-
Υποθέτω ότι ενόχλησε ο χαρακτηρισμός με τα παπάκια ..@...
το 2003 χαντάκωσε με'χαρακτήρα' την williams ..
Τώρα την Maclaren.φετος σε 3 αγώνες [μπορεί υποτασσόμενος σε άνωθεν εντολές] βρέθηκε πίσω από τον κιμι -μπορούσε η ομάδα να κάνει το 1-2 αλλά και τις 3 φορές εγκατέλειψε προκλητικά και χάρισε από 2 (έξι) πόντους στη renault.
Νομίζω ότι με το τέλος της χρονιάς θα τελειώσει κια από τη maclaren.....
-
Τώρα την Maclaren.φετος σε 3 αγώνες [μπορεί υποτασσόμενος σε άνωθεν εντολές] βρέθηκε πίσω από τον κιμι -μπορούσε η ομάδα να κάνει το 1-2 αλλά και τις 3 φορές εγκατέλειψε προκλητικά και χάρισε από 2 (έξι) πόντους στη renault.
-
-
Ο χρήστης pptsmps έγραψε:
Υποθέτω ότι ενόχλησε ο χαρακτηρισμός με τα παπάκια ..@...το 2003 χαντάκωσε με'χαρακτήρα' την williams ..
Ένα πράγμα θα πω μόνο. Είσαι κρύος με αυτά που λες. ΤΕΛΟΣ!!!
-
Με τον Πιτσόνια δεν ξέρω τι έγινε, με τον Μοντέιρο που είδα τι έγινε, για πες μου που έφταιγε ο JPM?
Και εν πάσει περιπτώσει, γιατί τέτοια εμπάθεια με τους οδηγούς της McLaren?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με τον Πιτσόνια δεν ξέρω τι έγινε, με τον Μοντέιρο που είδα τι έγινε, για πες μου που έφταιγε ο JPM?Και εν πάσει περιπτώσει, γιατί τέτοια εμπάθεια με τους οδηγούς της McLaren?
Τον Μοντέιρο [ που κανένας δεν 'άκουσε' τί είπε για το συμβάν] τον 'χρησιμοποίησε' για να κάνει αργότερα την βόλτα στα γρασίδια μέχρι να περάσει ο Αλόνσο..
Σήμερα.. τί έκανε; έκλεισε τον Pizzonia που είχε λάστιχα για στεγνό ήταν πολύ γρηγορότερος από τον παμπλίτο και ήταν ένα γύρο πίσω;
άστον να περάσει ...ο Αλόνσο κάτι τέτοιο έκανε με τον κλιν...Αλλά που χάθηκε η λογική{ η κοινή} στον Παμπλο??
-
Υποθέτω ότι ενόχλησε ο χαρακτηρισμός με τα παπάκια ..@...Καλως το υποθετεις και θα σε παρακαλεσω πρωτα εσενα που αρχιζεις το thread οσο και οσους απαντησουν να κινηθειτε σε κοσμια επιπεδα.
mod
-
Με τον Πιτσόνια δεν ξέρω τι έγινε, με τον Μοντέιρο που είδα τι έγινε, για πες μου που έφταιγε ο JPM?
Τον Μοντέιρο [ που κανένας δεν 'άκουσε' τί είπε για το συμβάν] τον 'χρησιμοποίησε' για να κάνει αργότερα την βόλτα στα γρασίδια μέχρι να περάσει ο Αλόνσο..
Σήμερα.. τί έκανε; έκλεισε τον Pizzonia που είχε λάστιχα για στεγνό ήταν πολύ γρηγορότερος από τον παμπλίτο και ήταν ένα γύρο πίσω;
άστον να περάσει ...ο Αλόνσο κάτι τέτοιο έκανε με τον κλιν...Αλλά που χάθηκε η λογική{ η κοινή} στον Παμπλο??
Α) Μήπως ο Μοντέιρο έσπασε τον διαχύτη του Μοντόγια και ο Μοντόγια δεν μπόρεσε να κρατηθεί μέσα?
Β) Το είδες κάπου ότι τον έκλεισε ή απλά υποθέτεις για το σημερινό?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Α) Μήπως ο Μοντέιρο έσπασε τον διαχύτη του Μοντόγια και ο Μοντόγια δεν μπόρεσε να κρατηθεί μέσα?
Β) Το είδες κάπου ότι τον έκλεισε ή απλά υποθέτεις για το σημερινό?
Εδώ για την περίπτωση του Μοντέιρο και λέει ότι θέλει. Για το σημερινό που κανείς δεν είδε από το ξεκίνημα τι έγινε ποια νομίζεις ότι θα ήταν η άποψή του?
-
φετος σε 3 αγώνες [μπορεί υποτασσόμενος σε άνωθεν εντολές] βρέθηκε πίσω από τον κιμι -μπορούσε η ομάδα να κάνει το 1-2 αλλά και τις 3 φορές εγκατέλειψε προκλητικά και χάρισε από 2 (έξι) πόντους στη renault.Τι υπονοείς? Οτι το κάνει επίτηδες?? Ε όχι, τωρα αυτό είναι τρομερή φαντασία... Γιατί να το κανει αυτο? Αν εβγαινε 2ος θα ηταν για όλους Θεός! Και για την ομαδα, κ για τον Κιμι, και για τους οπαδους, και για τον ιδιο (ωραιοι οι 8 βαθμοι). Νομιζω ότι είναι εντελως εκτος πραγματικότητας τετοιου είδους εικασίες...
-
Αν θεωρεις κακό το ότι ΜΠΟΡΕΙ (μπορεί με πολλές επιφυλάξεις) να χαιρεται ένας καλός οδηγός που θα μπορούσε να έχει 3-4 νίκες περισσότερες φέτος (ακομα και αν δεν είχε ελπίδες για πρωτάθλημα) αν από τα πιτς δεν του έλεγαν 'κανε στην άκρη' τοτε ναι ο Μοντόγια είναι ένοχος (μόνο για το ότι μπορεί να χαίρεται) καψτε τον στην πυρά....
Αλλά δεν είναι ετσι φιλε, δεν είναι ετσι... Κανεις δεν ριψοκινδυνέυει μια άσχημη & αστεία εμφάνιση και πολύ περισσότερο την ζωή του μέσα σε ενα μονοθέσιο για να σιγουρέψει κάποιος έναν τίτλο...
Αδικα τον κατηγορείτε για τα συγκεκριμενα περιστατικά.
-
**Α) Μήπως ο Μοντέιρο έσπασε τον διαχύτη του Μοντόγια και ο Μοντόγια δεν μπόρεσε να κρατηθεί μέσα? **
Αμέσως μετά τον αγώνα, ο Χουάν Πάμπλο Μοντόγια τα έβαλε με την απειρία του Μοντέιρο για το ατύχημα που του κόστισε τη δεύτερη θέση, ένα ατύχημα που δεν υπήρχε κανένας λόγος να συμβεί. Πέρα από τους 2 βαθμούς που χάρισε στη Renault και τον Αλόνσο, ο Μοντόγια έκανε έξαλλο τον Ρον Ντένις, που κομψά μεν, ξεκάθαρα δε, έριξε κι αυτός την ευθύνη στον Μοντόγια.Ο Μοντέιρο, όμως, δεν κάθισε σαν πρόβατο στη σφαγή να αποδεχθεί την ευθύνη. Η τηλεοπτική κάμερα δείχνει ότι ναι μεν δεν έκοψε, αλλά κι ο Μοντόγια έκανε ότι χειρότερο μπορούσε, σφήνα! Κι αν η σφήνα στους δρόμους της Αθήνας είναι κάτι το συνηθισμένο, στη Formula 1 οι ίδιοι οι οδηγοί δεν το επιτρέπουν!
'Αυτό που έκανε ήταν ηλίθιο. Το πρώτο πράγμα που λέμε στις συναντήσεις των οδηγών, πριν από κάθε αγώνα, είναι αυτό ακριβώς. Να μην αλλάζουμε θέσεις [στην πίστα] στις ζώνες φρεναρίσματος. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Μπήκε μπροστά μου και πάτησε το φρένο δυνατά.'
-
'Αυτό που έκανε ήταν ηλίθιο. Το πρώτο πράγμα που λέμε στις συναντήσεις των οδηγών, πριν από κάθε αγώνα, είναι αυτό ακριβώς. Να μην αλλάζουμε θέσεις [στην πίστα] στις ζώνες φρεναρίσματος. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Μπήκε μπροστά μου και πάτησε το φρένο δυνατά.'
Ότι χρειαζόταν για να κόψει μια βόλτα στο γρασίδι..
-
Ε και με αυτό τι μας αποδεικνύεις? Οτι εκανε μία λάθος εκτίμηση?? Ο @@ (σορυ μοντ) που φαινεται??
-
Ο χρήστης tifozif1 έγραψε:
Αν θεωρεις κακό το ότι ΜΠΟΡΕΙ (μπορεί με πολλές επιφυλάξεις) να χαιρεται ένας καλός οδηγός που θα μπορούσε να έχει 3-4 νίκες περισσότερες φέτος (ακομα και αν δεν είχε ελπίδες για πρωτάθλημα) αν από τα πιτς δεν του έλεγαν 'κανε στην άκρη' τοτε ναι ο Μοντόγια είναι ένοχος (μόνο για το ότι μπορεί να χαίρεται) καψτε τον στην πυρά....Αλλά δεν είναι ετσι φιλε, δεν είναι ετσι... Κανεις δεν ριψοκινδυνέυει μια άσχημη & αστεία εμφάνιση και πολύ περισσότερο την ζωή του μέσα σε ενα μονοθέσιο για να σιγουρέψει κάποιος έναν τίτλο...
Αδικα τον κατηγορείτε για τα συγκεκριμενα περιστατικά.
Συμφωνώ απόλυτα στο θέμα της ζωής του κάθε Montoya. Σιγά μην προτίμουσε ο κάθε οδηγός (πόσο μάλλον με γυναίκα και παιδί όπως οι περισσότεροι) να ρισκάρει κάποιο πιθανό τραυματισμό μόνο και μόνο για προσπαθήσει να δώσει το πρωτάθλημα στον κάθε Alonso ή στον κάθε Raikkonen. Ας είμαστε λίγο σοβαροί (πάντα φιλικά)!
-
'Αυτό που έκανε ήταν ηλίθιο. Το πρώτο πράγμα που λέμε στις συναντήσεις των οδηγών, πριν από κάθε αγώνα, είναι αυτό ακριβώς. Να μην αλλάζουμε θέσεις [στην πίστα] στις ζώνες φρεναρίσματος. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Μπήκε μπροστά μου και πάτησε το φρένο δυνατά.'Ότι χρειαζόταν για να κόψει μια βόλτα στο γρασίδι..
ΜΠΛΕ ΣΗΜΑΙΑ!!!
Και ξαναρωτάω, γιατί τέτοια εμπάθεια με τους οδηγούς της McLaren?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΜΠΛΕ ΣΗΜΑΙΑ!!!
Και ξαναρωτάω, γιατί τέτοια εμπάθεια με τους οδηγούς της McLaren?
καμία εμπάθεια με τους οδηγούς της maclaren
Αλλά και καμία συμπάθεια
Δεν είμαι σε φάση να έχω συμπάθειες αντιπάθειες - οπαδιλίκια με πρόσωπα ενός star system..
είμαι θεατής ενός θεάματος και μπορώ τελείως υποκειμενικά να γράψω μια γνώμη.Το έω ξαναγράψει από τους οδηγούς που υπάρχουν τώρα προτιμώ - μου αρέσουν ο Κιμι κι ο Μπάτον..
και έτσι για ξεκάρφωμα μου αρέσει κι ο κλεφτοπόλεμος που κάνει ο Μπριατορε...μαγκίτης ο τύπος. -
Ρε παιδια...μπορειτε να μου πειτε γιατι ασχολειστε με τετοια θεματα...;;;
Αμα ηταν να καθομαστε και να ασχολουμαστε με την καθε μ@λ@κια που γραφει ο καθενας μετα απο καθε αγωνα...τοτε ζητω που καηκαμε...
-
Τόσο ο Μοντέιρο όσο κι ο Pizzonia[αυτός λιγότερο] δεν είναι Τακουμα Σατο....
Αν εμπλεκόταν ο Σατο θα έδινα δικιο στον Μοντόγια.Ο μοντόγια χρειαζόταν μια αφορμή για να αράξει[ ίσως έχει τα δικια του κι αυτός αν τον 'πίεσαν' να αφήσει τον Κιμι να περάσει] και την βρήκε.
Στον Καναδά ΔΕΝ είδε τα φωτα και απεβλήθη....'Σιμά κοντα τα Γιάννενα'
Στο τέλος της χρονιάς πιστεύω θα βγουν όλα αυτά.Εντολές κλπ, με το που θα πάρει πόδι ο Μοντόγια ή ΚΑΙ ο Κιμ[αυτός για ferrari] θα μιλήσει κάποιος και θα τα μάθουμε..*** Τί παιδί κι Σατο!!!
με το που πρωτοφάνηκε λέω πάλι ιάπωνας οδηγός; χατηράκια στους λαστιχάδες;
Πέρσι μου φάνηκε πως παρά την σχετική ατσουμπαλιά του είναι τουλάχιστον γρήγορος...
Φέτος με τόσους αγώνες έχει λιγότερους πόντους κι από τον Μοντέιρο[στο περίπου] -
whatever.gif...
O χαρακτήρας του οδηγού αγώνων Μοντόγια