-
[quote='htanso21'][quote='Aristotelis'][quote='MAD-MAX-13']οσο περι προστιμων...
στην ιταλια μου εκοψαν κληση -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
oso για το χάλι ή το χαλίστο σπιτι του κρεμασμενου (αναφερομαι προσωπικα σε σενα)
παρτο αυγο και κουρευτο...και αν σου φαινεται ακαταλαβιστικο αυτο που εγραψα...
απλα σου λεω οτι αυτη την εικονα βγαζεις-βγαζετε ορισμενοι προς τα εξω...Βούτηξε την γλώσσα σου μέσα στο μυαλό σου έστω και για μία φορά και θα καταλάβεις ότι το 'χάλι' είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένο από σένα και τα περισσότερα μέλη του club σας.
εγω εφερα ενα παραδειγμα τι συμβαινει στο εξωτερικο ...που ξαφνικα ολοι γινατε πολυξεροι και αντι να επιχειρηματολογησεις επαυτου...μου λες 3 λαλλουν και ο kid χορευει...
Τώρα τι σχέση έχει η Ευρώπη με τις κόντρες που κάνετε και τις συνέπειες που θα υποστούν άλλοι για τα δικά σας λάθη, μόνο εσύ το ξέρεις.
Και αν δεν το πρόσεξες, ο Aristotelis σου απάντησε με επιχειρήματα. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Την καραμέλα 'φτιάξτε πίστες' την ακούμε πολλά χρόνια.
Μετά μάλιστα τα Μέγαρα έχει γίνει 'φτιάξτε πίστες με φτηνό εισιτήριο'Προφανώς συμφωνώ.
Αλλά δεν πιστεύω πως θα λύσει το πρόβλημα των 'αυτοσχέδιων αγώνων' στους δρόμους. Για πολλούς λόγους:
ο Γιατί η πίστα (όπως συμβαίνει και στους 'κανονικούς' αγώνες) 'ξεβρακώνει' όλους τους 'ξέρεις με πόσα μπαίνω στο πέταλο' Το χρονόμετρο κερδίζει όλα τα παραμύθια. Αλλά πολλοί ζουν για αυτά και μόνο.
ο Γιατί η πίστα είναι νόμιμη και πολλοί γουστάρουν παρανομία
ο Γιατί η πίστα θέλει οργάνωση και πειθαρχία: από το ό,τι δεν είναι διαθέσιμη όπου και όποτε τη θέλουμε μέχρι το ό,τι έχει κανόνες (ασφάλειας και ευ αγωνίζεσθαι)
Για πείτε μου πόσες συμμετοχές είχε το τελευταίο RWYB και να δούμε πόσες θα έχει και το επόμενο, τι ποσοστό είναι αυτές στο σύνολο όσων μαζεύονται στην Κερατέα ή στα Λιμανάκια και να δούμε πως ξεφουσκώνει η εύκολη δικαιολογία.
Είδαμε και τα διάφορα GP - Drift - κτλ. πόσο περιόρισαν το φαινόμενο...
Αυτό περίμενα να ακούσω.
Αυτό έπρεπε να μας λέγατε από την αρχή, όχι φανφάρες και πούπουλα ροζ ελέφαντα.
Δεν ζω σε παραμύθια. Είμαι στον χώρο της κόντρας από το 1991.
Ψάχνω τρόπο να το κάνω ΝΟΜΙΜΑ.
Ψάχνω τρόπο να το κάνω ΦΤΗΝΑ (έως τσάμπα).Ποιος από εσάς, τους παντογνώστες, θα με βοηθήσει?
Σκέφτομαι να ανοίξω 2 topics άσχετα φυσικά με το θέμα TFRC για να μου λυθούν απορίες. Αλλά δυστυχώς με το nick FiestaMAN μάλλον θα έχω απαντήσεις, πάθους παρά λογικής.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Προσοχή, δε λέω να βγάλετε τα avatars και τις υπογραφές σας ότι είστε μέλη.αψογη πασα ...
Παιδες του TFRC , ακομη και η pic στο αβαταρ σας δειχνει πως ενω θελετε να συμμετεχετε σε ενα συνολο ανθρωπων (δημοσια συζητηση των 4Τ, εφοσον συζητατε σε αυτο το φορουμ) , παραλληλα ομως θελετε να δειχνετε ως μια ξεχωριστη ομαδα ....
Γιατι ???
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
oso για το χάλι ή το χαλί
στο σπιτι του κρεμασμενου (αναφερομαι προσωπικα σε σενα)
απλα σου λεω οτι αυτη την εικονα βγαζεις-βγαζετε ορισμενοι προς τα εξω...Βούτηξε την γλώσσα σου μέσα στο μυαλό σου έστω και για μία φορά και θα καταλάβεις ότι το 'χάλι' είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένο από σένα και τα περισσότερα μέλη του club σας.
εγω εφερα ενα παραδειγμα τι συμβαινει στο εξωτερικο ...που ξαφνικα ολοι γινατε πολυξεροι και αντι να επιχειρηματολογησεις επαυτου...μου λες 3 λαλλουν και ο kid χορευει...
Τώρα τι σχέση έχει η Ευρώπη με τις κόντρες που κάνετε και τις συνέπειες που θα υποστούν άλλοι για τα δικά σας λάθη, μόνο εσύ το ξέρεις.
Και αν δεν το πρόσεξες, ο Aristotelis σου απάντησε με επιχειρήματα.**Απαιτώ να σβηστεί από τους mods αυτό το ΤΟΣΟ υβριστικό post.
Αλλιώς θα λάβει απαντήσεις όπως του αρμόζουν.Ευχαριστώ.**
-
...
στις Ισπανικες Ανδεις νομιζα οτι επεσα μεσα σε αγωνα
το ιδιο και στις ελβετικες αλπεις....και αναφερομαι μονο σε οτι εχω ζησει οχι σε ιστοριες...
Ρε παιδιά μπάς και η Ισπανία ξανακατέλαβε το Περού και δεν το πήρα χαμπάρι!!!!
-
[quote='MAD-MAX-13'][quote='htanso21'][quote='Aristotelis'][quote='MAD-MAX-13']οσο περι προστιμων...
στην ιταλια μου εκοψαν κληση -
Ο χρήστης FiestaMAN έγραψε:
Είμαι στον χώρο της κόντρας από το 1991.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
-
Ψάχνω τρόπο να το κάνω ΝΟΜΙΜΑ.
Ψάχνω τρόπο να το κάνω ΦΤΗΝΑ (έως τσάμπα).Ποιος από εσάς, τους παντογνώστες, θα με βοηθήσει?
Γιατί είσαι 'φτηνός στα πίτουρα' ? έχεις ένα αμάξι που έχεις δώσει ένα Χ ποσό για να το αγοράσεις και και άλλα τόσα για να το βελτιώσεις ή απλά να το συντηρήσεις. Σου ζητείται λοιπόν στα Μέγαρα/Σέρρες (τι να κάνουμε, αυτά έχουμε) να δώσεις ένα υποπολλαπλάσιο ποσό και συ αρνείσαι και λες 'Θέλω λιγότερο'. Τα πάθη συνήθως κοστίζουν, καλά θα ήταν να ήταν όλα τσάμπα αλλά δυστυχώς το τσάμπα έχει πεθάνει πολύ καιρό τώρα.
Σκέφτομαι να ανοίξω 2 topics άσχετα φυσικά με το θέμα TFRC για να μου λυθούν απορίες. Αλλά δυστυχώς με το nick FiestaMAN μάλλον θα έχω απαντήσεις, πάθους παρά λογικής.
Άνοιξε τα δύο τόπικ και θα δεις ότι αν δεν πυροδοτήσεις εσύ κάποια ένταση δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Προσοχή, δε λέω να βγάλετε τα avatars και τις υπογραφές σας ότι είστε μέλη.
αψογη πασα ...
Παιδες του TFRC , ακομη και η pic στο αβαταρ σας δειχνει πως ενω θελετε να συμμετεχετε σε ενα συνολο ανθρωπων (δημοσια συζητηση των 4Τ, εφοσον συζητατε σε αυτο το φορουμ) , παραλληλα ομως θελετε να δειχνετε ως μια ξεχωριστη ομαδα ....
Γιατι ???
Δεν έχεις καταλάβει την διαφορά μας ακόμα και μετά από 15 σελίδες?
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Είμαι στον χώρο της κόντρας από το 1991.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Ευχαριστώ!
-
Σκέφτομαι να ανοίξω 2 topics άσχετα φυσικά με το θέμα TFRC για να μου λυθούν απορίες. Αλλά δυστυχώς με το nick FiestaMAN μάλλον θα έχω απαντήσεις, πάθους παρά λογικής.Δυστυχώς, η γνωριμία μας (όχι εμένα προσωπικά, αλλά με όλα τα μέλη) δεν έγινε με το δεξί.
Μην υποτιμάς το ποιόν των συνομιλητών σου, όσο κι αν οι απόψεις διίστανται. Άνοιξε εσύ τα topics κι εγώ σου λέω πως όλα θα πάνε καλά
-
Προσοχή, δε λέω να βγάλετε τα avatars και τις υπογραφές σας ότι είστε μέλη.
αψογη πασα ...
Γιατι ???
Δεν έχεις καταλάβει την διαφορά μας ακόμα και μετά από 15 σελίδες?
Οχι, και θα σε παρακαλουσα να μας εξηγησεις με 2 , 3 κουβεντες τι ειναι αυτο που σας κανει να πιστευετε πως ειστε τοσο ξεχωριστοι απο ολους εμας του λακαμαδες που προσπαθουμε να σας εξηγησουμε πως το να κανεις κοντρες τελικα δεν ειναι κατι το οποιο πρεπει να το διατυμπανιζεις και να το εκπροσωπεις .....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
oso για το χάλι ή το χαλί
στο σπιτι του κρεμασμενου (αναφερομαι προσωπικα σε σενα)
Και αν δεν το πρόσεξες, ο Aristotelis σου απάντησε με επιχειρήματα.για να βουτηξω την γλωσσα μου στο μυαλο μου θα πρεπει απεναντι μου να εχω εναν ανταξιο συνομιλητη...εγω θα συνεχισω να απαντω σε εσενα αναλογος του επιπεδου σου....
ο αριστοτελισ πολυ καλα απαντησε με επιχειρηματα σε οσα γνωριζε...εγω απλα ανεφερα τι εζησα...για τις αλλες χωρες ομως ουτε κουβεντα....
μιλας παλι για κοντρες....ποσο λιγα ξερεις....το tfrc kanei κοντρες; απο ποτε πειτε μου και εμενα που και ποτε......
εκτος τοπου και χρονου εισαι...
μηπως εισαι κανας απο αυτους τους τελειωμενους δημοσιογραφους που κανουν τα φτιαχτα ρεπορταζ για κοντρες μεχρι 8ανατου ;;;;;;;;;; -
αψογη πασα ...
Γιατι ???
εσυ γιατι θελεις μεσω της υπογραφης σου να δειχνεις ξεχωριστος;;;
και για να απαντησω στο ερωτημα σου...ουτε οι μισοι απο οσουσ συμμετεχουν δεν χρισημοποιουν το αβαταρ στο οποιο αναφερεσαι...
προσωπικα ειναι ενα σχεδιο το οποιο μου αρεσει... -
το tfrc kanei κοντρες; απο ποτε πειτε μου και εμενα που και ποτε......πλακα κανεις τωρα .....
Ο fiestaman τι λεει εδω και τοσες σελιδες ? η μηπως παρερμηνευω τα λογια του ?
-
Blacktan, κατι ασχετο.. Εισαι το παιδι με το Miata 'Kompressor'?
Andreas_A: Σωστος!
nasos: Σωστοτατος!Ο φιλος Hachiroku_GR ειπε κατι πολυ σωστο το οποιο κανεις 'TFRCακιας' δεν σχολιασε... Ψαξτε ενα post του στην σελιδα 8 και θα καταλαβετε ποιοι εφεραν το TFRC σε αυτην την κατασταση (η οποια βλεπω οτι συνεχιζεται και σε αυτο το forum...) Λιγη μετριοπαθεια δεν βλαπτει... Νικο, μου φαινεται οτι με ενα απλο 'ουστ' δεν μπορεις να ξεφορτωθεις αυτους που βλαπτουν το TFRC...
-
εσυ γιατι θελεις μεσω της υπογραφης σου να δειχνεις ξεχωριστος;;;
ξεχωριστος , οπως ολοι μας .... Δεν προσπαθω ομως να δημιουργησω η να δειξω μια υποομαδα μεσα στην ιδια την ομαδα ! Και μαλιστα να προσπαθω να περασω τις αντιληψεις μου , ορθες η λαθος στους υπολοιπους ...
και για να απαντησω στο ερωτημα σου...ουτε οι μισοι απο οσουσ συμμετεχουν δεν χρισημοποιουν το αβαταρ στο οποιο αναφερεσαι...
προσωπικα ειναι ενα σχεδιο το οποιο μου αρεσει...δεκτον και σε ευχαριστω για την απαντηση σου ....
-
Ελα τωρα ημαρτον, μας τα είπες, απαντησαμε μας τα ξαναπες κλπ κλπ κλπ κλπ... Φτανει τωρα!! ΕΛΕΟΣ με τις κοντρες!! Να κανετε οτι θελετε, οπου θελετε, αρκει να μην μας ενοχλείται, να μην βαζετε την ζωη μας σε κινδυνο και να μην εθελοτυφλειτε
Απο κει και πέρα μεγαλα παιδια είστε!! Καντε ότι καταλαβαινετε, διαθέστε την ζωη σας καιτα λεφτα σας όπως νομιζετε!! Αλλα φτάνει η γκρινια και τα ψευτοπαραπονα τυπου 'μου φαγαν το μπιφετκι μου' εσεις δεν καταλαβαινετε κλπ. Γιατι δεν καταλαβαινουμε? Απο τον Αρη ειμαστε?? Εμεις δεν εχουμε αυτοκινητα?? Η μηπως μπηκαμε σε αυτο το φορουμ με κοινο σημείο την αγαπη για την ανθοκομία?? Για τα αυτοκινητα και την οδηγηση ενδιαφερομαστε ολοι!! Λυπηθειτε μας!!
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Blacktan, κατι ασχετο.. Εισαι το παιδι με το Miata 'Kompressor'?off topic
Yeap ...
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...TFRC