-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ανοικτός ο σέρβερ(τα ίδια name-pass)!Τα ίδια...!
-
Σας έχω ένα ευχάριστο και ένα δυσάρεστο νέο. Το ευχάριστο είναι ότι ο ms δεν θα τρέξει στον αγώνα και το δυσάρεστο είναι ότι ο ms δεν θα τρέξει στον αγώνα! Αυτό συμβαίνει εξ’αιτίας ενός προβλήματος με την σύνδεσή του
Ευχάριστο γιατί επιτέλους θα έχουμε έναν διαφορετικό νικητή και δυσάρεστο γιατί θα λείψει από τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς το πλέον αναγνωρίσιμο μέλος του πρωταθλήματος. -
Κόψε την πλάκα.....
-
Κόψε την πλάκα.....Και'γω παρατηρησα οτι ειχε μερικες μερες να μπει ο Γιαννης...οποτε μαλλον πρεπει να ειναι αληθεια...
Ας ελπισουμε μεχρι το βραδυ να εχει λυσει τα προβληματα... -
Bill,εσυ θα κανεις σερβερ το βραδυ;
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Bill,εσυ θα κανεις σερβερ το βραδυ;Ναι. Αν έχουμε προβλήματα, είναι και ο Πίνι.
-
Bill,εσυ θα κανεις σερβερ το βραδυ;
Ναι.
Απο νωρις προβαδισμα λοιπον Ωρα ν'αρχισει ο πολεμος νευρων
-
Σε ποιον δινεις προβαδισμα;
Παντως αν τελικα δεν τρεξει ο Γιαννης,αυξανονται κατα πολυ οι πιθανοτητες που εχεις για καταληψη της 2ης θεσης στο πρωταθλημα... -
Σε ποιον δινεις προβαδισμα;Οποιος κανει το server δεν εχει το φοβο των syncs Ασε που μπορει να κανει kick κατα βουληση αν δυσκολεψουν τα πραγματα
Πλακα κανω μην αγριευετεΠαντως αν τελικα δεν τρεξει ο Γιαννης,αυξανονται κατα πολυ οι πιθανοτητες που εχεις για καταληψη της 2ης θεσης στο πρωταθλημα...
Αρκετα πιθανο να καθορισεις εσυ ποιος θα βγει 2ος οποτε εισαι να κανονισουμε τιποτα? αν και εμαθα οτι για καποιο λογο ενισχυουν τις μπαριερες στη Suzuka
-
Αν ειναι ετσι καντε 2 γρηγορους γυρους πριν απο την εναρξη των ελευθερων δοκιμων για να δουμε ποιος θα κανει σερβερ...
-
-
Έντονο παρασκήνιο παίζεται! Τα συμφέροντα είναι μεγάλα....!
-
Ο ms δεν θα τρέξει. Γιατί δεν με πιστεύετε? Δεν λέω ψέματα.
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ο ms δεν θα τρέξει. Γιατί δεν με πιστεύετε? Δεν λέω ψέματα.Σε πιστεύουμε!
-
Έτοιμος ο σέρβερ!
4T FORUM
HELLAS -
Έτοιμος ο σέρβερ!
4T FORUM
HELLASΤι γινεται ρε παιδια...;;;
Πληκτρολογω HELLAS και μου λεει Bad password... -
Τι γινεται ρε παιδια...;;;
Πληκτρολογω HELLAS και μου λεει Bad password...ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;;;; AYTO ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ όπως κράζει ο mschumacher
-
Κατι δεν μου αρεσει εδω περα...
-
Δοκίμασε και με μικρά γράμματα
-
Δοκίμασε και με μικρά γράμματαΜπορεις να μου πεις τι φταιει...;;;
Τελευταίος αγώνας F1 CHALLENGE για το 2002 Mode SUZUKA 26/9