-
Ο χρήστης antsakalis έγραψε:
Ρε Ναπολέοντα , ΠΑΟΚάκι είσαι ;;;;;
Ε δεν μπορείς να κερδίζεις και παντού .....
Πάντως ωραίοι οι φίλοι της ομάδας μου !!!!! Πανηγύριζαν μέχρι και τους πόντους του γκαγκαλούδη !!!!!
Τουλάχιστον σε κανενα πεντάωρο θα πανηγυρίζεις την νίκη του Νάντο ....εκτος απο φερραρι εισαι και οπαδος της ομαδας του θλιβερου επινειου της αθηνας? και στο καμπιονατο εισαι μιλαν?
τον παοκ τον υποστηριζω μαλλον απο μαζοχισμο και ψυχοπαθεια!
-
Οχι υποστηριζω το αλογάκι στην Ιταλία , Γιούβε .... ειδικά και μέτα τις κόκκινες εμφανίσεις !!!!!!!!!
Πάντως καλοί είστε εσείς τα ΠΑΟΚια , το μόνο που σας νοιάζει είναι να νικάτε τον Γαύρο , απο εκεί και πέρα ας πέσετε κα Β Εθνική !!!!!
Πάλι καλά που ήρθε και ο Ιλιε να γελάμε λίγο περισσότερο μαζί σας -
Οχι υποστηριζω το αλογάκι στην Ιταλία , Γιούβε .... ειδικά και μέτα τις κόκκινες εμφανίσεις !!!!!!!!!
Πάντως καλοί είστε εσείς τα ΠΑΟΚια , το μόνο που σας νοιάζει είναι να νικάτε τον Γαύρο , απο εκεί και πέρα ας πέσετε κα Β Εθνική !!!!!
Πάλι καλά που ήρθε και ο Ιλιε να γελάμε λίγο περισσότερο μαζί σαςμπα, οταν παιζουμε στην ιδια κατηγορια με τον αρη τοτε ριχνουμε εκει το βαρος...
που τον θυμηθηκες τον ντουμι.....
γιουβε? μα αυτη ειναι ασπρομαυρη....
-
Η Γιούβε έχει δεύτερη εμφάνηση κατακόκκινη !!!!!!!!
Όσο για εσάς Παόκια , κοιτάξτε να βγείτε Ευρώπη και αφήστε τις ψευτομαγκιές !!!!!!!!!!!!
Εμείς το πήραμε το πρωταθληματάκι μας και του χρόνου πάμε και για το Ευρωπαικό (Καλα λέμε τώρα ....)Επιστρέφοντας στο Μπάσκετ , απο την έποχή που έφειγε ο Πέτζα χάσατε την δυναμική σας , πέρασε ενα φεγγάρι και ο Μούλα , τώρα αντε να μπείτε στους 8 !!!!!!!!!!!!!!!
-
Η Γιούβε έχει δεύτερη εμφάνηση κατακόκκινη !!!!!!!!δυστυχως....... τραγικη εμφανιση...
θυμασαι πως εφυγε ο πετζα τοτε απο το σεφ?
τι να κανεις?αμα δεν υπαρχουν λεφτα και οι καταλληλοι ανθρωποι, οσο κοσμο και να χεις και οσο φανατισμενος και ναναι δε φτουρας....
καλυτερα και για σας...ενας αντιπαλος λιγοτερος!
-
Με αυτό το βρωμοτρίποντο που σας έστειλε στον Τελικό με τον Βάζελο ....
Όπως και να το κάνεις ο Πέτζα κοσμούσε με την παρουσία του τα Ελληνικά γήπεδα , και σίγουρα κάποια στιγμή θα έβρισκε τον δρόμο του για το ΝΒΑ !!!!!!!! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο αρης μας αντεγραψε και εχασε στη ροδο............Κάθε καλή προσπάθεια πρέπει να βρίσκει μιμητες!
Η διαφορά είναι ότι ο Άρης θεωρεί ότι πρέπει να βρίσκεται στην Ευρωλίγκα! Που πας ρε καραματσόν;
Αν γίνει κανένα λάθος και ξεγελάσουμε τον Ντούντα σωθήκαμε. Αλλέως ..... -
Με αυτό το βρωμοτρίποντο που σας έστειλε στον Τελικό με τον Βάζελο ....
Όπως και να το κάνεις ο Πέτζα κοσμούσε με την παρουσία του τα Ελληνικά γήπεδα , και σίγουρα κάποια στιγμή θα έβρισκε τον δρόμο του για το ΝΒΑ !!!!!!!!ακομα θυμαμαι το Τριποντο που τον συνεκρινε με φωτση και παπανικολαου...τρελο γελιο!!!
αυτη η ροδος εχει αρχισει και μου βρωμαει....
-
Τι βλεπουν τα ματια μου φετος στο γηπεδο...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τι βλεπουν τα ματια μου φετος στο γηπεδο...είχε τιποτα καλό, σαν αυτά που ποστάρισες στο βόλεϋ;
-
To Μαγλο να εχει 1/10 λέι απ
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ο ταλαντούχος σέντερ μίλησε και για τον εαυτό του. Στο Κάουνας, ήταν το μαύρο πρόβατο για τους φίλους της Ζαλγκίρις εξαιτίας της εκπληκτικής του απόδοσης στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Σ.Ε.Φ. Σ’ άλλα παιχνίδια όλα τα φώτα πέφτουν πάνω του: «Τα δύο τελευταία χρόνια ήμουν στην άλλη όχθη του ποταμού. Τώρα άλλαξα όχθη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Κάτω το κεφάλι και δουλειά».
Δεν ξερω τι ελεγε οταν ηταν στον Ηρακλη ,αλλα τωρα με αυτα που λεει δειχνει μια απιστευτη ωριμοτητα. ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ?
Δε σχολιαζω τι ελεγε στον Ηρακλη ή μαλλον τι επαναλαμβανε απο αυτα που του ελεγε καθημερινα στο τηλεφωνο γνωστος Αρειανος βουλευτης τότε ομοσπονδιακος προπονητης
Παντως να σου πω την αληθεια με τον ΠΑΟΚ που εβλεπα στα τάιμ αουτ του βόλλευ παλι καπως βαρυς μου φανηκε. Θα δω με το βαζελο.Και κατι για τον καθυστερημενο που ανεφερες πριν. Το συνθημα 'Βαλτε μεσα τον Γκαγκαλουδη, να καει το πελεκουδι' το ξερεις;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο ταλαντούχος σέντερ μίλησε και για τον εαυτό του. Στο Κάουνας, ήταν το μαύρο πρόβατο για τους φίλους της Ζαλγκίρις εξαιτίας της εκπληκτικής του απόδοσης στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Σ.Ε.Φ. Σ’ άλλα παιχνίδια όλα τα φώτα πέφτουν πάνω του: «Τα δύο τελευταία χρόνια ήμουν στην άλλη όχθη του ποταμού. Τώρα άλλαξα όχθη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Κάτω το κεφάλι και δουλειά».
Δεν ξερω τι ελεγε οταν ηταν στον Ηρακλη ,αλλα τωρα με αυτα που λεει δειχνει μια απιστευτη ωριμοτητα. ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ?
Δε σχολιαζω τι ελεγε στον Ηρακλη ή μαλλον τι επαναλαμβανε απο αυτα που του ελεγε καθημερινα στο τηλεφωνο γνωστος Αρειανος βουλευτης τότε ομοσπονδιακος προπονητης
Παντως να σου πω την αληθεια με τον ΠΑΟΚ που εβλεπα στα τάιμ αουτ του βόλλευ παλι καπως βαρυς μου φανηκε. Θα δω με το βαζελο.Και κατι για τον καθυστερημενο που ανεφερες πριν. Το συνθημα 'Βαλτε μεσα τον Γκαγκαλουδη, να καει το πελεκουδι' το ξερεις;
Τωρα τελευταια ειναι πεσμενος και δεν ξερω γιατι. Απο εκει που δαγκωνε λαρυγγια τωρα ειναι καπως κουρασμενος και πεσμενος. ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ GREO. Ειπαμε η καταρα της γριας.
Ναι το ξερω το συνθημα για τον Γκαγκαλουδη. Ξερω και ενα αλλο. ''Κοκκαλη Κοκκαλη σε παρακαλω φερε Γκαγκαλουδη στον Ολυμπιακο!''
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
ο αρης μας αντεγραψε και εχασε στη ροδο............
Κάθε καλή προσπάθεια πρέπει να βρίσκει μιμητες!
Η διαφορά είναι ότι ο Άρης θεωρεί ότι πρέπει να βρίσκεται στην Ευρωλίγκα! Που πας ρε καραματσόν;
Αν γίνει κανένα λάθος και ξεγελάσουμε τον Ντούντα σωθήκαμε. Αλλέως .....Όταν αναφέρεσαι στην μεγάλη ομάδα του ΑΡΗ να σκέφτεσαι πρώτα τι λες πιτισιρικά.
Και να σέβεσαι τους μπαμπάδες σου. -
Δεν το χάλασε το 5ο Δημοτικό Αργοστολίου το 85-7 που τους ρίξαμε στα αυτιά. Αυτό στα αγοράκια βέβαια γιατί στα κοριτσάκια μάς νίκησαν 10 πόντους διαφορά, κατάρα .
Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα. Πάμε για 2 στα 2 λέτε; -
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
ο αρης μας αντεγραψε και εχασε στη ροδο............
Κάθε καλή προσπάθεια πρέπει να βρίσκει μιμητες!
Αν γίνει κανένα λάθος και ξεγελάσουμε τον Ντούντα σωθήκαμε. Αλλέως .....Όταν αναφέρεσαι στην μεγάλη ομάδα του ΑΡΗ να σκέφτεσαι πρώτα τι λες πιτισιρικά.
Και να σέβεσαι τους μπαμπάδες σου.?
-
To kaθάρισε ο Θόδωρας στη Μόσχα
-
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
:yahoo:Με 7/28 τρίποντα και 12 ριμπάουντ λιγότερα!:rant:
Aλλά μόνο 8 λάθη έναντι 24 των Βάσκων. Μεγάλο πράγμα για τέτοιας κρισιμοτητας παιχνίδι. Εκεί νομίζω ότι και κρίθηκεΠρέπει όμως να μας 'χτικιάζουν' κάθε φορά;;
Αφού 'το έχουν' το ματσάκι
Aφού ο γαύρος δεν κέρδισε την αποψινή Μακάμπι, δεν πρόκειται να την κερδίσει ποτέ.
Μάλλον τον υπερεκτίμησα. Δε μπορεί , αυτή τη στιγμή να φέρει τέτοια '2πλά'.Ο Βούισιτς τους πέρασε στεγνό καθάρισμα και με σοβαρούς τραυματισμούς φέτος. Και σήμερα τραυματίας έπαιζε. Αλλη μια φορά απέδειξε πόσο μεγάλος παιχτης είναι.
Το συμβόλαιο του λήγει το καλακαίρι.
Για να δούμε -
Συγχαρητήρια και στις 2 ελληνικές ομάδες, γιατί προσπάθησαν πραγματικά. Η τελική διαφορά είναι πλασματική και στις 2 περιπτώσεις, οι αγώνες ήταν πολύ περισσότερο ντέρμπι. Παρ' ότι Βάζελος, ήθελα να νικήσει ο Ολυμπιακός (αυτό έλειπε ), αλλά χάρηκα που έχασε τελικά μόνο και μόνο για να δω τι θα σκαρφιστεί πάλι να πει ο Red Army 7.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........