-
Και εγώ που νόμιζα πως για την άνθηση του μπάσκετ στην Ελλάδα υπεύθυνοι ήταν ο Γκάλης και ο Γιαννάκης και ο Αρης της δεκαετίας του 80 και η Εθνική μας το 87 και το 89. Αλλά όχι, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα έκανε όλα...
Αμα φοράς κόκκινα (ή πράσινα ή κίτρινα ... δεν έχει σημασία) γυαλιά, ξεχνάς και την ιστορία...
-
Ο Μπατιστ μια χαρα τα παει παντως. Τον Σοφοκλα δεν ειδα πουθενα με την Μπαρτσελονα. Τι σημαινει αυτο; Μην εισαι τοσο σιγουρος.
Σου ειπα, και στον ΠΑΟΚ εχασα. Τι να λεει; Θα καθομαι να απολογουμαι στον κάθε ΠΑΟΚτζη και στον καθε Ολυμπιακο οτι εχω καλυτερη ομαδα; Ειμαι 1ος εισαι 2ος και ο ΠΑΟΚ 8ος μεχρι τωρα.
Εγω δεν μιλαω για τους 30 ποντους. Δεν θεωρω αντιπροσωπευτικα της δυναμικοτητας τα μεγαλα σκορ μεταξυ μεγαλων ομαδων. Τα ιδια λεω και για το +9 στο ποδοσφαιρο.
Εξυπνος δεν θα ειναι αν το κανει αυτο ο Ομπραντοβιτς; Εσεις δεν θα προσπαθησετε να εκμεταλλευτειτε τηνα αδυναμια μας στην ρακετα; Ποιος ειναι καλυτερος ΣΥΝΟΛΙΚΑ ειναι το ζητημα..Και αν δεν εχεις βαθος, μην νομιζεις οτι εχεις και πολυ τυχη, εστω και αν εχεις θηρια, αθλητικους και πυραυλοκινητους παικτες.
-
Για καθηστε ησυχα μη πω του Φιλιππου να βαλει λεφτα στην ΑΕΚ κ γινει της κακομοιρας....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Για καθηστε ησυχα μη πω του Φιλιππου να βαλει λεφτα στην ΑΕΚ κ γινει της κακομοιρας....Σωστά
-
Ετσι για γελια εχει καταντησει η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ.....
Φιλιππου:
-
nass
Αυτό είναι το θέμα.Δεν υπάρχει πια ιστορία.
Υπάρχει η κόκκινη ιστορία,η πράσινη,η κίτρινη κλπ
Και συνήθως όλες οι παραπάνω είναι ιστορίες για αγρίους.Και εν πάσει περιπτώσει ποιος θυμάται τί έγινε τη δεκαετία του 80,το ευρωπαικό το 89;
Σημασία έχει που θυμόμαστε ότι ο Ολυμπιακός βγήκε καλύτερη ομάδα της δεκαετίας του 90 επειδή πήρε μέρος σε 3 φάιναλ φορ και πήρε από τα 3 το μακρύτεροΘα σου έλεγα κι εγώ την δική μου πράσινη ιστορία,αλλά ακόμα γράφεται
Πάντως την δεκαετία του 80 ο Άρης δεν είχε αντίπαλο ή μάλλον είχε(ΠΑΟΚ) αλλά ήταν υποδεέστερος του,γνώμη μου.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και εγώ που νόμιζα πως για την άνθηση του μπάσκετ στην Ελλάδα υπεύθυνοι ήταν ο Γκάλης και ο Γιαννάκης και ο Αρης της δεκαετίας του 80 και η Εθνική μας το 87 και το 89. Αλλά όχι, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα έκανε όλα...Αμα φοράς κόκκινα (ή πράσινα ή κίτρινα ... δεν έχει σημασία) γυαλιά, ξεχνάς και την ιστορία...
Συμφωνω σε αυτα οπως και οτι ο Παοκ ειχε ομαδαρα και το 1993 πηγε final 4. Ο Παναθηναικος δεν υπηρχε πουθενα. ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Πρεπει να παραδεχτεις ομως και εσυ οτι την δεκαετια που το μπασκετ ηταν στην κορυφωση ο Ολυμπιακος ηταν κυριαρχος και επαιζε πολυ ομορφο μπασκετ. Μην μου πεις οτι ο Ταρπλει δεν ηταν παικταρας ή ο Εντι Τζονσον ή ακομα και ο Μπερι -
red army...μαλλον μπασκετ στον υπνο σου επαιζες με αυτα που λες η σε κανα γηπεδακι γειτονικο...
κανενας σοβαρος ανθρωπος που εχει παιξει μπασκετ στην ζωη του σε ομαδα με προπονητη κλπ κλπ δεν 8α μιλαγε ετσι φανερώνοντας την αδυναμια και ασχετοσυνη του
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Και εγώ που νόμιζα πως για την άνθηση του μπάσκετ στην Ελλάδα υπεύθυνοι ήταν ο Γκάλης και ο Γιαννάκης και ο Αρης της δεκαετίας του 80 και η Εθνική μας το 87 και το 89. Αλλά όχι, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα έκανε όλα...
Αμα φοράς κόκκινα (ή πράσινα ή κίτρινα ... δεν έχει σημασία) γυαλιά, ξεχνάς και την ιστορία...
Συμφωνω σε αυτα οπως και οτι ο Παοκ ειχε ομαδαρα και το 1993 πηγε final 4. Ο Παναθηναικος δεν υπηρχε πουθενα. ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Πρεπει να παραδεχτεις ομως και εσυ οτι την δεκαετια που το μπασκετ ηταν στην κορυφωση ο Ολυμπιακος ηταν κυριαρχος και επαιζε πολυ ομορφο μπασκετ. Μην μου πεις οτι ο Ταρπλει δεν ηταν παικταρας ή ο Εντι Τζονσον ή ακομα και ο Μπεριπαικτες ειχες.....
ομαδα δεν ειχες....
-
Bagus
Αν θες τη γνωμη μου, αδικα τον βριζεις τον γιαουρτά. Οταν εδινε λεφτα ο κοσμος τον εγραφε στα παλαιότερα, τωρα που δε δινει τον βρίζουν. Καπου διαβαζα χθες οτι περιμενει να ξοφλήσει το ομολογιακο δανειο για να πουλήσει την ΚΑΕ καθαρή και να μην εχουν να λένε οι καλοθελητές. Πληρωνει και στους παικτες τα συμφωνημενα (με μια καθυστερηση ειναι η αλήθεια, αλλά πληρωνει). Επίσης, προς τιμην του, ποτε δεν ασχοληθηκε με ΕΟΚ, παρασκηνιο, διαιτησιες κλπ. σε μια εποχη που αυτο οργιαζε, με συνεπεια να χασει πολλά (ξερεις τί εννοώ...) Κατι ειναι την τωρα που πηξαμε από λαμογια. Αν και αντίπαλός του οφειλω να παραδεχτω καποια πραγματα για την πάρτη του... Μαλλον πρεπει να αναθεωρησετε οι ΑΕΚτζηδες και να δειτε και λίγο τις ευθυνες σας
(καλός μου φίλος ηταν μεχρι περσι παικτης της ομαδας σας και τα ξερω από πρωτο χερι) -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και εγώ που νόμιζα πως για την άνθηση του μπάσκετ στην Ελλάδα υπεύθυνοι ήταν ο Γκάλης και ο Γιαννάκης και ο Αρης της δεκαετίας του 80 και η Εθνική μας το 87 και το 89. Αλλά όχι, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα έκανε όλα...Αμα φοράς κόκκινα (ή πράσινα ή κίτρινα ... δεν έχει σημασία) γυαλιά, ξεχνάς και την ιστορία...
Έλα ρε Νάσο τώρα .... τι να μας πούν οι πελάτες Γκάλης και Γιαννάκης και Άρης και Πανευρωπαϊκά .
Ευτυχώς που υπάρχει ο Ολυμπιακός και υπάρχει Μπάσκετ αλλιώς θα το είχανε ρίξει όλοι στη μπιρίμπα.
Ρε θα τρελλαθούμε εντελώς !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χωρίς τους πελάτες Γκαλη, Γιαννάκη, Άρη και πρωτίστος την Εθνική δεν θα ξέραμε τι είναι το Μπάσκετ. Όλα τα άλλα έπονται.
Φίλε red-army7 ..... εκτός απο την ιστορία του ΟΣΦΠ δίάβασε και λίγο γενικότερα ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ .... τουλάχιστον τη νεώτερη.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
...Y.Γ Και μια αποκαλυψη τωρα. Απο τα 10 μεχρι τα 17 μου χρονια επαιζα μπασκετ στην Δαφνη ,αλλα μετα σταματησα για προσωπικους λογουςΠροσωπικοί ε??
Let me guess....you joined the army!!!!
Το βρήκα???? -
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
...Y.Γ Και μια αποκαλυψη τωρα. Απο τα 10 μεχρι τα 17 μου χρονια επαιζα μπασκετ στην Δαφνη ,αλλα μετα σταματησα για προσωπικους λογους
Προσωπικοί ε??
Let me guess....you joined the army!!!!
Το βρήκα????ΟΧΙ. Ημουν στο παγκο
-
Εγώ πάντως ξέρω ότι ο ΣΟΦΟ και ο πυραυλοκίνητος Εντνι στο ΠΑΛΕ χέστηκαν πάνω τους όταν είδαν τα κίτρινα.
Αντίθετα ο βάζελος που είναι πραγματική ομάδα, παίζοντας συστηματικό μπάσκετ πέρασε, έστω και δύσκολα.Red army ότι και να λέτε είστε η κωμωδία της χώρας σε όλα τα αθλήματα.... και το κακό είναι ότι δεν το παραδέχεστε κιόλας.....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ακομα και αν μαζευτουμε εγω,ο asimov και ο pasxos θα σας ριξουμε 30 ποντακια
Εγώ, όπως είναι το γόνατό μου τελευταία,** θα είμαι ο... Τομάσεβιτς **:ysterical:
**Πολλά respect. Δεν σε περίμενα τόσο καλό!! **:iconcool:
'Η επιστροφή του (πλέον καλοντυμένου παίκτη του Παναθηναϊκού) Ντέγιαν Τομάσεβιτς. Στην έδρα της Εφές Πίλσεν ξεπέρασε τα 20 λεπτά συμμετοχής προσδίδοντας οντότητα στη « front line» του Τριφυλλιού, η οποία υπερίσχυσε κατά κράτος των -«κουτσουρεμένων» λόγω του τραυματισμού του Νίκολα Πρκάτσιν- ψηλών της πρωταθλήτριας Τουρκίας. Και απέναντι στην Μπενετόν –αξιοποιώντας το μοναδικό χάρισμα να πασάρει με κλειστά μάτια- έβγαλε δύο φάσεις, τις οποίες έχουμε να δούμε από την εποχή του Ντίνο Ράτζα! « No look pass» στον Νίκο Χατζηβρέττα και ένα δικό του λέι απ, το οποίο οι Ιταλοί πρόλαβαν να δουν μόνο στο... Replay! Δεν έχουν άδικο, λοιπόν, οι συμπαίκτες του υποστηρίζοντας ότι «μόνος αυτός μπορεί να μας ανεβάσει ένα επίπεδο».'
Εδώ είσαι : http://www.sportime.gr/basket_inside.as ... e_id=12535
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Εγώ πάντως ξέρω ότι ο ΣΟΦΟ και ο πυραυλοκίνητος Εντνι στο ΠΑΛΕ χέστηκαν πάνω τους όταν είδαν τα κίτρινα.
Αντίθετα ο βάζελος που είναι πραγματική ομάδα, παίζοντας συστηματικό μπάσκετ πέρασε, έστω και δύσκολα.Red army ότι και να λέτε είστε η κωμωδία της χώρας σε όλα τα αθλήματα.... και το κακό είναι ότι δεν το παραδέχεστε κιόλας.....
Λαθος κανεις. Ο Σοφο οταν μπηκε κοντεψε να γυρισει το παιχνιδι μονος του. 100 καρφωματα σας ειχε κανει. Τουλαχιστον ρε παιδια οταν μιλατε να ξερετε τι λετε. Δεν μιλατε με τον Τσουκαλα. ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. Παντως εγω στο ΟΑΚΑ ειδα οτι ο Αρης θα κερδιζε αν δεν τον εσφαζε η διαιτησια και αν δεν πεταγαν οι ζουλου πετρες. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ?
Ενταξει καλη η πλακιτσα αλλα να λεμε και σωστα πραγματα. Μην ξεφτιλιζεστε τελειως. Τωρα φταιω εγω που λεω οτι στην Ελλαδα υπαρχουν Ολυμπιακοι και αντι-Ολυμπιακοι? Εδω καλα καλα δεν ξερετε την ιστορια σας . ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ -
-
Πλακα πλακα το εχω παρει λιγο 'πατριωτικα' . Σκεφτομαι να βγαινω σε ολα τα ραδιοφωνα ακομα και στις τηλεορασεις και να βαζω στην θεση τους ,τους αντι-Ολυμπιακους. Δεν θα το κανω για τον Ολυμπιακο ,αλλα για την αποκατασταση της αληθειας
Σιχαινομαι τα ψεμματα.
-
-
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........