-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
kacey σταμάτα. Είπαμε να τη λήξουμε την ιστορία, μην την αναζωπυρώνεις!και δικιο και αδικο
δικιο οντως πρεπει να σταματησει αυτη η ιντερνετικη σηζητησ γιατι για τους λογους που ξερουμε...δεν βγαζει που8ενα
αδικο γιατι ο kacey λεει αλη8ειες...αλη8ειες που πονανε
πολυ σωστα δωσμενες και χωρις ενταση...ειναι η 2η φορα που ρωταει και απαντηση δεν περνει....δυστυχως συνι8ιζεται απο μεγαλη μεριδα οσων συμμετεχουν στην κουβεντα αυτη...να τους ρωτας κατι και να μην απαντανε...ορ8α απαντησε ο kacey και δεν ειναι λογικο να λεμε μην γραφεις γιατι 8α αναζωπυρω8ει η κουβεντα....
αν8ρωποι ειμαστε και εχουμε και παθη και ενταση και τσαγανο μεσα μας....δεν ειμαστε ρομποτακια αψυχα...επιπλεον δεν ειναι ολα ροδινα...και το να λες αλη8ειες μονο καλο μπορει να κανει...
τα ψεμματα και η υποκρισια βλαπτει... -
Ο χρήστης face έγραψε:
Kyan mporw na rwthsw kati ton face proswpika?
Ti elega egw mexri to noymero 40..... meta piasthka kai meta pali ta idia elega?check pm..
Ok to ekana edit. apla etyxe na postaroyme sxedon mazi...
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Stop it please γιατι δεν θα τελειωσουμε ποτε...................Πανο Καλυβια λες?????
α ρε βαγγέλη ... δεν βλέπω να τελειώνει αυτό...
ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΣΑΚΙ... τι έχουμε να χωρίσουμε πια...
στην τελική εδω μέσα υπάρχουν ενα σωρο thread που ασχολούνται μεμονομένα όπως πχ citroen,lotus κλπ....
προσωπικά όποιος σέβεται τα threads και ασχολείται γενικά με το 4TF δεν με ενοχλεί..
-
Pano 8a se malwsw.
ef'oson odhgeis den exeis krasi.
Mono sodes gia na xwneytoyn oi ateleiwtes posothtes pa'i'dakiwn poy 8a katanalw8oyn....
Ante kai kanena tsagaki sto dromo.... -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Pano 8a se malwsw.
ef'oson odhgeis den exeis krasi.
Mono sodes gia na xwneytoyn oi ateleiwtes posothtes pa'i'dakiwn poy 8a katanalw8oyn....
Ante kai kanena tsagaki sto dromo....΅
χαχα...μην ανυσηχεις.... εχω πάντα την επιλογή της θυλικής ύπαρξης που ακούει στο όνομα απα-πα-πα-εγω-δεν-πινω-και-οδηγαω-στο-γυρισμο!!!!
αλλιώς δεν πίνω.... lol
-
Ρε παμε στα Καλυβια και δεν πινουμε(παραπανω απο το οριο)
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Ρε παμε στα Καλυβια και δεν πινουμε(παραπανω απο το οριο)εσυ και να πιεις δεν πιάνεσαι.... καπου εκει κοντα θα βρεις να κοιμηθεις ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
-
Ετσι μπραβο! Μονο απο κοντα θα βγει ακρη και αμα η συζητηση συνοδευεται και απο πα'ι'δακια τοτε ειμαι σιγουρος οτι θα συμφιλιωθουμε πληρως!
-
Το άφησα στην 2η σελίδα και μπαίνω και τι βλέπω...γράφτηκαν 20 τόσες σελίδες σε λιγότερο από 1 μέρα...
Εφαγα πολύ μέχρι να τα διαβάσω!Χαίρομαι που λύθηκε η «παρεξήγηση» εάν υπήρξε ποτέ!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Επειδη δεν μπορω να απαντησω σε ολα οσα γραφτηκαν μεσα στις τελευταιες 10 σελιδες, θα (ξανα)ρωτησω τα εξης:α) ολοι οι οδηγοι/πολυπρωταθλητες/δημοσιογραφοι/συντριπτικη πλειοψηφια 'αυτοκινητοφιλων' που ειρωνικα χλευαζουν εμας τους δολοφονους λεγοντας οτι 'οποιος ειναι μαγκας ας ερθει στην πιστα να δειξει τι αξιζει', δεν τρεχουν στους δρομους? Δεν θα το πατησουν σε μια οδηγικα ενδιαφερουσα διαδρομη?
NAI!
β) αν τρεχουν, το κανουν γιατι θελουν να δειξουν ποσο χεραδες ειναι (δεν τους φτανουν τα κυπελα εντος πιστας?), ή απλα το κανουν γιατι γουσταρουν? Αρα το επιχειρημα περι αποδειξης αξιας εντος της πιστας παει περιπατο?
ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ! ΑΥΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ! ΚΑΙ ΓΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΩ
γ) αν τρεχουν, ποιος τους δινει το δικαιωμα να το κανουν αυτο και παραλληλα να την λενε σε ολους τους υπολοιπους? επειδη 'αυτοι ξερουν' ενω εμεις 'δεν ξερουμε'?¨
ΚΑΝΕΙΣ
δ) Αν ειμαστε τοσο δολοφονοι και ανεγκεφαλοι, γιατι τοσα χρονια (10 χρονακια) δεν εχουμε παρει ΚΑΝΕΝΑΝ στον λαιμο μας (ασχετως με το ποσες φορες εχουμε φαει τα δικα μας μουτρα)? Τυχεροι ειμαστε? Η απλα κανουμε την κ@υλα μας ΧΩΡΙΣ να ενοχλουμε και να ειμαστε επικινδυνοι προς αλλους? Εγω παντως τα τελευταια 3 χρονια που συμμετεχω ενεργα, 3 ατυχηματα θυμαμαι, και στα 3 μονο καποιο μελος κατεληξε σε καποιο χαντακι χωρις να ενοχλησει κανεναν αλλον. Συγκρινετε αυτο με το ποσοι σκοτωνουν κοσμο στον δρομο χωρις να 'τρεχουν'¨...
..........
Φαντάζομαι λίγοι είδαν, λιγότεροι θυμούνται και ακόμα λιγότεροι διάβασαν προσεκτικά το αφιέρωμα των 4Τ στο TFRC πριν μερικούς μήνες. Τότε είχε φανεί ότι παέι για διάλυση για κάποιους λόγους.
Αν είχα καταλάβει καλά, η προσπάθεια 'χαλιναγώγησης' της καφρίλας είχε αποτύχει παρ' όλες τις προσπάθειες από την πλευρά της 'ιστορικής ηγεσίας'.
Δεν είχα καταλάβει ποτέ τι ακριβώς πρέσβευε το TFRC. Οι φήμες λέγανε ότι είχε να κάνει με κάγκουρες και κοντράκηδες! Είχα επισκευτεί λοιπόν το site και δεν μου είχε κινήσει κανένα απολύτως ενδιαφέρον οπότε η μια επίσκεψη έμεινε και μοναδική. Και οι φήμες κάναν τη δουλειά τους.
Και διάβασα την συνέντευξη! Όπου ο πρόεδρος έλεγε για ασφαλή οδήγηση, για πέρασμα στις πίστες και για .... διάσπαση! Και αναγκάστηκα να αναθεωρήσω τις ιδέες μου! Ή τουλάχιστον να αμφισβητήσω τις φήμες!
Όταν ανοίξατε -σε σας του TFRC απευθύνομαι- τα threads, στην αρχή ξαφνιάστηκα, στεναχωρήθηκα, αλλά μετά θύμωσα! Με το επιθετικό σας ύφος, λες και οφείλαμε να ξέρουμε! Χαίρομαι που καταλάγιασε ο θόρυβος, και τώρα μπορούμε να τα βρούμε! Κοινά στοιχεία έχουμε, ίδιοι δεν είμαστε, αλλά και τι μ' αυτό;
Εγώ προσωπικά σιχαίνομαι τις κόντρες - αν και στα νιάτα μου τα χωνα περιστασιακά στη βούτα. Και αν πέρναγα από τα λιμανάκια - όταν ήταν άδεια- δοκίμαζα να δώ πότε θ' αρχίσω να γλυστράω. (κάπου στα μέσα του 80)
Αλλά δεν μπορώ το οργανωμένο show! Και την επίσημη κόντρα σε δρόμο με κίνηση. Γιατί η κόντρα σε κάνει να ξεπεράσεις τα όρια για να μη χάσεις! Και αυτό είναι επικίνδυνο για τους γύρω μου, και δεν έχω δικαίωμα για την καύλα μου να θέσω σε κίνδυνο τους άλλους.
Όχι πως δεν συνεχίζω να οδηγώ γρήγορα -και πολύ μάλιστα! Και τα όρια συνήθως τα σέβομαι όταν φοβάμαι ότι τα στρουμφάκια την έχουν στημένη!
Η Πεντέλη είναι η αγαπημένη μου διαδρομή και όταν δημοσίευσα σ' αυτό το forum μια περιγραφή 'κόντρας', αρκετοί 'χειροκρότησαν'.
Δεν πιστεύω λοιπόν ότι μας χωρίζουν και πολλά πράγματα. Ίσως μια 'έπαρση' απο την δικιά σας πλευρά -με την καλή έννοια το γράφω, γιατί απ' ότι έχω καταλάβει προσπαθήσατε να κάνετε αυτό που κάποιοι άλλοι δεν έκαναν (ως όφειλαν) και το χαίρεστε, και καλά κάνετε- με ξένισε!
Αλλά πάντα, όταν δύο έστω και λίγο διαφορετικοί κόσμοι, συναντούνται υπάρχουν τριβές.
Καλωσήρθατε λοιπόν στο forum. Σ΄ ένα forum φίλων της αυτοκίνησης, ότι σημαίνει αυτό για τον καθένα, που έχει δείξει 'ανοχή' σε πολύ διαφορετικές απόψεις και που απλά, συνήθως, αποδοκιμάζει μόνο πολύ ακραίες απόψεις. Και ελπίζω, σε κάποια συνάντηση για φαγητό, να τα πούμε και από κοντά! -
Ο χρήστης face έγραψε:
έκλεψα απο άλλο forum τα παρακάτω αλλα ακόμα δεν ξέρω ποιο είναι το 10% και ποιο είναι το 90%Κανενας δεν καβαλησε κανενα καλαμι
απλα οι ειχαμε 2 διαφορετικες προσεγγησεις στο ιδιο θεμα
Το θεμα της αυτοκινησης
Ο Μεν Fiestaman ηθελε την παρεα με τις βολτες και τα καφρηληκια
Ο μεν Jimmy ενα σωβαρο TFRC που θα εκανε τα track day και τις φιλλανθρωπικες...Απλα οι δυο πλευρες/προσωπα δεν τα καταφεραν.
Με αποτελεσμα να χουμε το TFRC του FiestaMan που αποδυναμομενο
μεν, συνεχηζει την υπαρξη του.
Και την Λεσχη Φιλων Αυτοκινητου Υψιλων Επιδοσεων του Jimmy που κανει τα πρωτα του βηματα, αλλα με εμπειρια απο τις διοργανωσεις
που ειχαν γινει τα τελευταια 4 χρονια....go on jimmy...
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΠΕΤΡΨΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΓΙΑ ΣΒΗΣ ΤΟ
ΑΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΠΑΡΑΙΤΙΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑ Quote ΕΓΩ -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
(snip)
(snip)ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΠΕΤΡΨΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ.
Α ΧΑ!!!!!! Ώστε είναι λεγόμενά σου.
Προδόθηκες!
-
Ο χρήστης face έγραψε:
έκλεψα απο άλλο forum τα παρακάτωΕισαι Απαραδεκτος
-
Ο χρήστης face έγραψε:
έκλεψα απο άλλο forum τα παρακάτω αλλα ακόμα δεν ξέρω ποιο είναι το 10% και ποιο είναι το 90%Κανενας δεν καβαλησε κανενα καλαμι
Το θεμα της αυτοκινησης
Ο μεν Jimmy ενα σωβαρο TFRC που θα εκανε τα track day και τις φιλλανθρωπικες...Απλα οι δυο πλευρες/προσωπα δεν τα καταφεραν.
Και την Λεσχη Φιλων Αυτοκινητου Υψιλων Επιδοσεων του Jimmy που κανει τα πρωτα του βηματα, αλλα με εμπειρια απο τις διοργανωσεις
που ειχαν γινει τα τελευταια 4 χρονια.... -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
έκλεψα απο άλλο forum τα παρακάτω αλλα ακόμα δεν ξέρω ποιο είναι το 10% και ποιο είναι το 90%
Κανενας δεν καβαλησε κανενα καλαμι
Το θεμα της αυτοκινησης
που ειχαν γινει τα τελευταια 4 χρονια....Τι είναι αυτό που σε σοκάρει Οπτέριε;
Το ότι έμαθαν τα παιδιά επιτέλους ίσως την αλήθεια; (εγώ το ξέρω το άλλο φόρουμ όπου ¨κλάπηκε¨ το εν λόγο κείμενο).
Ή ότι ο φίλος, το ¨έκλεψε¨ από κάποιο άλλο φόρουμ;
Και να μην το έκανε... ότι γράφει δεν ξεγράφει. Κάποια στιγμή θα το έβλεπα και άλλα άτομα...
Κα ότι από τα δύο να έγινε που το κακό; -
Πάντως να 'στε όλοι καλά.
Τέτοιες συγκινήσεις είχαμε να ζήσουμε απο την εποχή του Gavriil.. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Πάντως να 'στε όλοι καλά.
Τέτοιες συγκινήσεις είχαμε να ζήσουμε απο την εποχή του Gavriil..Σε ευχαριστούμε... αρχίζουμε και περιοδεία... θα στείλουμε και φυλλάδια για το που θα ήμαστε... !
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
(snip)
(snip)Α ΧΑ!!!!!! Ώστε είναι λεγόμενά σου.
Προδόθηκες!
ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΠΕΤΡΨΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ.
Και αν δεν ομιλειτε την Ελληνικην, δεν φταιω εγω.
Αναφεροντε τρια πραγματα.
Παρεα
Βολτες
ΚαφρηληκιαΕγραψα και κατι αλλο.... αλλα δεν το δατε μαλον....
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 90% ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΤΙΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.... -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Αλλά δεν μπορώ το οργανωμένο show! Και την επίσημη κόντρα σε δρόμο με κίνηση. Γιατί η κόντρα σε κάνει να ξεπεράσεις τα όρια για να μη χάσεις! Και αυτό είναι επικίνδυνο για τους γύρω μου, και δεν έχω δικαίωμα για την καύλα μου να θέσω σε κίνδυνο τους άλλους.Α γειά σου! Αυτό ήταν μάθημα Δευτέρα πρώτη ώρα.
Προ αμνημονεύτων ετών, είχαν γραφτεί κάποιοι κανόνες λειτουργείας οι οποίοι υπήρχαν μέχρι και που έκλεισε το site. Εδώ είναι ένα κομμάτι:
'Κανείς δεν έχει ανάγκη να αποδείξει στον άλλον πόσο γρήγορος είναι. Τρέχουμε για την κ@ύλα μας, είτε είμαστε μόνοι μας, είτε με παρέα. Είμαστε αρκετά ώριμοι για να διαχωρίζουμε την κ@ύλα μας με την μ@λ@κία της στιγμής (τις περισσότερες φορές) και αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε από το τσούρμο.'
-
που σαι Γαβριλο να δεις θρεντ!!!!
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...TFRC