-
κι εδώ πάλι ο 'λίγος'
http://youtube.com/watch?v=ZNwkeNIOkOo& ... arch=rytas -
Asimov
Πρωί πρωί , θα μου βγάλεις τον καφέ ..ξινό
Εγώ στα video του 'balo', δεν τον βλέπω για 'λίγο'. Για την ακρίβεια δεν έχω δει πολλές φορές ένα παίχτη 211εκ να πηδάει σαν την τσίτα , όπως αυτός.
Τα στατιστικά του στην Ευρωλίγκα λένε 9,6 πόντους και λίγο πάνω από 8 ριμπάουντ. Για μια ομάδα δομημένη σαν τον Παναθηναϊκό , όχι απλώς φτάνουν αλλά είναι και πολλά.
Και να επαναλαβω ότι δε θα παίζει μόνος του αλλά θα έχει το Μπατίστ και το Δήμο κοντά του. -
Καλος ο Γιαφτοκας,καλυτερος ο Γιασικεβιτσιους ή ο Μασιγιαουσκας,αλλα δεν μπορουν να ακουμπησουν τον Τσιαρα............
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
AsimovΠρωί πρωί , θα μου βγάλεις τον καφέ ..ξινό
Εγώ στα video του 'balo', δεν τον βλέπω για 'λίγο'. Για την ακρίβεια δεν έχω δει πολλές φορές ένα παίχτη 211εκ να πηδάει σαν την τσίτα , όπως αυτός.
Τωρα θα πω καμια κακία για τα βίντεο και θα γινω...
Να σου στειλω κανα βιντεακι από Χαρλεμς ή από κανα τσίρκο να κρίνουμε;
Στο γηπεδο τον βλέπεις τον παικτη κι οχι στα χάιλαιτ
(ΞΑΝΑ-)λέω. Αν ηταν τοοοοοοσο καλός δε θα επαιζε αναπληρωματικος του Λαβρινοβιτς. Προσοντα εχει, αναμφιβολα, αλλά δεν ειναι και κανα σπουδαιο σεντερ.... -
-
Αααααααααααυτός είναι αληθινος Λιθουανος παιχταρας
(κριμα να μην ειναι ο Πανος αυτος που κοουτσαρει τετοιον παικτη... )
-
http://www.thrylos-fans.net/forum/showthread.php?t=1928&page=5
Ο Ντικούδης και ο Javtokas υποψήφιοι για τον γάβρο...πριν από 3 μήνες.
Σίγουροι οι fans του αιώνιου 2ου ότι αν έρθουν ο Σοφοquil Ο'neil θα είναι πάγκο και θα παίζει γιογιο τον Ελληνιάδη για να περνάει η ώρα του.Φυσικά τώρα και οι δύο(που ήρθαν στον ΠΑΟ)είναι yatabaza.
Miscellaneous
Won the 1999-00, 2001-02 and 2005-06 Lithuanian National Championship with Lietuvos rytas Vilnius...won the 2002 NEBL with Lietuvos rytas Vilnius…won the 2006 Balltic League with Lietuvos rytas Vilnius...won the 2005 ULEB Cup with Lietuvos rytas Vilnius…played the 2001 and 2002 Lithuanian All-Star Game…named the 2002 Lithuanian All Star Game MVP…named the 2005 ULEB Cup Final MVP…won the 2001 Lithuanian All Star Game Slam Dunk Contest…has been member of the Lithuanian Under-20 National Team…played at the 2000 European Under-20 Championship…member of the Lithuanian National Team…played at the 2001 and 2005 European Championship…played at the 2004 Olympic Games.
selected in the 2001 NBA Draft by San Antonio Spurs (#56).
Στις παραπάνω φωτος πουλάει μαγκιά σε παιχτάκια.Όταν έρθει και δει τον Σοφοκλή θα του φύγουν τα τσίσα.
-
=
+
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αααααααααααυτός είναι αληθινος Λιθουανος παιχταρας(κριμα να μην ειναι ο Πανος αυτος που κοουτσαρει τετοιον παικτη... )
Aυτός είναι ένας πολύ καλός αλλά ασταθέστατος σουτέρ, που έχει να πιάσει μπάλα ένα χρόνο και που πέρασε αλλά δεν κόλλησε στους Χορνετς. Και έχει χάσει μια ή δυο φορές σε επίπεδο κορυφής με τη εθνική ομάδα της χώρας του ενώ δεν έχει κάνει και τίποτα σε συλλογικό επίπεδο στην Ευρωλίγκα.
Τον αληθινό Λιθουανό παιχταρά σε προλάβαμε και τον πήραμε εμείς.
Ρώτα και τον Ζήση αν δε με πιτσεύεις.
Πάντως απ΄' ότι βλέπω από τη φετινή 'ελπιδοφόρα' ομάδα δε θα μείνει και τίποτα παρά μόνο κάτι...στάχτες.
Με τον πρώην Αμερικάνο του Μακεδονικού και με τον...Ντόμερκαντ... -
Κοίτα, για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους.
Οπως ειδες για τον Πεν και για τον Ντομερκαντ δεν εγραψα κατι (δεν ειναι αυτοι που κανουν τη διαφορα κατα τη γνωμη μου ) και δεν μπορω να πω οτι συμφωνω με την αποκτησή τους (περαν του οτι ο Εντνι επρεπε να φυγει). Απο κει και περα οι καλύτεροι παικτες της περσινης ομαδας εμειναν οποτε εχεις φαουλ. Ουτε στον Πριντεζη, ουτε στον Σειμπουτις, ουτε στον Χατζη (δυστυχως), ουτε στον Αγαδακο στηριχτηκε αυτη η ομαδα ενω κι ο Λιουις ειχε σαφως μετρια παρουσια την οποια ακομη κι ο Ντομερκαντ θα την επισκιασει ανετα. Οι Σχορτσιανιτης, Βασιλοπουλος, Μπαρλος, Ζιζιτς, Χαρισης (που δεν επαιζε στην Ελλαδα κι αυτο κοστισε), Παπαμακαριος ήταν οι παικτες που αξιζαν τον κοπο κι αυτοι που παρεμειναν. Οι δυο πρωτοι θα ειναι ενα χρονο σοφοτεροι και μια κλάση ανωτεροι ΙΜΗΟ και ειναι αυτοι που θ' αναλαβουν σιγα σιγα το ρολο του ηγετη.
Ο Ματσιγιαουσκας ειναι ό,τι καλύτερο παρηγαγε το λιθουανικο μπασκετ την τελευταια πενταετια, ειναι μολις 26 ετων και μαζι με τον Γιασικεβιτσιους απεδειξαν την κυριαρχια τους από το 2002 δωθε. Δεν μπορω να καταλάβω που στηριζεις τα περι ασταθειας αφου η μονη χρονια από το 2001 που ειχε πτωση στα στατιστικά του ηταν η φετινη με τον (λάθος, κατ' εμε) πηγαιμο του στο ΝΒΑ για το οποιο δεν εκανε την απαραιτητη μελετη και διαλεξε λάθος ομαδα, λαθος προπονητη και λάθος timing ενω δεν πληροι και κανα δυο (σοβαρες για 'κει, ασημαντες για 'δω) προϋποθεσεις. Η αλήθεια ειναι οτι θα επρεπε να φροντισουμε να παρουμε κι ενα PG ποιοτητας, αλλά ο Ματσε ειναι ο πιο κοντινος στο ρολο του σκορερ-ηγετη που ψαχναμε και θα μπορουσαμε να βρούμε και σε μια Ευρωπη αποστειρωμενη από ταλέντα ειναι χαλλλλαρα ο νουμερο ενα παικτης αυτην την εποχη (δεν μπορω επισης να καταλάβω που βασιζεις αυτο το αποτυχιες σε επιπεδο κορυφης οταν ο μαγκας εχει σηκώσει Ευρωπαικο κι εχει εξαιρετικες παρουσιες σε ολυμπιακους αγωνες και με την Ταου στην Ευρωλίγκα... )Περι Γιαβτοκας: Το ευκολο ειναι ν' απομονωσεις 5 στατιστικά, να βαλεις και δυο χαϊλαιτ και να πεις στους οπαδους 'κοιταξτε πηρα παιχταρα'. Κι αυτοι με τη σειρα τους να το παιξουν εξυπνοι στους φιλους τους χωρις να τον εχουν δει τον παιχτη. Εδω, το φορουμ αμα πιασεις μονο ειναι ζητημα να τον εχουμε δει σε κατι παραπάνω από φωτογραφιες, δυο-τρεις . Ο Γιαβτοκας ειναι γενια Ματσε και τους παρακολουθω από τοτε που παιζανε στην εφηβων μαζι με τον Σισκαουσκας (σχεδον), το διδυμο αδερφακι του τον Αρτουρας, τους Λαβρινοβιτς, τον Γκινεβιτσιους, τον Γκουστας κλπ. Παντα οπως και τωρα ηταν δευτερη-τριτη επιλογη στους ψηλούς σε ενα line up μονιμως ελλιπες καθως οι καλοί Λιθουανοι ψηλοί παιζανε στο ΝΒΑ (δες τον Κλειζα φετος για ποτε προλαβανε και τον αρπάξανε..... ). Ειχε παντα το 'κορμι του 1εκ δολ.' που ειπα χτες για πλακα, κερδιζε χαλαρα τους διαγωνισμους καρφωματων, αλλά δεν ειχε ποτε το ταλεντο που θα τον ανεβαζε ενα επίπεδο και θα του εδινε αυτη τη μεταγραφη χροόνια πριν κι οχι στα 26 του. Δεν ειναι τυχαιο πως ειναι ο μονος Λιθουανος διεθνης ψηλός που δεν ειχε κανει μεταγραφη στο ΝΒΑ ή σε μεγαλη ευρωπαικη ομαδα (σε μια εποχη που οι ταλαντουχοι ψηλοι ειναι τοσο περιζητητοι που τρεχουν να τους κλεισουν από τα 15-16 τους μην τους χασουν). Ειναι ενας ρολιστας πολυτελειας (αν αληθευουν τα ποσα που βγηκαν προς τα εξω) πολύ δυνατος στη ρακετα, αλλα ατεχνος, χωρις αξιολογες κινησεις (δεν παιζει καθολου πλατη...) κι επιρρεπης στα φαουλ. Αν νομιζεις οτι πηρατε τον Σακ δεν μπορω να σε μεταπεισω, αλλά στην ουσια πηρατε απλά εναν καλύτερο (πιο σκληρο), αλτικο Φεμερλινγκ. Ότι θα βοηθησει, θα βοηθησει, αλλά δεν συγκρινεται με σεντερ του επιπεδου του Αντερσεν, του Βουισιτς, του Παπαδοπουλου κλπ. κλπ. εκτος αν φορας πρασινα γυαλια
-
θα θυμάμαι αυτά τα σχόλια φίλε asimov για τον σεβτοκας και θα τα επαναφέρω μετά το πρώτο μας...ντέρμπυ(;) -
Ο χρήστης balo έγραψε:
θα θυμάμαι αυτά τα σχόλια φίλε asimov για τον σεβτοκας και θα τα επαναφέρω μετά το πρώτο μας...ντέρμπυ(;)
Τον.... Σεβτοκας μαλλον θ' αργησεις να τον πετυχεις σε ντερμπι
Τον Γιαβτοκας μπορεί, και να τα επαναφερεις. Μπορει να κανω και λάθος, αλλά το παρακολουθω πολλά χρονια το σπορ και σπανια πεφτω εξω.
Θυμασαι περσι τα υποτιμητικα σχολια για τον Σχορτσιανιτη που τελικα αποδειχτηκε ο καλυτερος ψηλος του πρωταθληματος... :iconcool: -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κοίτα, για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους.Οπως ειδες για τον Πεν και για τον Ντομερκαντ δεν εγραψα κατι (δεν ειναι αυτοι που κανουν τη διαφορα κατα τη γνωμη μου ) και δεν μπορω να πω οτι συμφωνω με την αποκτησή τους (περαν του οτι ο Εντνι επρεπε να φυγει).
Εγώ δεν είπα ότι έγραψες πουθενά για τους περιφερειακούς και ότι έχεις καλή γνώμη. Εγώ έγραψα. Δε νομίζω ότι έγραψα τίποτα παραπάνω από τη γνώμη μου.
Απο κει και περα οι καλύτεροι παικτες της περσινης ομαδας εμειναν οποτε εχεις φαουλ. Ουτε στον Πριντεζη, ουτε στον Σειμπουτις, ουτε στον Χατζη (δυστυχως), ουτε στον Αγαδακο στηριχτηκε αυτη η ομαδα ενω κι ο Λιουις ειχε σαφως μετρια παρουσια την οποια ακομη κι ο Ντομερκαντ θα την επισκιασει ανετα. Οι Σχορτσιανιτης, Βασιλοπουλος, Μπαρλος, Ζιζιτς, Χαρισης (που δεν επαιζε στην Ελλαδα κι αυτο κοστισε), Παπαμακαριος ήταν οι παικτες που αξιζαν τον κοπο κι αυτοι που παρεμειναν. Οι δυο πρωτοι θα ειναι ενα χρονο σοφοτεροι και μια κλάση ανωτεροι ΙΜΗΟ και ειναι αυτοι που θ' αναλαβουν σιγα σιγα το ρολο του ηγετη.
Εγώ θυμάμαι και μάλλον θυμάμαι καλά, post με διθυράμβους για τον Σεϊμπούτις και τον Πρίντεζη και ως επίσης και για τον Χατζή. Εάν τους διώχνει το νέο τεχνικό σχήμα ως «δανεικούς» ή ως περίπου αποτυχημένους, δε φταίω εγώ γι αυτό.
Και εάν τελικά φύγουν δε φταίει ούτε και ο Καζλάουσκας που δεν τους έδινε λίγο χρόνο συμμετοχής αλλά άλλα πράγματα.
Τωρα το πόσο θα παίζουν αυτοί που έμειναν, μετά την έλευση των νέων παιχτών μένει να το δούμε. Η αίσθησή μου είναι ότι τα 4/5 της πεντάδας του Ολυμπιακού θα είναι νέοι παίχτες.Ο Ματσιγιαουσκας ειναι ό,τι καλύτερο παρηγαγε το λιθουανικο μπασκετ την τελευταια πενταετια, ειναι μολις 26 ετων και μαζι με τον Γιασικεβιτσιους απεδειξαν την κυριαρχια τους από το 2002 δωθε. Δεν μπορω να καταλάβω που στηριζεις τα περι ασταθειας αφου η μονη χρονια από το 2001 που ειχε πτωση στα στατιστικά του ηταν η φετινη με τον (λάθος, κατ' εμε) πηγαιμο του στο ΝΒΑ για το οποιο δεν εκανε την απαραιτητη μελετη και διαλεξε λάθος ομαδα, λαθος προπονητη και λάθος timing ενω δεν πληροι και κανα δυο (σοβαρες για 'κει, ασημαντες για 'δω) προϋποθεσεις. Η αλήθεια ειναι οτι θα επρεπε να φροντισουμε να παρουμε κι ενα PG ποιοτητας, αλλά ο Ματσε ειναι ο πιο κοντινος στο ρολο του σκορερ-ηγετη που ψαχναμε και θα μπορουσαμε να βρούμε και σε μια Ευρωπη αποστειρωμενη από ταλέντα ειναι χαλλλλαρα ο νουμερο ενα παικτης αυτην την εποχη (δεν μπορω επισης να καταλάβω που βασιζεις αυτο το αποτυχιες σε επιπεδο κορυφης οταν ο μαγκας εχει σηκώσει Ευρωπαικο κι εχει εξαιρετικες παρουσιες σε ολυμπιακους αγωνες και με την Ταου στην Ευρωλίγκα... )
Λες ο Μαζιγιάουσκας να διάλεξε λαθος ομάδα από λάθος μελέτη; Μπορεί.
Πάντως με τα χάλια που έχει το ΝΒΑ συνήθως όποιος Ευρωπαίος παίζει εκεί, δεν έχει πολλές δυσκολίες να διακριθεί. Μερικοί Σέρβοι …κουλοκουτσοί παίζουν άνετα εκεί
Τι ακριβώς κυριαρχία έχει σε συλλογικό επίπεδο; Μετά από το 2002 και την τελευταία κούπα που πήρε ο Παναθηναϊκός, την Ευρωλίγκα την έχει σαρώσει η Μακάμπι. Το «αποτυχίες» που έγραψα πήγαινε στην αποτυχία της Εθνικής τους ομάδας απέναντι στην Αργεντινή. Μια εθνικής που τόσο είχε διαφημιστεί αλλά δεν…
Το ότι είναι «ειναι χαλλλλαρα ο νουμερο ενα παικτης αυτην την εποχη» άστο καλύτερα. Να το δείξει πρώτα και μετά εδώ είμαστε.
Και ο Μπατίστ είχε εξαιρετικές παρουσίες φέτος με τον Παναθηναϊκό αλλά δεν το 'θυμάμαι' αυτό. Θυμάμαι όμως πολύ καλά ότι δεν πήγαμε στο 4F…Περι Γιαβτοκας: Το ευκολο ειναι ν' απομονωσεις 5 στατιστικά, να βαλεις και δυο χαϊλαιτ και να πεις στους οπαδους 'κοιταξτε πηρα παιχταρα'. Κι αυτοι με τη σειρα τους να το παιξουν εξυπνοι στους φιλους τους χωρις να τον εχουν δει τον παιχτη. Εδω, το φορουμ αμα πιασεις μονο ειναι ζητημα να τον εχουμε δει σε κατι παραπάνω από φωτογραφιες, δυο-τρεις . Ο Γιαβτοκας ειναι γενια Ματσε και τους παρακολουθω από τοτε που παιζανε στην εφηβων μαζι με τον Σισκαουσκας (σχεδον), το διδυμο αδερφακι του τον Αρτουρας, τους Λαβρινοβιτς, τον Γκινεβιτσιους, τον Γκουστας κλπ. Παντα οπως και τωρα ηταν δευτερη-τριτη επιλογη στους ψηλούς σε ενα line up μονιμως ελλιπες καθως οι καλοί Λιθουανοι ψηλοί παιζανε στο ΝΒΑ (δες τον Κλειζα φετος για ποτε προλαβανε και τον αρπάξανε..... ). Ειχε παντα το 'κορμι του 1εκ δολ.' που ειπα χτες για πλακα, κερδιζε χαλαρα τους διαγωνισμους καρφωματων, αλλά δεν ειχε ποτε το ταλεντο που θα τον ανεβαζε ενα επίπεδο και θα του εδινε αυτη τη μεταγραφη χροόνια πριν κι οχι στα 26 του. Δεν ειναι τυχαιο πως ειναι ο μονος Λιθουανος διεθνης ψηλός που δεν ειχε κανει μεταγραφη στο ΝΒΑ ή σε μεγαλη ευρωπαικη ομαδα (σε μια εποχη που οι ταλαντουχοι ψηλοι ειναι τοσο περιζητητοι που τρεχουν να τους κλεισουν από τα 15-16 τους μην τους χασουν). Ειναι ενας ρολιστας πολυτελειας (αν αληθευουν τα ποσα που βγηκαν προς τα εξω) πολύ δυνατος στη ρακετα, αλλα ατεχνος, χωρις αξιολογες κινησεις (δεν παιζει καθολου πλατη...) κι επιρρεπης στα φαουλ. Αν νομιζεις οτι πηρατε τον Σακ δεν μπορω να σε μεταπεισω, αλλά στην ουσια πηρατε απλά εναν καλύτερο (πιο σκληρο), αλτικο Φεμερλινγκ. Ότι θα βοηθησει, θα βοηθησει, αλλά δεν συγκρινεται με σεντερ του επιπεδου του Αντερσεν, του Βουισιτς, του Παπαδοπουλου κλπ. κλπ. εκτος αν φορας πρασινα γυαλια
Μια στιγμή διότι εδώ θα τρελαθούμε ::yikes:
Εβαλα το λινκ στον Theofaman χωρίς ούτε μια λέξη να γράψω για σχολιασμό . Ούτε μια.
Όλοι τον Βούισιτς θέλαμε. Και τώρα με χαρά βλέπω ότι ο Βούισιτς γίνεται «σέντερ επιπέδου» από «υπερτιμημένος Κροάτης». Χαίρομαι διότι τον θεωρώ ότι καλύτερο υπάρχει στη θέση αυτή. Επίσης μια από τα ίδια ισχύουν στο περίπου και για τον Αντερσον.
Οι παίχτες αυτοί φάνηκε ότι δεν είναι διαθέσιμοι. Τι έπρεπε να γίνει; Να μείνει όπως ήταν πέρσι; Να μην πάρει 5άρι; Μήπως έπαιρνε για 5άρι το Στακ για να κάνει...βόλτες στο τρίποντο; Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.Περί στατιστικών : Επίσης δε μίλησα για στατιστικά μέχρι που είδα αυτό :
Μια ματια στα στατιστικά του αν ριξεις, θα δεις οτι δεν ειναι και καμια σπουδαια περιπτωση,
το οποίο φαντάζομαι δεν «συμβαδίζει» με αυτό :
Περι Γιαβτοκας: Το ευκολο ειναι ν' απομονώσεις 5 στατιστικά, να βαλεις και δυο χαϊλαιτ και να πεις στους οπαδους 'κοιταξτε πηρα παιχταρα'.
Ενδιάμεσα σε αυτά τα δύο ποστ έβαλα το δικό μου
Τα στατιστικά του στην Ευρωλίγκα λένε 9,6 πόντους και λίγο πάνω από 8 ριμπάουντ. Για μια ομάδα δομημένη σαν τον Παναθηναϊκό , όχι απλώς φτάνουν αλλά είναι και πολλά.
Μας αρέσουν λοιπόν τα στατιστικά ή όχι; Είναι λίγα τα 8,2 Μ.Ο ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα ή όχι;
Λέγαμε το χειμώνα ότι στον Παναθηναϊκό κοστίζει πολύ ο μη έλεγχος των ριμπάουντ ή όχι;
Δυναμώνει σε ένα τομέα που πονάει ή όχι;Ετσι να την δεις τη μεταγραφή του Γιαβτόκας και όχι ότι πήραμε ένα σουπερ ταλέντο ή ένα παιχταρά ή το διάδοχο του Σαμπόνις. Κανένας δεν είπε τέτοια πράγματα.Από τα 7 μου μέχρι τα 37 μου, είναι αρκετός καιρός για να καταλάβω πότε ένας παίχτης πρέπει να αποκαλείται παιχταράς. Είπα απλώς : 'Ότι από τα βίντεο του balo δε μου φαίνεται λίγος'
Για το Σισκάουσκας που είναι παιχταράς και με τα δικά μου κριτήρια καλύτερος του Μαζιγιάουσκας δεν είδα τίποτα...μια και πιο κάτω θα μιλήσουμε και για οπτικά.Συνοψίζοντας : Ο Παναθηναϊκός πήρε λοιπόν ένα «φουσκωτό» , που δε μπορεί να παίξει πλάτη δε μπορεί να παίξει πικ εν ρολ διότι είναι ηλίθιος, με στατιστικά ψιλοχάλια και τις υπόλοιπες …εννέα πληγές του Φαραώ.
Προφανώς το τεχνικό τιμ της ομάδας έκανε ακόμα μια λάθος κίνηση από τις πολλές που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια (Κάτας, Ρέμπρατσα, Μποντιρόγκα, Μπατιστ, Σπανούλη, Διαμαντίδη , Λάκοβιτς, Ντικούδη , Σισκάουσκας και ουκ έστιν αριθμός)Περί γυαλιών : Μαύρα φοράω και μάλιστα κάτι …χοντροκομμένα Oklay που φοράω στο βουνό , διότι τα χάνω με ρυθμό 3 τη σεζόν και έχω ξεπουληθεί. Δεν έχω την πολυτέλεια και για πράσινα.
Καταλαβαίνω πάντως , μια και είσαι άνθρωπος του μπάσκετ, και την πικρα σου για την εξαφάνιση του Ολυμπιακού την τελευταία δεκαετία και την ανυπομονησία σου να ξανάρθετε στο προσκήνιο. Κανένα πρόβλημα.
Μην το 'γρουσουζεύεις' όμως, διότι τα ίδια περίπου έγραφες και πέρσι και ήρθε ένα ωραιότατο sweep. το οποίο προφανώς οφείλεται στο ότι σε τρία παιχνίδια φορούσαμε τα άσπρα και όχι τα πράσινα τα οποία ερεθίζουν (σύμφωνα με δηλώσεις τους) το Σοφοκλή, τον Πρίντεζη,το Μανωλάκη και τους άλλους αστέρες...
Προφανώς και δεν ...ερεθίστηκαν όσο έπρεπε.Υ.Γ Να ξεκαθαρίσουμε ότι τους Λιθουανούς δεν τους 'πολυχωνεύω' για το μπάσκετ που παίζουν. Είναι πολύ 'αράπικο' για τα γούστα μου
-
Ουφ, πάλι δεν ηπιες καφε
-
Κλασικα, αλλα λεω εγω, άλλα καταλαβες
Βρε Αποστολη, ουτε τα στατιστικα ουτε οι φασεις πηγαιναν σε σενα αλλά στην παραφιλολογια των ημερων και στο ποσο ευκολα καποιοι που δεν εχουν καν δει τον παικτη, βγαζουν συμπερασματα για τις δυνατοτητες του από το τι γραφουν τα σαιτ, οι εφημεριδες (μεγαλη αμαρτια, μην την πιασουμε...), από τα στατιστικα σε μια μικρομεσαιου μεγεθους ευρωπαικη ομαδα. Την αποψη μου σου εγραψα. Αμα ερθει και συγκλονισει με την απόδοσή του βγαλε με ψευτη. Δεν εχει να κανει με το οτι τον πηρε ο βαζελος. Κι εμεις να τον παιρναμε τα ιδια θα ελεγα. -
Περι Πριντεζη κλπ. ειπα επί λεξει:
Ουτε στον Πριντεζη, ουτε στον Σειμπουτις, ουτε στον Χατζη (δυστυχως), ουτε στον Αγαδακο στηριχτηκε αυτη η ομαδα
Δεν ειπα (ειδικα για τους τρεις πρωτους) οτι δεν μπορουσε αλλά οτι για λογους που απτονται της τεχνικης ηγεσιας δεν εγινε. Αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι με αλλο προπονητη και προϋποθεσεις δεν θα μπορουσαν αυτοι οι παικτες να ειναι πρωτεργατες επιτυχιων κι οτι δεν τους πιστευω. Το αντιθετο. Ισως φετος παιρνοντας χρονο συμμετοχης σε μια ομαδα με λιγοτερες απαιτησεις, να βγουν από το καβούκι τους και να επιστρεψουν πανετοιμοι (το πιστευω αυτο)
Για το νεο και το παλιο τεχνικο σχημα τις ξερεις τις ενστασεις μου, μην επαναλαμβανομαι. Αν ημουν εγω, αλλιώς θα ειχα στησει την ομαδα ΚΑΙ φετος. Ομως για τον Ματσε δε σηκωνω μυγα στο σπαθι μου Ο ανθρωπος ειναι παιχταρας από τους λιγους κι απ' την αρχη της χρονιας ηλπιζα να τον παρει πακετο με τον διοσκουρο τον Σαρας...Εχω κιαλλα αλλά τωρα βαριεμαι (ειλικρινα) να κανω τεχνικη αναλυση και στο φορουμ δεν εχει και νοημα, γι' αυτο αφηνω για.... μεθαυριο τα σπουδαια
-
-
Star wars
Υπαρχει περιπτωση καποιος απο τους Πεν Ντομερκατ και Μασι να μενει στον παγκο αν ο Αμερικανος που θα φερει ο Θρυλος ειναι παικταρας.
Οποτε εχουμε: Πεν,Ντομερκατ,Μασι,Στακ,ΣΟΦΟΚΛΑΡΑΣ,Βασιλοπουλος,Χαρισης,Μπουρουσης,Ζιζιτς,ΠαπαμακαριοςΑμερικανος παικταρας και ΜπαρλοςΟΥΤΕ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ NBA ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ουτε ο Μασι θα κανει την διαφορα ουτε ο Πεν ουτε κανεις. Ετοιμαστειτε για την πυρηνικη βομβα. Σε καθε ματσακι ο Σοφοκλας θα πεταει 35 ποντακια.Φετος ειναι η χρονια του. Ο Ομπραντοβιτς πηρε τον χαζο Λιθουανο Γιαφτοκας για να κουραζει τον Σοφοκλη. Ποσο βλακας εισαι Ομπραντοβιτς. ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΙΕΤΑΙ Ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ.
Βαλε 5 αμπαλους Γιαφτοκας να τον μαρκαρουν. -
ΔΩΣΕΕΕΕ!
-
http://www.youtube.com/watch?v=UVCWptVL ... h=Sofoklis
Βαζελακια δειτε αυτο το βιντεακι και απλα απολαυστε το
-
Πού είσαι ρε red και αρχίσαμε να βαριόμαστε !!!!!!!!!!!
Αν μπορείς .... μήπως θα μπορούσες να μας πέις και το '%' που θα παίζει κάθε παίκτης ??? Έτσι για να έχουμε και ένα μέτρο σύγκρισης !!!
-
επειδη τα @@ μας εχουν γινει τουρτες απο τις μετριες ομαδες που παιζουν μπασκετ εδω περα...
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=24239
και κατι σημαντικο...
-
Πήραμε και τον Σερπαντίνα! Δεν θα παιζόμαστε τις απόκριες
Σιμόνας Σεραπίνας (διεθνής Λιθουανός) ο νέος παίχτης του Άρη, ενώ μάλλον ακολουθεί ο Γιαννούλης.
Με τον Σπανούλη τι γίνεται; Ο Ροκετς έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση!
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........