-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ε) Τους σουτάρουν πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και λένε ότι τραυματίστηκαν. Γίνεται συνέχεια.Ξέρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις? Αν δεν σε πείράζε να αναφέρεις κάποιες.
-
Είναι δυνατόν να ντοπάρεται ένας παίκτης και να μη το καταλαβαίνει ένας προπονητής π.χ σαν τον Ιωαννίδη;
-
Ρε σεις τι ξύλο έπεσε στο Ολυμπιακός - ΠΑΟ;
-
Ποια οικογενειακά διαρκείας φίλε μου Asimov..΄'αστα να παν στο διάολο.
Δε σωζεται η κατάσταση τελεία και παύλα. Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια.
Όσο προόδευσε το ποδόσφαιρο μετά το ευρωπαϊκό που πήραμε άλλο τόσο θα ξαναγεννηθεί και το μπάσκετ...
Για διαφορετικούς λόγους βεβαια ..
Αστα να πάνε
Ηθελα όμως να ήξερα γιατί δε διέκοψαν σήμερα το παιχνίδι. Αρχή της χρονιάς είναι, το παιχνίδι χαμένο για χαμένο για τον Ολυμπιακό και θα ήταν΄ένα καλό μηνυμα προς όλους , στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς.Νόμοι ,παρανόμοι, αστυνόμοι και τα ρεμάλια των γηπέδων πάντα εκεί , να καταστρέφουν διαχρονικά ότι καλό πάει να στηθεί.
Περαστικά μας και περαστικά και στο κακόμορο το μπάσκετ
-
Με το καλό να μας μπει...
-
Οι μπάτσοι φταίνε! Μάλιστα. Αντί να πιάσουν 50, ρίχνανε μερικές φάπες για να βγάλουν τ'απωθημένα τους και τους άφηναν να φύγουν.
-
ετσι δεν κανουν παντα? στο τελος πιανουν οποιον βρουνε ευκαιρο, τον λιωνουν στο ξυλο και τον πανε μεσα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι μπάτσοι φταίνε! Μάλιστα. Αντί να πιάσουν 50, ρίχνανε μερικές φάπες για να βγάλουν τ'απωθημένα τους και τους άφηναν να φύγουν.Eίμαι ο τελευταίος ή απο τους τελευταίους εδώ μέσα που θα υπερασπισθεί τους μπάτσους αλλά γιατί θα πρέπει να φυλάνε το κάθε ρεμάλι;;
Είναι ανωνυμες εταιρείες οι ομάδες , είναι ΚΑΕ πλέον, να ξεκουμπιστούνε και να φυλάξουνε μόνες τους την περιουσία τους.
Γιατί θα πρέπει να απασχολούνται αστυνομικοί;; δηλαδή μια οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ανώνυμη τη φυλάνε αστυνομικοί;;Ρε δε πάνε στο διάολο λέω εγώ Όλος ή σχεδόν όλος ο κόσμος έχει τελειώσει με τέτοια φαινόμενα, εδώ γιατί διάολο να συνεχίζονται;;
-
Τωρα ειμαι πολυ χάλια για να γράψω...
-
Tα νευρα μου. Η ομαδα δεν τραβηξε καθολου. Οι 2 αμερικανοι χωμα,το ιδιο και ο ζουκαουσκας. Μονο ο σχορτιανιτης παλευε.
Οσο αφορα τα επεισοδια ενα εχω να πω. Παλι ο ολυμπιακος θα τιμωρηθει. Θα φαει καμια 6αρια αγωνιστικες και -2 ποντους και ο παο θα την γλιτωσει με μια αγωνιστικη. Δεν εχει σημασια που αλωνιζαν πριν ξεκινησει το ματσ οι παναθηναικοι η που πεταγαν φωτοβολιδες η που εισεβαλαν στα δημοσιογραφικα.Υ.Γ θα παρουμε ρεβανς για το μπασκετ στο ποδοσφαρο. Ετοιμαστειτε για νεες 4αρες
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Tα νευρα μου. Η ομαδα δεν τραβηξε καθολου. Οι 2 αμερικανοι χωμα,το ιδιο και ο ζουκαουσκας. Μονο ο σχορτιανιτης παλευε.
Οσο αφορα τα επεισοδια ενα εχω να πω. Παλι ο ολυμπιακος θα τιμωρηθει. Θα φαει καμια 6αρια αγωνιστικες και -2 ποντους και ο παο θα την γλιτωσει με μια αγωνιστικη. Δεν εχει σημασια που αλωνιζαν πριν ξεκινησει το ματσ οι παναθηναικοι η που πεταγαν φωτοβολιδες η που εισεβαλαν στα δημοσιογραφικα.Υ.Γ θα παρουμε ρεβανς για το μπασκετ στο ποδοσφαρο. Ετοιμαστειτε για νεες 4αρες
Πεστα ρε Στρατέ! Συνομωσία κατά της Θρυλάρας ήταν τα επεισόδια και να δεις που οι βαζελούα θα τη βγάλουνε λάδι να'ούμε... Αλλά να δεις στο πρωτάθλημα που θα σκάσουμε μύτη στο ΟΑΚΑ με αντιαρματικά και χειροβομβίδια και θα κλάσουν μέντες οι παλιομπετούγιες
-Μπαμπά θα με σφάξεις;
-Μάλλον! Εδώ ο κόσμος χάνεται κι εγώ ο μλκς σφάζω το παιδί μου! Δεν πηδιόμαστε λέω γω! -
Na σου πω άνθρωπέ μου...είσαι στα καλά σου;;; Δηλαδή αυτό ήταν για σένα σήμερα το πρόβλημα;;
-Μπαμπά θα με σφάξεις;
-Μάλλον! Εδώ ο κόσμος χάνεται κι εγώ ο μλκς σφάζω το παιδί μου! Δεν πηδιόμαστε λέω γω!Α ρε Χρηστάρα με τα ωραία σου!!
...εν τω μεταξύ...Ο Καζλάουσκας είπε ότι άκουγε τους παίχτες του πριν το παιχνίδι να παίρνουν συγγενείς και φίλους και να τους λένε να μην έρθουν στο γήπεδο. Οι γονείς του Σεϊμπούτις ήρθαν να δουν το παιδί τους (πιθανόνατα) από τη Λιθουανία.
Και βέβαια θα μας κάνουν και την ανάλογη διαφήμιση... -
Ποιο ειναι το προβλημα δηλαδη? Ξαφνικα ολοι εσεις οι εξυπνακηδες ειδατε τα επεισοδια και παθατε σοκ? Αν θελετε να σταματησουν τα επεισοδια θα πρεπει να πιασετε τους γονεις χιλιαδων παιδιων και να τους κανετε μαθηματα παιδειας ωστε να τα μεταφερουν στα παιδια τους.
Περιμενετε να καταδικασω την βια? Για ποιο λογο? Ετσι για να εχουμε κατι να λεμε? Εγω λεω πραγματα που συμβαινουν ,θα συμβουν και εχουν συμβει στο παρελθον. Καντε ευχολογια εσεις και ζειστε στον παραμυθενιο κοσμο σας.
Τα πραγματα ειναι απλα. Οι 3.500 χουλιγκανοι του παο μπηκαν με σκοπο να βρισουν και να σπασουν το γηπεδο και οι δικοι μας χουλιγκανοι αντεδρασαν. Απλα πραγματα. Αν θελετε να βρισετε καποιους βριστε τους γιανακοπουλαιους και τον κοκκαλη που εδωσαν εκει τα εισητηρια. -
Kαι αν θελετε να βρισετε καποιον βριστε την μαιμου τον ομπραντοβιτσ που μετα το ματσ ευχαριστησε τους οπαδους του παο για την συμπαρασταση τους.
Ε βεβαια ο red_army7 ειναι η ευκολη λυση. Βριστε τον ομπραντοβιτσ αν εχετε κοτσια -
Ποιο ειναι το προβλημα δηλαδη? Ξαφνικα ολοι εσεις οι εξυπνακηδες ειδατε τα επεισοδια και παθατε σοκ? Αν θελετε να σταματησουν τα επεισοδια θα πρεπει να πιασετε τους γονεις χιλιαδων παιδιων και να τους κανετε μαθηματα παιδειας ωστε να τα μεταφερουν στα παιδια τους.Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να σταματήσει η βία
Τα πρόσωπα φαίνονται ολοκάθαρα! Αν αύριο τα παραπάνω παλικαράκια τρώγανε τις προβλεπόμενες από το νόμο ποινές για τις πράξεις τους και δεν τους έβγαζε έξω ο δικηγόρος της ΚΑΕ/ΠΑΕ δε θα χρειαζόταν τίποτα άλλο. Εκτός αν πιστεύεις οτι στην Αγγλία στα τέλη της δεκαετίας του '80 κάποιος έπιασε τους γονεις χιλιαδων παιδιων και τους έκανε μαθηματα παιδειας ωστε να τα μεταφερουν στα παιδια τους. Οι ίδιοι άγγλοι που κάνουν μπρδλο τη Ρόδο, την Κρήτη και τη Ζάκυνθο κάθονται σαν παναγίτσες στα παιχνίδια της Premiership. Αλλά όσο κι εμείς οι οπαδοί καθόμαστε με απάθεια και μοιρολατρεία και λέμε οτι πρόκειται για 'πραγματα που συμβαινουν ,θα συμβουν και εχουν συμβει στο παρελθον' και πετάμε το μπαλάκι της ευθύνης στους απέναντι χουλιγκάνους είμαστε άξιοι της μοίρας μας
Τα κότσια μεγάλε δεν είναι να τα χώσεις στον Ομπράντοβιτς, δηλαδή στον απέναντι, αλλά στον διπλανό σου στην κερκίδα που πάει να το παίξει μάγκας και πετάει τον αναπτήρα του στο γήπεδο. -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ποιο ειναι το προβλημα δηλαδη? Ξαφνικα ολοι εσεις οι εξυπνακηδες ειδατε τα επεισοδια και παθατε σοκ? Αν θελετε να σταματησουν τα επεισοδια θα πρεπει να πιασετε τους γονεις χιλιαδων παιδιων και να τους κανετε μαθηματα παιδειας ωστε να τα μεταφερουν στα παιδια τους.
Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να σταματήσει η βία
Τα πρόσωπα φαίνονται ολοκάθαρα! Αν αύριο τα παραπάνω παλικαράκια τρώγανε τις προβλεπόμενες από το νόμο ποινές για τις πράξεις τους και δεν τους έβγαζε έξω ο δικηγόρος της ΚΑΕ/ΠΑΕ δε θα χρειαζόταν τίποτα άλλο. Εκτός αν πιστεύεις οτι στην Αγγλία στα τέλη της δεκαετίας του '80 κάποιος έπιασε τους γονεις χιλιαδων παιδιων και τους έκανε μαθηματα παιδειας ωστε να τα μεταφερουν στα παιδια τους. Οι ίδιοι άγγλοι που κάνουν μπρδλο τη Ρόδο, την Κρήτη και τη Ζάκυνθο κάθονται σαν παναγίτσες στα παιχνίδια της Premiership. Αλλά όσο κι εμείς οι οπαδοί καθόμαστε με απάθεια και μοιρολατρεία και λέμε οτι πρόκειται για 'πραγματα που συμβαινουν ,θα συμβουν και εχουν συμβει στο παρελθον' και πετάμε το μπαλάκι της ευθύνης στους απέναντι χουλιγκάνους είμαστε άξιοι της μοίρας μας
Τα κότσια μεγάλε δεν είναι να τα χώσεις στον Ομπράντοβιτς, δηλαδή στον απέναντι, αλλά στον διπλανό σου στην κερκίδα που πάει να το παίξει μάγκας και πετάει τον αναπτήρα του στο γήπεδο.Συμφωνω. Οποτε φταιει η αστυνομια. Οποτε ας τα βαλουμε με την αστυνομια . Εγω νευριασα που τα ριχνετε στους καφρους. Αυτοι ειναι καφροι και το ξερουν και δεν αλλαζουν. Αν θελετε να τα βαλετε με καποιον βαλτε τα με την αστυνομια και τους γονεις
-
kai με τον Ομπράντοβιτς τι να κάνουμε τελικά , να τον βρίσουμε ή όχι;;
-
Δυστυχώς, οι κάφροι δεν αλλάζουν. Και το χειρότερο είναι οτι δεν υποψιάζονται καν οτι ειναι κάφροι...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δυστυχώς, οι κάφροι δεν αλλάζουν. Και το χειρότερο είναι οτι δεν υποψιάζονται καν οτι ειναι κάφροι...Συμφωνω. Το χειροτερο ξερεις ποιο ειναι? Να το παιζεις κατα της βιας και ηρεμος και να εισαι στην ουσια ο μεγαλυτερος καφρος. Παρτε παραδειγμα τον πρετεντερη που πεταγε μπουκαλια στο γηπεδο κ.τ.λ
-
Αν θελετε να βρισετε καποιους βριστε τους γιανακοπουλαιους και τον κοκκαλη που εδωσαν εκει τα εισητηρια.πρώτη φορά που θα συμφωνήσω μαζί σου. Οι ομάδες και οι διοικήσεις ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ποιοι είναι οι τσογλαναράδες που τα σπάνε. Κι όμως, τους δίνουν εισιτήρια
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........