-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
greo γιατι δεν σχολιαζεις την αποδοση του Σχορτσιανιτη. Τοσο κακο ειναι να παραδεχτεις οτι εκανες λαθος?
Και ακομα δεν εχεις δει τιποτα. Απ'οτι ειπε και ο γυμναστης της ομαδος ειναι στο 50% ακομα.Γιατι δεν εχω ΝΟΒΑ και δεν τον εχω δει σε καποιο κρισιμο παιχνιδι για να κρινω.
Αν τον δω και μου αρεσει θα το πω, μη στενοχωριεστε. Οσο και να εχει την καταρα της γριας, και αυτος δικο μας παιδι ειναι. -
Τι έγινε, βρήκαμε ψηλούς;
http://www.sport24.gr/html/ent/472/ent.109472.asp
http://www.sport24.gr/html/ent/487/ent.109487.asp -
δε νομιζω ο αρης να χει προβλημα με τη χεμοφαρμ στον επαναληπτικο στο παλαι...
-
Λοιπόν 74-71 ο Άρης με αρκετά κακή εμφάνιση, με εξαίρεση τους Μπρούερ-Γουίλκινσον. Όπως την είδα την Χέμοφαρμ, πολύ λίγη μου φάνηκε. Με λίγο σκληρή άμυνα βραχυκυκλώνουν. Κλασική σερβική ομάδα η οποία έχει μόνο ένα σύστημα: Στηνόμαστε στο τρίποντο και πυροβολάμε!
Με απλώς υποφερτή εμφάνιση, στο Παλέ δεν έχουν καμία τύχη.
Πάμε Σαρλερουά!
Τρέμε Ντούσκο -
Το φοβάμαι το ματσάκι στο Παλέ... 'Οντως, πάντως, αν δεν τους βγει το τρίποντο (πράγμα καθόλου απίθανο στην έδρα μας ) θα έχουμε πιο εύκολο έργο. Πάντως η μικρή διαφορά είναι πονηρή. Τέτοια ματς συχνά είναι 80 ισορροπημένα λεπτά, με τις ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέσα-έξω.
Θυμάμαι και μια Βαλένθια...
Το θέμα είναι να κερδίσουμε και Πανιώνιο το Σάββατο.
Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο... Χαλάλι τα 15 ευρώ.
Πάμε ρε Αρειανάρααααα!!!!
-
Πράγα ερχόμαστε!!!
-
Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες, ο τυφώνας 'βάζελος' χτύπησε την Κων/πολη παίρνοντας μαζί του **10 **κερδισμένα ποντάκια.
Το παράκανε. Πέντε (5) ήταν αρκετά
-
έλα μωρη ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Κατεβαίνω από Γιάννενα για τον αγώνα με την Τσιμπόνα.. Πότε παίζουμε και τι ώρα?
-
Τα χασες εσύ!!! Με το Τρεβίζο παίζουμε!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κατεβαίνω από Γιάννενα για τον αγώνα με την Τσιμπόνα.. Πότε παίζουμε και τι ώρα?Με την Μπενετον.
Τελος παντων. Συγχαρητηρια για την νικη και επειδη τα τιμαω τα παντελονια δεν ξαναμιλαω για αρκετο καιρο. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Τα χασες εσύ!!! Με το Τρεβίζο παίζουμε!!Μικρή σημασία έχει η αντίπαλος.. Σημασία έχει η κούπα που έρχεται..
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
οκ red...προβλέψεις λοιπόν:
για την εβρολίγκα (χοχο) βλέπω νίκη εκτός με εφες και εντός με μπενετόν.το κύπελλο το σάββατο και +20 στο ΟΑΚΑ για την αφεντιά σου!έεεεεεετσι red...o balo επαληθευεται σιγά σιγά...2 ματσάκια μείνανε!χεχεχε...ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ BALO PEEEEEEEEEEEE
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εγω θα πω και κατι ακομα. Ο Παναθηναικος θα χασει απο την Εφες, θα αποκλειστει και θα χασει και απο τον Ολυμπιακο στο ΟΑΚΑ. Το κυπελλο μαλλον θα το παρει λογω του Γιαννακη. Εδω αυτος ο κυριος ηθελε το παιχνιδι να γινει στο ΟΑΚΑ. ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ....
Αν δεν πεσω μεσα εστω και σε μια προβλεψη θα βουλωσω το στομα μου
-
A ρε Παναθα...μας γλίτωσες και απο τον red (για λίγο καιρό φαντάζομαι ).Όλα τα καλά σήμερα;;;;ΠΟΣΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ;;;;;;;
-
To sport.24 στο ύψος του.
Το sportime.gr...ασχολείται με το γητευτή των αλόγων. Κατά τη γνώμη τους έχει περισσότερη αξία που ο Ολυμπιακός νίκησε τη Λάρσα.
Κρίμα.
Οχι για τον Παναθηναϊκό αλλά για το μπάσκετ.
Αν δεν 'αξίζει' να μπει πρώτο θέμα το μπάσκετ μετά από τέτοιες νίκες, πότε θα μπει;;;
Γμτ! -
Όλα τα παρακάτω εμπίπτουν στο...ΙΜΗΟ
Ο Παναθηναϊκός έπαιξε όπως έπρεπε και όπως έχει μάθει να παίζει μια ζωή.Επιτέλους!
Μετά από το Μαρούσι είχα πει ότι αν παίξουμε άμυνα θα κερδίσουμε, γιατί τα σουτ κάποτε θα μπουν. Σήμερα έγιναν με ρέγουλα και (αν εξαιρέσουμε το Γιάκα, που απλώς είναι ντεφορμέ) μπήκαν.Αν δείτε τη στατιστική (δείτε τη προσεκτικά, αξίζει τον κόπο) θα καταλάβετε πολλά.
Πρώτα από όλα, ο κόουτς έκανε πολύ καλή διαχείριση του υλικού. Παρ όλο που έπαιζαν σαν σκυλιά στην άμυνα κανείς δε βγήκε με πέντε φάουλ.
Παίξαμε κοντά στο καλάθι , όπως είχαμε καιρό να κάνουμε. Οι ζώνες σπάνε και έτσι. Δε χρειάζεται να πυροβολούμε στο 'γάμο του καραγκιόζη'.
Ο Τομάσεβιτς και ο Μπατιστ ήταν από άλλο πλανήτη, ο Χατζηβρέτας όλη η ομάδα στην 1η περίοδο και ο Τσαρταρής τα έκανε όλα.
Ο Λάκοβιτς δεν εκβίασε σήμερα, ο Διαμαντίδης αναπλήρωσε την επιθετική του ανυπαρξία (5 λάθη) με την αμυντική του παρουσία και μοναδική παραφωνια ήταν ο Σπανούλης . (πολλά λάθη και νευρικός)Δεν παραμυθιαζόμαστε, το Τρεβίζο είναι καλή ομάδα και μέχρι τώρα που γράφω είναι στο +10 με την Τσιμπόνα.
Είναι κριτηριο το σημερινό παιχνίδι αλλά όχι απολύτως ασφαλές (ο Πρκατσιν ήταν και δεν ήταν στο γήπεδο και απουσίαζε Πόποβιτς).
Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.Ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και στον κόουτς.
-
ρε αποστόλη τι θέλουμε;νικη της τσιμπονα η των ιταλων;
-
Της Μπενετόν.
-
Ναι
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........