-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ο μπαμπάς λοιπών,αποφάσισε να αγοράσει στόν γιό του ένα ολοκαίνουριο Peugeot 205 1.9 rallye.
[...]
Τού αγόρασε μετά ένα μήνα,μία αστραφτερή 911 τούρμπο.Πρεπει να βρω τον πατερα του ξαδερφου του φιλου σου και να τον πισω να με υοθετησειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Κι εγώ θέλω να τον βρώ, αλλά για άλλο λόγο.
Πόσα νταν έχεις Φραγκίσκο είπαμε??? Αν τον βρεις, άσε να ρίξω κι εγώ καμιά ψιλή
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
tiodor, καλό είναι να καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται περί ανεύθυνων οδηγών, που εκθέτουν σε θανάσιμο κίνδυνο εαυτούς και αλλήλους.Και μην αρχίσουμε πάλι τα 'για όλα φταίει το κράτος'. Παιδεία μπορεί να μην έχουμε, μυαλό να καταλάβουμε τι μας γίνεται, έχουμε; Ή περιμένουμε να μας το βάλει το κράτος;
Που να μεινει μυαλο αγαπητέ? Το λιγο που πιθανον να ειχανε το καταναλωσανε στα σκυλαδικα, στα reality show και στα Γηπεδα. Αυτη ειναι η παιδεια του Ελληνα σημερα, και το κρατος γουσταρει πολυ να εχει τον υπηκοο-πολιτη σε αποχαυνωμενη κατασταση . Αλλα και ακομα και αυτους τους ανευθυνους με τα παιδακια τους στο μπροστινο καθισμα αν τους ενημερωνε συστηματικα και υπευθυνα καποιος φορεας περι οδικης ασφαλειας , ειμαι σιγουρος οτι θα συμπεριφερονταν περισσοτερο συνετα. Αλλα στο Ελλαδισταν ξεκιναμε απο τα αγορασμενα διπλωματα, τα πληρωμενα ΚΤΕΟ και τους φοβερα ελειπεις ελεγχους της τροχαιας και καταληγουμε στα γνωστα τραγικα αποτελεσματα. Ευθυνη σιγουρα εχει ο καθενας αλλα εδω ειμαστε και τελειως απροστατευτοι και απο το κρατος
-
Συμφωνώ μεν, αλλά:
Γιατί αυτός που 'παίζει' δίχως αύριο σε δημόσιο δρόμο (αλλά είναι μόνος του στο αυτοκίνητο) διαφέρει από αυτόν που κάνει το ίδιο, αλλά έχει και τα παιδιά του μέσα;
'Εκθέτει σε κίνδυνο' τα παιδιά του, λέμε.
Ενώ ο άλλος 'εκθέτει σε κίνδυνο' μόνο εμένα ή τα δικά μου παιδιά, που τη στιγμή που μπορεί να το 'χάσει' μπορεί να βρίσκονται εκεί.
Τεσπα, 'εμείς δεν κάνουμε τέτοια πράγματα', όταν οδηγούμε με τα τρίχρονά μας αγκαλιά, να πιάνουν το τιμόνι, θα πηγαίνουμε σαν παναγίες και μόνον όταν είμαστε μόνοι μας θα προκαλούμε όποιον κινείται (προτιμώντας αυτούς με πιό αδύνατα αυτοκίνητα και με παιδιά μέσα, γιατί θα ήθελα να μας δω να 'κουνιόμαστε' σε οικογενειάρχη με έβο).
Έλλειμμα παιδείας, ακριβώς γι' αυτό μιλάμε. Παιδείας, γενικώς. -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Και αυτο το ξερω....
Επεστρεφα απο καπου -δεν θυμαμαι απο που- και αρχησε να ριχνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ βροχη....
Μια και δεν εβλεπα μπροστα μου, σταματησα και περιμενα να τελειωσει η νεροποντη.
Τελειωσε και ξεκινησα....
Eagle F1 τα πατουμενα, και ενιωθα απιστευτη συγουρια....
Μεχρι που μπηκα σε νερολακο 3 ποντων και εμαθα τι εστι υδρολισθυση....
με τον ασχημο τροπο....-Αφου επιμενεις.....
Aυτο ακριβώς εννο'ω, και πολλά τετοιου ειδους παραδειγματα!! Το μονο ισως καλο ειναι οτι (οταν την γλυτωνεις παρα τσακ) ταραζεσαι λιγο και ξαναμπαινουν τα μυαλα στο κεφαλι (απο άποψης προσοχης)! Τεσπα
-χαιρομαι που συμφωνησαμε
Δεν ταραζομαι τοσο ευκολα, απλα προσγειωνομαι συνηθως....
'Οπα ρε μαλακα.... Ποιος εισαι;;;; Ο Χαϊλαντερ και πας ετσι;;;;'-Τα επιχειρηματα (???) ηταν κατοπιστικοτατα.....
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Έλα μωρέ πως κάνετε έτσι ...................άλλωστε τον καλύτερο αερόσακκο τον κάνει το παιδί μου .................αλλά επειδή το αγαπάω και το σέβομαι το κρατάω σφικτά όταν το έχω αγκαλιά μπροστά μου .......
Εγω κανω κατι αλλο.
Διπλαρωνω το αυτοκινητο και λεω αυτα και αλλα παρομοια στο παιδακι με τη συμβουλη να ζηταει απο τον 'ξεχασιαρη ' γονιο του να το καθιζει παντα στο πισω καθισμα.Να δεις τι λαμακιες λενε τοτε σαν δικαιολογια. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
'Οπα ρε μαλακα.... Ποιος εισαι;;;; Ο Χαϊλαντερ και πας ετσι;;;;'-Τα επιχειρηματα (???) ηταν κατοπιστικοτατα.....
Αυτό εννοουσα με το 'μπαινουν τα μυαλά στην θέση τους'!! Η μηπως δεν εχει σε όλους συμβει να φτάνουν κάπου και να συνειδητοποιουν ότι χάζευαν σε ολη την διαδρομή και οδηγούσαν τετειως μηχανικά! Οχι ότι τα αντανακλαστικά δεν λειτουργούν, απλά δεν σκέφτεσαι τοσο έντονα τον δρόμο όσο άλλα πράγματα που σε βασανιζουν. Κυριως σε μικρες διαδρομές που τις εχεις κάνει από 200.000 φορες και πάνω!!
-Το ξέρω οτι ηταν, αλλά δεν περιφανέβομαι!! Απλά ακολούθησα την ροή των δικών σου επιχειρημάτων και ωστε να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα!! Ειδες τι σου κάνουν δυο καλοί συνομιλητες...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αυτό εννοουσα με το 'μπαινουν τα μυαλά στην θέση τους'!! Η μηπως δεν εχει σε όλους συμβει να φτάνουν κάπου και να συνειδητοποιουν ότι χάζευαν σε ολη την διαδρομή και οδηγούσαν τετειως μηχανικά! Οχι ότι τα αντανακλαστικά δεν λειτουργούν, απλά δεν σκέφτεσαι τοσο έντονα τον δρόμο όσο άλλα πράγματα που σε βασανιζουν. Κυριως σε μικρες διαδρομές που τις εχεις κάνει από 200.000 φορες και πάνω!!
-Το ξέρω οτι ηταν, αλλά δεν περιφανέβομαι!! Απλά ακολούθησα την ροή των δικών σου επιχειρημάτων και ωστε να καταλήξουμε σε ένα συμπέρασμα!! Ειδες τι σου κάνουν δυο καλοί συνομιλητες...
σπιτι-δουλεια-σπιτι..... / Φαληρο-Α.Παρασκευη-Φαληρο απο μοσογειων....
Τα σαββατοκυριακα, καμια φορα ξεχνιεμαι και δεν μπαινω στην λεοφωρειολωριδα.....-δυο καλοι συνομιλητες, ανεβαζουν το επιπεδο της συζητισης
-
Τα σαββατοκυριακα, καμια φορα ξεχνιεμαι και δεν μπαινω στην λεοφωρειολωριδα.....-δυο καλοι συνομιλητες, ανεβαζουν το επιπεδο της συζητισης
Ναι, δεν ειχα ακριβως αυτου του ειδος το 'χαζεμα' κατα νου, ειχα το οδηγαω μηχανικα, μπορει να κανω καμια βλακεια
-Η συγκεκριμενη συζητηση δεν μπορει να ανεβει αλλο σε επιπεδο, ειναι ήδη κορυφη
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ναι, δεν ειχα ακριβως αυτου του ειδος το 'χαζεμα' κατα νου, ειχα το οδηγαω μηχανικα, μπορει να κανω καμια βλακεια
-Η συγκεκριμενη συζητηση δεν μπορει να ανεβει αλλο σε επιπεδο, ειναι ήδη κορυφη
Καταλαβα τι 'ειχες κατα νου' απλα αυτο μου συμβαινει συχνα....
Καθε Σ/Κ...-Αφου γραφουν δυο τοσο καλοι συνομιλητες, ειναι δυνατον να ταν σε αλλο επιπεδο αυτη η συζητηση;;;
-
Καθε Σ/Κ...-Αφου γραφουν δυο τοσο καλοι συνομιλητες, ειναι δυνατον να ταν σε αλλο επιπεδο αυτη η συζητηση;;;
Τουλαχιστον αυτό που κανεις εσυ δεν ειναι επικυνδυνο για κανεναν!! Δεν πιστευω ομως (παρολο που εισαι perfect ) να μην εχεις κάνει χαζομαρα λόγω μην προσεκτικής οδήγησης ούτε μία φορα! Το θέμα ειναι αυτή μία φορά να σε ξυπνήσει!
Και για να επανελθουμε στο θέμα, να μην αφαιρείσαι όταν εχεις παιδια στο αυτοκίνητο!! Εγω εχω έναν αδελφο και όταν ειναι μεσα στο αμαξι, έχω τα μάτια μου δεκατέσσερα!! Απαραιτητα φοραει ζωνη (κι ας με πρήζει) και φυσικά κιθάρες, σκεϊτ και συναφή πίσω, ωστε να μην χτυπήσει σε οποιοδηποτε φρενάρισμα!! που μου μπαίνει μεσα με την πραμάτια του αγκαλιά...
-Ι am so flattered!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τουλαχιστον αυτό που κανεις εσυ δεν ειναι επικυνδυνο για κανεναν!! Δεν πιστευω ομως (παρολο που εισαι perfect ) να μην εχεις κάνει χαζομαρα λόγω μην προσεκτικής οδήγησης ούτε μία φορα! Το θέμα ειναι αυτή μία φορά να σε ξυπνήσει!
Και για να επανελθουμε στο θέμα, να μην αφαιρείσαι όταν εχεις παιδια στο αυτοκίνητο!! Εγω εχω έναν αδελφο και όταν ειναι μεσα στο αμαξι, έχω τα μάτια μου δεκατέσσερα!! Απαραιτητα φοραει ζωνη (κι ας με πρήζει) και φυσικά κιθάρες, σκεϊτ και συναφή πίσω, ωστε να μην χτυπήσει σε οποιοδηποτε φρενάρισμα!! που μου μπαίνει μεσα με την πραμάτια του αγκαλιά...
-Ι am so flattered!!
Περασα ενα ΣΤΟΠ στη Καλλιθεα μια φορα, το οποιο ειναι κρυμμενο και δεν φαινετε....Πραγμα που ηξερα, αλλα λογο προβληματος στη δουλεια ξεχασα τελειως...
Απο Θαυμα δεν πηρα κανεναν στο λαιμο μου...
Βασικα....οταν προκειτε για παιδι στο αυτοκινητο.... τα παιρνω με αυτα που βλεπω.....
Κατεβαζω τρελα καντηλια....**Σε προσκρουση με ταχυτητα 30 ΧΑΩ καμι μητερα δεν ειναι σε θεση να συγκρατησει ενα μωρο παιδι βαρους 10κιλων.
Ενω αυτο ειναι ικανο με 40ΧΑΩ να φυγει μαζι με το παρμπριζ σε
αποσταση 7 μετρων απο το αυτοκινητο....
**Εγω εχω εναν πιτσιρικα 2 ετων.
Μονο με το Καθησματακι του
Μονο Πισω
Μονο Δεξια και
Μονο με 50-60
Μονο μεχρι να μεγαλωσει και των βαλω στα καρτ.....-I'm so psonio
-
Περασα ενα ΣΤΟΠ στη Καλλιθεα μια φορα, το οποιο ειναι κρυμμενο και δεν φαινετε....
Συνηθισμένο φαινόμενο στην Καλλιθέα. Εγώ την πάτησα με STOP στη γωνία του σπιτιού μου (ούτε που το είχα δει). Ευτυχώς, δεν ερχόταν κανείς.
Εγω εχω εναν πιτσιρικα 2 ετων.
Μονο Πισω
Μονο Δεξια και
Μονο με 50-60
Α, ρε πατέρα! Συγχαρητήρια! Άντε να παίρνουν μαθήματα μερικοί γονείς που νομίζουν ότι τα παιδιά τους είναι κούκλες και δεν παθαίνουν τίποτα...
Πάντα πίστευα (και από προσωπική εμπειρία) ότι όσοι τρέχουν προσέχουν πολύ περισσότερο σε θέματα ασφάλειας, αφενός γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια τους και αφετέρου ξέρουν τι θα συμβεί, αν τρέχουν και δεν προσέχουν παράλληλα... (off topic το τελευταίο). -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Περασα ενα ΣΤΟΠ στη Καλλιθεα μια φορα, το οποιο ειναι κρυμμενο και δεν φαινετε....
Συνηθισμένο φαινόμενο στην Καλλιθέα. Εγώ την πάτησα με STOP στη γωνία του σπιτιού μου (ούτε που το είχα δει). Ευτυχώς, δεν ερχόταν κανείς.
Μονο Πισω
Μονο Δεξια και
Μονο με 50-60
Α, ρε πατέρα! Συγχαρητήρια! Άντε να παίρνουν μαθήματα μερικοί γονείς που νομίζουν ότι τα παιδιά τους είναι κούκλες και δεν παθαίνουν τίποτα...
Πάντα πίστευα (και από προσωπική εμπειρία) ότι όσοι τρέχουν προσέχουν πολύ περισσότερο σε θέματα ασφάλειας, αφενός γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια τους και αφετέρου ξέρουν τι θα συμβεί, αν τρέχουν και δεν προσέχουν παράλληλα... (off topic το τελευταίο).ΟΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΠΑΤΕΡΑΣ;;;;;;
ΘΕΙΟΣ!!!!!!!!!
Το ανηψακη μου ειναι!!!
Δεν το ξακαθαρισα -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Μονο Πισω
Μονο Δεξια και
Μονο με 50-60
Πάντα πίστευα (και από προσωπική εμπειρία) ότι όσοι τρέχουν προσέχουν πολύ περισσότερο σε θέματα ασφάλειας, αφενός γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια τους και αφετέρου ξέρουν τι θα συμβεί, αν τρέχουν και δεν προσέχουν παράλληλα... (off topic το τελευταίο).Ειναι θεμα προσωχης στο δρομο.....
Μεσα στην Πολι και σε νορμαλ ρυθμους, δε πα να φωναζουν ακαι να τσακονωντε μεσα στ αμαξι.... δεν μ ενδιαφερει....Εξω απο την πολι.... οταν δεν παω αργα... με το που υψωνει καποιος την φωνη του... ακουει μπηνελικια....
Ενα αλλο περιεργο.....
χωρις να μασαω τσιχλα, δεν μπορω να ηρεμησω στον δρομο....
Αθηνα Σαλονικα....φευγουν η μια μετα την αλλα -
ΟΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΠΑΤΕΡΑΣ;;;;;;
ΘΕΙΟΣ!!!!!!!!!
Το ανηψακη μου ειναι!!!
Δεν το ξακαθαρισαΤωρα καταλαβαινεις τι ηθελα να πω???????????????
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ΟΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΠΑΤΕΡΑΣ;;;;;;
ΘΕΙΟΣ!!!!!!!!!
Το ανηψακη μου ειναι!!!
Δεν το ξακαθαρισαΤωρα καταλαβαινεις τι ηθελα να πω???????????????
Κεκτιμενης ταχυτιτας....
-ειπα κ εγω... και γυναικα και παιδ...πότε;;;; -
Κεκτιμενης ταχυτιτας....
-ειπα κ εγω... και γυναικα και παιδ...πότε;;;;χιχιχι, εγκεφαλικο επαθες!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κεκτιμενης ταχυτιτας....
-ειπα κ εγω... και γυναικα και παιδ...πότε;;;;χιχιχι, εγκεφαλικο επαθες!!!
η σωστη παθηση ειναι η αμνησεια.... αλλα συμβαινει μονο στα μεξικανικα σειριαλ...
-
η σωστη παθηση ειναι η αμνησεια.... αλλα συμβαινει μονο στα μεξικανικα σειριαλ...Αστα αυτα που ξερεις mister funny one, μολις στο ειπα κοντεψες να μεινεις στην ιδεα και μονο!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
η σωστη παθηση ειναι η αμνησεια.... αλλα συμβαινει μονο στα μεξικανικα σειριαλ...
Αστα αυτα που ξερεις mister funny one, μολις στο ειπα κοντεψες να μεινεις στην ιδεα και μονο!!
Μα.... μ αρεσουν τα παιδια.... αλλα με τις δεσμευσεις δεν τα παω καλα....
Απερισκεπτοι γονεις