-
Μια φορα και εναν καιρο... καποιος, πολλες πολλες σελιδες πισω, μιλησε για συναντηση-καφε να τα πουμε απο κοντα!
Τι λετε για αυριο, Παρασκευη, βραδυ στις 8:00 (Αθηναιοι) ας πουμε στο Yoght Club στην Βουλα?
Επειδη αναφερθηκε περιπτωση καυγα σε προηγουμενα posts, εκανα αναγνωριστικη με τον Kyan πρωτα..Νταξει .. τον εχω..!
-
Μια φορα και εναν καιρο... καποιος, πολλες πολλες σελιδες πισω, μιλησε για συναντηση-καφε να τα πουμε απο κοντα!
Τι λετε για αυριο, Παρασκευη, βραδυ στις 8:00 (Αθηναιοι) ας πουμε στο Yoght Club στην Βουλα?
Επειδη αναφερθηκε περιπτωση καυγα σε προηγουμενα posts, εκανα αναγνωριστικη με τον Kyan πρωτα..Νταξει .. τον εχω..!
-
-
Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
Νταξει .. τον εχω..!
Πρόσεχέ τόν αυτόν!!!
οπλοφορεί!!!
-
Μια φορα και εναν καιρο... καποιος, πολλες πολλες σελιδες πισω, μιλησε για συναντηση-καφε να τα πουμε απο κοντα!Τι λετε για αυριο, Παρασκευη, βραδυ στις 8:00 (Αθηναιοι) ας πουμε στο Yoght Club στην Βουλα?
κοίτα αν είναι να πάμε για να αναλύσουμε εκ νέου το φαινόμενο της ...πεταλούδας:D ας το αφήσουμε καλύτερα... δεν ψήνομαι για 200 ποστ ακόμα επι του θέματος και μάλιστα προφορικά...xexe
πάντως αν είναι για να γνωριστούμε καλύτερα, να κάνουμε το καλαμπούρι μας και να πουμε σίγουρα και κανα δυο σοβαρές κουβέντες έιμάι μέσα με τα χίλια.. όσο για καυγάδες κλπ δεν νομίζω ότι χωράνε εδώ..
-
Εγώ εκτός απροόπτου είμαι μέσα.
Για να δούμε και ποιος έχει ποιον!
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
..............κουβέντες έιμάι μέσα με τα χίλια.. όσο για καυγάδες κλπ δεν νομίζω ότι χωράνε εδώ..
Δεν τιθεται θεμα καυγα μορτη... καμια σχεση, θα βγουμε να τα πουμε απο κοντα, και να δεις στο τελος ολα θα ειναι διαφορετικα...
Το πολυ πολυ να πεσει καμια ψιλη στο γυρισμο... μετα θα σας βγαλουμε εξω για τσαιΚαλο το keyboard αλλο δεν βγαζει την εκφρασει και τον τονο της φωνης με αποτελεσμα να αλιωνει το λεγειν..!
-
Τι λετε για αυριο, Παρασκευη, βραδυ στις 8:00 (Αθηναιοι) ας πουμε στο Yoght Club στην Βουλα?Εννοείς τα Yacht Cafe στη Βουλιαγμένη, απέναντι από το Εν Πλω;
-
..............κουβέντες έιμάι μέσα με τα χίλια.. όσο για καυγάδες κλπ δεν νομίζω ότι χωράνε εδώ..
Δεν τιθεται θεμα καυγα μορτη... καμια σχεση, θα βγουμε να τα πουμε απο κοντα, και να δεις στο τελος ολα θα ειναι διαφορετικα...
Το πολυ πολυ να πεσει καμια ψιλη στο γυρισμο... μετα θα σας βγαλουμε εξω για τσαιΚαλο το keyboard αλλο δεν βγαζει την εκφρασει και τον τονο της φωνης με αποτελεσμα να αλιωνει το λεγειν..!
συμφωνούμε απόλυτα...
δεν ετυχε να γνωριστούμε όσο ήμουν στο tfrc, θα γνωριστούμε τώρα λοιπόν... ισως καλύτερα....
-
Ωραιοτατα....
Επιτελους θα σταματησουμε τις διαμαχες!!!Ο προφωρικος λογος ειναι το 1/4 του προφωρικου....
Για κατι ψιλα τσακονομαστε ολη την ωρα.... -
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Εννοείς τα Yacht Cafe στη Βουλιαγμένη, απέναντι από το Εν Πλω;Ναι... το σκοτωσα λιγο .. αλλα τελικα ειναι τοσο φτωχος.. που ουτε να το γραψω δεν μπορω..!
Ειναι Yacth Cafe... Απεναντι απο το Εν πλω.
Και φυσικα σε περιμενω Νασο... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ο προφωρικος λογος ειναι το 1/4 του προφωρικου....Αλλαξε ... θα το καψεις.!!!!
-
Εννοείς τα Yacht Cafe στη Βουλιαγμένη, απέναντι από το Εν Πλω;
Ναι... το σκοτωσα λιγο .. αλλα τελικα ειναι τοσο φτωχος.. που ουτε να το γραψω δεν μπορω..!
Ειναι Yacth Cafe... Απεναντι απο το Εν πλω.
Και φυσικα σε περιμενω Νασο...και... το ξανασκότωσες.
Yacht είναι το σωστό
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
και... το ξανασκότωσες.Yacht είναι το σωστό
Ειδες που τα λεω.... α σιχτιρ..
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ωραιοτατα....
Επιτελους θα σταματησουμε τις διαμαχες!!!...
Μά δέν θα συναντηθείτε μέ όλο τό φόρουμ ρε παιδιά,πώς θα σταματήσουν οι 'τσακωμοί';
Γιά να γίνει αυτό,θα πρέπει να φροντίσετε τήν διατύπωση τού γραπτού σας λόγου. -
I'll be there
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μά δέν θα συναντηθείτε μέ όλο τό φόρουμ ρε παιδιά,πώς θα σταματήσουν οι 'τσακωμοί';
Γιά να γίνει αυτό,θα πρέπει να φροντίσετε τήν διατύπωση τού γραπτού σας λόγου.Θα ελεγα ευγενικα... να Φροντισουμε την Διατυπωση του γραπτου μας λογου .. Ολοι μας...
Αν και λεω σε παραπανω post πως καμια σχεση δεν εχει ο γραπτος με τον προφωρικο λογο...Να τα πουμε και να τα πιουμε παμε..!
Hunter θα μπορεσεις να ερθεις?
Λεφουρα .. σε περιμενω
-
Hunter θα μπορεσεις να ερθεις?Λίγο δύσκολο να κατέβει από τη Θεσσαλονίκη.
-
Ωραια.... η Παρασκευη εκλεισε!!!
Θα παμε να τα πουμε!Πεμπτη σημερα....εβρεξε.... Οι του
θα κανουμε τιποτα;;;;
-
Τελικα θα γινει η συναντηση?
Συνάντηση μελών 4TF και TFRC για γνωριμία