-
Κάποια πρόταση για Ζαγοροχώρια - ξενοδοχείο/δωμάτια/κτλ.
Ωραίο, καθαρό και άνετο αλλά όχι 'δήθεν' γκλάμουρ ( )?
ΥΓ Οι δρόμοι μεταξύ χωριών προσφέρονται για γρήγορες βόλτες!
-
-
-
Δες το θέμα που πήγαμε Πάπιγκο πέρσι το καλοκαίρι!
-
Η ανάβαση για Πάπιγκο θα σε αποζημιώσει!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η ανάβαση για Πάπιγκο θα σε αποζημιώσει!!!Συμφωνώ απόλυτα.
Θα τα δείς όλα!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Η ανάβαση για Πάπιγκο θα σε αποζημιώσει!!!
Συμφωνώ απόλυτα.
Θα τα δείς όλα!!!Πρέπει να κατέχει το απόλυτο ρεκόρ φουρκετών/χλμ!
Έχω πολλά χρόνια να πάω,αλλά νομίζω πως τόσες πολλές μαζεμένες δεν έχω ξαναδεί... -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Ξενώνας 'Αστράκα' τηλ. 26530-41693
Ξενώνας 'του Κούλη' τηλ. 26530-41115 , 41138
Ξενώνας 'Παπαευαγγέλου' τηλ. 26530-41135Which one is best? ( )
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πρέπει να κατέχει το απόλυτο ρεκόρ φουρκετών/χλμ!
Έχω πολλά χρόνια να πάω,αλλά νομίζω πως τόσες πολλές μαζεμένες δεν έχω ξαναδεί...Εδώ είσαι....
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Μειναμε στου Παπαευαγγέλου και ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!
Ωραία δωμάτια, καθαρά, με θέα, ωραίο πρωϊνό!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Επιβεβαιώνω!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πρέπει να κατέχει το απόλυτο ρεκόρ φουρκετών/χλμ!
Έχω πολλά χρόνια να πάω,αλλά νομίζω πως τόσες πολλές μαζεμένες δεν έχω ξαναδεί...Εδώ είσαι....
Τι λες τώρα!
-
Τι λέτε ρε παιδιά;;; Εκεί για να ανέβεις πρέπει να αφήσεις στομάχια και έντερα στο ξεκίνημα, γιατί αλλιώς θα τα πάρεις στο χέρι στα μισά!!! Και μόνο που το είδα τρόμαξα, με πιάνει και ναυτία εύκολα...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Τι λέτε ρε παιδιά;;; Εκεί για να ανέβεις πρέπει να αφήσεις στομάχια και έντερα στο ξεκίνημα, γιατί αλλιώς θα τα πάρεις στο χέρι στα μισά!!! Και μόνο που το είδα τρόμαξα, με πιάνει και ναυτία εύκολα...Δεν είναι και τόσο τρομερό!
Η απόσταση ανάμεσα στις φουρκέτες είναι μικρή οπότε και οι ταχύτητες είναι ανάλογες!
Η θέα βέβαια σε κάνει να τα ξεχνάς όλα (αν είσαι συνοδηγός!) -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι λέτε ρε παιδιά;;; Εκεί για να ανέβεις πρέπει να αφήσεις στομάχια και έντερα στο ξεκίνημα, γιατί αλλιώς θα τα πάρεις στο χέρι στα μισά!!! Και μόνο που το είδα τρόμαξα, με πιάνει και ναυτία εύκολα...
Δεν είναι και τόσο τρομερό!
Η απόσταση ανάμεσα στις φουρκέτες είναι μικρή οπότε και οι ταχύτητες είναι ανάλογες!
Η θέα βέβαια σε κάνει να τα ξεχνάς όλα (αν είσαι συνοδηγός!)Αν θυμάμαι καλά, από παληό τεύχος των 4Τ, εκεί ήταν ίσως η πρώτη φορά που ο ΚΚ (στη ζωή του) πρόδωσε την οδήγηση, χάριν του τοπίου!
ΥΓ: Μαξ Μάρα, αν δεν θες να ψάχνεις πάρκιγκ ανάμεσα σε πολύλιτρα SUV, και μάλιστα κατα τα εθνικά τριήμερα, προτίμησε Κεντρικό Ζαγόρι (το Πάπιγκο είναι στο Δυτικό). Ιδίως τα χωριά Κήποι, Κουκούλι, Καπέσοβο, Δίλοφο.
-
Τι λέτε ρε παιδιά;;; Εκεί για να ανέβεις πρέπει να αφήσεις στομάχια και έντερα στο ξεκίνημα, γιατί αλλιώς θα τα πάρεις στο χέρι στα μισά!!! Και μόνο που το είδα τρόμαξα, με πιάνει και ναυτία εύκολα...Δεν ειναι για σενα αυτα... Εσυ εισαι για την ισιαδα!!
Το Πάπιγκο είναι υπεροχο για βολτες και περπάτημα, αν τα πνευμόνια σου αντεχουν τον καθαρο αερα... Επισης καλυτερα να μην εχεις φαει πολυ πριν πας, να εχεις μπολικη όρεξη γιατι μιλαμε για ΤΟ ΤΡΕΛΟ φαι!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν ειναι για σενα αυτα... Εσυ εισαι για την ισιαδα!!
Το Πάπιγκο είναι υπεροχο για βολτες και περπάτημα, αν τα πνευμόνια σου αντεχουν τον καθαρο αερα... Επισης καλυτερα να μην εχεις φαει πολυ πριν πας, να εχεις μπολικη όρεξη γιατι μιλαμε για ΤΟ ΤΡΕΛΟ φαι!!
Έλα ρε τώρα, να μας τη λένε και τα κοριτσάκια, αν είναι δυνατόν!!! Που φτάσαμε!!!
Καλημέρα Ηλέκτρα!
-
Προσωπικά πήγα στη Βίτσα. Είναι το πρώτο χωριό των Ζαγοροχωρίων και είναι μόλις 30 λεπτά από Ιωάννινα όπου θεωρώ θα πας να δεις και την Παμβώτιδα (που βρωμάει by the way).
Έμεινα στο 'Εν χώρα Βεζίτσα' και πήγα σε όλα ΄μεγάλα Ζαγοροχώρια. Το πλεονέκτημα της Βίτσας (για μένα), είναι ότι βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και μπορείς να πας παντού χωρίς να επαναλαμβάνεις κάθε μέρα την ίδια διαδρομή. Δηλαδή, αν είσαι στο ένα άκρο των Ζαγοροχωρίων, θα σε φάνε τα βουνά για να πας στο άλλο.
Το ξενοδοχείο πολύ καλό, αλλά τσιμπάει. Εγώ (όπως πάντα) πήγα off-season το κατακαλόκαιρο (Αύγουστο) και πέρασα τρομερά με πολύ χαμηλές τιμές.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και η 'Αστρακα' ειχε τα ιδια !!!
-
Έλα ρε τώρα, να μας τη λένε και τα κοριτσάκια, αν είναι δυνατόν!!! Που φτάσαμε!!!Καλημέρα Ηλέκτρα!
Ρε τσου ρε Λακη... Τα κοριτσακια...
Εγω τουλαχιστον πηγα στα Ζαχοροχωρια και δεν ζαλιστικα γιατι 'παθαινω και ευκολα ναυτια'.. Οποτε ..σιγα τα αιματα!!!
Καλο μεσημερι κυριε Νασο!!
Ζαγοροχώρια - πρόταση?