εστε το φως του κόσμου. ου δύναται ειδική κρυβήναι επάνω ορους κειμένη.
ουδε καίουσιν λύχνον και τιθέασιν αυτον υπο τον μόδιον αλλ επι την λυχνίαν, και λάμπει πασιν τοις εν τη οικίααααα.
Έντρομοι από τας φωνάς οιαγωνιζόμενοι ούτοι ανέκραξαν.
Μη νομίσητε οτι ηλθον καταλυσαι τον νόμον η τους προφήτας. ουκ ηλθον καταλυσαι αλλα πληρωσαι.
Απαντήσας δε Άγγελος ΑΛΑ λέγει αυτώ
χαίρετε και αγαλλιασθε, οτι ο μισθος ημων πολυς εν τοις ουρανοις. ουτως γαρ εδίωξαν τους προφήτας τους προ υμώωωωωωωωωων.
Εν δε μία φωνή , άπαντες ελάλησαν
αμην λέγω υμιν, ανεκτότερον εσται γη Σοδόμων και Γομόρρων εν ημέρα κρίσεως η τη ειδική ταύτηηηηηηηηηηηηη.
-
Πατερ ημων, μπορεις ναρθεις αυριο κατα δω να κανουμε εναν αγιασμο?
Ευφραινεται η ψυχουλα μας, να εμφρανθει και το πορτοφολιον τουτο, που μου φαινεται οτι θα πρεπει ν αγορασουμε και βροχινα!!!
(Εχουν εκκλησιες τα καραβια??? )
ΡΑΛΛΥ ΑΤΤΙΚΟ