-
....Που 'σαι ρε olympian....??Το 2009 εχει γελιο!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Εδώ και λίγο καιρό έχω αλλάξει τις μαμά λάμπες στα μεσαία του 206 (Η7, 55W) με τις Philips X-treme Power '+80%'. H διαφορά που βλέπω ΔΕΝ είναι αυτό που θα έλεγα 'αισθητή'. Με άλλα λόγια επιβεβαιώνεται αυτό που είχα γράψει πριν καιρό - το '+80%' ίσως να ισχύει αν οι λάμπες που είχε το αμάξι ήταν τελείως της πλάκας.[size=85]@nidosan
Έχεις δίκιο, και σίγουρα η σύγκριση και το ποσοστό βελτίωσης που ανακοινώνουν είναι σε σχέση με πολύ κατώτερες λάμπες (ή μάλλον σε σχεση με την κατώτερη). Αλλά αν δεις το τεστ Auto express που την βγάλαν καλύτερη λάμπα, ακόμη και από τις καλύτερες έδινε περισσότερο και ποιοτικότερο φως. Θα το καταλάβεις καλύτερα αν βρεθείς σε σκοτεινούς δρόμους, από την εστίαση και την καθαρότητα της δέσμης μακρυά.κοίταξε κι αυτό:
http://www.safedriver.gr/index.php?productID=69' target='_blank -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Μια συμβουλή για τα Φώτα μέχρι 31/12/08. βάλτε της κανονικές λάμπες στα φώτα ομίχλης, και να τα ρεγουλάρετε. Ο χειμώνας ήρθε, και θα σας χρειαστούν. Η φιγούρα για το καλοκαίρι!.
Έχω πολλά να σας πω το 2009, ενεργοποιημένος από της παραθέσεις σας. Ευχαριστώ.
Έψαξα επαγγελματικά, και έχω πολλά νέα. Και καλά!.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.
Antonis-team.Καλα που μου το θυμησες!!!Παω να βγαλω απο τα προβολακια τα φωτορυθμικα και τις μπλε ψειρες απο τα πορειας
Καλά δε ντρέπεσαι κι εσύ και ο lokatzis να λοιδορείτε μια αφιλοκερδή (βλέπε δωρεάν) προσπάθεια βοηθείας προς τρίτους (βλέπε διαφήμιση) . Είστε αστείοι και αντιδημοκράτες και θέλετε να τον φιμώσετε γιατί είστε γνωστοίι κάποιου εχθρού του.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μια συμβουλή για τα Φώτα μέχρι 31/12/08. βάλτε της κανονικές λάμπες στα φώτα ομίχλης, και να τα ρεγουλάρετε. Ο χειμώνας ήρθε, και θα σας χρειαστούν. Η φιγούρα για το καλοκαίρι!.
Έχω πολλά να σας πω το 2009, ενεργοποιημένος από της παραθέσεις σας. Ευχαριστώ.
Έψαξα επαγγελματικά, και έχω πολλά νέα. Και καλά!.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.
Antonis-team.Καλα που μου το θυμησες!!!Παω να βγαλω απο τα προβολακια τα φωτορυθμικα και τις μπλε ψειρες απο τα πορειας
Καλά δε ντρέπεσαι κι εσύ και ο lokatzis να λοιδορείτε μια αφιλοκερδή (βλέπε δωρεάν) προσπάθεια βοηθείας προς τρίτους (βλέπε διαφήμιση) . Είστε αστείοι και αντιδημοκράτες και θέλετε να τον φιμώσετε γιατί είστε γνωστοίι κάποιου εχθρού του.
Παιδια αλλα τι ειναι αυτο που εχετε πολλοι στην υπογραφη σας???Οκ η BMW ειναι μωβ που ειχε γραψει ο Kouk??
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Εδώ και λίγο καιρό έχω αλλάξει τις μαμά λάμπες στα μεσαία του 206 (Η7, 55W) με τις Philips X-treme Power '+80%'. H διαφορά που βλέπω ΔΕΝ είναι αυτό που θα έλεγα 'αισθητή'. Με άλλα λόγια επιβεβαιώνεται αυτό που είχα γράψει πριν καιρό - το '+80%' ίσως να ισχύει αν οι λάμπες που είχε το αμάξι ήταν τελείως της πλάκας.
Έχεις δίκιο, και σίγουρα η σύγκριση και το ποσοστό βελτίωσης που ανακοινώνουν είναι σε σχέση με πολύ κατώτερες λάμπες (ή μάλλον σε σχεση με την κατώτερη). Αλλά αν δεις το τεστ Auto express που την βγάλαν καλύτερη λάμπα, ακόμη και από τις καλύτερες έδινε περισσότερο και ποιοτικότερο φως. Θα το καταλάβεις καλύτερα αν βρεθείς σε σκοτεινούς δρόμους, από την εστίαση και την καθαρότητα της δέσμης μακρυά.
Το γνωρίζω τι έβγαλαν στο Auto Express αλλά θεώρησα σωστό να γράψω αυτό που παρατηρώ στην πράξη. Ούτε μέσα στην πόλη ούτε έξω από αυτή δεν είδα πραγματικά αισθητή διαφορά, που να με κάνει να πω 'τώρα βλέπω καλύτερα'. Τι σημαίνει αυτό? Μπορεί και τίποτα απολύτως. Μπορεί οι λάμπες που φορούσε από τη μάνα του το αμάξι (ιδέα δεν έχω ποιας εταιρίας, δε γράφουν κάτι επάνω) να ήταν ήδη πολύ καλές. Εμφανισιακά, η μοναδική τους διαφορά είναι ότι το εμπρός μέρος στις Philips είναι 'ασημί' και περασμένο με μπλέ μπογιά (φωτο πιο κάτω) ενώ στις μαμά λάμπες είναι περασμένο με ανθρακί μπογιά.
Κατά τ' άλλα, βάζοντάς τις δίπλα-δίπλα, ούτε το σύρμα πυρακτώσεως βρίσκεται σε διαφορετική θέση ή έχει διαφορετικό μέγεθος, αριθμό σπειρών, κλπ, ούτε το κέλυφος της λάμπας έχει καμιά διαφορά (διάμετρο, κλπ) για να πω ότι ίσως να παίζει διαφορά στην 'εστίαση' (που είναι βασικά θέμα κατόπτρου) η οποία ίσως να μην ήταν αρκετά έντονη για να την πάρω χαμπάρι.
Τα 'πορείας' και τα 'διασταύρωσης' παίρνουν τις ίδιες λάμπες (Η7) στο αμαξι μου. Το φως που παράγουν τα μεν σε σχέση με τα δε είναι η μέρα με τη νύχτα, λόγω διαφορετικού κατόπτρου. Για την ώρα τα 'πορείας' έχουν τις μαμά λάμπες. Θα κοιτάξω ν' αλλάξω τη μία από τις δύο με μια Philips X-treme Pwr να δω διαφορά.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Παιδια αλλα τι ειναι αυτο που εχετε πολλοι στην υπογραφη σας???Οκ η BMW ειναι μωβ που ειχε γραψει ο Kouk??Είναι μεγάαααλη ιστορία!
Ο Κουκ, έχει μια BMW 3xx (στο χχ βάλε ότι θές, ούτε ο ίδιο δεν θυμάται τι μοτέρ φόραγε τελευταία φορά), όπου το χρώμα της είναι μωβ... έλα που όμως ο Νίκος την έβλεπε για μπλέ... όλοι του έλεγαν οτι ρε άνθρωπε, αυτή είναι μωβ και όχι μπλε... αυτός τίποτα... αλλά απο ότι φαίνετε, κατάλαβε και ο ίδιος οτι τελικά έχει μωβ αμάξι...
Αλλά πέρα απο την πλάκα... κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος τελικά τι χρώμα είναι αυτό το αμάξι. Είναι ενα περίεργο μπλε/μωβ...
Αλλά μεταξύ μας; Πρέπει να έχει και μια δώση πράσινου μέσαΑυτά.
-
Εδώ και λίγο καιρό έχω αλλάξει τις μαμά λάμπες στα μεσαία του 206 (Η7, 55W) με τις Philips X-treme Power '+80%'. H διαφορά που βλέπω ΔΕΝ είναι αυτό που θα έλεγα 'αισθητή'. Με άλλα λόγια επιβεβαιώνεται αυτό που είχα γράψει πριν καιρό - το '+80%' ίσως να ισχύει αν οι λάμπες που είχε το αμάξι ήταν τελείως της πλάκας.
Έχεις δίκιο, και σίγουρα η σύγκριση και το ποσοστό βελτίωσης που ανακοινώνουν είναι σε σχέση με πολύ κατώτερες λάμπες (ή μάλλον σε σχεση με την κατώτερη). Αλλά αν δεις το τεστ Auto express που την βγάλαν καλύτερη λάμπα, ακόμη και από τις καλύτερες έδινε περισσότερο και ποιοτικότερο φως. Θα το καταλάβεις καλύτερα αν βρεθείς σε σκοτεινούς δρόμους, από την εστίαση και την καθαρότητα της δέσμης μακρυά.
Το γνωρίζω τι έβγαλαν στο Auto Express αλλά θεώρησα σωστό να γράψω αυτό που παρατηρώ στην πράξη. Ούτε μέσα στην πόλη ούτε έξω από αυτή δεν είδα πραγματικά αισθητή διαφορά, που να με κάνει να πω 'τώρα βλέπω καλύτερα'. Τι σημαίνει αυτό? Μπορεί και τίποτα απολύτως. Μπορεί οι λάμπες που φορούσε από τη μάνα του το αμάξι (ιδέα δεν έχω ποιας εταιρίας, δε γράφουν κάτι επάνω) να ήταν ήδη πολύ καλές. Εμφανισιακά, η μοναδική τους διαφορά είναι ότι το εμπρός μέρος στις Philips είναι 'ασημί' και περασμένο με μπλέ μπογιά (φωτο πιο κάτω) ενώ στις μαμά λάμπες είναι περασμένο με ανθρακί μπογιά.
Κατά τ' άλλα, βάζοντάς τις δίπλα-δίπλα, ούτε το σύρμα πυρακτώσεως βρίσκεται σε διαφορετική θέση ή έχει διαφορετικό μέγεθος, αριθμό σπειρών, κλπ, ούτε το κέλυφος της λάμπας έχει καμιά διαφορά (διάμετρο, κλπ) για να πω ότι ίσως να παίζει διαφορά στην 'εστίαση' (που είναι βασικά θέμα κατόπτρου) η οποία ίσως να μην ήταν αρκετά έντονη για να την πάρω χαμπάρι.
Τα 'πορείας' και τα 'διασταύρωσης' παίρνουν τις ίδιες λάμπες (Η7) στο αμαξι μου. Το φως που παράγουν τα μεν σε σχέση με τα δε είναι η μέρα με τη νύχτα, λόγω διαφορετικού κατόπτρου. Για την ώρα τα 'πορείας' έχουν τις μαμά λάμπες. Θα κοιτάξω ν' αλλάξω τη μία από τις δύο με μια Philips X-treme Pwr να δω διαφορά.
Πιο σφικτό τύλιγμα και προσεκτική τοποθέτηση του νήματος πυρακτώσεως είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, λιγότερο θάμπωμα στους απέναντι και περισσότερο φως στο δρόμο.
Τέτοια ΜΙΚΡΗ διαφορά στο νήμα έχει ορατό αποτέλεσμα, το να βάζεις μια λάμπα xenon, που έχει τεράστια διαφορά στο σχήμα και στη θέση της πηγής του φωτός, είναι αυτό που βγάζει τα μάτια των απέναντι.
Για το +80% συμφωνώ, κόλπα του μάρκετινγκ.
Υπάρχει (από παλιά) νόμιμο όριο για την ισχύ και μέγιστη φωτεινότητα του νήματος στις λάμπες πυρακτώσεως, γι αυτό στα xenon βάζουν πλυστικές και αυτόματη ρύθμιση του ύψους (επειδή είναι ΠΟΛΥ φωτεινά να προστατεύουν τα μάτια του απέναντι).Πάντως τα παραπάνω για τα φώτα ομίχλης δεν είναι λάθος.
-
Μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει να γυρνάς από κουραστικό ταξίδι στο βουνό, με βροχή και γενικά συνθήκες δύσκολες και να έχεις και τα aftermarket xenon αυτών που ακολουθούν (ή των απέναντι) να σε τυφλώνουν;
-
το θέμα αρχίζει και γίνεται ενδιαφέρον
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πιο σφικτό τύλιγμα και προσεκτική τοποθέτηση του νήματος πυρακτώσεως είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, λιγότερο θάμπωμα στους απέναντι και περισσότερο φως στο δρόμο.Τέτοια ΜΙΚΡΗ διαφορά στο νήμα έχει ορατό αποτέλεσμα, το να βάζεις μια λάμπα xenon, που έχει τεράστια διαφορά στο σχήμα και στη θέση της πηγής του φωτός, είναι αυτό που βγάζει τα μάτια των απέναντι.
Για το +80% συμφωνώ, κόλπα του μάρκετινγκ.
Ακριβώς.
Με το 'προσεκτική τοποθέτηση' εννοείς ότι θα είναι π.χ. λίγο πιο μπροστά ή πιο πίσω, άρα θα αλλάζουν οι γωνίες ανάκλασης της δέσμης, ναι?
-
Εδώ και λίγο καιρό έχω αλλάξει τις μαμά λάμπες στα μεσαία του 206 (Η7, 55W) με τις Philips X-treme Power '+80%'. H διαφορά που βλέπω ΔΕΝ είναι αυτό που θα έλεγα 'αισθητή'. Με άλλα λόγια επιβεβαιώνεται αυτό που είχα γράψει πριν καιρό - το '+80%' ίσως να ισχύει αν οι λάμπες που είχε το αμάξι ήταν τελείως της πλάκας.Καλού κακού βεβαιώσου ότι φτάνει η σωστή τάση/ρεύμα στις λάμπες... μην έχεις κάποιο θέμα με την καλωδίωση και δεν αποδίδουν όσο θα μπορούσαν οι λάμπες.
Εγώ με τις αντίστοιχες της Osram (nightbreaker my ass) βλέπω διαφορά. Είχα αφήσει μια και μια για να συγκρίνω.
Η άλλη διαφορά όμως που επίσης είδα είναι ότι το +χχ% στο φως σημαίνει και -χχ% στο πόσο αντέχουν Κάπου στο έτος, και με διαφορά μιας εβδομάδας μεταξύ τους, κάηκαν και οι δύο Το έγραφαν κάπου ότι έχουν μικρότερο αναμενόμενο χρόνο ζωής, και απ' όσο διάβασα εκ των υστέρων σε fora, το έτος που έβγαλαν σε μένα καλά είναι (αναβοσβήνουν και συχνά με τους αισθητήρες)...
Τέσπα, είχα πάρει δύο ζευγάρια από τα διασταυρώσεως (Η7 κ' σε μένα) οπότε πάλι αυτές έχω πάνω. Αλλά μάλλον με βλέπω να παραγγέλνω τπτ +40/50 γιατί βαριέμαι να αλλάζω κάθε χρόνο λάμπες...Δεν είναι δα κι η διαφορά μεταξύ 'καλού' και 'κακού'.Τέσπα, ελπίζω να σου κρατήσουν περισσότερο, γιατί είμαι σίγουρος ότι έχεις και καλύτερα πράγματα να κάνεις από το να αλλάζεις λάμπες
-
[quote='mjacob']
Η άλλη διαφορά όμως που επίσης είδα είναι ότι το +χχ% στο φως σημαίνει και -χχ% στο πόσο αντέχουν ... κάπου στο έτος, και με διαφορά μιας εβδομάδας μεταξύ τους, κάηκαν και οι δύο ...Συμφωνώ, μου συνέβη κι εμένα το ίδιο. Έχουν σίγουρα μικρότερη διάρκεια ζωής, και δεν έιναι τα χρήματα που δίνεις για να τις αλλάξεις, αλλά η μανούβρα που πρέπει να κάνεις στον περιορισμένο χώρο του κινητήρα.
-
Μετά από τόσα χρόνια ( όπως λές ) στον χώρο του αυτοκινήτου , θα έπρεπε να εμπιστεύεσαι λίγο περισσότερο τον οδηγό που γράφει εδώ. Στους δέκα που είπαν ότι τυφλώνουν οι καγκουριές , βρέθηκε μόνο ένας ( εκτός από εσένα ) που είχε και αυτός , όπως και εσύ , ανίσχυρα επιχειρήματα για να υπερασπιστεί την θέση των after market xenon.
Δεν είναι ανάγκη πάντα να είσαι παθώς για να γίνει και μαθώς.
-
Ναι ginogsm αλλά τα xenon σε αυτό το αυτοκίνητο τα είχε βάλει κάποιος άσχετος κι όχι ένας έμπειρος (βλέπε 40 χρόνια φούρναρης) εγκαταστάτης .
(Δε φταίω εγώ αφού τσιμπάει. )
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Καλού κακού βεβαιώσου ότι φτάνει η σωστή τάση/ρεύμα στις λάμπες... μην έχεις κάποιο θέμα με την καλωδίωση και δεν αποδίδουν όσο θα μπορούσαν οι λάμπες.
Εγώ με τις αντίστοιχες της Osram (nightbreaker my ass) βλέπω διαφορά. Είχα αφήσει μια και μια για να συγκρίνω.
Η άλλη διαφορά όμως που επίσης είδα είναι ότι το +χχ% στο φως σημαίνει και -χχ% στο πόσο αντέχουν Κάπου στο έτος, και με διαφορά μιας εβδομάδας μεταξύ τους, κάηκαν και οι δύο Το έγραφαν κάπου ότι έχουν μικρότερο αναμενόμενο χρόνο ζωής, και απ' όσο διάβασα εκ των υστέρων σε fora, το έτος που έβγαλαν σε μένα καλά είναι (αναβοσβήνουν και συχνά με τους αισθητήρες)...
Τέσπα, είχα πάρει δύο ζευγάρια από τα διασταυρώσεως (Η7 κ' σε μένα) οπότε πάλι αυτές έχω πάνω. Αλλά μάλλον με βλέπω να παραγγέλνω τπτ +40/50 γιατί βαριέμαι να αλλάζω κάθε χρόνο λάμπες...Δεν είναι δα κι η διαφορά μεταξύ 'καλού' και 'κακού'.Τέσπα, ελπίζω να σου κρατήσουν περισσότερο, γιατί είμαι σίγουρος ότι έχεις και καλύτερα πράγματα να κάνεις από το να αλλάζεις λάμπες
αν διαβασετε στα μικρα γραμματα (ή πιθανον στο site των εταιρειων) θα δειτε πως το ποσοστο αυξησης αφορα συγκεκριμενο φαναρι αυτοκινητου και δεν ισχυει για ολα τα φαναρια.. εξαρταται απο την κατασκευη και την σχεδιαση του κατοπτρου και λοιπες παπαριτσες....
Παντως εγω στην 'γρια' (αλφα 75) εχω βαλει Philips Vision Plus, ΕΙΔΑ διαφορα την μερα με την νυχτα (πραγματικα) και δεν μου ειχε καψει καμμια... -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι ginogsm αλλά τα xenon σε αυτό το αυτοκίνητο τα είχε βάλει κάποιος άσχετος κι όχι ένας έμπειρος (βλέπε **40 **χρόνια φούρναρης) εγκαταστάτης .
(Δε φταίω εγώ αφού τσιμπάει. )50 χρονια.
Και με ΝΕΑ σελιδα που ανοιγει σε λιγο καιρο στο φουρνο και δεν θα εχει την αναγκη μας. -
ΔΕΝ μου πέφτει λόγος και ούτε γνωρίζω τον antonis-team. Επίσης δεν κατέχω καθόλου το θέμα των ξένον. Προσυπογράφω φυσικά και εγώ την πολύ μεγάλη ενόχληση στα όρια της τύφλωσης από άφτερμαρκετ ξενον (και θα έλεγα ότι ενώ εδώ αναλωνόμαστε το πρόβλημα γιγαντώνεται και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι. Και το πρόβλημα είναι ότι πολλοί μοτοσυκλετιστές με 40-50 Ευρώ βάζουν ξένον, απο ΚΑΚΗ συνηθεία είναι με τη μεγάλη σκάλα σχεδόν πάντα και επομένως εκεί μιλάμε για ολοκληρωτική τύφλωση !) ...
Θα ήθελα όμως να τονίσω ότι όλοι όσοι γράφουμε εδώ κρίνουμε και κρινόμαστε για τα λεγόμενα (γραφόμενα) μας και μόνο. Οπότε θα πρότεινα ειρήνη ημίν πρώτα απ'ολα και να μην κοροιδεύουμε έτσι εύκολα επί του προσωπικού κάποιον. Για το αν κάποιος πράττει γκρίζα διαφήμιση αυτό μάλλον πρέπει να ελεγχεί από τους υπευθύνους. Δεν τιμά εμάς τους ίδιους πρώτα απ΄ολα η ειρωνεία !
ΔΕΝ είμαι δικηγόρος ούτε του antonis-team ούτε ιεραπόστολος, απλά κάπως δεν μου έρχεται καλά όλο αυτό. Εφόσον υπάρχει από καποιον επιμονή σε κάτι λάθος τότε πολύ απλά ξαναπαραπέμπουμε (αν θέλουμε) σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μας ή άλλα λινκς για να μη κουραζόμαστε.
Ζητώ συγγνώμη για αυτή την ενδεχομένως άτοπη παρέμβαση και εύχομαι προκαταβολικά καλή πρωτοχρονιά και καλή χρονιά σε όλους !
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει να γυρνάς από κουραστικό ταξίδι στο βουνό, με βροχή και γενικά συνθήκες δύσκολες και να έχεις και τα aftermarket xenon αυτών που ακολουθούν (ή των απέναντι) να σε τυφλώνουν;πραγματικά δεν αντέχονται...ούτε από απέναντι ούτε πουθενά
Χειρότερα κι από σηκωμένα προβολάκια -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Τέσπα, ελπίζω να σου κρατήσουν περισσότερο, γιατί είμαι σίγουρος ότι έχεις και καλύτερα πράγματα να κάνεις από το να αλλάζεις λάμπεςΤις μαμά τις άλλαξα στα 3.5 χρόνια χωρίς να έχει καεί κάποια για να δοκιμάσω τις Philips σκεπτόμενος ότι έτσι κι αλλιώς καλό είναι να έχω πρόχειρο ένα έξτρα σετάκι H7, που δεν είχα αγοράσει τόσο καιρό. Εντάξει, το μόνο δύσκολο στη διαδικασία αλλαγής είναι ότι πρέπει να βγει ο λαιμός από το δοχείο υγρού πλυσίματος του παρμπρίζ, που είναι μπροστά από το καπάκι των φώτων της πλευράς του συνοδηγού κι έχει ένα κλιπάκι που θέλεις κρεμμάστρα για να το πατήσεις γιατί δε χωράει χέρι εκεί κάτω. Από εκεί και πέρα η όλη ιστορία είναι 2 λεπτά.
Λογικά, αν κρίνω από αυτό που βλέπω, την 3ετία θα πρέπει να την περάσουν και οι Philips...
το ποσοστο αυξησης αφορα συγκεκριμενο φαναρι αυτοκινητου και δεν ισχυει για ολα τα φαναρια.. εξαρταται απο την κατασκευη και την σχεδιαση του κατοπτρου και λοιπες παπαριτσες....
Σίγουρα κάτι τέτοια ισχυρίζονται. Αλλά μπορεί 2 ίδιες σχεδιαστικά λάμπες σε ένα κάτοπτρο να έχουν διαφορά μόλις 10% μεταξύ τους και σε ένα άλλο 50%?
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ναι ginogsm αλλά τα xenon σε αυτό το αυτοκίνητο τα είχε βάλει κάποιος άσχετος κι όχι ένας έμπειρος (βλέπε **40 **χρόνια φούρναρης) εγκαταστάτης .
(Δε φταίω εγώ αφού τσιμπάει. )50 χρονια.
Και με ΝΕΑ σελιδα που ανοιγει σε λιγο καιρο στο φουρνο και δεν θα εχει την αναγκη μας.Ένα για τον καθένα....
Φώτα Xenon...