-
Πως τον βλεπετε τον Αρη σημερα ???
Δυσκολη η αποστολη του παντως....
-
1)Τα ''μαζέψου''στους συγγενείς και τα φιλαράκια σου,γκέγκε;
2)Το ποιος προκαλεί έμμεσα ποιον άστο.Να διαβάζεις αυτά που γράφεις κι άσε τους αλλους.Σκόνη,καφριλίκια...
3)Το ότι δεν δέχεσαι υποδείξεις(από κανέναν μάλιστα)δικό σου πρόβλημα(φαίνεται άλλωστε) και δεν με ενδιαφέρει.Για την ιστορία δεν σου υπέδειξα τίποτα.
-
red_army7
GTI_
Asimov
greoΓια λίγη εγκράτεια παρακαλώ. Δεν αξίζει τον κόπο να κλειδώνουμε.[moderator]
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πως τον βλεπετε τον Αρη σημερα ???Δυσκολη η αποστολη του παντως....
Δύσκολο πολύ! Οι Ρώσοι φαίνονται μακράν ανώτεροι. Καλή Επιτυχία πάντως.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
χαιρετω το πρωταγωνιστη του θεατρου σκιων...
θα γουσταρα πολυ να σε εβλεπα να παιζεις ενα street ball στα υπαιθρια κλουβια της Βοστωνης....
στην Δαφνη που λες οτι επαιζες σε πια θεση του αναπληρωματικου παγκου που ειχατε στις τουαλετες καθοσουνα? στη θεση 3 (στην ακρη του παγκου) ή στη θεση 2 (στο κεντρο του παγκου)? καλο το παιδικο και το παμπαιδικο εεεεΕ? καλα τα τσιμεντενια τερεν?
να σου δωσω και μια συμβουλη....πριν καμια 20ετια κυκλοφορουσε ενα βιβλιαρακι 50 σελιδων (γραμμενο ετσι ωστε να γινεται κατανοητο και απο παιδια δημοτικου) με τιτλο:**Εχω αναψει το καλοριφερ και σας ζεσταινω το πρωινο σας...... **:inlove:
Mad max 13 τελικα ποιο αμαξι διαλεξες? Toyota celica h type-r.
Ειδες που σε θυμαμαι?
Κανεις δεν μου ξεφευγεικρατα το σφιχτα τωρα που ειναι και ζεστο για να το απολαυσεις καλυτερα το πρωινο σου....
κριμα που εισαι πιτσιρικος και δεν σε πετυχα οταν επαιζα μπασκετ στην Νηαρ Ηστ μαζι με τον πανταζοπουλο να γελαγα μαζι σου και live!
-
Εγω ειδα οτι με Χατζη,Λιους,Βασιλοπουλο,Σχορτσιανιτη,Σειμπουτις,Εντνι εκτος κλιματος, ειτε λογω της τρομοκρατιας ειτε λογω της διαιτησιας, ο Ολυμπιακος μεχρι τα μεσα της 3 περιοδου ηταν ανετα μπροστα με τον Κολιεβιτς τον Ζιζιτς και τον Μπαρλο να παιζουν μονοι τους τον Παο και τελικα να χανουν απο τους ζουλου και την διαιτησια. Μακαρι να συναντηθουμε στην Πραγα. Εκει δεν θα τολμησουν οι διαιτητες να παιζουν 100-0 υπερ σας και δενθα υπαρχει κλιμα τρομοκρατιας. ΕΙΠΑΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
χαιρετω το πρωταγωνιστη του θεατρου σκιων...
θα γουσταρα πολυ να σε εβλεπα να παιζεις ενα street ball στα υπαιθρια κλουβια της Βοστωνης....
στην Δαφνη που λες οτι επαιζες σε πια θεση του αναπληρωματικου παγκου που ειχατε στις τουαλετες καθοσουνα? στη θεση 3 (στην ακρη του παγκου) ή στη θεση 2 (στο κεντρο του παγκου)? καλο το παιδικο και το παμπαιδικο εεεεΕ? καλα τα τσιμεντενια τερεν?
να σου δωσω και μια συμβουλη....πριν καμια 20ετια κυκλοφορουσε ενα βιβλιαρακι 50 σελιδων (γραμμενο ετσι ωστε να γινεται κατανοητο και απο παιδια δημοτικου) με τιτλο:**Εχω αναψει το καλοριφερ και σας ζεσταινω το πρωινο σας...... **:inlove:
Mad max 13 τελικα ποιο αμαξι διαλεξες? Toyota celica h type-r.
Ειδες που σε θυμαμαι?
Κανεις δεν μου ξεφευγεικρατα το σφιχτα τωρα που ειναι και ζεστο για να το απολαυσεις καλυτερα το πρωινο σου....
κριμα που εισαι πιτσιρικος και δεν σε πετυχα οταν επαιζα μπασκετ στην Νηαρ Ηστ μαζι με τον πανταζοπουλο να γελαγα μαζι σου και live!
Μπορει να με δεις και τωρα και να γελασεις απο κοντα. Μπορειτε αν θελετε να οργανωσουμε κανα αγωνα μπασκετ ή ποσοσφαιρου για να δειτε απο κοντα αν λεω ψεμματα και αν ξερω μπασκετ και ποδοσφαιρο.
Υ.Γ Δεν ειπα οτι επαιζα στην αντρικη ομαδα της Δαφνης. Στα 16-17 μου σταματησα το μπασκετ.
-
Εγω ειδα οτι με Χατζη,Λιους,Βασιλοπουλο,Σχορτσιανιτη,Σειμπουτις,Εντνι εκτος κλιματος, ειτε λογω της τρομοκρατιας ειτε λογω της διαιτησιας, ο Ολυμπιακος μεχρι τα μεσα της 3 περιοδου ηταν ανετα μπροστα με τον Κολιεβιτς τον Ζιζιτς και τον Μπαρλο να παιζουν μονοι τους τον Παο και τελικα να χανουν απο τους ζουλου και την διαιτησια. Μακαρι να συναντηθουμε στην Πραγα. Εκει δεν θα τολμησουν οι διαιτητες να παιζουν 100-0 υπερ σας και δενθα υπαρχει κλιμα τρομοκρατιας. ΕΙΠΑΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣΛοιπόν άκου προσεκτικά σε παρακαλώ πολύ.
Να προσέχεις τους τρόπους έκφρασής σου γενικότερα γιατί αρχίζει να παρατραβάει το πράγμα. Είσαι προκλητικός κι αυτό πρέπει να σταματήσει
[moderator]
ΥΓ: Τι είναι αυτό ακριβώς που σε κάνει να πιστεύεις ότι εκπροσωπείς τους οπαδούς του Ολυμπιακού;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
red_army7
GTI_
Asimov
greoΓια λίγη εγκράτεια παρακαλώ. Δεν αξίζει τον κόπο να κλειδώνουμε.[moderator]
**Eγω** σε παρακαλω πολυ! Διαβαζεις ή κανεις παρατηρησεις αδιακριτως;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Εγω ειδα οτι με Χατζη,Λιους,Βασιλοπουλο,Σχορτσιανιτη,Σειμπουτις,Εντνι εκτος κλιματος, ειτε λογω της τρομοκρατιας ειτε λογω της διαιτησιας, ο Ολυμπιακος μεχρι τα μεσα της 3 περιοδου ηταν ανετα μπροστα με τον Κολιεβιτς τον Ζιζιτς και τον Μπαρλο να παιζουν μονοι τους τον Παο και τελικα να χανουν απο τους ζουλου και την διαιτησια. Μακαρι να συναντηθουμε στην Πραγα. Εκει δεν θα τολμησουν οι διαιτητες να παιζουν 100-0 υπερ σας και δενθα υπαρχει κλιμα τρομοκρατιας. ΕΙΠΑΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ
Λοιπόν άκου προσεκτικά σε παρακαλώ πολύ.
Να προσέχεις τους τρόπους έκφρασής σου γενικότερα γιατί αρχίζει να παρατραβάει το πράγμα. Είσαι προκλητικός κι αυτό πρέπει να σταματήσει
[moderator]
ΥΓ: Τι είναι αυτό ακριβώς που σε κάνει να πιστεύεις ότι εκπροσωπείς τους οπαδούς του Ολυμπιακού;
Εκφραζω τον εαυτο μου και δεν προσεβαλλα κανενα. Αληθειες λεω. Οταν με βριζουν θα βριζω. Αν δεν σου αρεσει κανε με ban. Οσο θα ειμαι εδω θα λεω αυτα που θελω και οπως τα θελω.
-
cool ρε παιδια!!!
ο θανασαρας εχει προβλημα, οποτε ας μην ασχολουμαστε...
-
Καζλαουσκας: ''Αισθανθηκα οτι με εκλεισαν σε μια φυλακη χωρις να φταιω και να με γ..αν κιολας,γιατι ειχαν καιρο να το κανουν'' Αυτα τονιζε στους συνεργατες του.
Οι παικτες στο πουλμαν ηταν θυμωμενοι αφου αισθανθηκαν οτι αδικηθηκαν και ελεγαν ''Ο Ριβαλντο και ο Τζορτζεβιτς τους εχουν κανει να φοβουνται ο,τι κοκκινο βλεπουν.Δεν θα αντεχαν να τον φανε και στο μπασκετ''
Ωραια μαγκια. 15.000 ανθρωποι να πετανε μπουκαλια σε 12 ατομα. Ντροπη. Στον Σχορτσιανιτη θα πηγαινε κανεις μπροστα του να του βρισει την μανα? Η να του ριξει μπουκαλι? Οχι, βεβαια . Ουτε 20 δεν θα πηγαιναν. Απο αποσταση ομως ε?
Και δωσε μπινελικια για τον Πειραια. 40 λεπτα. Ρε Χριστοδουλου στο ΣΕΦ εισαι .... σπριντερ για τις παρατηρησεις. Προχθες δεν ακουγες?
Αυτη την φορα γυρισαν το παιχνιδι μονο με μπουκαλια και χωρις να χρειαστει να μπει μεσα ο Θανασης Γιανακοπουλος. ΑΛΜΑ ΠΡΟΟΔΟΥ.
Παντελης Διαμαντοπουλος
-
Οι παικτες στο πουλμαν ηταν θυμωμενοι αφου αισθανθηκαν οτι αδικηθηκαν και ελεγαν ''Ο Ριβαλντο και ο Τζορτζεβιτς τους εχουν κανει να φοβουνται ο,τι κοκκινο βλεπουν.Δεν θα αντεχαν να τον φανε και στο μπασκετ''
ρε φίλε,αυτα οι παικτες απο τις εφημεριδες (και πολυ συγκεκριμενες εφημεριδες) μαθαινουν οτι τα εχουν πει
-
Aνεβηκαν οι τονοι στο μπασκετοθρεντ......
Ρε αφηστε τα μιση και ας πιασουμε τον Αρη που δινει σημερα το βραδυ τον υπερ παντων αγωνα για τον 4 Ευρωπαϊκο του τιτλο...
Δυσκολο ματσακι παντως,οι Ρωσοι πρεπει να ειναι αρκετα δυνατη ομαδα...
-
Καθε ορθως σκεπτομενος ελληνας φιλαθλος, στηριζει την ομαδα που τροφοδοτει την εθνικη μας ομαδα με παικτες.
Τη Δυναμο ΜοσχαςΝικητης παντως για αλλη μια φορά ο λαος του αυτοκρατορα. Σε γηπεδο με μεγιστη χωρητικοτητα 5500 και με τους Ρωσους να εχουν παρει 1900 εισητηρια + 1500 των διοργανωτων, αυτοι καταφεραν να πουλησουν ΠΑΝΩ απο 5000
Περα απο την πλακα, ειναι μεγαλη επιτυχια που καταφεραν μεχρι τωρα να βαδισουν στα χναρια του περσινου Μακεδονικου και να επαναλαβουν επιτυχιες που εχουν καταφερει μονο μεγαθηρια οπως η Λιετουβος Ριτας Ριτακις
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
που εχουν καταφερει μονο μεγαθηρια οπως η Λιετουβος Ριτας ΡιτακιςΚαλή επιτυχία στον Άρη
Greo για να λέμε τη σκάφη σκάφη και το σκάφος σκάφος,πολύ θα ήθελες να ήσουν στο Βέλγιο σήμερα
-
Δεν ειμαι υπερβολικος, αλλα μετα τη Ρωμη δε θα ψηνομουν ιδιαιτερα. Οπως και να το κανεις αλλιως ειναι το CL και αλλιως τα μονοπατια που βαδισε περσι η Κοζανη.
-
[moderator]
Εκφραζω τον εαυτο μου και δεν προσεβαλλα κανενα. Αληθειες λεω. Οταν με βριζουν θα βριζω. Αν δεν σου αρεσει κανε με ban. Οσο θα ειμαι εδω θα λεω αυτα που θελω και οπως τα θελω.
Δε νομίζω! Όσο θα είσαι εδώ, θα λες αυτά που θέλεις, στα πλαίσια του κανονισμού: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/rules.html
Κάνε ένα κόπο να τον διαβάσεις.[moderator]
-
Εσύ ξέρεις. Πάντως μια ευρωπαική κούπα παραμένει διάκριση ανεξαρτήτως του ποιες ομάδες αντιμετωπίζεις ή την ιστορία του θεσμού.
Άσε που σε είχα χαλαρά να παίρνεις για δεύτερη φορά το αεροπλάνο...αν τα πράγματα είχαν διαφορετικά(=το ξανθό σκυλί είχε κάνει τα μαγικά του και είχε φτιάξει ομάδα*) Δεν θα το μάθουμε ποτέ όμως
*ή αποφάσιζε να ξαναμπεί στο παρκέ ο ίδιος
-
Συμφωνω κ εγω στον συλλογισμο του φιλτατου Φιεστα Στ(ε σορρυ Gti) περι Ευρωπαϊκης διακρισης...
Το θεμα ειναι οτι δυσκολα ο Αρης σημερα θα το παρει (μακαρι να βγω λαθος)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
[moderator]
Δε νομίζω! Όσο θα είσαι εδώ, θα λες αυτά που θέλεις, στα πλαίσια του κανονισμού: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/rules.html
Κάνε ένα κόπο να τον διαβάσεις.[moderator]
Βαριεμαι να τα διαβασω. Εκτος αν λεει κατι για τον Θρυλο
Ειπα και πριν οτι δεν προσεβαλλα κανενα. Οταν ομως με βριζουν θα τους βριζω.
Αυτα πανω κατω θα λενε και οι κανονισμοι
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........