-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παιδια, κατά προτίμηση οι γάβροι, τρεχάτε στα περίπτερα να αγοράσετε. Η ΙΟΝ έβγαλε νέα καραμέλα, 'διατησία' τη λέει -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Triple/Double o Θόδωρας, το 1ο της καριέρας του. 12Π-12Ρ-16ΑΣ
Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για Σαϊτάμα, να τους πάρουμε τα μυαλά πάλι!
16 Ασίστ
Ελα ντε!! Κι εμένα εκεί πήγε αμέσως το μυαλό μου. Σκέψου να μετράγαμε στην Ευρώπη όπως στο ΝΒΑ.
Λες;;
-
Τρομερό επίτευγμα, μπράβο στον παλίκαρο. 16 ασίστ όμως; Πώς πετυχαίνεις κάτι τέτοιο;
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Θυμασαι ποιος σκοτωσε τον Πετροβιτς?Μπορείς τουλάχιστον να αφήσεις τους νεκρούς ήσυχους; Ο άνθρωπος σε τροχαίο σκοτώθηκε. Εκτός αν υπονοείς οτι η κοπέλα του (που οδηγούσε) ήταν βαλτή απ'τους κοντούς
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
...Κι ένα τελευταίο : Τους πιτσιρικάδες δεν τους βάζουν σε τέτοια παιχνίδια. Τους βαζουν με τον Κολοσσό να παίξουν και να πάρουν χρόνο και εμπιστοσύνη στα χέρια τους και στα πόδια τους και μετά τους αμολάνε στην αρένα...'Ξύπνησες αγόρι μου';;:iconcool: Για να δούμε
Ο Ολυμπιακός δεν είχε τίποτα να χάσει. Μόνο να κερδίσει είχε.
Είναι μια ομάδα που χτίζεται τώρα και ήδη έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες τόσο της διοίκησης, όσο και του κόσμου.
Τους πιτσιρικάδες τους βάζουν σε τέτοια ακριβώς παιχνίδια. Η εμπειρία είναι αναντικατάστατη. Η λογική που εκθέτεις είναι μόνο Ελληνική.
Παντού και πάντα (στα ομαδικά παιχνίδια) οι παίκτες παίζουν από μικροί σε τέτοια παιχνίδια.
ΥΓ: Μ' αρέσει που νομίζετε ότι είστε καλύτεροι σαν πάστα φιλάθλων...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
...Κι ένα τελευταίο : Τους πιτσιρικάδες δεν τους βάζουν σε τέτοια παιχνίδια. Τους βαζουν με τον Κολοσσό να παίξουν και να πάρουν χρόνο και εμπιστοσύνη στα χέρια τους και στα πόδια τους και μετά τους αμολάνε στην αρένα...
'Ξύπνησες αγόρι μου';;:iconcool: Για να δούμε
Ο Ολυμπιακός δεν είχε τίποτα να χάσει. Μόνο να κερδίσει είχε.
Είναι μια ομάδα που χτίζεται τώρα και ήδη έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες τόσο της διοίκησης, όσο και του κόσμου.
Τους πιτσιρικάδες τους βάζουν σε τέτοια ακριβώς παιχνίδια. Η εμπειρία είναι αναντικατάστατη. Η λογική που εκθέτεις είναι μόνο Ελληνική.
Παντού και πάντα (στα ομαδικά παιχνίδια) οι παίκτες παίζουν από μικροί σε τέτοια παιχνίδια.
ΥΓ: Μ' αρέσει που νομίζετε ότι είστε καλύτεροι σαν πάστα φιλάθλων...
Για να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του... διαβόλου (sorry TRAV ), μαλλον ο TRAVELLER εννοουσε οτι ο Καζλαουσκας δεν διαχειριστηκε καλά το υλικό του και τους πεταξε στην αρενα (στην κυριολεξια!) χωρις να τους εχει δωσει τα λεπτα συμμετοχης που θα επρεπε σε πιο ευκολα παιχνιδια, ωστε να μπαινουν σιγα-σιγα στο κλιμα. Ο Πριντεζης (γι' αυτον ο λογος) επαιξε εξ' αναγκης καποια ματς, επαιξε ΚΑΛΑ σε αυτα τα ματς και μετα τον ξεχασανε (...) στον πάγκο και περιμεναν το ντερμπι να τον ξαναβαλουν. Δεν ειναι ο,τι πιο συνετο αυτο... Το ματς εχθες δεν κερδιζόταν για πολλούς λόγους, από τους οποίους ομως ο πιο σημαντικος ειναι ο προπονητής μας. Κι εμενα παντως ο ΠΑΟ δε με επεισε. Με αλλο προπονητη κι ενα σοβαρο σμολ αντι του Λιουις δε θα ειχα ενδοιασμους να πω οτι το χτυπάμε το πρωταθλημα. Τωρα.... ο θεος βοηθος
-
χαιρετω το πρωταγωνιστη του θεατρου σκιων...
θα γουσταρα πολυ να σε εβλεπα να παιζεις ενα street ball στα υπαιθρια κλουβια της Βοστωνης....
στην Δαφνη που λες οτι επαιζες σε πια θεση του αναπληρωματικου παγκου που ειχατε στις τουαλετες καθοσουνα? στη θεση 3 (στην ακρη του παγκου) ή στη θεση 2 (στο κεντρο του παγκου)? καλο το παιδικο και το παμπαιδικο εεεεΕ? καλα τα τσιμεντενια τερεν?
να σου δωσω και μια συμβουλη....πριν καμια 20ετια κυκλοφορουσε ενα βιβλιαρακι 50 σελιδων (γραμμενο ετσι ωστε να γινεται κατανοητο και απο παιδια δημοτικου) με τιτλο:
Εχω αναψει το καλοριφερ και σας ζεσταινω το πρωινο σας......
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του... διαβόλου (sorry TRAV ), μαλλον ο TRAVELLER εννοουσε οτι ο Καζλαουσκας δεν διαχειριστηκε καλά το υλικό του και τους πεταξε στην αρενα (στην κυριολεξια!) χωρις να τους εχει δωσει τα λεπτα συμμετοχης που θα επρεπε σε πιο ευκολα παιχνιδια, ωστε να μπαινουν σιγα-σιγα στο κλιμα. Ο Πριντεζης (γι' αυτον ο λογος) επαιξε εξ' αναγκης καποια ματς, επαιξε ΚΑΛΑ σε αυτα τα ματς και μετα τον ξεχασανε (...) στον πάγκο και περιμεναν το ντερμπι να τον ξαναβαλουν. Δεν ειναι ο,τι πιο συνετο αυτο... Το ματς εχθες δεν κερδιζόταν για πολλούς λόγους, από τους οποίους ομως ο πιο σημαντικος ειναι ο προπονητής μας. Κι εμενα παντως ο ΠΑΟ δε με επεισε. Με αλλο προπονητη κι ενα σοβαρο σμολ αντι του Λιουις δε θα ειχα ενδοιασμους να πω οτι το χτυπάμε το πρωταθλημα. Τωρα.... ο θεος βοηθος
Συμφωνώ απόλυτα αν και πιστεύω ότι στα play-off ο ΟΣΦΠ θα κάνει δύσκολη τη ζωή του ΠΑΟ.
Απο πλευράς ΠΑΟ ήταν μια μέτρια απόδοση και η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα γιατί ο ΟΣΦΠ κατέβασε τα χέρια στο 3ο δεκάλεπτο. Πρέπει να ανεβάσει κατα πολύ την απόδοσή του για να περάσει την ΤΑΟΥ.Ο ΟΣΦΠ δεν είχε τις λύσεις την εμπειρία και το βάθος στο πάγκο για να ανταπεξέλθει. Βάλε και τις μπούρδες που έκανε (για άλλη μια φορά) ο Καζλάουσκας ..... το αποτέλεσμα ήταν λογικό. Θεωρητικά πάντως του χρόνου ο ΟΣΦΠ με μερικές προσθήκες και την εμπειρία αυτής της χρονιάς θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος.
Για τους νέους παίκτες, θα συμφωνήσω με τον syele, στην ευρώπη 'νέος' είναι κάποιος απο τα 16 μέχρι άντε τα 20 μετα ΔΕΝ είναι νέος. Στην Ελλάδα έχουμε την νοοτροπία ότι μέχρι τα 22-23-24 κάποιος είναι ταλέντο, ελπιδοφόρος κλπ κλπ κλπ. Πιθανόν γιαυτό και έχουμε ΤΟΟΟΟΣΑ πολλά ταλέντα που παραμένουν απλά ταλέντα. Οι μικροί χρειάζονται χρόνο συμμετοχής, περισσότερο σε μικρούς αγώνες και λιγότερο σε μεγάλους, για να αποκτήσουν εμπειρία και αυτοπεποίθηση.
Τέλος...... ρε Στέλλιο αυτό για την 'καλύτερη πάστα φιλάθλων' πως σου ήρθε ???
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Απο πλευράς ΠΑΟ ήταν μια μέτρια απόδοση και η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα γιατί ο ΟΣΦΠ κατέβασε τα χέρια στο 3ο δεκάλεπτο. Πρέπει να ανεβάσει κατα πολύ την απόδοσή του για να περάσει την ΤΑΟΥ.Και του Ολυμπιακου ηταν μετρια η απόδοση. Εκλαμψεις ταλέντου ειχαμε κι οχι ομαδική υπεροχη στο διαστημα που προηγούμασταν...
Ο ΟΣΦΠ δεν είχε τις λύσεις την εμπειρία και το βάθος στο πάγκο για να ανταπεξέλθει. Βάλε και τις μπούρδες που έκανε (για άλλη μια φορά) ο Καζλάουσκας ..... το αποτέλεσμα ήταν λογικό. Θεωρητικά πάντως του χρόνου ο ΟΣΦΠ με μερικές προσθήκες και την εμπειρία αυτής της χρονιάς θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος.
Για τις λύσεις θα συμφωνησω στους κοντους και θα διαφωνησω στους ψηλούς. Για τον Καζλαουσκας τα λέω μηνες τωρα, ασε που, κατα την άποψή μου, με το κοουτσάρισμά του εβαλε στο παιχνιδι τους μετριους ψηλούς του ΠΑΟ κι εβγαλε απ' αυτο τους καλύτερους του Ολυμπιακού... Οι προσθήκες ειναι ενας ποιντ στυλ Μουλα (αν οχι Γιασικεβιτσιους ), ενα σμολ στυλ Παρκερ κι ενας (βοηθητικος) ψηλός αναμεσα 4 και 5. Με αυτούς κι ενα σοβαρο προπονητη δε θα παιζεται η ομάδα...
Για τους νέους παίκτες, θα συμφωνήσω με τον syele, στην ευρώπη 'νέος' είναι κάποιος απο τα 16 μέχρι άντε τα 20 μετα ΔΕΝ είναι νέος. Στην Ελλάδα έχουμε την νοοτροπία ότι μέχρι τα 22-23-24 κάποιος είναι ταλέντο, ελπιδοφόρος κλπ κλπ κλπ. Πιθανόν γιαυτό και έχουμε ΤΟΟΟΟΣΑ πολλά ταλέντα που παραμένουν απλά ταλέντα. Οι μικροί χρειάζονται χρόνο συμμετοχής, περισσότερο σε μικρούς αγώνες και λιγότερο σε μεγάλους, για να αποκτήσουν εμπειρία και αυτοπεποίθηση.
Ευτυχως στο μπασκετ δεν το εχουμε αυτο το προβλημα. Ο Βασιλοπουλος πχ ηταν στη 12αδα της εθνικής τον Σεπτεμβρη, οπου θα ηταν κι ο Σχορτσανιτης, στα 20 του, αν εβαζε νωριτερα μυαλό.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ο Ολυμπιακός δεν είχε τίποτα να χάσει. Μόνο να κερδίσει είχε.Είχε να χάσει ή να κερδίσει ή έστω να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα που έχει να το «δει» κάμποσα χρόνια. Εάν για σένα αυτό ισοδυναμεί με «τίποτα», πάσο
Εδώ δεν έχω καμία αντίρρηση, άλλωστε έχω γράψει 100 φορές το ίδιο πράγμα. Μάλλον όμως οι ίδιοι οι παίχτες του Ολυμπιακού, διαφωνούν και με μένα και με σένα. Δες έχεις παρά να δεις τις δηλώσεις του Παπαμακάριου και του Βασιλόπουλου την προηγούμενη βδομάδα και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Δυστυχώς το παιχνίδι ήταν άκρως ελληνικό και έτσι το αντιμετώπισα. Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι ο Πρίντεζης ωφελήθηκε από αυτό το παιχνίδι; Πήρε θάρρος και απέκτησε εμπιστοσύνη στον εαυτό του ή μήπως έγινε ακριβώς το αντίθετο;;
Δες και αυτό και θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ.ο Καζλαουσκας δεν διαχειριστηκε καλά το υλικό του και τους πεταξε στην αρενα (στην κυριολεξια!) χωρις να τους εχει δωσει τα λεπτα συμμετοχης που θα επρεπε σε πιο ευκολα παιχνιδια, ωστε να μπαινουν σιγα-σιγα στο κλιμα. Ο Πριντεζης (γι' αυτον ο λογος) επαιξε εξ' αναγκης καποια ματς, επαιξε ΚΑΛΑ σε αυτα τα ματς και μετα τον ξεχασανε (...) στον πάγκο και περιμεναν το ντερμπι να τον ξαναβαλουν. Δεν ειναι ο,τι πιο συνετο αυτο...
Νομίζω ότι απάντησα πιο πάνω σε αυτό. Για να δούμε.
Εάν έχεις δίκιο θα πάρει χρόνο συμμετοχής μέσα στο Ισραήλ. Όπως είπες και πιο πάνω κι εγώ συμφώνησα, ο Ολυμπιακός μέχρι εδώ που έφτασε είναι πολύ καλά. Να δούμε πώς το βλέπουν και οι «καθ’ ύλην αρμόδιοι»ΥΓ: Μ' αρέσει που νομίζετε ότι είστε καλύτεροι σαν πάστα φιλάθλων...
Άστο καλύτερα. Δεν πρόκειται να καταλήξουμε πουθενά.
-
Αsimov και εσυ στον κοσμο σου ζεις. Δεν λεω οτι ο Λιουις ειναι παικταρας αλλα αρκει να εβλεπες το προσωπο την κυριακη. ΣΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ.
Αν νομιζεις οτι αυτα που ειδε γινονταν και στο Ισραηλ εισαι γελασμενος.Η ομαδα του Ολυμπιακου δεν χρειαζεται παικτες και ουτε συστηματα. Καποιον να μας προστατευει απο την διαιτησια και απο τους ζουλου.
Οταν ημασταν μπροστα με 8 ποντους δεν παθαμε μπλακ-αουτ ,αλλα εγιναν 14! διακοπες. Αν νομιζεις οτι οι παικτες ειναι ρομποτ μπραβο σου. Δεν λεω οτι το Σεφ ειναι εκκλησια αλλα 14 διακοπες ρε αδερφε? Εφαγε σιδερο στον αυχενα ο Μαρμαρινος και ο γυμναστης μαχαιρι στο χερι.
Για πες μου ρε Asimov ειναι δυνατον ενας προπονητης να προτρεπει τους οπαδους να διακοπτουν το παιχνιδι? Αυτα υποστηριζει ο Σφαιροπουλος που ειναι σοβαρος οπως και ο Καζλαουσκας. Το ειπε κιολας ο Καζλαουσκας. ''καποιοι θελουν να κερδιζουν με καθε τροπο,αλλα εγω οχι.Ηρθαμε για να παιξουμε μπασκετ και καλο μπασκετ,αλλα σε οποιαδηποτε αλλη χωρα το παιχνιδι θα ειχε διακοπει 100 φορες''.
Πως να περασει η μπαλα στους ψηλους και πως να παιξουμε αμυνα? Αλλο παιχνιδι εβλεπες? Καθε αγγιγμα και φαουλ. Ο Βασιλοπουλος στο 30' εφυγε με 5 φαουλ παιζοντας συνολικα 15 λεπτα. Εγιναν αισχη σε αυτο το παιχνιδι που ομοια τους δεν εχουν ξαναγινει.
Ο Διαμαντιδης με Μ.Ο στην Ευρωλιγκα 4 ποντους εγινε ενα μιγμα Τζορνταν-Κομπι Μπραιαντ-Ματζικ. Εχουμε και τον Σπανουλη να λεει οτι θελουμε δρομο να τους φτασουμε. . Και εμεις τα τρωμε τα παραμυθια.
Λενε οι Παναθηναικοι οτι δεν μπηκαν τα τριποντα. Προφανως πιστευουν οτι επρεπε να εχουν 70% ευστοχια. Οποια ομαδα εχει 40% στα τριποντα θα πρεπει να ειναι ευχαριστημενη. Λιγο μικροτερο ποσοστο ειχαν. Τα σουτ ηταν με καλες προυποθεσεις λενε. Εγω εβλεπα τον Λακοβιτς να παιρνει την μπαλα και να σουταρει απο τα 8 μετρα.
Η διαφορα εγινε απο τις βολες. Σε καποια φαση ο Παναθηναικος ειχε κερδισει 20 ! παραπανω βολες. Προς το τελος εδωσαν και καποια φαουλ στον Ολυμπιακο για να μην ξεφτιλιστουν τελειως.
Δυστυχως φιλε asimov μονο με Ιωαννιδη κερδιζεις τετοιους αγωνες. Θυμαμαι ακομα οτι με blue και holyfied τους ειχαμε νικησει στο ΟΑΚΑ. Τι την μανα του εβριζαν,τι οτι δεν μπορει να κανει παιδι κ.τ.λ. Οχι μονο δεν μασησε αλλα στο τελος του αγωνα σηκωσε και τα χερια ειρωνικα και εφαγε 100.000 κερματα. ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΟΜΩΣ. Αν τον ειχαμε αυτο προπονητη θα αρχιζε στις φαπες και τον Πιτσιλκα και τον Ομπραντοβιτς
-
Μετα το παιχνιδι μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι θα συζητουσαμε καποια πραματα που ειδαμε 3-4 ατομα εδω μεσα αλλα μπααααααα!!!!
-
redarmy
Ακου να δεις. Καταλαβαινω τη δυσκολία του να κερδισεις σε ενα γηπεδο κολαση, ομως ειμαι σιγουρος πως πχ η αντιστοιχη ποδοσφαιρικη ομαδα θα εβρισκε τροπο να κερδισει σε αντιστοιχες συνθηκες γιατι ετσι εχει μαθει και μπορει. Στο μπασκετ, καλώς ή κακώς, απεχουμε ακομα από το να επιβαλλομαστε από τ' αποδυτηρια και να παιρνουμε δυναμη από τις αναποδιες. Ας ηταν πχ στη θεση του Λιουις ο Παρκερ της Μακαμπι και θα βλεπες που θα εγραφε τις φτυσιες και τις βρισιες.
Προσωπικα, δεν ψαχνω και δεν βρισκω δικαιολογιες, οπως δεν αναγνωριζω τις γραφικες δικαιολογιες των αντιπάλων μας στο ποδόσφαιρο. Τη δεκαετια του '90 κερδιζαμε κατω από οποιαδηποτε συνθηκη. ΟΤΑΝ ξαναγινουμε (που το ευχομαι) μεγαλη ομαδα θα κερδιζουμε παλι με κοντρα διαιτησιες, γηπεδα-ζουγκλες, τραυματισμους κλπ. και θα καμαρωνω διπλα Μεχρι τοτε, κι αφου διαπιστωνω λάθη από παικτες και τεχνικο επιτελειο, θα τα επισημαινω, με την ελπίδα να τα διαπιτωσει και κανας πιο ειδικος από μενα και να διορθωθούν.
Προς το παρον ο βαζελος ειναι (λιγο) καλύτερος. Οταν θα ειμαι εγω καλύτερος (2-3 πραγματακια χρειαζονται, το μεγαλο βημα εγινε), να εισαι σιγουρος πως δε θα φοβαμαι κανεναν μεσα-εξω!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μετα το παιχνιδι μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι θα συζητουσαμε καποια πραματα που ειδαμε 3-4 ατομα εδω μεσα αλλα μπααααααα!!!!Σ' εμενα το λες, ε;
Τα συζητησα με καποιους από δω μεσα ( ) κατ' ιδιαν, γιατι επεσε ενθεν κι ενθεν καφριλικι και δε γινοταν σοβαρη κουβεντα. Τωρα που θα πεσει η σκονη και θα ξαναμπαινουμε δυο-τρεις, πολύ ευχαριστως
Να, δες με Ψηνομαι ήδη...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
redarmyΑκου να δεις. Καταλαβαινω τη δυσκολία του να κερδισεις σε ενα γηπεδο κολαση, ομως ειμαι σιγουρος πως πχ η αντιστοιχη ποδοσφαιρικη ομαδα θα εβρισκε τροπο να κερδισει σε αντιστοιχες συνθηκες γιατι ετσι εχει μαθει και μπορει. Στο μπασκετ, καλώς ή κακώς, απεχουμε ακομα από το να επιβαλλομαστε από τ' αποδυτηρια και να παιρνουμε δυναμη από τις αναποδιες. Ας ηταν πχ στη θεση του Λιουις ο Παρκερ της Μακαμπι και θα βλεπες που θα εγραφε τις φτυσιες και τις βρισιες.
Προσωπικα, δεν ψαχνω και δεν βρισκω δικαιολογιες, οπως δεν αναγνωριζω τις γραφικες δικαιολογιες των αντιπάλων μας στο ποδόσφαιρο. Τη δεκαετια του '90 κερδιζαμε κατω από οποιαδηποτε συνθηκη. ΟΤΑΝ ξαναγινουμε (που το ευχομαι) μεγαλη ομαδα θα κερδιζουμε παλι με κοντρα διαιτησιες, γηπεδα-ζουγκλες, τραυματισμους κλπ. και θα καμαρωνω διπλα Μεχρι τοτε, κι αφου διαπιστωνω λάθη από παικτες και τεχνικο επιτελειο, θα τα επισημαινω, με την ελπίδα να τα διαπιτωσει και κανας πιο ειδικος από μενα και να διορθωθούν.
Προς το παρον ο βαζελος ειναι (λιγο) καλύτερος. Οταν θα ειμαι εγω καλύτερος (2-3 πραγματακια χρειαζονται, το μεγαλο βημα εγινε), να εισαι σιγουρος πως δε θα φοβαμαι κανεναν μεσα-εξω!
Συγγνωμη που στο λεω αλλα δεν εχεις καταλαβει τιποτα. ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. Θυμασαι οταν ο Κοκκαλης ελεγε πελατες τους βαζελους? Ειχαν ξεσηκωθει ολοι εναντιον του (δημοσιογραφοι,παραγοντες,οπαδοι κ.τ.λ).
Την Κυριακη ο ζουμπας Θανασης κραταγε μια μπλουζα που εγραφε ''πελατες γαβροι,κοτοπουλα με κρανη''. Ειδες κανενα να λεει τιποτα? Μονο εγω τα λεω και εχω καταντησει γραφικος εδω μεσα.Για μενα ο βαζελος δεν ειναι καλυτερος. Κανε υπομονη μεχρι αυριο. Αν η διαιτησια ειναι 50-50 και οι ζουλου φρονιμοι θα κανει ενα παρτακι ο Σκολα που ομοιο του δεν θα εχει ξαναγινει.
Παντως σε ενα πραγμα συμφωνω μαζι σου. Πρεπει να φτιαξουμε μια ομαδα που θα κερδιζει και την τρομοκρατια και τους διαιτητες. Στο θεμα παθους και φοβου φταιει ο προπονητης μας. Επρεπε να ξερει τι θα γινει.
Παντως τον συγχωρεμενο Αλφονσο να ειχαμε και θα σου ελεγα εγω τι θα γινοταν στο Οακα. Θυμασαι που τους ειχαμε αποκλεισει και πηγαμε τελικο με την Αεκ? Αυτος ηταν παικταρας ολκης ,αλλα ειχε προβληματα υγειας.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
χαιρετω το πρωταγωνιστη του θεατρου σκιων...θα γουσταρα πολυ να σε εβλεπα να παιζεις ενα street ball στα υπαιθρια κλουβια της Βοστωνης....
στην Δαφνη που λες οτι επαιζες σε πια θεση του αναπληρωματικου παγκου που ειχατε στις τουαλετες καθοσουνα? στη θεση 3 (στην ακρη του παγκου) ή στη θεση 2 (στο κεντρο του παγκου)? καλο το παιδικο και το παμπαιδικο εεεεΕ? καλα τα τσιμεντενια τερεν?
να σου δωσω και μια συμβουλη....πριν καμια 20ετια κυκλοφορουσε ενα βιβλιαρακι 50 σελιδων (γραμμενο ετσι ωστε να γινεται κατανοητο και απο παιδια δημοτικου) με τιτλο:
Εχω αναψει το καλοριφερ και σας ζεσταινω το πρωινο σας......
Mad max 13 τελικα ποιο αμαξι διαλεξες? Toyota celica h type-r.
Ειδες που σε θυμαμαι?
Κανεις δεν μου ξεφευγει -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σ' εμενα το λες, ε;Τα συζητησα με καποιους από δω μεσα ( ) κατ' ιδιαν, γιατι επεσε ενθεν κι ενθεν καφριλικι και δε γινοταν σοβαρη κουβεντα. Τωρα που θα πεσει η σκονη και θα ξαναμπαινουμε δυο-τρεις, πολύ ευχαριστως
Να, δες με Ψηνομαι ήδη...
Δεν αμφεβαλλα και το σχόλιο δεν ηταν ακριβως αυτο που φανταστηκες. Η ουσια του σχολίου ηταν οτι (δυστυχως) απο το Ευρω και μετα, νοιωθω να ζω τη δεκαετια του 90 σε FF. Αν θυμασαι ειχα πει πριν απο κανενα χρονο οτι αυτη θα ειναι και η οριστικη καταστροφη του αθληματος.
Το παιχνιδι, αυτο καθ'εαυτο σαν ομαδες αν και φαινεται να εχει πολλη κουβεντα, στην πραξη εχει πολυ λιγη. Ολη τη χρονια το ολο ζητημα με τον Παναθηναϊκο ειναι το πως θα διαχειριστει τη ζωνη που αργα ή γρηγορα ΟΛΕΣ οι αντιπαλες ομαδες θα του παιξουν. Οπως φανηκε και προχθες, οταν αντιδρα με το λαθος τροπο μπορει και να κινδυνεψει και απο καφενεια (μεχρι και απο εμας εχανε στο ημιχρονο). Οταν ομως παιζει με το σωστο τροπο κερδιζει τους παντες. Υπαρχει λογω μεγαλης ασχετιλας στο χωρο μια λαθος αισθηση στον κοσμο για τη ζωνη. Τι ειναι, πως αντιμετωπιζεται, πλεονεκτηματα, μειονεκτηματα κλπ. Για παραδειγμα ο κοσμος,οι περισσοτεροι δημοσιογραφοι και πολλοι παικτες πιστευουν οτι τη ζωνη την σπας με τα τριποντα. Ουδεν ανακριβεστερο. Φανηκε και προχθες πιστευω, αυτο.
Το αλλο συμπερασμα μπορει να το δει κανεις και απο τα παραπανω γραφομενα μου. Η αποδοση του Ολυμπιακου (πιστευω οτι) προς το παρον δεν παιζει ρολο στην εκβαση του αποτελεσματος. Δεν εχει φτασει στο επιπεδο αυτο. Αν παιξει σωστα ο βαζελος θα κερδισει. Αν οχι ισως χασει. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν αμφεβαλλα και το σχόλιο δεν ηταν ακριβως αυτο που φανταστηκες.
Καλά μην το ψάχνεις κι εσύ.Ο...καθένας το ερμηνεύει κατά το δοκούν,εκεί που θέλει θα το πάει.
Πάντως όποιος θέλει σοβαρή συζήτηση από 2-3 άτομα εδώ μέσα(δημόσιο φόρουμ)ας το ζητήσει(ευγενικά,προαιρετικά κι αυτό)από ΟΛΟΥΣ τους υπολοίπους και θα εξαφανιστούν πιστεύω,δεν υπάρχει θέμα.
Αν είναι να ακουστεί σοβαρή συζήτηση από 2-3 κομμάτια να γίνειΚατά τα υπόλοιπα σοβαρά που γράφτηκαν(όχι από σένα greo)... χτυπάω την κεφάλα μου.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Την Κυριακη ο ζουμπας Θανασης κραταγε μια μπλουζα που εγραφε ''πελατες γαβροι,κοτοπουλα με κρανη''. Ειδες κανενα να λεει τιποτα? Μονο εγω τα λεω και εχω καταντησει γραφικος εδω μεσα.Με τον συγκεκριμενο δεν ασχολουμαι γιατι δεν αξιζει. Ενα λαμογιο ειναι που μονο κακο κανει στο αθλημα. Ο βιος κι η πολιτεια του γνωστα στους επαϊοντες. Δε χαλάω σαλιο για πάρτη του.
Για τον Φορντ συμφωνώ. Ειδες που καταλαβαινεις κι εσυ οτι οι παικτες-προσωπικοτητες θα κερδισουν Ο,ΤΙ κι αν γινει; Ας παρουμε τετοιους και ας φτιαξουμε ομαδα να της αξιζουν και μετα το συζηταμε...
Μη γινομαστε σαν αυτους που χλευάζουμε...
-
greo
Από τις λίγες φορές που με βρίσκεις (σχεδόν) σύμφωνο
Ο άλλος
Εξακολουθείς να (με) προκαλείς. Δεν δέχομαι άμεσες ή έμμεσες υποδείξεις από κανέναν. Μαζέψου.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........