-
Ρε και με τον Πανιωνιο? Ρε αλητες και με τον Πανιωνιο 200-0? Ρε και με τον Πανιωνιο 200 φαουλ? Το ειδα το παιχνιδι πολυ προσεκτικα. Ο Ετνι εκανε 1 φαουλ και χρεωθηκε 4. Ο Σχορτσιανιτης 2 και χρεωθηκε 5 και ο Βασιλοπουλος κανενα.
ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΩΣΕ.Ειναι τοσο βλακες οι διαιτητες και η γραματεια μαζι που δεν καταλαβαν οτι ειχε 5 φαουλ ο Μπαρλος και επαιξε 8 δευτερα στο τελος. ΓΕΛΟΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ
ΜΠΑΡΛΟ εισαι παληκαρι. Σου εκανε μαγκιες ο Οικονομου? Τον εσβησες μεσα στο γηπεδο με πρωτoφανη παθητικη αμυνα(αν επαιζες πιο σκληρη θα εδιναν φαουλ τα κορακια) και εβαλες και κρισιμους ποντους. Εισαι λεβεντοπαιδο και παληκαρι.
Τα γατακια παλι εβριζαν αλλα δεν πειραζει. Για λυπηση ειναι. Απο φατσα και μονο τους εκοψα ποσο φλωρακια ειναι. Αυτοι φατσα με φατσα δεν τα βαζουν ουτε με 10χρονο κοριτσακι.
Να τα χαιρεστε τα πρωταθληματα σας τα στημενα παλιοζουμπαδες. Εγω προτεινω στον Αγγελοπουλο να μην κατεβασει την ομαδα στα play off
-
Live
Ο Ολυμπιακός καθάρισε και τον Πανιώνιο στο Ελληνικό , και πήρε μαθηματικά την δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο .
Δεν έπεξε πολύ καλά αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο , με ένα σερι 10-2 πήρε το προβάδισμα , και κέρδισε με καμια 10ρια πόντους ...Άντε βαζελάκια τα λέμε στα πλέι οφ !!!!!!!
balo θα τα πουμε στον τελικό , περίμενε , θα δείς ποιος θα ΝΙΩΣΕΙ και τι στο ΣΕΦ -
Kai τώρα κοπιάστε...
52-0 στα εντός έδρας μας παιχνίδια. Και αφού δεν μας κέρδισε το Μαρούσι που είναι μακράν η πιο ποιοτική ομάδα, μετά από την αφεντιά μας, να δω ποιος θα μας κερδίσει.. (προσωπικά υπολογίζω πολύ τον Αρη και δεν τον θέλω να τον βρούμε μπροστά μας)
Μέχρι στιγμής, όπως λέει και ο Βασιλάκης, ο Ολυμπιακός είναι ικανός να μας 'γαργαλήσει τις πατούσες', πάλι καλά που δεν είπε να μας γαργαλήσει τίποτ' άλλο...
http://www.sportime.gr/arthrografia_ins ... le_id=1159
Πώς κερδίζεις ένα παιχνίδι:
-
Είσαι στα 57 δευτερόλεπτα και κερίζεις 71-68.
-
Παίρνεις time-out , ενώ σου μένουν 13 sec για την ολοκληρώσεις την επίθεσή σου.
-
Σε λένε Ομπράντοβιτς και σχεδιάζεις επι τόπου plays.
-
Tους βάζεις στο παρκέ.
-
Καλάθι και φάουλ ο Κωστάκης.
-
Το πήρες το ματς.
Ντάξει;;
Πάντως παίχθηκε ποιοτικότατο μπασκετ, όπως είπε 5-6 φορές ο Ντεντόπουλος.
Και για να κλείσω όπως άρχισα :Και τώρα κοπιάστε...
...αλλά τι να το κάνουμε ένα ακόμα;; Καλύτερα θα ήταν στην Πράγα
-
-
Καποιοι ονειρευονται ακομα την Πραγα ,αλλα εκει η διαιτησια ειναι μονο 70-30 υπερ του Παο. Εδω στην Μπανανο-Ελλαδα που ειναι 100-0 υπερ τους η διαιτησια και που πληρωνουν οι Κατσαμπα τους διαιτητες να παιζουν 100-0 εις βαρος του Ολυμπιακου παιρνει τα τσικινα πρωταθληματα.
Καζλαουσκας: Γιατι δεν γυριζεις το σωμα σου Σοφοκλη για να σιγουρεψεις την πασα ?
Σοφοκλαs: Ma θα μου δωσουν επιθετικο φαουλ.
Εχει αδικο? Του εριχναν απο το 2 λεπτο ξυλο οι παικτες του Πανιωνιου και τα κορακια δεν εδιναν τιποτα. Με το που τους ακουμπαγε ο Σοφοκλης του εδιναν φαου. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ . ΔΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΨΙΑΡΗ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
-
Τόσο μεγάλο κόμπλεξ πλέον με την Πανάθα ε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τόσο μεγάλο κόμπλεξ πλέον με την Πανάθα ε?Είναι θέμα 'μεγέθους'.
Εγώ νόμιζα ότι οι 20 πόντοι θα ήταν μια χαρά για ...απόλαυση.
Αλλά μάλλον έχω κάνει λάθος.
Στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να περάσουμε σε μεγέθη...Χολμς , μήπως το ευχαριστηθούν και κρατηθούν ...ήρεμοι.Ανικανοποίητα αυτά τα παιδιά!!!! (*ίσως τη νέα χρονιά πρέπει να εμπλουτίσουμε το ρόστερ μας σε ...αραπάδες. Κατά τα φαινόμενα, ένας δε φτάνει)
* -
βρε κουτά...εγώ εσας σκέφτομαι...τη χαρά σας και μόνο...την ηδονή...την ευχαρίστηση...όλα αυτά λοιπόν...θα τα ΝΙΩΣΕΤΕ καλά στο ΟΑΚΑ.σας περιμένουμε...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Καποιοι ονειρευονται ακομα την Πραγα ,αλλα εκει η διαιτησια ειναι μονο 70-30 υπερ του Παο. Εδω στην Μπανανο-Ελλαδα που ειναι 100-0 υπερ τους η διαιτησια και που πληρωνουν οι Κατσαμπα τους διαιτητες να παιζουν 100-0 εις βαρος του Ολυμπιακου παιρνει τα τσικινα πρωταθληματα.Καζλαουσκας: Γιατι δεν γυριζεις το σωμα σου Σοφοκλη για να σιγουρεψεις την πασα ?
Σοφοκλαs: Ma θα μου δωσουν επιθετικο φαουλ.
Εχει αδικο? Του εριχναν απο το 2 λεπτο ξυλο οι παικτες του Πανιωνιου και τα κορακια δεν εδιναν τιποτα. Με το που τους ακουμπαγε ο Σοφοκλης του εδιναν φαου. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ . ΔΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΨΙΑΡΗ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Κάτι απο Μάρθα Βούρτση μου θυμίζεις !!
Όλο κλάψ κλάψ ..... άχ βάχ ..... που@@@να ζωή και κωλοκοινωνία !!!
Κανείς δε μ'αγαπάει, όλοι με φθνούν και με επιβουλεύονται !!
Πάμε όλοι μαζί τραγουδιστά 'ΑΤΙΜΗ ΖΩΗ ΜΕ ΠΟΤΙΣΕΕΕΕΣ ΦΑΡΜΑΑΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙ .................'
Δεν πειράζει μπαρμπουνάκι μου ... δεν πειράζει .....
Και όπως είπε ο γιατρός ....... 'Ναι, ναι .... έτσι έτσι .... 'Μπασκετικά ......
Τεράστιο μπράβο στο Μαρούσι που πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Φοβερό παιχνίδι. Ο ΠΑΟ θύμιζε κάτι απο Τζέκυλ και Χάιντ. Μια πάνω μία κάτω. Μπράβο και στον ΠΑΟΚ (αν και ήθελα να κερδίσει ο Ηρα) γιατί έπαιξε όπως έπρεπε.
Στην ουρά ...... ΚΟΛΑΣΗ !!! Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα ??!!?? Έλα μου ντέ ?? -
- '...υπάρχει μεγαλειώδης αναφορά για τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, τον οποίο χαρακτηρίζει ως τον κορυφαίο προπονητή στην Ευρώπη αναφέροντας τους πέντε ευρωπαϊκούς του τίτλους με τέσσερις διαφορετικές ομάδες, ενώ τονίζει και τις διακρίσεις του τριφυλλιού. Αναφέρει, δηλαδή, τους 26 τίτλους των πράσινων εντός συνόρων και τις τρεις κατακτήσεις της ευρωλίγκα.'*
Ετσι, έτσι...
http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=15109
-
Επιτελους και ενα σωστο link απο τον ακατανομαστο.
Δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα το μπατζετ της ΤΣΣΚΑ ειναι 20 εκ δολαρια οσο περιπου και το μπατζετ του Ολυμπιακου στο ποδοσφαιρο. Δεν ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβει κανεις οτι στο μπασκετ μπορεις να φτασεις πανευκολα στην κορυφη της Ευρωπης. Αρκει να σας πω οτι η Λυον εχει 150 εκ δολαρια μπατζετ. Λογικα η Τσελσι και η Μπαρτσα θα εχουν περισσοτερο.
Παντως το μπατζετ της υπερομαδας ειναι 14 εκ δολαρια
Το ξερετε οτι το μπατζετ της ποδοσφαιρικης ομαδας του Παο ειναι πολυ μεγαλυτερο απο 14 εκ δολαρια? Οποτε Τζιγκερ θεε παρε και την Καε?
Υ.Γ Του Ολυμπιακου το μπατζετ στο μπασκετ ειναι 6 εκ ευρο αν δεν κανω λαθος[/list]
YΓ2 ενταξει τα εσοδα στο ποδοσφαιρο ειναι μεγαλυτερο απ'οτι στο μπασκετ ,αλλα τουλαχιστον στο Ελληνικο ποδοσφαιρο δεν υπαρχουν τεραστια εσοδα
-
Πρίν λίγο καιρο το sport24 , η το sportime , δεν θυμάμαι , έδωσε εναν οδηγό Τσάμπιονς Λιγκ , όπου αναφέρει το budget των ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ .
Σύμφωνα με αυτό :::
Ρεάλ Μαδρίτης (277.750.000)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (59.000.000)
Μπαρτσελόνα (328.250.000)
Παναθηναικός (49.600.000)
Γιουβέντους (319.250.000)
Τσέλσι (366.225.000)
Μπενφίκα (116.800.000) .........
Λιόν (159.725.000)
Ίντερ (243.500.000)Για να καταλαβουν μερικοί πως είναι αδύνατον ο Ολυμπιακός να περάσει Ρεάλ , Λυόν ..................
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Πρίν λίγο καιρο το sport24 , η το sportime , δεν θυμάμαι , έδωσε εναν οδηγό Τσάμπιονς Λιγκ , όπου αναφέρει το budget των ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ .
Σύμφωνα με αυτό :::
Ρεάλ Μαδρίτης (277.750.000)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (59.000.000)
Μπαρτσελόνα (328.250.000)
Παναθηναικός (49.600.000)
Γιουβέντους (319.250.000)
Τσέλσι (366.225.000)
Μπενφίκα (116.800.000) .........
Λιόν (159.725.000)
Ίντερ (243.500.000)Για να καταλαβουν μερικοί πως είναι αδύνατον ο Ολυμπιακός να περάσει Ρεάλ , Λυόν ..................
Aν θες σου και είναι εύκολο, κάνε ένα edit και πήγαινέ το στο θέμα του ποδοσφαίρου.
Δεν έχει σχέση με το μασκετ -
Και για να πούμε και την κακία μας, ούτε όλα τα προηγούμενα ποστ έχουν σχέση με μπάσκετ. Κάποτε υπήρχε ένα thread για το μπάσκετ, αλλά......
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Και για να πούμε και την κακία μας, ούτε όλα τα προηγούμενα ποστ έχουν σχέση με μπάσκετ. Κάποτε υπήρχε ένα thread για το μπάσκετ, αλλά......Πού εξαφανίστηκες εσύ;;
Είχες πάει Βέλγιο; να μας τα πεις από πρωτο χέρι. -
Ο red army μίλαγε για οικονομικά στοιχεία ποδοσφαίρου παρ' οτι είμαστε στο μπάσκετ , εξ άλλου TRAVELLER , το μπάσκετ με τους balo , red army και λοιπούς φανατικούς , κυρίως ποδοσφαιρόφιλους έχει ξεφύγει ....
Το μπάσκετ είναι προέκταση του ποδοσφαίρου , δυστυχώς , στη Ελλάδα .....
-
antsakalis
Κανένα πρόβλημα, εγώ απλώς είπα μια γνώμη, τίποτε περισσότερο -
traveller βρες μας κανα 3αρι γιατι πρεπει να κανουμε το μπαμ στα πλευ ωχ!!!
-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Ο red army μίλαγε για οικονομικά στοιχεία ποδοσφαίρου παρ' οτι είμαστε στο μπάσκετ , εξ άλλου TRAVELLER , το μπάσκετ με τους balo , red army και λοιπούς φανατικούς , κυρίως ποδοσφαιρόφιλους έχει ξεφύγει ....Το μπάσκετ είναι προέκταση του ποδοσφαίρου , δυστυχώς , στη Ελλάδα .....
Μεγάλη κουβέντα και το λένε όλοι οι παράγοντες
Γι αυτό δυστυχώς πάμε να δούμε ΜΑΡΟΥΣΙ - ΠΑΟ και εχουμε βρισιές στον τελικό
Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου ακολουθούν τα μεγάλα ματς του ΜπασκετΤο μπάσκετ θέλει άλλους οπαδούς, ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥΣ
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
traveller βρες μας κανα 3αρι γιατι πρεπει να κανουμε το μπαμ στα πλευ ωχ!!!Σκάουτινγκ πασχαλιάτικα ;; και μου έπεσε βαρύς ο αρνής
Αλλά νομίζω με αυτόν θα είσαι εντάξει
Dwight Howard στην 'all rookie' πεντάδα πέρσι και παίζει και πιο μέσα
Αλλά όταν έχεις το Μαυροκεφαλίδη να βάζει 30άρες να κατεβάζει και 10 ριμπαουντ και να ξεσκίζει το tendex με τον Ηρακλη, τι να τον κάνεις τον αραπά;;
Με ποιον θα 'σταυρώσετε' στην 1η φάση;;
ΥΓ Αυτός ντάξει;; καλός;;
-
Την τρίτη θέση του καλύτερου ανερχόμενου παίκτη (κάτω των 22) της Ευρωλίγκα κατέκτησε μετά από σχετική ψηφοφορία ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης. Στη ψηφοφορία συμμετέχουν οι προπονητές των ομάδων που παίρνουν μέρος στη διοργάνωση, ενώ στην κορυφή των προτιμήσεων βρέθηκε ο 21χρονος φόργουορντ της Μπένετον Τρεβίζο, Αντρέα Μπαρνιάνι.
Οσον αφορά τον δικό μας, τον Σοφοκλή, στην παρθενική του παρουσία στην Ευρωλίγκα είχε 10,7 πόντους (61,8% στα δίποντα, 63,2% στις βολές), 4,9 ριμπάουντ, 1,1 κλέψιμο και 0,5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 22 συνολικά συμμετοχές.ΑΙΣΧΟΣ. Καταγγελω τους προπονητες. Ειναι δυνατον να βγαζουν 3 τον baby Shack και 1 καποιον Μπαρνιανι?
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........