-
Ανοιγω αυτο το ποστ ελπιζω να μη φαει ΛΟΥΚΕΤΟγια να μιλησουμε για το τι τεχνασματα μπορουμε να εφαρμοσουμε για να ριξουμε μια γυναικα....Λοιπον επειδη ξερω πολλα καλο θα ναι να ανταλλαξουμε εμπειριες για να μπορεσουμε να φαμε πολλα κερασακια.....
-
Ανοιγω αυτο το ποστ ελπιζω να μη φαει ΛΟΥΚΕΤΟγια να μιλησουμε για το τι τεχνασματα μπορουμε να εφαρμοσουμε για να ριξουμε μια γυναικα....Λοιπον επειδη ξερω πολλα καλο θα ναι να ανταλλαξουμε εμπειριες για να μπορεσουμε να φαμε πολλα κερασακια.....
-
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Ανοιγω αυτο το ποστ ελπιζω να μη φαει ΛΟΥΚΕΤΟγια να μιλησουμε για το τι τεχνασματα μπορουμε να εφαρμοσουμε για να ριξουμε μια γυναικα....Λοιπον επειδη ξερω πολλα καλο θα ναι να ανταλλαξουμε εμπειριες για να μπορεσουμε να φαμε πολλα κερασακια.....Ρίχνω μπανανόφλουδες στα πόδια της.
Αν δεν πιάσει, της βάζω τρικλοποδιά. -
Εγω παλι για να ριξω μια γυναικα την πυροβολω......
Ελεος!!!!!Κλειδωστε το!!!!!
-
Όχι λουκέτο πριν κάνει κατάθεση ψυχής ο Random1!
-
Εγω για να τη ριξω τρωω ενα κιλο κρεμμυδι, τρεις σκελιδες σκορδο και μετα την πλησιαζω και της λεω 'μωρο μου θελω πολυ να κανουμε push-ups'
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ΒΑΡΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΡΕ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ..ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΟΜΑΜΑΚΙΕΣ..ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ..ΑΙΝΤΕΕΕΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ...
Πως να ριξετε μια γυναικα...