-
Ειχαμε και εξελιξη, αν και δεν πιστευω οτι αλλαζει κατι γιατι (με το δικιο τους) η ΚΑΕ Αρης θα περιμενει πιθανη διαλυση της ΚΑΕ Ηρακλης, ωστε να παψει να υφισταται ο δικαιουχος.
-
Παρτε μπασκετοφατσες (τρομαρα σας) ενα μικρο δειγμα του Ματσε
http://www.youtube.com/watch?v=xXJhoFOv ... acijauskas
http://www.youtube.com/watch?v=rUnk8eiv ... acijauskasΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ.
-
-
Kαι για να γυρίσουμε στο θέμα μας....................
Τουρνουα 'Ακρόπολις' απο σήμερα με απευθείας μετάδοση και των τριών αγώνων της Εθνικάρας μας.Καλύτερα βέβαια να είμαστε μέσαααααααααα...
Για να δούμε τι θα δούμε....!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Kαι για να γυρίσουμε στο θέμα μας....................Τουρνουα 'Ακρόπολις' απο σήμερα με απευθείας μετάδοση και των τριών αγώνων της Εθνικάρας μας.Καλύτερα βέβαια να είμαστε μέσαααααααααα...
Για να δούμε τι θα δούμε....!!!!!!!!!!!!!!!
To θεμα ειναι αν θα βαλει ο στοκος τον Σοφοκλη για να δουμε και κανα καρφωμα γιατι με τα σαπακια τα αλλα δεν θα δουμε τιποτα
-
Τι έβαλε ο Διαμαντίδης πάλι;
-
Ο δρακουλας από την Καστοριά
-
Φοβερη πιεση απο την εθνικη που τους εχει πνιξει τους κακομοιρους τους Κροατες (που παιζουν με αρκετες απουσιες οποτε μονο ενδειξεις εχουμε προς το παρον - πολυ θετικες παντως).
Αυτου του ειδους το μπασκετ μονο η Ελλαδα μπορει να το παιξει στην Ευρωπη -
και όμως...ακόμη δεν έχουμε βρει ρυθμό
-
Ειναι απιστευτος ο ρυθμος με τον οποιον αλλαζουν στην αμυνα. Μπαινοντας μαλιστα ο Βασιλοπουλος περισσοτερο στο κλιμα, η πιεση θα γινει ακομα εντονοτερη, στα ορια της ασφυξιας.
Ο Λαζος ειναι παλι απιστευτος και φετος θα εχει και εξισου σπουδαιο μπακαπ -
Ε ρε Σπανούλη ΗΠΑμερικάνε...
-
Μειονεκτηματα αυτης της ομαδας τα ριμπαουντ, η ασταθεια στο σουτ απ' εξω και στις βολες και κατι ψιλα, οπως πχ ο δευτεροκλασατος Χατζηβρεττας σε μια ομαδα πρωτοκλασατων (ο Γιαννακης τον κραταει για μη αγωνιστικους λογους). Να δουμε και τους υπολοιπους παικτες αυριο....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
:ysterical:Στον παλιο ρεεεεεεεεε
Ο νεος αυτος μεγαλωσε στο Παπαστρατειο και ειδε λαιβ πενταδα Τζ.Μανιατη, Αλ.Χριστοδουλου, Καρκαμπαση, Παναγιωτοπουλου, Παραγιού (δε θα το συνιστουσα σα θεαμα ) Ειδε τα μπουνιδια του Σκαρι στο Γιατζογλου , τον.... Γκλεν Μπλεκγουελ και τον Τοντ Μιτσελ , ειδε τους 42 ποντους του Αργυρη Καμπουρη στον 'Ταφο του Ινδου' το '87
Ο νεος ηταν απεξω στην παρουσιαση του Ιωααννιδη το '91 (και του αναγνωριζω οτι αλλαξε την ιστορια - αλλο που μετα τα διελυσε ολα)
Ο νεος ηταν παρων σε 40αρες του Ζαρκο στη Γλυφαδα σ' επικες νικες οπως το 82-87 το '94 στο Τρεβιζο, το 67-68 επι της πανισχυρης Ρεαλ το '95 στη Μαδριτη, την χαλαροτερη επικρατηση σε τελικο Ευρωλιγκας το '97 (πριν την προπερσινη της μακαμπι), τις παραστασεις του Εντι, την κυριαρχια του Ροι, τα χορευτικα του Ριβερς (ασε τα εντος των τοιχων, που δεν αναφερω)
Ο νεος ξερει οτι ο Γιαννακης κι ο Γκαλης ανηκουν σε ολους τους Ελληνες (αντε λιγο παραπανω στους Αρειανους) και ΔΕ θα μπορουσε να μην τους εχει ψηλα
Ο νεος γνωρισε σ' αυτη τη διαδρομη κι αλλους τετοιους γαβρους κι ανακαλυψε οτι σε ποσοστα μετα τους Αρειανους ο θρυλος ειναι η πιο φιλομπασκετικη ομαδα (γιατι σε απολυτα νουμερα εννοειται πως ειναι πρωτος ), αλλο που οι καφροι παντα θα χαλανε την εικονα των πολλων αληθινων φιλων ολυμπιακομπασκετακηδων (και γι' αυτο σιχαινεται τους καφρους περισσοτερο κι απο οτι εσυ ).......
Ο νεος μελετησε αυτη την ιστορια ΟΛΩΝ των ομαδων για να παρει την αποφαση να ειναι μ' αυτη και αυτο πως να το κανουμε δινει μια αξια στην επιλογη του
Ο νεος λυπαται για την καταντια μετα το '97 (που αν τον γνωριζες τοτε θα σου εξηγουσε οτι την ειχε προβλεψει) αλλα επειδη 'παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα 'ναι' σε διαβεβαιωνει οτι οι καιροι αυτοι περασανε και the best is yet to come
Ε, δε θα μπορουσε αυτος ο νεος να ειναι με αλλη ομαδα..... Δε νομιζεις;
Α, ρε παλιόπαιδο με συγκίνησες
Αφού δεν πρόλαβες Γιατζόγλου, Καστρινάκη, Κοκορόγιαννη, Κουκή, κλπ δεν έχεις δει τίποτα.
Δυστυχώς, εγώ έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για το μπάσκετ μετά τη φυγή του Ζάρκο. Όχι ότι ήμουν μπασκετικός, αλλά το παρακολουθούσα στενά, άλλωστε έπαιζα κιόλας στο παιδικό μαζί με τον Σιγάλα τότε (εχμ, ξέρεις ούτε πάγκο βέβαια, αλλά να για προπόνηση πήγαινα ).
Θα μου μείνουν αξέχαστες οι μεγάλες κόντρες με τον Πειραϊκό τότε στο Εφηβικό, όπου ο Ελληνιάδης ήταν ο φόβος και ο τρόμος... -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Α, ρε παλιόπαιδο με συγκίνησεςΑφού δεν πρόλαβες Γιατζόγλου, Καστρινάκη, Κοκορόγιαννη, Κουκή, κλπ δεν έχεις δει τίποτα.
Δυστυχώς, εγώ έχω χάσει το ενδιαφέρον μου για το μπάσκετ μετά τη φυγή του Ζάρκο. Όχι ότι ήμουν μπασκετικός, αλλά το παρακολουθούσα στενά, άλλωστε έπαιζα κιόλας στο παιδικό μαζί με τον Σιγάλα τότε (εχμ, ξέρεις ούτε πάγκο βέβαια, αλλά να για προπόνηση πήγαινα ).
Θα μου μείνουν αξέχαστες οι μεγάλες κόντρες με τον Πειραϊκό τότε στο Εφηβικό, όπου ο Ελληνιάδης ήταν ο φόβος και ο τρόμος...Καστρινακη και Σια προλαβα στα πολυ τελειωματα (το '85 ημουνα 10 χρονων ) αλλα απο κοντα τους ειδα ελαχιστα (και δε θυμαμαι σχεδον τιποτα).
Ναι, ο Ελληνιαδης ηταν τρομος τοτε στον Πειραικο.... Λογικα θα προλαβες και τον Ντακουλα, που ακομα θυμαμαι το ποδι του να σπαει στη βαση της μπασκετας στο (τσιμεντενιο τοτε ) Παπαστρατειο
Παντως δεν ειναι αργα να επιστρεψεις στο μπασκετ, φετος θα ειναι η χρονια μας Stay tuned μηπως κανονισουμε καμια φορουμιστικη επισκεψη στο ΣΕΦ
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Α, ρε παλιόπαιδο με συγκίνησες
Αφού δεν πρόλαβες Γιατζόγλου, Καστρινάκη, Κοκορόγιαννη, Κουκή, κλπ δεν έχεις δει τίποτα.
Θα μου μείνουν αξέχαστες οι μεγάλες κόντρες με τον Πειραϊκό τότε στο Εφηβικό, όπου ο Ελληνιάδης ήταν ο φόβος και ο τρόμος...Καστρινακη και Σια προλαβα στα πολυ τελειωματα (το '85 ημουνα 10 χρονων ) αλλα απο κοντα τους ειδα ελαχιστα (και δε θυμαμαι σχεδον τιποτα).
Ναι, ο Ελληνιαδης ηταν τρομος τοτε στον Πειραικο.... Λογικα θα προλαβες και τον Ντακουλα, που ακομα θυμαμαι το ποδι του να σπαει στη βαση της μπασκετας στο (τσιμεντενιο τοτε ) Παπαστρατειο
Παντως δεν ειναι αργα να επιστρεψεις στο μπασκετ, φετος θα ειναι η χρονια μας Stay tuned μηπως κανονισουμε καμια φορουμιστικη επισκεψη στο ΣΕΦ
Ντάκουλας; Εξαιρετικός παίκτης και παιδί. Εκπληκτικό σουτ
Να τον έβλεπες στην προπόνηση να ρίχνει καμιά 10ρια συνεχόμενα από τη σέντρα
Γιατί ρε γμτ δεν πήγαν μπροστά τέτοιοι παίκτες; -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ντάκουλας; Εξαιρετικός παίκτης και παιδί. Εκπληκτικό σουτ
Να τον έβλεπες στην προπόνηση να ρίχνει καμιά 10ρια συνεχόμενα από τη σέντρα
Γιατί ρε γμτ δεν πήγαν μπροστά τέτοιοι παίκτες;Γιατι δεν υπηρχαν προπονητες..... (και γιατι υπηρχαν και υπαρχουν Βασιλακοπουλοι κλπ. - μεγαλη ιστορια)
Ο συγκεκριμενος δεν ξεπερασε ποτε κι εκεινον τον τραυματισμο που λεγαμε που οφειλοταν στις κακες γηπεδικες συνθηκες
Αστα Στελιε, το μπασκετακι ειναι μια πονεμενη ιστορια για οποιον το παρακολουθει από κοντα -
Όσοι γράφουν για την εθνική, μήπως είστε σε λάθος τόπικ;
Asimov να συμφωνήσω για τον Χατζηβρέττα, σκέτη παραφωνία. Γιατί τον κρατάει;Στα άλλα, με απόφαση δικαστηρίου ο Πελεκάνος μένει στην ΑΕΚ. Άκυρο το συμβολαιό του με ΠΓΣ.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Asimov να συμφωνήσω για τον Χατζηβρέττα, σκέτη παραφωνία. Γιατί τον κρατάει;
Ε, καταλαβαινεις, για να διατηρηθει αυτο το κλιμα φροντιζει να κανει τις λιγοτερες δυνατες αλλαγες στο ροστερ (σε σημειο μαλλον να το παρακανει...). Στα πλαισια αυτα κραταει μερικους παλιους κι ο Χατζηβρεττας ειναι ενας απ' αυτους. Αφου τον βολευει, καλα κανει, αλλα αν ημουν στη θεση του δε θα βολευομουνα καθολου
Οι Κυριτσης, Παπαμακαριος θα προσφεραν περισσοτερα κατα τη γνωμη μου, ενω κι ο Βασιλειαδης (αν και δεν εκανε καλο πρωταθλημα) θα μπορουσε να παρει τη θεση με την προοπτικη της εξελιξης.
Δε λες που ξεφορτωθηκαμε επιτελους τον Αλβερτη; -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τι έβαλε ο Διαμαντίδης πάλι;(Kαι τι πάσσα έδωσε οταν ήταν κάτω απο το καλάθι και αντι να δώσει την διαγώνια έδωσε την κάθετη......!!!!! κλείνει η παρένθεση και πολύ σωστά τέτοια σχόλια στο ανάλογο θέμα.... )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Asimov να συμφωνήσω για τον Χατζηβρέττα, σκέτη παραφωνία. Γιατί τον κρατάει;
Ε, καταλαβαινεις, για να διατηρηθει αυτο το κλιμα φροντιζει να κανει τις λιγοτερες δυνατες αλλαγες στο ροστερ (σε σημειο μαλλον να το παρακανει...). Στα πλαισια αυτα κραταει μερικους παλιους κι ο Χατζηβρεττας ειναι ενας απ' αυτους. Αφου τον βολευει, καλα κανει, αλλα αν ημουν στη θεση του δε θα βολευομουνα καθολου
Οι Κυριτσης, Παπαμακαριος θα προσφεραν περισσοτερα κατα τη γνωμη μου, ενω κι ο Βασιλειαδης (αν και δεν εκανε καλο πρωταθλημα) θα μπορουσε να παρει τη θεση με την προοπτικη της εξελιξης.
Δε λες που ξεφορτωθηκαμε επιτελους τον Αλβερτη;Ισαακ εχεις ξεφυγει μου φαινεται!
Ποιος Κυριτσης; Ποιος Παπαμακαριος; Ποιος Βασιλειαδης; Μας δουλευεις τωρα; Θα αφησει εξω το Χατζηβρεττα για να παρει τον μοναδικο παικτη που εκανε διεθνη καρριερα στο σπιτι του; (ΙΙΕΚ Βασιλειαδη, παιζεις εξω κι ομως ζεις εδω)
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........