-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
λέτε νέοι και γέροι του φόρουμ να κανονίσουμε κανένα διπλό οικογενειακό?
αλλά μιλάμε για κλειστό γήπεδο και ήρεμα πράγματα.Θες να κλέψεις εκκλησίες ;;
Μέσα είμαι ... αλλά για 2 μονά .... στο ένα οι νέοι , στο άλλο οι γέροι
Παιδιά εγώ παίζω ακόμα μια φορά την εβδομάδα στο Κολλέγιο Αθηνών το διπλάκι μου ενώ υπάρχει και ένα ετήσιο τουρνουά μετά το Πάσχα κάθε έτους με δέκα αγώνες περίπου (όχι τίποτα καρά επαγγελματικό χαβαλέ κυρίως)....... η ιστορία θέλει πνευμόνια!!!!!
Όποιος θέλει να κάνει ένα τεστ κοπώσεως δωρεάν να το κανονίσουμε να έρθει ως guest κάποια φορά να δοκιμάσει!!!!!! Χτυπάμε και βολές -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
λέτε νέοι και γέροι του φόρουμ να κανονίσουμε κανένα διπλό οικογενειακό?
αλλά μιλάμε για κλειστό γήπεδο και ήρεμα πράγματα.Θες να κλέψεις εκκλησίες ;;
Μέσα είμαι ... αλλά για 2 μονά .... στο ένα οι νέοι , στο άλλο οι γέροι
Παιδιά εγώ παίζω ακόμα μια φορά την εβδομάδα στο Κολλέγιο Αθηνών το διπλάκι μου ενώ υπάρχει και ένα ετήσιο τουρνουά μετά το Πάσχα κάθε έτους με δέκα αγώνες περίπου (όχι τίποτα καρά επαγγελματικό χαβαλέ κυρίως)....... η ιστορία θέλει πνευμόνια!!!!!
Όποιος θέλει να κάνει ένα τεστ κοπώσεως δωρεάν να το κανονίσουμε να έρθει ως guest κάποια φορά να δοκιμάσει!!!!!! Χτυπάμε και βολέςΧρήστο οι αθλητικές σου προτάσεις χωρίς τι συνοδεία φαγητού εδω μέσα πέφτουν στο κενό................. και έτσι και εμφανιστεί κάποιος ΜΟΝΟ να παίξει πες μου........................ να τον κεράσω ένα σουβλάκι............διπλόπιττο
Και σε συνέχεια της πρότασεις ..............κάτι ανάλογο κάνουμε 2 φορές την βδομάδα προς Σπάτα μεριά,σε ανοικτό τώρα και σε κλειστό σε λίγο.
Για να ακούω συμμετοχές......... ποιός κύριος μίλησε ?????????????Στο θέμα μας...............
Λέτε αυτή τη φορά να εκμεταλευτούμε καλύτερα την προβολή ????
Θα έρθουν πιτσιρικάδες στο σπόρ ή παραείναι καλομαθημένα και αντιαθλητικά ????? σαν τους γονείς τους........Πάντως παράγοντες-ποντίκια-κορόιδα με λεφτά δεν υπάρχουν,και είναι καλό απο μιά μερια.......
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Και σε συνέχεια της πρότασεις ..............κάτι ανάλογο κάνουμε 2 φορές την βδομάδα προς Σπάτα μεριά,σε ανοικτό τώρα και σε κλειστό σε λίγο.
Για να ακούω συμμετοχές......... ποιός κύριος μίλησε ?????????????Άμα μπείτε στο κλειστό και έχει πρόσβαση κοντά σε Αττική Οδό (γιατί το gps θα αργήσει λίγο) έχεις έναν εθελοντή
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Για να ακούω συμμετοχές......... ποιός κύριος μίλησε ?????????????Άμα μπείτε στο κλειστό και έχει πρόσβαση κοντά σε Αττική Οδό (γιατί το gps θα αργήσει λίγο) έχεις έναν εθελοντή
Έγινεεεεεεεεεεεεε είναι κοντά στην Αττική οδό
Να ο πρώτος γενναίος ,ο επόοοοοοοομενοςςςςςςςςςςςς..........
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Εφτασεεε .....
Αγγελε , αρχίζω προπονήσειςκαι μην ξεχνάς κάτι με διπλή
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Εφτασεεε .....
Αγγελε , αρχίζω προπονήσειςκαι μην ξεχνάς κάτι με διπλή
Εεεε! Κι εγώ μέσα!
Αν παίξουμε διπλό θα μας βγει η γλώσσα έξω πάντως! -
Αντε κι εγω μέσα! Θα φέρω τα σουβλάκια του Βασίλη!!!
Τι διπλό ρε Κρουσι?!!! Μονό με 7 άτομα ανά ομάδα!!!
-
Ε όχι και διπλό ..... άσε να κάνουμε 2-3 προπονήσεις με μονά και μετά πάμε στο ...
τεστ κοπώσεως -
Εχω να παιξω μπασκετ πανω απο 6 χρονια!!!
Εχω παθει ρηξη χιαστου,μηνισκου και ενα καταγματακι....
Παρολα αυτα αν μιλαμε για κλειστο μεσα κ οσο αντεξει το ποδι μου.
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Εχω να παιξω μπασκετ πανω απο 6 χρονια!!!Εχω παθει ρηξη χιαστου,μηνισκου και ενα καταγματακι....
Παρολα αυτα αν μιλαμε για κλειστο μεσα κ οσο αντεξει το ποδι μου.
έλα βρήκαμε και coach
-
Χεχεχχ
Ξεχασα και τα 4 διαστρεματα στο ενα και αλλα 3-4 στο αλλο ποδι......
On second thought θα παιξω στο αναπηρικο αμαξιδιο...
-
Τι πάθατε όλοι με το κλειστό; Τόοοοοσα χρόνια με κρύα και βροχές έμαθα. Στα τελευταία μου μονο είχα κυρίλα!
Εγώ παιζω και στα τσιμεντα, αρκεί να βρεθεί καλή παρέα για μπάσκετ... πράγμα πολύυυυυυυυ σπάνιο πια -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τι πάθατε όλοι με το κλειστό; Τόοοοοσα χρόνια με κρύα και βροχές έμαθα. Στα τελευταία μου μονο είχα κυρίλα!
Εγώ παιζω και στα τσιμεντα, αρκεί να βρεθεί καλή παρέα για μπάσκετ... πράγμα πολύυυυυυυυ σπάνιο πιαEιμαστε πια πρωταθλητες Ευρωπης...Δεν μπορουμε να παιζουμε οπου και οπου...
-
έτσι έτσι
δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ μόνο σε κλειστό παίζω
αλλιώς δεν έχει συμβόλαιο -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Eιμαστε πια πρωταθλητες Ευρωπης...Δεν μπορουμε να παιζουμε οπου και οπου...Εγώ δεν είμαι ούτε πρωταθλητής στην πολυκατοικία μου
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγώ παιζω και στα τσιμεντα, αρκεί να βρεθεί καλή παρέα για μπάσκετ... πράγμα πολύυυυυυυυ σπάνιο πιαΧρήστο η παρέα είναι πολύ κεφάτη και βέβαια παίζουμε όσο αντέχει ο καθένας.............με πολλές αλλαγές.
Βασικά παίζουμε στο ανοικτό που είναι σε εκπληκτική τοποθεσία,ο ΒΑΣΙΛΗΣ ξέρει το κλειστό προέκυψε πρόσφατα....
Νικόλα έχει και σουβλατσίδικο δίπλα μας..............για τους φιλάθλους....
-
Δελεαστικό ακουγεται!
(το γηπεδακι, οχι το σουβλατζιδικο! ) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δελεαστικό ακουγεται!
(το γηπεδακι, οχι το σουβλατζιδικο! )Με το σουβλατζίδικο θα ασχοληθούν οι.................φίλαθλοι του σπορ εμείς μέσα για δράση και ιδρώτα........έχει και όμορφη καφετέρια για πρίν και μετά.....
-
Εγώ μεσα ειμαι για τετοια... Αντε να το κανονισουμε (Σαββατοκυριακο μονο, γιατι καθημερινες...)
-
Αυτό πρέπει να το δείτε...
http://www.sport24.gr/freddos.asp?catid ... 0$2$10020$
Καλά καλά δεν προλάβαμε να σας διαθέσουμε το βίντεο του Διαμαντίδη και τις επισημάνσεις μας ('ΤΙ; ΠΟΥ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ;' - Ψάξτε στο πλάι) και ήρθε η απάντηση.
Την ώρα που θα το βλέπετε, είναι απαραίτητο να επαναλαμβάνετε στο μυαλό σας, με φωνή Νικόλα Αλέφαντου, τη φράση 'Έλα μωρέ. Ποιός Διαμαντίδης τώρα;'. Μπορείτε να το κατεβάσετε: ΕΔΩ
Α) Είναι φανερό πως το συγκεκριμένο τρίποντο έχει δουλευτεί στην προπόνηση καθώς την ώρα που ο ένας παίκτης σουτάρει, ο μπροστά του, αφού έχει σκρινάρει τον αντίπαλο, σκύβει για να περάσει η μπάλα πάνω από το κεφάλι του
Β) Δεν θα θέλατε να είστε στη θέση του σκόρερ. Μα, πιστέψτε μας, δεν θα θέλατε. Θα θέλατε; Για ξαναδείτε την 'αγκαλιά' ενός συγκεκριμένου ογκώδη, σκουρόχρωμου συμπαίκτη του λίγο μετά το τρίποντο και τα ξαναλέμε.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........