-
ωραίο μπασκετάκι παίζεται στο ΠΑΟ-ΑΕΚ!
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Για απαντηστε μου παναθηναικαρες ποσοι πηγατε στο γηπεδο σημερα με την Αεκ? Γιατι ρε παληκαρια πηγατε μονο 2.000? Εσεις στο σεφ ησασταν 3.500 και μας ριξατε και 30 ποντους. Γιατι ρε παληκαρια δεν πατε να δειτε την ομαδαρα σας στο γηπεδο σας? Δεν θελετε να τους αποθεωσετε?
Θα σας πω εγω γιατι δεν πηγατε. Γιατι ειστε λιγοι.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.Έλα να το συζητήσουμε μετά τον πρώτο αγώνα της ομάδας σου (με φιλάθλους)
Με συγχωρεις που στο λεω αλλα στο φιλικο με τον Πανελληνιο ημασταν 5.000. Ακομα και μετα την 30αρα και την 2η συνεχομενη ξεφτιλα απο τον Παο θα παμε στο γηπεδο ,γιατι φιλε μου εμεις αγαπαμε τον Ολυμπιακο. Δεν ειμαστε αντιπαναθηναικοι αντιαεκτζηδες. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. Εχουμε παρει c.l σε πολο ,στο basket ευρολιγκα,στο βολευ 2 φορες κυπελουχων και συμμετοχες σε τελικους c.l κ.τ.λ. Στο στιβο τα ιδια,στην κολυμβηση τα ιδια,ακομα και στα ιστιοφορα εχουμε παρει χρυσα μεταλια. ΜΟΝΟ το ποδοσφαιρο εμεινε αλλα δεν αργει η ωρα της διακρισης και εκει.
Γι'αυτο ειμαστε ο μεγαλυτερος συλλογος στον κοσμο.An σου είναι εύκολο κάνε μια προσπάθεια να μένεις στο θέμα το topic που είναι :' Μπάσκετ,εκ βαθέων'. Εχουν ανοιχτεί εκατοντάδες θέματα στον 'Αντίλογο' , άνοιξε κι εσύ μερικά για το πόλο του Ολυμπιακού , για την ξιφασκία του Ολυμπιακού και για ότι άλλο νομίζεις. Μπορείς άνετα να το κάνεις.
Το ότι πήγατε 5000 στο φιλικό με τον Πανελλήνιο, μπράβο σας και μαγκιά σας.
Δείχνει ότι αγαπάτε το μπασκετ και την ομάδα σας του μπάσκετ.
Δε νομίζω να δείχνει τίποτε άλλο ε;;Υ.Γ..'kid' κάνε μια προσπάθεια και μην τον 'τσιγκλάς', αν θες σε παρακαλώ.
-
Παιδιά ευχαριστούμε που θα ,μείνετε............. ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ και στα σχόλια ΜΟΝΟ γιαυτό....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ωραίο μπασκετάκι παίζεται στο ΠΑΟ-ΑΕΚ!Αυτό μάλιστα όμορφο,συλλογικό μπασκετάκι.Και καλή κόντρα κύρια απο ΕΛΛΗΝΕΣ...... Εκείνο το μΠΑΟΚ-ΜΑΡΟΥΣΙ
Η διαιτησία απο μερικούς,Καρούσης κομπλεξική για να μην πω κάτι άλλο......
-
Αν και το χτεσινό παιχνίδι δεν είναι κριτήριο, η ΑΕΚ στάθηκε μια χαρά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Φιλίππου να τη διαλύσει.(διαχρονικά)
'Γέμιζε' τις επιθέσεις, χωρίς να παίζει αντι-μπάσκετ.
Εκτιμώ πολύ τον Κακιούση, νομίζω ότι θα προσφέρει στο μπάσκετ.
Ρίσκαρε που ανέλαβε ομάδα με βασικό 'άσσο'...το Χατζάζ και για βλάκα δεν τον έχω. Αν πετύχει θα μιλάνε όλοι για αυτόν, αν όχι, κανείς δε θα τον κατηγορήσει για τίποτα.
Προσωπικά εύχομαι ολόψυχα να πετύχει -
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΝΒΑ!!!
-
αυτο θα γραφα και γω αν και η μακαμπι το χει ξανακανει...
-
Το ΝΒΑ δεν είναι αυτό που ήταν καποτε, οι ομάδες έχουν αυξηθεί, οι παιχτες πάνε κατευθείαν χωρίς να περάσουν από το κολεγιακό και το τι μπάζο έχει μαζευτεί δε λέγεται.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αυτο θα γραφα και γω αν και η μακαμπι το χει ξανακανει...To ειχε ξανακανει την δεκαετια του 70!!!!
Οπως και να εχει ειναι τεραστια επιτυχια αν και πλεον οι διαφορες μεταξυ των ομαδων στην Ευρωπη και στις ΗΠΑ ειναι μικροτερες απο αυτες που ηταν παλια.....
-
σοβαροι και οι ραπτορς...100 ποντους εντος εδρας απο ασιατικη ομαδα!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Το ΝΒΑ δεν είναι αυτό που ήταν καποτε, οι ομάδες έχουν αυξηθεί, οι παιχτες πάνε κατευθείαν χωρίς να περάσουν από το κολεγιακό και το τι μπάζο έχει μαζευτεί δε λέγεται.Σωστό. Αν, δε, έβρισκαν (ή μάλλον αν ήθελαν να βρούν) τρόπο για την αντιμετώπιση των αναβολικών τότε να δεις πως θα ξεγυμνωνοντουσαν στα μάτια του κόσμου οι ικανότητές τους. Το μόνο καλό που απεμεινε είναι ότι το πλήθος των σχετικά καλών παικτών είναι μεγάλο, λόγω του πλήθους των αθλούμενων. Από αστέρια-παιχταράδες, όμως, στερέψανε
-
Εβλεπα Μαρουσι-ΠΑΟΚ. Ο Γιαννακης το στυλ παιχνιδιου της Εθνικης το εφαρμοζει και με τους Μπουντουρη-Στεφανιδη . Αφου κερδιζει, μαγκια του. Μου άρεσε κι ο Κυριτσης με τον Καϊμακογλου. Ο Χομαν λιγα πραγματα, αλλα με τοσα λεφτα απο το πανερι ψωνιζεις...
Ο ΠΑΟΚ χαλια. Ουτε ενας ψηλος της προκοπης. Ο Μαυροκεφαλιδης οσο παει... Ρετζίζει περισσοτερο. Ξερει πολυ μπασκετ αλλα φοβαται την ρακετα, δεν πηδαει χαρτοπετσετα (ειναι και μονο 206 γμτ, δεν εχει περιθωρια ), ΔΕΝ παιζει πλατη και μου φαινεται οτι πηραν και λιγο τα μυαλα του αερα απο τα συνεχη (υπερβολικα με δεδομενες τις αδυναμιες του) επαινετικα σχόλια. Α! Με προβληματιζει και στην άμυνα. Ο Βασιλειαδης για να γινει μεγαλος παικτης πρεπει να ξεπερασει την απιστευτη αστάθειά του ακόμα κι από 10λεπτο σε 10λεπτο... Ο Μάρεϊ καλύτερα να το κόψει. Κριμα να σερνεται, τετοιος μύθος...Παω να δω ΑΕΚ-ΠΑΟ. Τελειωσε νωρις η δουλειά κι εχει πολλλλλή μπάλα σήμερα
-
σκατα!
να βγαλουμε το δικεφαλο...
ο μαυροκεφαλιδης και στα δυο παιχνιδια με το μαρουσι ηταν ο πιο πολυτιμος παιχτης ΤΟΥΣ!!! 4 στα 25 σουτ ειχε, 0 ριμπαουντ, αμυνα οπτικη!
μπραβο στον καιμακογλου που μας εκανε ανω κατω...
μαρει δε παιρνει μπαλα και οταν παιρνει δε κανει και τιποτα το σπουδαιο, ο φορντ καλα κανει που τη κοπαναει, γκαγκαλουδης και ζουγιοβιτς προσπαθουν, ο βασιλειαδης αμα συνεχισει με αυτη τη νοοτροπια παιχνιδιου δεν θα χει καμια εξελιξη και οι αλλοι ας οψονται τα λεφτα που δεν εχουμε και φορανε τη φανελα..
κοιμηθηκε και ο μπανε πολλες φορες σημερα και χασαμε απο το χειροτερο μαρουσι απο τοτε που ανεβηκε κατηγορια...ελπιζω ο σερβος φοργουορντ που φερνουμε να μπορει να βαλει 10 ποντους...
-
Τι να κάνει κι ο Μπανε... Αυτους εχει, αυτούς βαζει. Ο Σερβος που πηρατε ειναι αρκετα καλός παικτης. Μην ανησυχεις πάντως. Το ανεκδοτο της Θεσσαλονικης φετος θα ειναι ο Ηρακλης και κυριως ο προπονητής του (αν κάνει παρέλαση). Που 'σαι Κακιούσηηηηηη
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
σκατα!να βγαλουμε το δικεφαλο...
Στα λεγα εγω για το Μαρουσι, δεν μακουγες..
Δεν πειραζει!! Next time!
-
κοιμηθηκε, βασιλειαδη και ζουγιοβιτς τους ξεχασε στον παγκο, το σερβο θυμασαι το ονομα του?
ο ρατσα επαιζε πολλα χρονια στην ΠΑΕΕΚ της κυρηνειας...ειχε και ενα στυλ στο σουτ για γελια...ο κληκλης και αν δεν εχει προβλημα...
-
δε περιμενα οτι δυο συνεχομενα παιχνιδια θα χαμε τετοιο προβλημα...με την εξαιρεση του παο και του ολυμπιακου, ισως της αεκ, ολοι οι αλλοι βραζουν στα ιδια...
-
Βλαντιμιρ Βουκσανοβιτς. Ηταν πρωτος σκορερ στη Σερβια πριν δυο χρόνια. Δεν ειναι ο Τζορνταν αλλα απ' οσο ξερω (τον εχω δει ελαχιστα με τη Ζελεζνικ παλιοτερα) ειναι καλός παικτης. Καλύτερος από τον τουριστα τον Φορντ σίγουρα!
Ο Ρατσα δε φτανει που ειναι μετριος. Γεμισε και την ομαδα με απαραδεκτους κοινοτικους και χαλασε την φιλοσοφια Κακιούση που δυνάμωνε τους πιτσιρικους χρονια τωρα. Θα φανε εναν υποβιβασμο γιατι η μπαλα τιμωρει...
-
Συγνώμη που ενοχλώ αλλά ο Ντράγκαν Ράτσα είναι προπονητής στον Ηρακλή?
-
ναι ναι!!!
φαντασου που καταντησαμε...τον βεζενκοφ τον θυμασαι καθολου?
βουξανοβιτς της ζελεζνικ?θα τονε ψαξω...ελπιζω να μας δυναμωσει μεσα στη ρακετα...
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........