-
Σίγουρα είναι μούφα........
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
O Γιουιν παντως εφαγε 3 το ενα απο τον KJ!!! Καποιος τον ειχε αχτι μαλλον.Αν το 1 καποιος το εβαζε στο 7 (μετα τον Τσέιμπερς) θα ηταν καλη δουλεια.
Αληθεια το καρφωμα απο τον Κεμπ το τρωει ο Αλεξαντερ που περασε και απο την ΑΕΚ; Καπως ετσι μου εμοιασε.
Χωρίς να δω το βιντεάκι, θυμάμαι φωτογραφικά το κάρφωμα που έφαγε ο Ewing από τον KJ!!! Απίστευτο, αν σκεφτείς ότι ο KJ ήταν 6'1 και τσιλιβίθρας...Αnthony 'Sputnikhead' Webb φάση...
Επίσης, θυμάμαι την τάπα του Isaiah Rider στον Ewing...κάμερα πρόσωπο στη μπασκέτα, και πίσω από το θηριώδη Ewing, ξεπροβάλλει ο Rider, του οποίου τα πόδια έφταναν τα κεφάλια των άλλων...
Νομίζω πως ο Big Vic το τρώει το κάρφωμα...αν η μνήμη δεν με απατάει...
-
Ο Rider είχε κερδίσει και διαγωνισμό σε ΑLL STAR. Ηταν όντως πολύ καλός.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σίγουρα είναι μούφα........Διαφημιστικό της Nike είναι. H 'ευρωπαϊκή' εκδοχή της ήταν αυτή με τον ροναλντίνιο και τα δοκάρια...
-
Ως συνήθως οι γαυροβάζελοι κατάστρεψαν και το forum εκτός από τον Ελληνικό αθλητισμό.
Πάντως δεν είναι άσχημη ιδέα ο ΑΡΗΣ και ο παοκ να αποχωρήσουν από τα γελοία πρωταθλήματα της χώρας και να παίζουν Αδριατική Λίγκα....
Ούτως ή άλλως το Βελιγράδι είναι κοντύτερα από το αυλάκι, άσε που έχει και ωραίο κόσμο -
&
-
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Ως συνήθως οι γαυροβάζελοι κατάστρεψαν και το forum εκτός από τον Ελληνικό αθλητισμό.Πάντως δεν είναι άσχημη ιδέα ο ΑΡΗΣ και ο παοκ να αποχωρήσουν από τα γελοία πρωταθλήματα της χώρας και να παίζουν Αδριατική Λίγκα....
Ούτως ή άλλως το Βελιγράδι είναι κοντύτερα από το αυλάκι, άσε που έχει και ωραίο κόσμοEγώ θα σου πρότεινα να 'μετακομίσεις' στη Βοϊβοντίνα που είναι και βορειότερα ώστε εάν χάνεις από την αντίστοιχη 'Ολύμπια' της Αδριατικής Λίγκας κάτι να έχεις να λες για το 'κράτος του Βελιγραδίου'.
Ειδικα δε εάν υπάρχει ομάδα εκεί με ...κοντούς ιδιοκτήτες ουτε ψύλλος στο κόρφο τους.Μόνο μη σου γίνει συνήθεια , γιατί σε βλέπω να σε παίρνει ο 'greo' για Βόρειο Ακρωτήριο την επόμενη φορά που θα πάει ,άσε που βορειότερα είναι και τα Svalbard
Y.Γ θα πάρεις και τον ΠΑΟΚ μαζί;;; Μπράβο 'αγάπες'!!!!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν αποκλειεται αντεροβγαλτη να το ζητησαν ο Αρης και το Μαρουσι, ακριβως για να εχουν κοσμο στο γηπεδο.Ο Άρης θα έχει κόσμο έτσι κι αλλιώς.
Το Μαρούσι δεν θα έχει κόσμο έτσι κι αλλιώς.
Οπότε μαλλον όχι. Απλή ανεγκεφαλίτιδα μυρίζομαι.
Και έχω ήδη χάσει τα κρισιμότερα ματς της ομάδας μου (μες στο Μαρούσι) και 2 τελικούς πρωταθλήματος. -
Όπως ήταν αναμενόμενο, ΠΑΟ-ΟΣΦΠ πήραν τα τριετή συμβόλαια της ευρωλίγκα, οπότε για φέτος και για τα επόμενα δύο χρόνια στην ευρωλίγκα θα βγαίνει η ομάδα που θα τερματίζει πρώτη στο πρωτάθλημα, εξερουμένων των απαταιώνιων.
-
Όσο καθομαστε σπίτι μας και ανεχόμαστε να μας εκμεταλεύονται οι χαμουτζήδες αυτό θα συμβαίνει, και στον αθλητισμό και παντού.
Οι αλλαγές έρχονται μόνο με επαναστάσεις.
Αλλά τι περιμένεις με την γελοία διοίκηση του ΑΡΗ που βλέπει όλο αυτό το σίχαμα και σιωπαίνει. Να μην αναφέρω για τους παοκτσίδες οι οποίοι εδώ και χρόνια πλέον δεν έχουν διοίκηση σε κανένα από τα 2 μεγάλα αθλήματα.
-
Ρε ουτε 90-10? 100-0?
Σε 5 λεπτα 8 φαουλ σε 5 λεπτα 10 βολες. Αντε στο μπιπ ολοι σας και να πατε να αυτοκτονησετε. ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. ΠΑΙΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ στρουμφακια φαρμακοτριφτακια -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε ουτε 90-10? 100-0?
Σε 5 λεπτα 8 φαουλ σε 5 λεπτα 10 βολες. Αντε στο μπιπ ολοι σας και να πατε να αυτοκτονησετε. ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. ΠΑΙΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ στρουμφακια φαρμακοτριφτακιανα τηρήσεις τις υποσχέσεις σου -όχι όπως άλλες-
-
Μετραω τις φασεις. Μεχρι στιγμης εχει αδικηθει ο Ολυμπιακος σε 11 περιπτωσεις. Χαρακτηριστικη η τελευταια που ο Χατζηβρετας ριχνει κατω τον Λιουις και δινουν επιθετικο φαουλ.
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. ΣΤΟ ΣΕΦ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ. ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ Ω ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ .
-
Ρε ουτε 90-10? 100-0?
Σε 5 λεπτα 8 φαουλ σε 5 λεπτα 10 βολες. Αντε στο μπιπ ολοι σας και να πατε να αυτοκτονησετε. ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. ΠΑΙΞΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ στρουμφακια φαρμακοτριφτακιαΤώρα πάω, στην γωνία είμαι
-
Καλά ο redarmy δεν έχει πει κάμποσες φορές ότι δεν ασχολείται;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Καλά ο redarmy δεν έχει πει κάμποσες φορές ότι δεν ασχολείται;Ναι, και πάντα έρχεται η σφαλιάρα από την ΟΜΑΔΑ να του θυμίσει ότι καλά έκανε τόσο καιρό και δεν μίλαγε..
Καλό το ματσάκι, έχει ρυθμό πάντως..
-
Εγω ενα εχω να πω. Αν κανουν τα ιδια οι διαιτητες ΚΑΨΤΕ ΛΕΗΛΑΤΗΣΤΕ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
Στις αρχες της τριτης περιοδου βγηκε μια καρτα. 6 παικτες του Ολυμπιακου με 3 φαουλ και απο τον Παο μονο ο Διαμαντιδης. ΝΤΡΟΠΗ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Εχει εκτελεσει τις διπλασιες βολες ο Παο και εχει κερδισει τα διπλασια φαουλ.
ΡΕ ΚΑΨΤΕ,ΛΕΗΛΑΤΗΣΤΕ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
-
ΚΑΨΤΕ ΛΕΗΛΑΤΗΣΤΕ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.Αυτό είναι καινούριο λαϊκό άσμα;
Κάτι σαν το 'Απαλλοτρίωσέ με';;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΚΑΨΤΕ ΛΕΗΛΑΤΗΣΤΕ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
Αυτό είναι καινούριο λαϊκό άσμα;
Κάτι σαν το 'Απαλλοτρίωσέ με';;
Περισσότερο σαν το σκίστι τσ' τσακίστι τσ' πελικίστι τσ'
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........