-
Ο χρήστης maverick έγραψε:
Ευχαριστώ τους φίλους που απάντησαν για το tendex.
Μία ακόμη ερώτηση προς όποιον ξέρει:Το πικ εν ρολ τι είναι;
Σκριν στη μπαλα και κινηση/ρολαρισμα
-
Τόμιτς: «Δεν είχα να δώσω άλλο»
- Εμφανώς συγκινημένος ήταν ο Μίλαν Τόμιτς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (και μάλιστα στο κέντρο του γηπέδου), γήπεδο όπου μεγαλούργησε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, για να αποχαιρετίσει και επίσημα το χώρο του μπάσκετ ως παίκτης. Ο άνθρωπος που οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση πέντε πρωταθλημάτων, τριών κυπέλλων και της Ευρωλίγκα αναφέρθηκε στους λόγους της αποχώρησής του από τα παρκέ, έκανε έναν απολογισμό της καριέρας του και προανήγγειλε την ενασχόλησή του με την προπονητική. *..............
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο ιακοπινι σουτινγκ γκαρντ επαιζε απλως ηταν ψηλος για τοτε, νομιζω γυρω στο 1,97...ποιος να ξεχασει τους 63 του αρλαουκας μεσα στη μπολονια λιγο πριν τη σαραγοσα...
περιφερειακα ο παο ειναι κορυφαιος, εντος ρακετας....καλυτερα να μιλησουμε για τη περιφερεια...
O Gamba τον χρησιμοποιούσε small forward (3άρι όπως λέγαμε τότε).
Εάν τον πήρε και πώς τον χρησιμοποίησε ο Messina, δεν ξέρω.
Τον βοηθούσε και το 'σουλούπι' του . Στο Treviso έπαιζε small forward.
Eίναι στο κλαμπ των κατοστάρηδων της Ιταλίας (ακόμα) -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
ο ιακοπινι σουτινγκ γκαρντ επαιζε απλως ηταν ψηλος για τοτε, νομιζω γυρω στο 1,97...
ποιος να ξεχασει τους 63 του αρλαουκας μεσα στη μπολονια λιγο πριν τη σαραγοσα...
περιφερειακα ο παο ειναι κορυφαιος, εντος ρακετας....καλυτερα να μιλησουμε για τη περιφερεια...
O Gamba τον χρησιμοποιούσε small forward (3άρι όπως λέγαμε τότε).
Εάν τον πήρε και πώς τον χρησιμοποίησε ο Messina, δεν ξέρω.
Τον βοηθούσε και το 'σουλούπι' του . Στο Treviso έπαιζε small forward.
Eίναι στο κλαμπ των κατοστάρηδων της Ιταλίας (ακόμα)Ρε συ Αποστόλη, τον θυμασαι τον Πεις Μανιον της Καντού; Ετσι κι αυτός 2/3αρι ηταν αλλά πολύ ανωτερος του Ιακοπίνι...
(αν θυμαμαι και καλά σας ειχε κλεισει το σπίτι στον 'Ταφο' το 1990 )Επίσης:
http://www.sport24.gr/html/ent/605/ent.106605.asp
http://www.sport24.gr/html/ent/603/ent.106603.asp -
Nai την θυμάμαι, είχαμε χάσει μέσα έξω τότε γμτ
Το Κιτσάκι είναι για πολλές κλωτσές μιλάμε!!!!!!!! για πολλές!!!!!!!!!!!!! :angry2: :angry2: Ηθελε και 'εγγυημένο' χρόνο στην Εθνική , παναθεμάτον:wall:
Ο άλλος είναι εντελώς χαβαλές αλλά έχει κάνει την προικα του από το μπάσκετ.
ένα σχολιάκι για τη μεγάλη απώλεια του μπασκετόκοσμου τώρα που σταμάτησε ο ...παιχταράς;;;
-
Nai την θυμάμαι, είχαμε χάσει μέσα έξω τότε γμτΗταν η χρονια 'κυκνειο ασμα' του Μαρτζοράτι. Άλλες εποχες... Λες ο Ζελικο να πάρει τον Ρετζια, να κλεισει τις τρυπες στους ψηλούς;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Nai την θυμάμαι, είχαμε χάσει μέσα έξω τότε γμτ
Ηταν η χρονια 'κυκνειο ασμα' του Μαρτζοράτι. Άλλες εποχες... Λες ο Ζελικο να πάρει τον Ρετζια, να κλεισει τις τρυπες στους ψηλούς;
Mπααα , τα ΠΑΟΚια θα βασανίσει μάλλον. Εχει πει ότι θέλει να κλείσει εκεί την καριέρα του.
Το θέμα είναι πότε την ...άνοιξε -
Mπααα , τα ΠΑΟΚια θα βασανίσει μάλλον. Εχει πει ότι θέλει να κλείσει εκεί την καριέρα του.
Το θέμα είναι πότε την ...άνοιξεΤην ανοιξε. Μια τρυπα 3 μετρα στα Μεγαλα Καλύβια Τρικαλων, οπου εφτιαξε μια πισινα... ΝΑ με το συμπάθειο
Τα Παοκια δεν μπορουν να τον παρουν μεσοσεζονιατικα Εσεις τον χρειαζεστε για Ευρωπη
Κανε Ζελικο μου το θαυμα σου να γελάσουμε -
ένα σχολιάκι για τη μεγάλη απώλεια του μπασκετόκοσμου τώρα που σταμάτησε ο ...παιχταράς;;;Εδω... εχασες!
Ποτε δεν τον πήγαινα τον τυπο. Μ' εφτιαχνε, βεβαια, οταν σας τα 'χωνε, αλλά του εχω πολλά μαζεμενα...
Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν... τον ρουφιάνο, ουδεις... Καταλαβαινεις φανταζομαι τί εννοώ...
Απλά αυτα ειναι εσωτερικά μας, εσεις θα τον θυμάστε με πικρα -
Ρε εισαι πολύ κακός άνθρωπος
Ο Ρέμπρατσα που βόσκει;; γύρω στα 33 θα είναι. Από το να πάρουμε κανένα Λονι Μπαξτερ πάλι, καλύτερα αυτός.
Αλλά εγώ δε το βλέπω να παίρνουμε. Θα το πάει 'ακουστά' φέτος ο Paul
και ότι πάρουμε θα είναι από τη νέα σεζόν.
Ετσι για να εγκαταλείψουν μέσα σε ρωμαϊκό θρίαμβο, τα γουστάρουν κατι τέτοια οι ΓιαννακοπουλαίοιΟ χρήστης Asimov έγραψε:
ένα σχολιάκι για τη μεγάλη απώλεια του μπασκετόκοσμου τώρα που σταμάτησε ο ...παιχταράς;;;
Εδω... εχασες!
Ποτε δεν τον πήγαινα τον τυπο. Μ' εφτιαχνε, βεβαια, οταν σας τα 'χωνε, αλλά του εχω πολλά μαζεμενα...
Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν... τον ρουφιάνο, ουδεις... Καταλαβαινεις φανταζομαι τί εννοώ...
Απλά αυτα ειναι εσωτερικά μας, εσεις θα τον θυμάστε με πικραΚι ο Εντι μας τα έχωνε αλλά εγώ τον πήγαινα. Και ο Σιγάλας με χαλάει αλλά έπαιρνε και κανένα ριμπάουντ, έβαζε και 'κουκου φέξει' κανένα τρίποντο και πάσαρε πολύ καλά. Δεν τον πολυχωνευω αλλά δεν τον βρίζω κιόλας.
Ο Τομιτς μας είχε βάλει ένα δυο κρίσιμα και όντως μου έχει χαλάσει 5-6 Σ/Κ :angry2: αλλά μέχρι εκεί.
Ο τύπος άμπαλος ήταν, δεν είναι έτσι το μπάσκετ ΙΜΗΟ.
Στα άλλα έχεις δίκιο -
Ο Ρεμπρατσα ειναι 34 (1972) και... καρδιακός. Φετος παιζει στους Κλιπερς κι απ' οτι βλεπω......... σε 13 λεπτα, 4,2 πόντοι και 2,2 ριμπ. Χλωμοι εισαστε
Μεταξύ μας , εχεις δίκιο, άμπαλος ήταν, απ' αυτούς όμως που επιβιώνουν...
-
Aλλο και τούτο πάλι! (μικρό είναι ανοιχτε το )
-
ο τομιτς ηταν καλος ποιντ γκαρντ, ουσιαστικα ο ιωαννιδης τον εφερε απο το πουθενα και τον εδραιωσε...χωρις να ειναι πολυ καλος πουθενα με εξαιρεση το σουτ, ηταν λιρα εκατο...και ψυχρος οπως πρεπει να ειναι ο ποιντ γκαρντ!
δεν ηταν και κοσμημα αλλα χαρηκα που μας πικρανε και τον πικραναμε!
ο διαμαντοπουλος μια χαρα γυρολογος...ο ρετζιας αν δεν εχει να κανει τιποτα του χρονου δε θα μας χαλουσε...
υγ. αν θυμαστε τον ιακοπινι στην εθνικη ιταλιας πριν το 93 να παιζει 3αρι εχει καλως γιατι μετα σιγουρα δεν επαιξε σε αυτη τη θεση...βεβαια μετα ανετειλε και ο πιτις...ο πεις μανιον ηταν απο αλλο ανεκδοτο, εχουν μεινει ιστορικες οι 30-40 αρες του...νομιζω οτι τελειωσε στην ελβετια!
-
Ρε εισαι πολύ κακός άνθρωποςΟ Ρέμπρατσα που βόσκει;; γύρω στα 33 θα είναι. Από το να πάρουμε κανένα Λονι Μπαξτερ πάλι, καλύτερα αυτός.
Ετσι για να εγκαταλείψουν μέσα σε ρωμαϊκό θρίαμβο, τα γουστάρουν κατι τέτοια οι Γιαννακοπουλαίοιένα σχολιάκι για τη μεγάλη απώλεια του μπασκετόκοσμου τώρα που σταμάτησε ο ...παιχταράς;;;
Εδω... εχασες!
Απλά αυτα ειναι εσωτερικά μας, εσεις θα τον θυμάστε με πικραΚι ο Εντι μας τα έχωνε αλλά εγώ τον πήγαινα. Και ο Σιγάλας με χαλάει αλλά έπαιρνε και κανένα ριμπάουντ, έβαζε και 'κουκου φέξει' κανένα τρίποντο και πάσαρε πολύ καλά. Δεν τον πολυχωνευω αλλά δεν τον βρίζω κιόλας.
Ο Τομιτς μας είχε βάλει ένα δυο κρίσιμα και όντως μου έχει χαλάσει 5-6 Σ/Κ :angry2: αλλά μέχρι εκεί.
Στα άλλα έχεις δίκιοΑΜΠΑΛΟΣ? ΜΑΛΙΣΤΑ. Ενας παικτης που βαζει τριποντο απο τα 9 μετρα ειναι αμπαλος και τυχερος ετσι? Ελα ομως που ο Τομιτς τα εχει κανει πολλες φορες και εχει σουταρει απειρα σουτ στην προπονηση.
Την αμυνα την μαθαινεις , το ξυλο το μαθαινεις ,τα συστηματα τα μαθαινεις, ΤΟ ΣΟΥΤ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ. Μπορεις να βελτιωθεις αλλα αν δεν το εχεις μεσα σου δεν γινεσαι καλος σουτερ.
Μονο μπασκετ δεν ξερεις Traveller. Ασχολησου με τον ξυλοκοπο τον Διαμαντιδη και τον καθυστερημενο Σπανουλη και ασε τους παικταραδες μας.
Παντως τις μεγαλυτερες κηδειες σας τις εχει κανει αλλος. ΕΝΤΙ ΤΖΟΝΣΟΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΣ.
Αχ ποσο ευχαριστιομουν εκεινα τα χρονια. Να δινει ενα σκασκο λεφτα ο Φαρμακοτριφτης και να χανει Παντα και Παντου απο τον Θρυλο. Ειτε σε Ελλαδα ειτε σε Ευρωπη.
Τι να πρωτοθυμηθω. Τις λομπες του Ριβερς μπροστα στα μουτρα του Βρανκοβιτς? Τα τριποντα του Εντι απο τα 100000 μετρα ? Τα καρφωματα του Φασουλα?
Βεβαια οταν το μπασκετ επεσε και σταματησε να ασχολειται ο Ολυμπιακος πηρατε τα πρωταθληματα και χαιρεστε. Φυσικα και στην Ευρωπη επεσε κατακορυφα η ποιοτητα. Απο τον αρχοντα Σαμπονις της Ρεαλ στον Διαμαντιδη και στον Μπατιστουλη.
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤΟΦΑΤΣΕΣ TRAVELLER,GTI_ οταν το μπασκετ ηταν στην κορυφωση του ενας ηταν ο κυριαρχος. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ . Ψηφιστικε και απο την fiba ως η ομαδα της δεκαετιας του 90. -
redarmy ο ανθρωπος ειπε οτι δεν του αρεσε το στυλ του τομιτς in his honest opinion...εχει το δικαιωμα να μην τον πηγαινει αφου σε πολλους δεν αρεσε ο τομιτς, ο νακιτς, ο παπανικολαου, ο καραγκουτης, ο ρετζιας, ο γιαννουλης κτλ κτλ....ο τομιτς ηταν μια πολυ καλη μοναδα στον οσφπ εκεινα τα χρονια και εγγυηση στα δυσκολα...αλλα δεν αφησε και εποχη που λεει ο λογος...
-
Μωρε... εποχή αφησε.... Απλα μερικοι Ολυμπιακοι ας πουμε οτι δεν ξεχναμε...
Δικιο εχεις, ο Μανιον τελειωσε στην Ελβετια. Ο Ιακοπινι ηταν αυτο που λενε οι Αμερικανοι swingman δλδ. κατι αναμεσα...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...ηταν αυτο που λενε οι Αμερικανοι swingmanΑλλη μια αγαπημένη λέξη του Χατζηγεωργίου
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μωρε... εποχή αφησε.... Απλα μερικοι Ολυμπιακοι ας πουμε οτι δεν ξεχναμε...Δικιο εχεις, ο Μανιον τελειωσε στην Ελβετια. Ο Ιακοπινι ηταν αυτο που λενε οι Αμερικανοι swingman δλδ. κατι αναμεσα...
εποχη αφησε μονο στον οσφπ μου φαινεται... δε θυμαμαι γιατι ειχε φυγει ομως...τι ειχε συμβει τοτε?
swingman συνηθως λεγεται το 2-3 που δεν σουταρει καλα απο μακρια...σημασια εχει οτι ο ιακοπινι, κακο χρονο να χει, μας εκατσε 6 τριποντα!
μανιον, σμιντ, ροουαν ηταν 3 εξαιρετικες καλαθομηχανες στο σπαγκετι σιρκουι του τοτε...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε εισαι πολύ κακός άνθρωπος
Ο Ρέμπρατσα που βόσκει;; γύρω στα 33 θα είναι. Από το να πάρουμε κανένα Λονι Μπαξτερ πάλι, καλύτερα αυτός.
Ετσι για να εγκαταλείψουν μέσα σε ρωμαϊκό θρίαμβο, τα γουστάρουν κατι τέτοια οι Γιαννακοπουλαίοιένα σχολιάκι για τη μεγάλη απώλεια του μπασκετόκοσμου τώρα που σταμάτησε ο ...παιχταράς;;;
Εδω... εχασες!
Στα άλλα έχεις δίκιοΑΜΠΑΛΟΣ? ΜΑΛΙΣΤΑ. Ενας παικτης που βαζει τριποντο απο τα 9 μετρα ειναι αμπαλος και τυχερος ετσι? Ελα ομως που ο Τομιτς τα εχει κανει πολλες φορες και εχει σουταρει απειρα σουτ στην προπονηση.
Την αμυνα την μαθαινεις , το ξυλο το μαθαινεις ,τα συστηματα τα μαθαινεις, ΤΟ ΣΟΥΤ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ. Μπορεις να βελτιωθεις αλλα αν δεν το εχεις μεσα σου δεν γινεσαι καλος σουτερ.
Μονο μπασκετ δεν ξερεις Traveller. Ασχολησου με τον ξυλοκοπο τον Διαμαντιδη και τον καθυστερημενο Σπανουλη και ασε τους παικταραδες μας.
Παντως τις μεγαλυτερες κηδειες σας τις εχει κανει αλλος. ΕΝΤΙ ΤΖΟΝΣΟΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΕΣ.
Αχ ποσο ευχαριστιομουν εκεινα τα χρονια. Να δινει ενα σκασκο λεφτα ο Φαρμακοτριφτης και να χανει Παντα και Παντου απο τον Θρυλο. Ειτε σε Ελλαδα ειτε σε Ευρωπη.
Τι να πρωτοθυμηθω. Τις λομπες του Ριβερς μπροστα στα μουτρα του Βρανκοβιτς? Τα τριποντα του Εντι απο τα 100000 μετρα ? Τα καρφωματα του Φασουλα?
Βεβαια οταν το μπασκετ επεσε και σταματησε να ασχολειται ο Ολυμπιακος πηρατε τα πρωταθληματα και χαιρεστε. Φυσικα και στην Ευρωπη επεσε κατακορυφα η ποιοτητα. Απο τον αρχοντα Σαμπονις της Ρεαλ στον Διαμαντιδη και στον Μπατιστουλη.
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤΟΦΑΤΣΕΣ TRAVELLER,GTI_ οταν το μπασκετ ηταν στην κορυφωση του ενας ηταν ο κυριαρχος. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ . Ψηφιστικε και απο την fiba ως η ομαδα της δεκαετιας του 90.Mη δοκιμάζεις την υπομονή μου edit [Krusenstern].
Από τη στιγμή που κατάλαβα τη σφαίρα που έχεις στο εγκέφαλό σου, δεν ξανασχολήθηκα μαζί σου.
edit [Krusenstern]
Επαναλαμβάνω: edit [Krusenstern]Κάνε edit [Krusenstern]
Αλλωστε παντού υπάρχει edit [Krusenstern] ...αλλά έχε το νου σου edit [Krusenstern]. -
ρε traveller ηρεμησε! δεν αξιζει τον κοπο...
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........