-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ΚΑΨΤΕ ΛΕΗΛΑΤΗΣΤΕ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
Αυτό είναι καινούριο λαϊκό άσμα;
Κάτι σαν το 'Απαλλοτρίωσέ με';;
Περισσότερο σαν το σκίστι τσ' τσακίστι τσ' πελικίστι τσ'
Μπαρδόν και εξκιούζμι εγώ το γνωρίζω σαν 'φάτε΄ τσ σκίστι΄ τσ πιλικίστι τσ'.
Άσχετο red army 7. Άσε τη καρδιά ήσυχη, η κλωτσιά στα @@@ια πονάει περισσότερο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μπαρδόν και εξκιούζμι εγώ το γνωρίζω σαν 'φάτε΄ τσ σκίστι΄ τσ πιλικίστι τσ'.
Παίζει κι αυτό όπως και το σουρεαλιστικό 'πιάστι τσ', σκουτώστι τσ', πιρικικλώστι τσ''
που είναι ένας mod να σβήσει τα άσχετα;
-
first blood red...ένιωσες;
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ΡΕ ΚΑΨΤΕ,ΛΕΗΛΑΤΗΣΤΕ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Καλά ο redarmy δεν έχει πει κάμποσες φορές ότι δεν ασχολείται;Την αλήθεια λέει.Από τα posts του σου φαίνεται ότι ασχολείται με το άθλημα;
Στα του ματς:Η διαφορά των 6 πόντων μάλλον πλασματική είναι.Οι πράσινοι δεν ανησύχησαν σε κανένα σημείο του αγώνα.Και προς το τέλος του αγώνα που υποτίθεται ότι ο οσφπ έπρεπε να κάνει την υπέρβαση για να κάνει..κάτι ,οι γαύροι(βλ.τα δύο λάθη του Βασιλόπουλου για γέλια και για κλάματα)είχαν τα δικά τους προβλήματα να λύσουν.
Δεν πιστεύω ότι αυτός ο Παναθηναικός μπορεί να χάσει από αυτόν τον ολυμπιακό.
Κρίμα,δεν λέει να χασμουριέσαι από τις 21:00.
-
Το καλο ειναι οτι και με την διατησια εναντιον του στο Σεφ ο Ολυμπιακος δεν χανει. Προβλεπω μια νικη με διαφορα 10-15 ποντων και αν οι διαιτητες παιξουν 50-50 τοτε 25-30.
Δεν φανηκε μονο σημερα οτι ο Παο δεν εχει ομαδα. Αυτο που κανει ειναι να παιρνει την μπαλα ο Λακοβιτς και να σουταρει απο τα 50 μετρα,να παιρνει την μπαλα ο Σπανουλης και να κανει τον κλοουν για να παρει φαουλ οπως και ο Τομασεβιτς.
Στα 5 πρωτα λεπτα ο Ολυμπιακος ειχε 8 φαουλ και ο Παο 2. Ο παναθηναικος εκτελεσε τις διπλασιες βολες. Παντως εκει που γελασα πολυ ηταν σε μια καρτα που βγηκε στις αρχες της 3 περιοδου. 6 παικτες του Ολυμπιακου με 3 φαουλ και ο Διαμαντιδης απο τον Παο.
Συνολικα μετρησα 17 φασεις που αδικηθηκε ο Ολυμπιακος. Θα πω μερικες μονο. Ταπα καθαρη του Σοφοκλη στον Τομασεβιτς και το δινουν φαουλ. Καθαρο ριμπαουντ του Σοφοκλη και το δινουν επιθετικο φαουλ,φαουλ του Χατζηβρετα στον Λιουις και χρεωνουν με φαουλ τον Λιουις.Το οτι δεν εχει ομαδα ο Παο φανηκε και απο την ηττα του απο την ανυπαρκτη Ταου η οποια εφαγε 35 ποντους απο την Μακαμπι. Οταν τον Παο τον παιζουν 70-30 υπερ του χανει. Οταν τον παιζουν 90-10 η 100-0 κερδιζει
-
οτι και να λέτε εσείς εγώ τον red_army τον παραδέχομαι!
Χάσει κερδίσει είναι χαρά γεμάτο το παλικάρι! -
Το καλο ειναι οτι και με την διατησια εναντιον του στο Σεφ ο Ολυμπιακος δεν χανει. Προβλεπω μια νικη με διαφορα 10-15 ποντων και αν οι διαιτητες παιξουν 50-50 τοτε 25-30.Δεν φανηκε μονο σημερα οτι ο Παο δεν εχει ομαδα. Αυτο που κανει ειναι να παιρνει την μπαλα ο Λακοβιτς και να σουταρει απο τα 50 μετρα,να παιρνει την μπαλα ο Σπανουλης και να κανει τον κλοουν για να παρει φαουλ οπως και ο Τομασεβιτς.
Στα 5 πρωτα λεπτα ο Ολυμπιακος ειχε 8 φαουλ και ο Παο 2. Ο παναθηναικος εκτελεσε τις διπλασιες βολες. Παντως εκει που γελασα πολυ ηταν σε μια καρτα που βγηκε στις αρχες της 3 περιοδου. 6 παικτες του Ολυμπιακου με 3 φαουλ και ο Διαμαντιδης απο τον Παο.
Συνολικα μετρησα 17 φασεις που αδικηθηκε ο Ολυμπιακος. Θα πω μερικες μονο. Ταπα καθαρη του Σοφοκλη στον Τομασεβιτς και το δινουν φαουλ. Καθαρο ριμπαουντ του Σοφοκλη και το δινουν επιθετικο φαουλ,φαουλ του Χατζηβρετα στον Λιουις και χρεωνουν με φαουλ τον Λιουις.Το οτι δεν εχει ομαδα ο Παο φανηκε και απο την ηττα του απο την ανυπαρκτη Ταου η οποια εφαγε 35 ποντους απο την Μακαμπι. Οταν τον Παο τον παιζουν 70-30 υπερ του χανει. Οταν τον παιζουν 90-10 η 100-0 κερδιζει
Η απουσία τελείας(.) στο τέλος της προκήρυξης είναι σκόπιμη ή τυχαία;
Θα επακολουθήσουν κι άλλα χτυπήματα; -
1ο παιχνίδι Μαρούσι-Αρής: Περίπατος του Αμαρουσίου.
Ακατάλληλο για ανηλίκους.Τρεις μέρες μετά.....
2ο παιχνίδι Αρής-Μαρούσι: Περίπατος του Άρη.
Ακατάλληλο για ανηλίκους.Περίεργο παιχνίδι το μπάσκετ;
Μπαααααα. Μάλλον η μία από τις δύο ομάδες είναι για τα πανηγύρια. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
1ο παιχνίδι Μαρούσι-Αρής: Περίπατος του Αμαρουσίου.
Ακατάλληλο για ανηλίκους.Τρεις μέρες μετά.....
2ο παιχνίδι Αρής-Μαρούσι: Περίπατος του Άρη.
Ακατάλληλο για ανηλίκους.Περίεργο παιχνίδι το μπάσκετ;
Μπαααααα. Μάλλον η μία από τις δύο ομάδες είναι για τα πανηγύρια.Ναι γμτ δυστυχώς...
Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι με Ματσόν, Μπρούερ, Πάντιους η ομάδα θα είναι ασταθέστατη... Δεν γίνεται να χρειάζεται να τα ακούσουν για να παίξουν.
Χαρακτηριστικό πάντως το ότι ακόμη κι αυτός ο Άρης παλεύει με αξιώσεις να βγει Ευρωλίγκα. Στο επόμενο ματς όλα τα λεφτά και το καλοκαίρι βλέπουμε τι πρέπει να γίνει...
Ο Στακ γιατί πάλι δεν τραβάει;
-
Μια φορα που εδειχνε μπασκετ Α1 εδω στην Κυπρο και ξαφνικα στα μεσα της 3ης περιοδου η ΕΡΤ μας εβαλε EuroNews...
Απ' οτι φαινεται, καταλαθος το δειχνανε εδω και αργησανε να το παρουν χαμπαρι...
-
Πάμε την Τετάρτη για το 3-0..
-
Τα συγχαρητήριά μου στον βάζελο για το πρωτάθλημα. Ήταν και φέτος καλύτερη ομάδα, αλλά ελλείψει ανταγωνισμού. Από του χρόνου ας ξεχάσει τους τίτλους γιατί το θηρίο ξύπνησε, έστω κι από τα μισά της χρονιάς.
-
Εγω ενα εχω να πω. Αν κανουν τα ιδια οι διαιτητες ΚΑΨΤΕ ΛΕΗΛΑΤΗΣΤΕ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.Στις αρχες της τριτης περιοδου βγηκε μια καρτα. 6 παικτες του Ολυμπιακου με 3 φαουλ και απο τον Παο μονο ο Διαμαντιδης. ΝΤΡΟΠΗ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Εχει εκτελεσει τις διπλασιες βολες ο Παο και εχει κερδισει τα διπλασια φαουλ.
ΡΕ ΚΑΨΤΕ,ΛΕΗΛΑΤΗΣΤΕ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
μονο να σε'βλεπα από κάπου ρε γαμώτο σε κάποιο καθισματάκι στο ΣΕΦ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα συγχαρητήριά μου στον βάζελο για το πρωτάθλημα. Ήταν και φέτος καλύτερη ομάδα, αλλά ελλείψει ανταγωνισμού. Από του χρόνου ας ξεχάσει τους τίτλους γιατί το θηρίο ξύπνησε, έστω κι από τα μισά της χρονιάς.Τότε γιατί δεν πήγε στους 5 τελικούς?
-
φαουλ στον χατζή έκανε το παρκέ!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!αλήτες διαιτητές!!!!!
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Εγω ενα εχω να πω. Αν κανουν τα ιδια οι διαιτητες ΚΑΨΤΕ ΛΕΗΛΑΤΗΣΤΕ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.
Στις αρχες της τριτης περιοδου βγηκε μια καρτα. 6 παικτες του Ολυμπιακου με 3 φαουλ και απο τον Παο μονο ο Διαμαντιδης. ΝΤΡΟΠΗ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Εχει εκτελεσει τις διπλασιες βολες ο Παο και εχει κερδισει τα διπλασια φαουλ.
ΡΕ ΚΑΨΤΕ,ΛΕΗΛΑΤΗΣΤΕ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
μονο να σε'βλεπα από κάπου ρε γαμώτο σε κάποιο καθισματάκι στο ΣΕΦ
Εδω ειμαι. Δεν πηγα. Το θεμα ειναι οτι περιμενα οτι θα συμβει αυτο. Καποια στιγμη θα καναμε ενα κακο παιχνιδι και θα χαναμε. Απλα στο Οακα που επρεπε να κερδισουμε μας εσφαξαν. Δεν πειραζει. Παμε για το 2πλο στο Οακα τωρα
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τα συγχαρητήριά μου στον βάζελο για το πρωτάθλημα. Ήταν και φέτος καλύτερη ομάδα, αλλά ελλείψει ανταγωνισμού. Από του χρόνου ας ξεχάσει τους τίτλους γιατί το θηρίο ξύπνησε, έστω κι από τα μισά της χρονιάς.
Τότε γιατί δεν πήγε στους 5 τελικούς?
Γιατί δεν ήπιε καφέ.
-
και καφριλικια στο τελος βλέπω...τυπικος γαβρος....ελατεεεεεεε...έχει και τρίτο μέρος στο οακα παιδακια!!!!!
-
παει και ο οσφπ...δε πειραζει...του χρονου...
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........