-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
¨οχι, εντάξει , ευχαριστώ
Να χάναμε από το Μαυροκεφαλίδη δε θα με πειράζε και πολύ. Αλλά όλα τα site γράφουν ότι χάσαμε από το Γκαγκαλούδη
Αλλά δεν έχουν ακόμα αναλυτικα΄ρεπορτάζ.Βέβαια λίγη σημασία έχουν όλα αυτά. Χάσαμε. Και ότι γραφει δεν ξε-γράφει.
εμενα παλι θα με χαλουσε να χανα απο το μαυροκεφαλιδη...ο γκαγκα παιζει μανιασμενα και μου αρεσει...δυσκολα το βαζει κατω και ειναι και πορωτικος για τον κοσμο...
ενα θηριο 4-5 δε μπορειτε να βρειτε?
Τι να σου πω...δεν ξέρω...πέρσι πήραμε τον Μπάξτερ και φέτος το Χάντερ. 2μετροι και οι δύο. Από τη μια ο Ομπράντοβιτς δε θέλει να αλλάξει την ομάδα. Φοβάται τη 'χημεία'. Από την άλλη έχει κι ένα δίκιο όταν λέει-πάλι ο Ομπράντοβιτς-ότι είναι καμια 10αριά περιφερόμενοι και οι μανατζαραίοι τους πλασσα΄ρουν από δει κι από κεί, και όπου κάτσει.
Πιο πολλά δεν ξέρω. Οτι διαβάζω κι εγώ
Πάντως κάνει 'μπαμ' ότι ο Μπατιστ, δεν φτάνει. Είναι φανερό αυτό. Και λογικό είναι. Ο Τομάσεβιτς πάλι δείχνει να έχει μεγάλο πρόβλημα με το πόδι του. Μια παίζει, δέκα είναι στον πάγκο.
Θα δούμε.
θελετε ψηλο για 10 ποντους και 10 ριμπαουντ...τοσο δυσκολο ειναι να βρεθει τετοιος στην ευρωπη?ευρωπαιος η αμερικανος?αν πεσετε σε ομαδα με ισχυρη φροντλαιν θα πανε περιπατο και τα 3ποντα και ολα...δε σας βγαινει και ο τομασεβιτς αφου και να παιξει δεν ειναι φοβητρο...τεσπα, τους αντιπαλους σας τους συμφερει αυτη η ελλειψη!
σειρα εχει ο αρης τωρα!
-
Άλλος πεθαμένος να αναστήσουμε υπάρχει; Όχι; Κάποιον θα βρούμε
Εν τω μεταξύ ο Γιαννάκης συνεχίζει να κάνει πανηγύρι με τα ψέματα. Για πολλοστή φορά.
Ντιοίκηση Άρη ακούει; Ντεν ακούει; Καληνύχτα μας!
Φέρτε το δράκο πίσω. Ξυπνάτε!ΥΓ: Ο ψηλός που ψάχνει ο Παναθηναικός λέγεται Ράιαν Στακ. Οι φαρμακοτρίφτες έχουν ήδη κινηθεί. Αν ο Άρης δεν βγει Ευρωλίγκα φέτος (που με βαθμολογικά κριτήρια δεν βγαίνει), ο αρχηγός μας λέι μπάι-μπάι . Δυο φορές καληνύχτα μας!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Άλλος πεθαμένος να αναστήσουμε υπάρχει; Όχι; Κάποιον θα βρούμε
Εν τω μεταξύ ο Γιαννάκης συνεχίζει να κάνει πανηγύρι με τα ψέματα. Για πολλοστή φορά.
Ντιοίκηση Άρη ακούει; Ντεν ακούει; Καληνύχτα μας!
Φέρτε το δράκο πίσω. Ξυπνάτε!ΥΓ: Ο ψηλός που ψάχνει ο Παναθηναικός λέγεται Ράιαν Στακ. Οι φαρμακοτρίφτες έχουν ήδη κινηθεί. Αν ο Άρης δεν βγει Ευρωλίγκα φέτος (που με βαθμολογικά κριτήρια δεν βγαίνει), ο αρχηγός μας λέι μπάι-μπάι . Δυο φορές καληνύχτα μας!
Ωραιος παικτης ο Στακ,εδωσε αρκετες μαχες με τον Μπουρουση χθες....
Εγω θελω τον Αρη Ευρωλιγκα γιατι και κοσμο εχει και γεματο το γηπεδο θα ειναι και καλη ομαδουλα μπορει να φτιαξει....
Ο Οσφπ εχασε πανηγυρικα απο το Αμαρουσιον και τις cheerliders του,ο Παοκ ανεβασμενος παααρα πολυ,η Αεκ νεα αρχη ,θα δουμε καλα παιχνιδακια μεχρι το τελος φρονω......
-
Παίδες σας απολαμβάνω γιατί είστε πολύ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ......
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
ΥΓ: Ο ψηλός που ψάχνει ο Παναθηναικός λέγεται Ράιαν Στακ. Οι φαρμακοτρίφτες έχουν ήδη κινηθεί. Αν ο Άρης δεν βγει Ευρωλίγκα φέτος (που με βαθμολογικά κριτήρια δεν βγαίνει), ο αρχηγός μας λέι μπάι-μπάι . Δυο φορές καληνύχτα μας!Εγω παλι ακουω οτι ο ψηλος που ψαχνει ο βαζελος και λεγεται Στακ και για τον οποίον πραγματι οι φαρμακοτριφτες εκινηθησαν, εχει already υπογραψει στο λιμανι....
@TRAV Ειμαι πολυπραγμων Διαβασμα ή οχι, θα προλαβαινω αυτο το topic τουλαχιστον
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
greo τί μαθαινω; Επεσε ξυλο στο γήπεδο;O πιθηκος ο Στεφανοβιτς αρχισε στα μπουκετα τον αλλο γελοιο το Λαππα οταν ο δευτερος του εκανε πουστικο μαρκαρισμα απο πισω με το ποδι. Αυτο και τιποτε αλλο. Η ανακοινωση της Ολυμπια ειναι μνημειο ηλιθιοτητας γιατι ειναι πρωτοφανες να ζηταει μια ομαδα διακοπη και μηδενισμο για χτυπημα απο παικτη σε παικτη χωρις την παραμικρη γενικευση των επισοδειων. Ο κανονισμος λεει ντισκαλιφιέ, και αυτο δοθηκε.
Δεν κοιταν καλυτερα τα χάλια τους που χασανε μονο με 10 ποντους με 6/6 τριποντα στο τελευταιο διλεπτο!Ή μαλλον επειδη τα κοιταν περιμενουν να κερδισουν οτι μπορουν με την κλαψα οι αλεξιπτωτιστες.
-
παιδια ο στακ εχει υπογραψει στον παοκ!
καλος παικτης, πολυ χρησιμος!
αυτος ο στεφανοβιτς τη παλευει? ουτε στο κατς δε πεφτουν τετοια μπουκετα....
-
Μολις εληξε: Ταξιδιωτηηηηηηηηηη τι βλεπω;;;;;;;;;
Mόλις μπήκα σπίτι και τα ίδια βλέπω κι εγώ
Φαγαμε πολλούς πόντους στην παράταση!! Τι διάολο έγινε;; Καλές είναι οι σφαλιάρες greo, προσγειώνουν όσους παίρνουν τα μυαλά τους αέρα (σαν και του λόγου μου ) .Μακάρι να προσγειώσουν και άλλους.
Για να δούμε...για να δούμε'adis4.gr' είχες πάει να μας πεις περισσότερα;;
Ενόψει Ευρώπης η συγκεκριμένη ήττα είναι πολύ διδακτική Κατά τα άλλα ουδεμία ανησυχία Χάνουμε κερδίζουμε πάλι πρώτοι είμαστε Και οταν χάνουμε από τον εαυτό μας χάνουμε(και μεταφορικά και κυριολεκτικά,βλεπε Γκάγκαλο )
-
del, λόγω βλακείας άλλο ήθελα να κα΄νω edit kai άλλο έκανα
-
Ας είναι ότι θέλει ο Γκαγκαλούδης ρε Γιάννη. Εγώ ακόμα δε μπορώ να καταλαβω πώς παίζει μπάσκετ αυτός ο τύπος. Από εμάς νύχτα έφυγε.
Εμένα δε με απασχολεί που χάσαμε, και η ήττα μεσα στο πρόγραμμα είναι.
Εκείνο που με προβληματίζει είναι πώς το +8 που είχαμε στην παράταση, έγινε -2. Τελοσπάντων , θα τα δούμε στην πορεία αυτάΚι εμένα με χαλάει κάτι στον Γκαγκαλούδη,έχει χάσει πολλά παιχνίδια μόνος του κατά καιρούς,είναι κομμάτι απείθαρχος.Πάντως δεν θα με χάλαγε να τον είχαμε στον πάγκο.Προφανώς εκείνον τον χάλαγε και σηκώθηκε και έφυγε/τον φύγαμε!Εκείνο που δεν κατάλαβα ηταν η αφιέρωση που έκανε στον Ομπράντοβιτς,ειρωνική ήταν?
Όσο για το παιχνιδάκι(επειδή δεν το δα δεν μπορώ να έχω άποψη),ο συγκεκριμένος τρόπος ήττας(έχει ξαναγίνει)αποτελεί μαθηματάκι πρώτης τάξεως.Την προτιμώ την ήττα από το να κερδίζαμε στον πόντο τελικά και να ήταν όλοι τρισευτυχισμένοι
Έχω ακούσει πάντως ότι ο Ρέντ Άρμυ παρακολουθεί ανελλιπώς τις Μάγισσες της Νέας Σμύρνης και έχει μάθει κάτι καλά ξόρκια.Μην το αποκλείεις να έβαλε το χεράκι του στην ήττα μας -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Εκείνο που δεν κατάλαβα ηταν η αφιέρωση που έκανε στον Ομπράντοβιτς,ειρωνική ήταν?Eμ τι ήταν;;φιλοφρόνηση; :angry2: Κάτι ήξερε ο Σιγάλας που του ...ξήγησε το όνειρο :angry2: :angry2:
Αφού δεν έπεσε η αίθουσα της συνέντευξης τύπου , πάλι καλά να λες. Ο ...Γκαγκαλούδης να ειρωνεύεται τον Ομπράντοβιτς :explotar: :explotar:
-
Εκείνο που δεν κατάλαβα ηταν η αφιέρωση που έκανε στον Ομπράντοβιτς,ειρωνική ήταν?
Eμ τι ήταν;;φιλοφρόνηση; :angry2: Κάτι ήξερε ο Σιγάλας που του ...ξήγησε το όνειρο :angry2: :angry2:
Αφού δεν έπεσε η αίθουσα της συνέντευξης τύπου , πάλι καλά να λες. Ο ...Γκαγκαλούδης να ειρωνεύεται τον Ομπράντοβιτς :explotar: :explotar:
ΣΩΠΑ!!!!!!!!!!!!! Ποιος ειναι ο Ομπραντοβιτς? Μηπως ειναι αυτος που κοιμηθηκε σε ενα ματς της Γιουγκοσλαβιας? Μηπως ειναι αυτος που κερδιζει τα πρωταθληματα με την διαιτησια? Μηπως ειναι αυτος που παιζει μπασκετικο ''κατενατσιο''?
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ . ΓΙΑ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΥΤΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ. Η ομαδα ειναι στο 40% ακομα και ο Σοφοκλας στο 20%. Για πλακα προχθες εβαλε 13 ποντακια παιζοντας ελαχιστα και αφου τον ειχαν φορτωσει με 3 ανυπακρκτα φαουλ.
Εγω παντως λυπαμαι τον Μπατιστ....... -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εκείνο που δεν κατάλαβα ηταν η αφιέρωση που έκανε στον Ομπράντοβιτς,ειρωνική ήταν?
Eμ τι ήταν;;φιλοφρόνηση; :angry2: Κάτι ήξερε ο Σιγάλας που του ...ξήγησε το όνειρο :angry2: :angry2:
ΣΩΠΑ!!!!!!!!!!!!! Ποιος ειναι ο Ομπραντοβιτς? Μηπως ειναι αυτος που κοιμηθηκε σε ενα ματς της Γιουγκοσλαβιας? Μηπως ειναι αυτος που κερδιζει τα πρωταθληματα με την διαιτησια? Μηπως ειναι αυτος που παιζει μπασκετικο ''κατενατσιο''?
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ . ΓΙΑ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΥΤΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ. Η ομαδα ειναι στο 40% ακομα και ο Σοφοκλας στο 20%. Για πλακα προχθες εβαλε 13 ποντακια παιζοντας ελαχιστα και αφου τον ειχαν φορτωσει με 3 ανυπακρκτα φαουλ.
Εγω παντως λυπαμαι τον Μπατιστ.......Χορτάσαμε ΘΑ. Μου θύμισες μια προεκλογική διαφήμιση που έλεγε 'Τα 32 ΘΑ του Κώστα Σημίτη'
Πάντως ο Ομπράντοβιτς είναι τόσο καλά χωμένος στα υποχθόνια μπασκετικά κυκλώματα που έχει παντού σατανικούς διατητές να τον υποστηρίζουν, Ισπανία Ελλάδα, Ευρωλίγκα... Στους Ο.Α το 2004 και στο Ευρωπαικό του 2005 γιατί δεν τον βοήθησαν? Έληξε η σύμβαση?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω παλι ακουω οτι ο ψηλος που ψαχνει ο βαζελος και λεγεται Στακ και για τον οποίον πραγματι οι φαρμακοτριφτες εκινηθησαν, εχει already υπογραψει στο λιμανι....παιδια ο στακ εχει υπογραψει στον παοκ!
Ναι μην σκοτώνεστε, όλοι θα πάρετε!
Asimov, τις @@ριες περί έχει υπογράψει ήδη (όχι μόνο για τον Στακ) τις έχουμε ακούσει πολλές φορές. Φιλική συμβουλή να μην τις πιστεύεις.
ΑΝ βγούμε Ευρωλίγκα όσο και να ξερογλείφονται οι απαταιώνιοι που λέει και ο greo, ο Στακ δεν φεύγει γιατι πολύ απλά δεν έχει λόγο να φύγει.
Για μας τα πράγματα είναι απλά: Ευρωλίγκα τώρα ή ποτέ! Αν βγούμε θα κάνουμε ομάδα. Αν δεν βγούμε
Και έτσι που πάμε -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
μπλα μπλα μπλα
Η ομαδα ειναι στο 40% ακομα και ο Σοφοκλας στο 20% μπλα μπλα μπλα
Ιέλα όμως που πριν από λίγες μέρες.........
μπλα μπλα μπλα
Τωρα που το σκεφτομαι ο Πριντεζης ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον Σοφοκλα.
Και οι 2 ειναι ακομα στο 10%http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 609#514609
Του χρόνου θα είναι περίπου στο 76150432034567876540%..... Εκεί να δείτε τι θα γίνει. Θα καρφώνει από το σπίτι του.
OΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 30% Κ.Τ.Λ
-
Ο κόφτης που μπαίνει;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ο κόφτης που μπαίνει;Είναι ακόμα στο στρώσιμο, δεν χρειάζεται βιασύνη σε αυτά τα θέματα...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ο κόφτης που μπαίνει;Πολυ καλο...Και οταν πια φτασει το 100% μετα θα σταματησει εκει για 10 χρονια...Ελα ρε παιδια με το Σοφο!Τι αλλο πρεπει να δειτε απο αυτον τον παιχτη για να καταλαβετε οτι εχει τελειωσει πριν καν αρχισει??Με το μυαλο που εχει...Εχει αλλαξει 200 ομαδες ηδη και φευγει απο παντου αποτυχημενος και παντα φταιει κατι αλλα οχι αυτος...Καληνυχτα!
-
μια χαρα ειναι ο γακγκαλουδης για ομαδες σα και μας...σιγουρα δε χωρουσε στον παο με τετοια περιφερειακη γραμμη αλλα ολες οι υπολοιπες ελληνικες ομαδες δε θα χαλιοντουσαν καθολου...
-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Ο κόφτης που μπαίνει;
Πολυ καλο...Και οταν πια φτασει το 100% μετα θα σταματησει εκει για 10 χρονια...Ελα ρε παιδια με το Σοφο!Τι αλλο πρεπει να δειτε απο αυτον τον παιχτη για να καταλαβετε οτι εχει τελειωσει πριν καν αρχισει??Με το μυαλο που εχει...Εχει αλλαξει 200 ομαδες ηδη και φευγει απο παντου αποτυχημενος και παντα φταιει κατι αλλα οχι αυτος...Καληνυχτα!
Οι αλλες ομαδες ηταν μικρες για την μπασκετικη ποιοτητα του Σοφο. Στον Ολυμπιακο θα μεινει για παντα (εκτος αν φυγει για nba). Δεν σου κανει εντυπωση οτι εχει χασει 50 κιλα και συνεχιζει να χανει? Γιατι στις αλλες ομαδες δεν δουλευε τοσο πολυ?
Φιλε μου πρεπει να μαθεις οτι ο Ολυμπιακος σαν μεγεθος ειναι 1000 φορες μεγαλυτερο και απο Ηρακλη και απο Αρη. Δεν εννοω σαν μπασκετικο αλλα σαν ΔΥΝΑΜΗ. Οποιος φοραει την ερυθρολευκη φανελα καταλαβαινει την δυναμη των 5.000.000 οπαδων της και νιωθει μια πυρινη φλογα να τον κυριευει.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........