-
Έχω αγοράσει ένα Mondeo S/W στο οποίο από τα 118km μέχρι τα 135km ακούγεται ένας ενοχλητικός αεροδυναμικός θόρυβος από τις μπάρες που έχει το αυτοκίνητο. Θά'θελα κάποιος που έχει ίδιο αυτοκίνητο να μου πει αν συμβαίνει το ίδιο και στο δικό του, για να διαπιστώσω αν είναι έτσι το αυτοκίνητο ή αν έχει κάποιο πρόβλημα. Πάντως στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι είναι από τις μπάρες και ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Αλλά
δεν μου κάθεται και πολύ εντάξει αυτό γιατί δυσκολεύομαι να πιστέψω πως η Φορντ βγάζει το καλύτερό της υποτίθεται αυτοκίνητο στην αγορά χωρίς να έχει πρόσέξει τέτοια πράγματα. -
Έχω αγοράσει ένα Mondeo S/W στο οποίο από τα 118km μέχρι τα 135km ακούγεται ένας ενοχλητικός αεροδυναμικός θόρυβος από τις μπάρες που έχει το αυτοκίνητο. Θά'θελα κάποιος που έχει ίδιο αυτοκίνητο να μου πει αν συμβαίνει το ίδιο και στο δικό του, για να διαπιστώσω αν είναι έτσι το αυτοκίνητο ή αν έχει κάποιο πρόβλημα. Πάντως στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι είναι από τις μπάρες και ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Αλλά
δεν μου κάθεται και πολύ εντάξει αυτό γιατί δυσκολεύομαι να πιστέψω πως η Φορντ βγάζει το καλύτερό της υποτίθεται αυτοκίνητο στην αγορά χωρίς να έχει πρόσέξει τέτοια πράγματα. -
Να βεβαιωθείς ότι δεν είναι από πόρτα που δεν κλείνει στεγανά, κάποιο λάστιχο πόρτας ή παραθύρου που δεν κολλήθηκε καλά.
-
1ον)Καλως ηρθες στο forum!
2ον) Δεν ανοιγουμε συνηθως τα θεματα παντου αλλα σε ενα σημειο και αν δεν ειναι σωστο εκει συνηθως το μεταφερουν οι mods
3ον)Στο θεμα μας. Καλοριζικο το αυτοκινητο και μακαρι να κανεις πολλα και απροβληματιστα χλμ. Αυτο με τις μπαρες αν οντως ακουγεται απο εκει μην σε ανησυχει και οντως δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Σε οποιο αυτοκινητο και να παρεις αν εχει ή του βαλεις μπαρες θα αυξηθουν οι αεροδυναμικοι θορυβοι. Και εγω δεν το περιμενα τοσο οταν πηραμε για το δικο μας. Δεν γινεται τιποτα δυστυχως. Αν βγαινουν καλυτερα να τις βγαζεις και να τις βαζεις οποτε χρειαζεται. -
Μεταφορά [moderator]
Ο χρήστης Χρήστος73 έγραψε:
Καλώς σας βρήκα. ok για το δεύτερο. Όσον αφορά το βάλε βγάλε, μιλάω για τις μπάρες που έχει το ίδιο το αυτοκίνητο αριστερά και δεξιά κατά μήκος και όχι για αυτές που έχω αγοράσει γαι να φορτώνω διάφορα. Αυτές τις έχω αφαιρέσει όπως έχω αφαιρέσει και τους λασπωτήρες που έβαλα μετά την αγορά για την περίπτωση που κάναν αυτοί θόρυβο. Ξέρετε το ενοχλητικό είναι ότι αυτός ο θόρυβος εμφανίζεται στην ταχύτητα με την οποία ταξιδεύω συνήθως 120-130. Καταντάει κουραστικό να το ακούς για αρκετή ώραΑγαπητέ Χρήστο καλωσήρθες στο φόρουμ. Για να κάνεις μία νέα δημοσίευση, πατάς το 'postreplay'. To 'newtopic' είναι μόνο για νέα θέματα.[moderator]
mondeo s/w