-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Aν δεν κάνω λάθος αυτό έχει ίδιο πλαίσιο και κινητήρες με Opel Speedster/VX220, οπότε δε νομίζω να έρθει ποτε ευρώπη.Η παραγωγή τών οποίων,άν δέν κάνω λάθος,σταμάτησε πρίν κανα-δυό μήνες.
-
καταραμένα pc
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Look who's back!Με όλο το σέβας, το βρίσκω άσΚημο. Με κλειστή οροφή δε, ακόμη χειρότερο... Το Μιάτα είναι σαφώς πιο αρμονικό και λιτό (πράγμα που θεωρώ προσόν στην περίπτωση ενός roadster).
Πάντως καλό θα ήταν να υπήρχε ως επιλογή. Δεν είνια και τόσο άσχημο.
Συμφωνώ για το Mazda.Πέστε και σε εμάς who is back. Pleeeeease
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Πέστε και σε εμάς who is back. Pleeeeeasehttp://www.4troxoi.gr/phpBB2/search.php ... r=gavriil1
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Το απλο Σολτις αρχιζει απο τα $19,420 στις ΗΠΑ, ενας απο τους λογους της ενδεχομενου επιτυχιας του.To turbo πόσο θα έχει;
0-60 ξέρουμε πόσο έχει το απλό και πόσο θα έχει το turbo;; -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Aν δεν κάνω λάθος αυτό έχει ίδιο πλαίσιο και κινητήρες με Opel Speedster/VX220, οπότε δε νομίζω να έρθει ποτε ευρώπη.
Όχι δεν είναι. Το Solstice είναι φτιαγμένο στο νεο πάτωμο Kappa της GM.
Σωστα.
Το προηγουμενο 'σωστα μου' πηγε μονο στο οτι ''μαλλον δεν θα το 'δει' η Ευρωπη'. Παρελειψα το πρωτο μερος του ποστ του. Καπα για το Σολστις.
Επισης το αλλο λαθος που εκανα ειναι ο τονος στο ονομα του Σολστις. Το σωστο ειναι Σόλστις. Ισως επηδει ηταν μετα τα μεσανυχτα και...μισοκοικομουν.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πέστε και σε εμάς who is back. Pleeeeease
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/search.php ... r=gavriil1
Wow δεν ειχα ιδεα οτι η τελευταια φορα που εγραψα εδω ηταν σχεδον ακριβως ενα χρονο πριν. Ενδιαφερον και οντως συμπτωματικο. Thanks for noticing though...
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Το απλο Σολτις αρχιζει απο τα $19,420 στις ΗΠΑ, ενας απο τους λογους της ενδεχομενου επιτυχιας του.
To turbo πόσο θα έχει;
0-60 ξέρουμε πόσο έχει το απλό και πόσο θα έχει το turbo;;Το τουρμπο θα αρχιζει απο περιπου $25Κ υποθετω.
Τα 0-60 μ/ω για το απλο ειναι περιπου 7.5-7.7. Για το τουρμπο αφου δεν ξερουμε ακριβως την ιπποδυναμη μαντευω 5.9 ή καλυτερα.
-
Θα εχουνε και τουρμπατο; Αυτο ειναι καλο. Και ισως σε 2-3 χρονια να ειμαι στην αγορα για καμπριο.
Το ΜΧ5 εχει περιπου 25-26 χιλ δολ. Οποτε θα συναγωνιζεται. Αυτο που με ξενιζει ειναι η μπροστινη φατσα με την ασημενια grill. Ισως το τουρμπο να την εχει μαυρη η καπως λιγωτερο γυαλιστερη.
Νικος
-
titsataki: Με τις ζάντες χρωμίου που τις δίνει σαν έξτρα το έχεις δει; Πολύ εντυπωσιακό!
Η τιμή πάντως για το turbo είναι πολύ καλή!
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Η τιμή πάντως για το turbo είναι πολύ καλή!
Ξανα, η τιμη παραπανω ειναι προσωπικη μου υποθεση. Θα μπορουσε να ειναι διαφορετικη ομως δεν νομιζω κατα πολυ.
-
Πάντως σε μαύρο είναι πολύ όμορφο. Μπορεί να είναι και οι φωτογραφιές γιατί το ασημί του C&D μου είχε φανεί ψιλό-πώς να το πω-Pontiac. ΄Οσοι θυμούνται παλιότερες υλοποιήσεις της Pontiac καταλαβαίνουν τι εννοώ
-
Σωπα αδερφε. Η Pontiac με τις τον φοβερο σχεδιασμο.
Ο σχεδιασμος που τρεχαμε και δεν προλαβαιναμε να ειμαστε μακρια του;
Εχετε δει το Pontiac Αζτεγκ.
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως σε μαύρο είναι πολύ όμορφο. Μπορεί να είναι και οι φωτογραφιές γιατί το ασημί του C&D μου είχε φανεί ψιλό-πώς να το πω-Pontiac. ΄Οσοι θυμούνται παλιότερες υλοποιήσεις της Pontiac καταλαβαίνουν τι εννοώ -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Πολύ ωραίο!!!Ρε sado πότε θα φτιάξουν ένα άμάξι που να χωράμε;;;
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Θα εχουνε και τουρμπατο;Αφού όλοι εκεί το έχουν γυρίσει...
-
Σωπα αδερφε. Η Pontiac με τις τον φοβερο σχεδιασμο.Ο σχεδιασμος που τρεχαμε και δεν προλαβαιναμε να ειμαστε μακρια του;
Πάντως σε μαύρο είναι πολύ όμορφο. Μπορεί να είναι και οι φωτογραφιές γιατί το ασημί του C&D μου είχε φανεί ψιλό-πώς να το πω-Pontiac. ΄Οσοι θυμούνται παλιότερες υλοποιήσεις της Pontiac καταλαβαίνουν τι εννοώ
Ευτυχώς μόνο σε φωτογραφίες
Υποθέτω οτι αν τα παιδιά δεν τρώνε το φαί τους στην Αμερική τους δείχνετε φωτογραφιά του Aztec
Πάντως -αν και άσχετο- πάντα αναρωτιόμουνα αν έχει πουλήσει αυτό το...τέλος πάντων αυτό -
Το Αζτεκ σταματησε να παραγεται.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Πολύ ωραίο!!!
Ρε sado πότε θα φτιάξουν ένα άμάξι που να χωράμε;;;
Αν και δεν ειμαι ο Σαδο, πληροφοριακα, στο Σόλστις χωρας καλυτερα απο το ΜΧ5 και πολυ καλυτερα απο το S2000. Το Σολστις εχει 5 ιντσες μεγαλυτερο μεταξονιο. Κανει τεραστια διαφορα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως -αν και άσχετο- πάντα αναρωτιόμουνα αν έχει πουλήσει αυτό το...τέλος πάντων αυτόΟχι.
Δεν πουλησε και δεν παραγεται πια.
-
Τα τελευταια νεα για το Σολστις:
Car News briefs: Pontiac's Solstice going for thousands over sticker - - SOurce: Autoweek
Well, that didn't take long. With demand far outstripping supply, the Pontiac Solstice, which went on sale in early August, typically fetches about $5,000 over sticker price on eBay, AutoTrader.com and at dealerships.
That makes the new roadster the hottest Pontiac in years.
One eBay bidder dropped $32,900 for one of the low-slung roadsters, which start at $19,995 and rise to $24,700 fully loaded.
Some of the first 1,000 cars, which were sold to buyers through a promotion on the hit TV show 'The Apprentice,' are bringing an even bigger premium. One eBayer paid $10,000 for the right to buy car number 664.
GM says it will build about 7,000 Solstices this year.
Pontiac dealers have ordered 13,000 Solstices; many won't get more than one until next year.
Pontiac Solstice **Επισημες φωτο και specs του GXP (σ.5)**