-
Ρε παιδια ωραιες οι συζητησεις σας ,αλλα η ουσια ειναι μια.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΝΚ ΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ?
Α και δεν ξεχναω αυτα που ελεγες greo για τον Σοφοκλαρα. Εγω σου ειχα πει οτι θα παει NBA και θα σαρωσει τα παντα και εσυ ελεγες οτι δεν αξιζει. Λιγο υπομονη καντε. Ακομα στο 20% ειναι
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε παιδια ωραιες οι συζητησεις σας ,αλλα η ουσια ειναι μια.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΝΚ ΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ?
AT-4 FAGOT -
Red_army θα προκριθείτε στην δεύτερη φάση της Ευρωλίγκα?
-
@__greo__ Για το Βασιλειάδη, άσε καλύτερα. Ετσι παίζω κι εγώ μπάσκετ. Ο τυπάκος αυτός μου φαίνεται αγαπά περισσότερο την πάρτη του παρά το άθλημα και την ομάδα του. Στο προπερασμένο των εφήβων που έγινε στη Σαλονίκη (Ευρωπαϊκό ήταν;;) είχε τσακωθεί με τη μισή ομάδα. Ασε καλύτερα.
Και αυτός όμως και ο Μαυροκεφαλίδης εξαρτώνται μέχρι ενός σημείου σε τι χέρια θα πέσουν. Εγώ λέω ότι αν ο Μαυροκεφαλίδης είχε προπονητή τον Ομπράντοβιτς ή τον Ιβανοβιτς και ακόμα μερικούς άλλους ή θα έπαιζε όπως έπρεπε ή θα του το έκοβαν (το μπάσκετ ρε )
Τον Στεφάνοβιτς δεν τον ξέρω και γι αυτό σε ρώτησα. Δεν είδες το πρώτο ημίχρονο, που ήταν όντως αξιολογότατος αλλα περισσότερα δε γνωρίζω, οπότε μένουμε σε αυτά.
Όσο για το άλλα που γράφεις : Είπαμε, δεν πέφτετε, ησύχασε
Ο χρήστης Kid έγραψε:
θα προκριθείτε στην δεύτερη φάση της Ευρωλίγκα?Ναι, σαν καλύτεροι 6οι, χάρη σε μας και στην Ορτεζ. Η ΑΕΚ την έχει σκούρα
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
1) Για το Βασιλειάδη, άσε καλύτερα. Ετσι παίζω κι εγώ μπάσκετ. Ο τυπάκος αυτός μου φαίνεται αγαπά περισσότερο την πάρτη του παρά το άθλημα και την ομάδα του. Στο προπερασμένο των εφήβων που έγινε στη Σαλονίκη (Ευρωπαϊκό ήταν;;) είχε τσακωθεί με τη μισή ομάδα.
2) Ναι, σαν καλύτεροι 6οι, χάρη σε μας και στην Ορτεζ. Η ΑΕΚ την έχει σκούρα
- Παγκόσμιο εφήβων ήταν και, δυστυχώς, έχεις δίκιο...
- Είσαι εγκάθετος Από το ΣΕΦ πάντως άλλος έφυγε με το ροζ φύλλο...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
- Είσαι εγκάθετος Από το ΣΕΦ πάντως άλλος έφυγε με το ροζ φύλλο...
ναι, έτσι είναι αλλά είμαστε κουρασμένοι
Πάντως αυτό που γράφω το είχα διαβάσει μάλλον στο sport24.gr (μπορεί και σε φυλλάδα, δε θυμάμαι καλά) , σαν σχόλιο για την περασμένη αγωνιστική. Αν πάρετε τα παιχνίδια εδώ κατά πάσα πιθανότητα , έτσι θα γίνει
Πάρτε και κανά '2' ρε παιδί μου, στο 0-11 είσαστε. Μπας και ζηλέψατε την ποδοσφαιρική ομάδα στην Ευρώπη;
-
Μπας και ζηλέψατε την ποδοσφαιρική ομάδα στην Ευρώπη;Ο γαυρος, φιλτατε, εχει, πρώτος, πετυχει μερικές από τις συγκλονιστικότερες εκτός εδρας νίκες ελληνικού συλλόγου. Τί Ρεαλ, τί Εφες, τί Μπενετόν, τί Μπαρτσα...
Τί με λες για 0-11...I' ll be back!
-
Αυριο εχει ενα δυσκολο παιχνιδι η ομαδα μου. Η Λιετουβος ειναι γρηγορη ομαδα με καλους σουτερ. Ειναι τραυματιας και ο Βασιλοπουλος.
Φυσικα και δεν φοβαμαι. ΠΑΡΤΥ θα κανει ο ΣΟΦΟΚΛΑΣ κατω απο τα καλαθια. Θα παω αυριο και στο ΣΕΦ μπας και παρω και κανενα αυτογραφο -
Πρόσεξε μη τυχόν και δε σε δει ο Ο ΤΙΤΑΝΑΣ Ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ, γιατί αν τρακάρετε, πάει σε χάσαμε
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Αυριο εχει ενα δυσκολο παιχνιδι η ομαδα μου. Η Λιετουβος ειναι γρηγορη ομαδα με καλους σουτερ. Ειναι τραυματιας και ο Βασιλοπουλος.
Φυσικα και δεν φοβαμαι. ΠΑΡΤΥ θα κανει ο ΣΟΦΟ-ΚΛΑΣ κατω απο τα καλαθια. Θα παω αυριο και στο ΣΕΦ μπας και παρω και κανενα αυτογραφοΘα τσ κλας;
-
Η νικη ηταν δυσκολη και συνδυαστηκε και με μετριο μπασκετ. Βεβαια παιζαμε με μια ομαδα που εχει νικησει εκτος εδρας τις Μακαμπι-Εφες-Μπαρτσελονα. Ο Σοφο δεν επαιξε αυτο που μπορει, γιατι ηταν αρρωστος πριν λιγες μερες και ειχε χασει αρκετες προπονησεις.
Oι cheerleaders ηταν για π.ηδημα... ε με συγχωρειται για φιλημα.Υ.Γ Μου αρεσαν πολυ τα τραγουδακια που εβαλαν στο ημιχρονο,στα ταιμ αουτς κ.τ.λ (εχω παει και αλλες φορες ,αλλα τωρα αλλαξαν cds. )
-
Nα ευχαριστησουμε το Basketnews που εκανε αφιερωμα στο αηττητο τμημα του συλλογου μας.
Του οποιου σημειοτεον ειμαι ενας απο τους ελαχιστους κατοχους διαρκειας. Για να ζηλεψετε μαλιστα σας λεω οτι και τα παιχνιδια του αντρικου τα βλεπω με τις κοπελλες
Πατηστε για μεγεθυνση -
Aπό το Βελιγράδι περνάνε μόνο τα upper class τρένα ε!
@__'greo'__ το καλό που σου θέλω αυτή που είναι αμέσως αριστερά από τον προπονητή να είναι 5δάτη!
-
Aπό το Βελιγράδι περνάνε μόνο τα upper class τρένα ε!@__'greo'__ το καλό που σου θέλω αυτή που είναι αμέσως αριστερά από τον προπονητή να είναι 5δάτη!
upper, όπως tupper; ευτυχώς που δεν έγραψες pr*@&^&#!&*(^τρένα
στην Ιαπωνία πάντως φτάνουν τα 500
(άργησες κι ανησχύχησα)
-
Ασε..άσε..μόνος μου τραβάω το κουπί εδώ γμτ! Που είναι ο 'GTI κάτω παύλα' ο ε ο;;
Βρήκε ώρα να χαθεί, λες και είμαστε και οι πάρα πολλοί -
Σοφοκληηηηηηηηηηη σταμάτα....περνάει το τρένο
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
[img]Σοφοκληηηηηηηηηηη σταμάτα....περνάει το τρένο
Mπράβο ρε 'μεγάλε'...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Σοφοκληηηηηηηηηηη σταμάτα....περνάει το τρένο
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ.
ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΜΕΤΑ -
Καλά,καλά.Με καταλάβατε πάλι..
Ένα αστειάκι έκανα
Αν ενόχλησε τόσο το παίρνω πίσω.
-
Ε, ναι ένα σχετικό κράξιμο το σηκώνεις τώρα...
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........