-
http://www.in.gr/auto/news/article.asp?lngEntityID=45924
'Αφήνοντας αιχμές για τις διακρίσεις της FIA στο πρόσωπο του M. Schumacher, ο J.P. Montoya δεν έκρυψε την αγανάκτησή του, καθώς και ο ίδιος έχει χάσει πολύτιμους βαθμούς στους τελευταίους αγώνες από ατυχήματα αλλά ποτέ δεν σκέφτηκε να αντιδράσει με ανάλογο τρόπο'
'Ξαφνιάστηκα με αυτό που έκανε ο Michael στον Tacuma, να κινηθεί εναντίον του και να του χτυπήσει το visor του κράνους. Ξαφνιάστηκα επίσης με το ότι οι κριτές δεν του είπαν τίποτα. Αν εγώ είχα κάνει κάτι παρόμοιο θα με είχαν αποκλείσει από τους υπόλοιπους γύρους του πρωταθλήματος ή θα με είχαν τιμωρήσει ανάλογα'.
Φανερά ενοχλημένος από τη στάση του εφτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, και κατά συνέπεια των κριτών, ο J.P. Montoya αποδοκίμασε το άτυχες περιστατικό που συνέβη μετά την σύγκρουση της Bar-Honda του T. Sato με τη Ferrari του M. Schumacher στο Βελγικό GP.
Ο ίδιος ο M Schumacher δήλωσε την επόμενη ημέρα του αγώνα ότι 'έβλεπε' μία θέση στο podium και γι αυτό το λόγο όταν τον τράκαραν εκνευρίστηκε και αντέδρασε έτσι, απολογούμενος -εν μέρει- για τη συμπεριφορά του. Παρόλα αυτά, οι κριτές της FIA δεν δίστασαν να επιβάλλουν ποινή στον... Tacuma Sato για το οδηγικό του λάθος, υποχρεώνοντάς τον να εκκινήσει στον επόμενο αγώνα, της Βραζιλίας, δέκα θέσεις πίσω από τη σειρά που θα πάρει στα δοκιμαστικά!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
http://www.in.gr/auto/news/article.asp?lngEntityID=45924'Αφήνοντας αιχμές για τις διακρίσεις της FIA στο πρόσωπο του M. Schumacher, ο J.P. Montoya δεν έκρυψε την αγανάκτησή του, καθώς και ο ίδιος έχει χάσει πολύτιμους βαθμούς στους τελευταίους αγώνες από ατυχήματα αλλά ποτέ δεν σκέφτηκε να αντιδράσει με ανάλογο τρόπο'
'Ξαφνιάστηκα με αυτό που έκανε ο Michael στον Tacuma, να κινηθεί εναντίον του και να του χτυπήσει το visor του κράνους. Ξαφνιάστηκα επίσης με το ότι οι κριτές δεν του είπαν τίποτα. Αν εγώ είχα κάνει κάτι παρόμοιο θα με είχαν αποκλείσει από τους υπόλοιπους γύρους του πρωταθλήματος ή θα με είχαν τιμωρήσει ανάλογα'.
o Montoya protima na xtypa tous odhgous me to autokinhto toy pantws pisteuw pws o Schumacher den h8ele epithdes na xtyphsei to visor tou Sato, apla ekeinh th stigmh o Sato prospa8ouse na bgei apo to mono8esio tou kai ton xtyphse o Schumacher panw sthn kinhsh. An htan na ton timwrhsoun ton MS gia ayto, tote 8a eprepe na timwrhsoun kai ton Raikkonen sth Malaysia (?) poy eixe sprwksei enan krith kai den tou eftaige kai se tipota o an8rwpos!!
-
Ο χρήστης Forza_MS έγραψε:
pantws pisteuw pws o Schumacher den h8ele epithdes na xtyphsei to visor tou Sato, apla ekeinh th stigmh o Sato prospa8ouse na bgei apo to mono8esio tou kai ton xtyphse o Schumacher panw sthn kinhsh.Ναι και μπλεχτηκε ενα χαληκακι στα πόδια του και στραβωπάτησε, και προκειμενου να κρατησει την ισορροπία του απλωσε το χερι του ...και εγινε το κακό!!
-
Εχω την αισθηση οτι ο μοντυ εχει απολυτο δικιο..Και καλα ο σουμι θα πρεπε να δινει το καλο παραδειγμα!Και εκτος αυτου αφου περασαν στα ψιλα των tiago, webber, pizzonia θα πρεπε ν αφησουν και τον Taku..
-
Ελάτε τώρα, δεν έγινε και τίποτα! Πλάκα έκανε ο Σουμάχερ για 'να διασκεδάσει' πάνω στον εκνευρισμό του. Αλλά και ο Μοντόγια είναι παρεξηγημένος συχνά γι'αυτό μιλάει έτσι...
-
ασε που εχω και την εντυπωση οτι ο μσ οντως καπου σκονταψε και προκειμενου να μην πεσει περασε πανω απο την μπαρ και πιο συγκεκριμενα πανω απο το κεφαλι του σατο που ολως τυχαιως προσπαθουσε να βγει απο το μονοθεσιο και για αυτο το κεφαλι του ηταν 3 ποντους πιο μπροστα απο την κανονικη του θεση και....................................................................................................................................
-
Ο χρήστης Forza_MS έγραψε:
o Montoya protima na xtypa tous odhgous me to autokinhto toy
Μήπως ήθελες να πεις ο ΜΣ; Αυτός έχει ιστορικό χτυπημάτων των αντιπάλων με το αυτοκίνητό του...
-
Ρε παιδιά, να του χώσουμε ό,τι θέλετε του ΜΣ, πρώτος εγώ κιόλας!! (ειδικά για το ιστορικό στρατηγικά εσκεμμένων συγκρούσεων...)
Όμως το να λέμε για την 'φάπα'(;;;; ) που έριξε στον Σάτο είναι υπερβολή!!!
Στο παρελθόν έχουν παιχτεί κλωτσοπατινάδες (Χόκενχαϊμ) και ΔΙΚΑΙΩΣ!!!
**Επίσης **δικαίως καταδικάζονται όμως!!Αλλά η 'φάπα' είναι 'μη φάπα'!!! Πιο πολύ είναι ένδειξη αποδοκιμασίας, αμφιβάλλω αν ο Σάτο το ΕΝΙΩΣΕ ΚΑΝ!!! Έχετε φορέσει κράνος να δείτε πόσο νιώθεις 3 δάχτυλα να σου πέφτουν με όση ταχύτητα;;
Προσωπικά μου φάνηκε σαν να... ΑΣΤΟΧΗΣΕ, και με εξέπληξε που δεν επανήλθε με άμπερκατ!!!
-
O Montoya (που λέει για τον ΜΣ) δεν ήταν αυτός που λίγο ήθελε να πλακώσει τον δημοσιογράφο που το χτύπησε με τη κάμερα ενώ τον συγκρατούσε η γυναίκα του?
-
Καλα ρε παιδια πλακα κανετε, κατηγορειτε το ms? Τελειως φλωρους τους θελετε τους οδηγους δηλαδη? Ελαχιστο παθος και τσαμπουκας εχουν μεινει στη συγχρονη πολιτικα ορθη F1, τοσο σας προσβαλλει και θελετε να τα χασουμε κι αυτα?
Ολοι ξερουμε ποσο δεμενος ειναι ο ms με τη συγκεκριμενη πιστα, και προς το τελος της καριερας του και σε τετοιες μικτες συνθηκες ηταν στο στοιχειο του και ηταν αποφασισμενος να τα δωσει ολα. Και του ηρθε απο κει που δεν το περιμενε.
Δεχομαι οτι και ο Sato και την ιδια πορωση και ισα δικαιωματα εχει, αλλα στο κατω κατω τι του εκανε, κατι του ειπε στο αυτι και τον χαϊδεψε!!
Εμενα περισσοτερο με απασχολει το γεγονος οτι μετα απο εγκαταλειψη καποιοι οδηγοι στεκονται η πανε με το πασο τους σα να μην τρεχει τιποτα. Δεν καταλαβαινουν οτι κουφια η ωρα αν καποιο μονοθεσιο ξεφυγει και πεσει πανω τους τους εχει κοψει στα 2
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μήπως ήθελες να πεις ο ΜΣ; Αυτός έχει ιστορικό χτυπημάτων των αντιπάλων με το αυτοκίνητό του...
Όταν έγραφες αυτά θα πρέπει να ήσουν σίγουρος ότι κάποιος άλλος θα σου έλεγε γι'αυτό
-
Πριν από αυτό μήπως έχεις να θυμηθείς και κάτι άλλο;
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Πριν από αυτό μήπως έχεις να θυμηθείς και κάτι άλλο;Δηλαδή?
-
Γιατί το έκανε ο Senna αυτό...
-
Γιατί το έκανε ο Senna αυτό...Προφανώς για να κερδίσει και να πάρει το πρωτάθλημα! Μήπως ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?(πες μου αν είναι γιατί δεν ξέρω και πολλά από αυτή την φάση )
-
Εμ, είδες, όταν το έβαζες αυτό πιο πάνω δεν ήξερες πως κάποιος θα σου έλεγε αυτό....
whatever
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Όταν έγραφες αυτά θα πρέπει να ήσουν σίγουρος ότι κάποιος άλλος θα σου έλεγε γι'αυτό
Με τη διαφορά πως ο Μοντόγια δεν έτρεχε επί εποχής Σένα. Επίσης, ο Σένα ανταπέδωσε (ο Σούμι 'έδωσε'... και μάλιστα δις).
Εν πάσει περιπτώσει, κανένας από τους 3τους (Σένα, ΜΣ, Μόντι) ΔΕΝ φημίζονται για τον 'καλό' τους χαρακτήρα στις πίστες (αλλά ο Μόντι ΔΕΝ έχει στουκάρει συνειδητά κανέναν... τουλάχιστον όχι ακόμα).
-
pptsmps, μετά την Βραζιλία δεν θα μας γράψεις τίποτα για τον κωλοπαιδισμό του Montoya; Έλα ρε γράψε κάτι αφού δεν άφησε τον Raikkonen να κερδίσει...
Αλλά βέβαια τώρα κρύψου κοτούλα. Κάτσε και βλέπε τα φρύδια του τώρα. -
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
O Montoya (που λέει για τον ΜΣ) δεν ήταν αυτός που λίγο ήθελε να πλακώσει τον δημοσιογράφο που το χτύπησε με τη κάμερα ενώ τον συγκρατούσε η γυναίκα του?εκτος πιστας,αν θυμαμαι καλα..
ενω ο σουμι το εκανε εντος πιστας και σε ωρα αγωνα σε συναδελφο,ουτε καν σε καμεραμαν.
αλλωστε ολοι δικαιουνται καποιες ιδιωτικες στιγμες.
μην τρελενεστε καθε φορα που καποιος κριτικαρει τον αγαπημενο σας και γραφετε ασχετα σχολια.αν υπαρχει κατι σχετικο γραψτε το..
αποψη μου -
Αλλά βέβαια τώρα κρύψου κοτούλα. Κάτσε και βλέπε τα φρύδια του τώρα.Να προσέχουμε πως εκφραζόμαστε!!
O χαρακτήρας του οδηγού αγώνων Μοντόγια