-
Ξεκιναει στις 15 Σεπτεμβριου το πανευρωπαϊκο πρωταθλημα μπασκετ εθνικων ομαδων ανδρων που θα διεξαχθει στην Γιουγκοσλαβια..
Η εθνικη μας μετα απο πολλα χρονια χωρις μεταλλιο(Ευρωμπασκετ 89-αργυρο) δειχνει ικανη να χτυπησει μια απο τις 3 πρωτες θεσεις....
Η 12αδα:Παπαλουκάς,Διαμαντίδης,Χατζηβρέττας, Τσαρτσαρής,Ντικούδης,Μπουρούσης,Ζήσης,Σπανούλης, Φώτσης,Βασιλόπουλος,Κακιουζης,Παπαδοπουλος.
Προπονητης:Π.Γιαννακης....Παμε στοιχημα οτι θα μας κανουν περηφανους???
Στις 14 Σεπτεμβρίου, παραμονές του Eurobasket 2005, θα κυκλοφορήσουν στα περίπτερα όλης της Ελλάδας, τα DVD με τον θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδας στο Eurobasket ’87 της Αθήνας. Πρόκειται για τους καλύτερους και ιστορικότερους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος. Ο ημιτελικός του 1987 με τη Γιουγκοσλαβία του Ντραζεν Πέτροβιτς, ο μεγάλος τελικός με τη Ρωσία, όπου εκτός από ολόκληρο το ματς, υπάρχουν: η απονομή, τα πανηγύρια και οι δηλώσεις των νικητών. Επίσης, σε bonus DVD, θα υπάρχει ο ημιτελικός του Eurobasket ’89 με την Ρωσία του Σάμπονις, ενός αγώνα που θεωρείται ως ο καλύτερος στην καριέρα του Νίκου Γκάλη. Η τιμή όλης της συλλογής είναι μόλις 15 ευρώ, και το προϊόν είναι συλλεκτικό για όλους τους Έλληνες. Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ.
-
Ξεκιναει στις 15 Σεπτεμβριου το πανευρωπαϊκο πρωταθλημα μπασκετ εθνικων ομαδων ανδρων που θα διεξαχθει στην Γιουγκοσλαβια..
Η εθνικη μας μετα απο πολλα χρονια χωρις μεταλλιο(Ευρωμπασκετ 89-αργυρο) δειχνει ικανη να χτυπησει μια απο τις 3 πρωτες θεσεις....
Η 12αδα:Παπαλουκάς,Διαμαντίδης,Χατζηβρέττας, Τσαρτσαρής,Ντικούδης,Μπουρούσης,Ζήσης,Σπανούλης, Φώτσης,Βασιλόπουλος,Κακιουζης,Παπαδοπουλος.
Στις 14 Σεπτεμβρίου, παραμονές του Eurobasket 2005, θα κυκλοφορήσουν στα περίπτερα όλης της Ελλάδας, τα DVD με τον θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδας στο Eurobasket ’87 της Αθήνας. Πρόκειται για τους καλύτερους και ιστορικότερους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος. Ο ημιτελικός του 1987 με τη Γιουγκοσλαβία του Ντραζεν Πέτροβιτς, ο μεγάλος τελικός με τη Ρωσία, όπου εκτός από ολόκληρο το ματς, υπάρχουν: η απονομή, τα πανηγύρια και οι δηλώσεις των νικητών. Επίσης, σε bonus DVD, θα υπάρχει ο ημιτελικός του Eurobasket ’89 με την Ρωσία του Σάμπονις, ενός αγώνα που θεωρείται ως ο καλύτερος στην καριέρα του Νίκου Γκάλη. Η τιμή όλης της συλλογής είναι μόλις 15 ευρώ, και το προϊόν είναι συλλεκτικό για όλους τους Έλληνες. Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ.
-
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Η τιμή όλης της συλλογής είναι μόλις 15 ευρώ, και το προϊόν είναι συλλεκτικό για όλους τους Έλληνες.Καλή τιμή!
αξίζει η αγορά του 100%! Καλή επιτυχία στην εθνική μας! -
Το ξερω Σπυρο για αυτο το εβαλα.Αλλωστε ειναι ενα dvd που ολοι οι φιλοι του αθλητισμου πρεπει να εχουν.....
Κατα τα αλλα παμε βουρ για μεταλλιο....Οποιος ειδε τις εμφανισεις μας στο Ακροπολις αλλα και στα υπολοιπα φιλικα θα καταλαβει τι εννοω....
Η ομαδα εχει δεσει παρα πολυ,υπαρχει τρομερη χημεια,πολλοι και καλοι παικτες και η αμυνα που παιζουν ειναι η γραμμη Μαζινο.....
Φατε τους
-
Μακαρι να παμε καλα.Παντως τα πρωτα δειγματα (φιλικα προετοιμασιας) ειναι πολυ καλα.
-
Αν παιξουμε οπως στο φιλικο με τους Σερβους δεν υπαρχει περιπτωση να μην παρουμε μεταλλιο!!! Εβλεπα το παιχνιδι και το μυαλο μου πηγαινε σε κατι ταινιες 'σκληρου πορνό' - συγνωμη για την εκφραση.
Ο ορισμος της ισοπεδωσης ηταν αυτο το παιχνιδι!!! -
Ίσως πάρουμε μετάλλιο, ίσως όχι. Η ομάδα έχει αρκετά μεινεκτήματα αλλά οι αντίπαλοι δεν είναι καλύτεροι.
α) Ένα σύστημα της προκοπής εναντίον ζώνης δεν υπάρχει.
β) Οι παίκτες ακόμα ψάχνονται στην επίθεση, χρειαζόταν τα διπλάσια φιλικά για να στρώσει η ομάδα. Τώρα απλά δεν μπορεί να ονομαστεί ΟΜΑΔΑ.
γ) Μόνο ένα καθαρό πεντάρι.
δ) Μέτρια άμυνα,ο Φώτσης δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα άσε που είναι παλιοχαρακτήρας , ομοίως και ο Διαμαντίδης(παλιοχαρακτήρας), ο Χατζηβρέττας δείχνει να έχει στρώσει .Θετικά:
α) Επιτέλους κάνουμε και αιφνιδιασμούς!!
β) Επιτέλους οι κοντοί μας κάνουν και κάνα μπάσιμο-πάσα.
γ) Είμαστε εύστοχοι σε ικανοποιητικό βαθμό στην επίθεση.
δ) Επιτέλους μερικοί παίκτες μάθανε να δίνουν ασίστ και γενικά σωστές πάσες την κατάλληλη στιγμή. Δε φοβούνται να πασάρουν μέσα στη ρακέτα και αυτό είναι εξαιρετικά θετικό.Με λίγη τύχη ίσως ....αν και η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμη, δεν έχει ψυχολογία νικητή όπως η Ιταλία για παράδειγμα.
-
Πολλά μπράβο στον 'CLIO-V6' που άνοιξε το θέμα.
Εχουμε μέρες μέχρι τις 16 να τα λέμε -
αντε να δουμε τι θα δουμε παλι φετος...
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Ίσως πάρουμε μετάλλιο, ίσως όχι. Η ομάδα έχει αρκετά μεινεκτήματα αλλά οι αντίπαλοι δεν είναι καλύτεροι.
β) Οι παίκτες ακόμα ψάχνονται στην επίθεση, χρειαζόταν τα διπλάσια φιλικά για να στρώσει η ομάδα. Τώρα απλά δεν μπορεί να ονομαστεί ΟΜΑΔΑ.
δ) Μέτρια άμυνα,ο Φώτσης δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα άσε που είναι παλιοχαρακτήρας , ομοίως και ο Διαμαντίδης(παλιοχαρακτήρας), ο Χατζηβρέττας δείχνει να έχει στρώσει .Θετικά:
δ) Επιτέλους μερικοί παίκτες μάθανε να δίνουν ασίστ και γενικά σωστές πάσες την κατάλληλη στιγμή. Δε φοβούνται να πασάρουν μέσα στη ρακέτα και αυτό είναι εξαιρετικά θετικό.Με λίγη τύχη ίσως ....αν και η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμη, δεν έχει ψυχολογία νικητή όπως η Ιταλία για παράδειγμα.
Τον παλιοχαρακτήρα του Διαμαντίδη πως τον κατάλαβες? Δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά αλλά δεν μου έχει δείξει κάτι τέτοιο.
Όσο για τα φιλικά αυτά δεν δέιχνουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Τα επίσημα είναι τελείως διαφορετική υπόθεση. Δεν έχουμε παίκτη που θα πιάσει την μπάλα στην κρίσιμη στιγμή. Θυμάμαι πέρισυ στους Ο.Α που οι Σέρβοι στο παιχνίδι με του Νεοζηλανδούς στο τέλος έδιναν συνέχεια την μπάλα στον Bodiroga. τελικά χάσανε αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Τον παλιοχαρακτήρα του Διαμαντίδη πως τον κατάλαβες? Δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά αλλά δεν μου έχει δείξει κάτι τέτοιο.
Όσο για τα φιλικά αυτά δεν δέιχνουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Τα επίσημα είναι τελείως διαφορετική υπόθεση. Δεν έχουμε παίκτη που θα πιάσει την μπάλα στην κρίσιμη στιγμή. Θυμάμαι πέρισυ στους Ο.Α που οι Σέρβοι στο παιχνίδι με του Νεοζηλανδούς στο τέλος έδιναν συνέχεια την μπάλα στον Bodiroga. τελικά χάσανε αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
Και εκεινος ο Σπανουλης πολυ ταλαιπωρει την μπαλα....τουλαχιστον ειναι καλος στις δυεισδησεις.Ο Διαμαντιδης ηθελε απλως να δειξει οτι δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του.
-
Μετα τον Παπαδοπουλο υπαρχει ενας παικτης που οσες φορες τον εχω παρακολουθησει απο κοντα παντοτε επαιζε με φιλοτιμο και ειχε κανει αρκετα καλα παιχνιδια.....Αναφερομαι στον Γιαννη Μπουρουση....Αν του δωθει χρονος θα βοηθησει αφου και υψος εχει και τα βασικα της θεσης τα κατεχει..Χθες με την Κροατια εβαλε 9 ποντους.
Μπορει να μην υπαρχει Ο σκορερ-ηγετης,αλλα υπαρχουν σε ολες τις θεσεις παικτες καλοι και γενικα η ομαδα εχει δεσει αρκετα....Για πρωτη φορα μετα το 95 μου εμπνεει τετοια εμπιστοσυνη η επισημη αγαπημενη μας.
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Μετα τον Παπαδοπουλο υπαρχει ενας παικτης που οσες φορες τον εχω παρακολουθησει απο κοντα παντοτε επαιζε με φιλοτιμο και ειχε κανει αρκετα καλα παιχνιδια.....Αναφερομαι στον Γιαννη Μπουρουση..Na 'πιαστώ' από δω να γράψω πέντε κουβέντες .
Η δική μας ομάδα : Να αρχίσω λίγο ανάποδα (από τα 4-5αρια) . Δε θα παίξει ο Μπουρούσης, παρά μόνο σε παιχνίδια 'χαμηλού κινδύνου' για να αποκτήσει εμπειρίες. Μπροστά από τον Μπορούση υπάρχει ο Παπαδόπουλος,(δυστυχώς το μοναδικό μας 5άρι) και στα powerforward ο Ντικούδης , ο Κακικούζης (λιγότερο), ο Τσαρτσαρής (που έχει τις κινήσεις) και ο Φώτσης (σε μεγάλη ανάγκη). Είναι αδύνατο ο προπονητής να βάλει σε τέτοια παιχνίδια, νεοεμφανιζόμενο παίχτη, με λίγες παραστάσεις. Στα forward είμαστε καλά, άλλωστε δεν είχαμε ποτέ σοβαρό πρόβλημα εκεί. Επίσης και στον '1' είμαστε γεμάτοι και με πολύ καλούς παίχτες. Εκεί που θα πρέπει να αναρωτιόμαστε τι θα γίνει είναι αν πάνε τα παιχνίδια στο πόντο μέχρι το τέλος και θα θέλουμε κάποιον όταν η μπάλα θα 'καίει'. Το καλό για εμάς είναι ότι και οι άλλες ομάδες δεν έχουν πια τέτοιους παίχτες. Πάντως δε θα μας χάλαγε ένας τύπου Ναβάρο.
Ο Σπανούλης παιδιά, δε μου λέει και πολλά, ακόμα έχει πολλά καντάρια επιπολαιότητας πάνω του. Μπορεί να κλέψει καμιά μπάλα αλλα΄μέχρι εκεί. Ο Διαμαντίδης έχει πολλά να προσφέρει αλλά δυστυχώς στην επίθεση θα παίζουμε με τέσσερις. Ο Παπαλουκάς μου αρέσει περισσότερο για ρυθμό αλλά δεν μπορεί να κάνει τις δουλειές που κάνει ο Διαμαντίσης στο γήπεδο.
Ο Ζήσης μπορεί να μας δώσει πολλές λύσεις , μακάρι να είναι σε καλή κατάσταση, γιατί θα τον χρειστούμε σε άμυνες ζώνης. Το ίδιο και ο Χατζηβρέτας. Ο Φώτσης δέιχνει επιτέλους να ξυπνά (αν δεν έπαιζε σε αυτή τη θέση θα τον είχε σίγουρα κόψει) αλλά επειδή το παιδί έχει 'κάλο' δεν είμαι σίγουρος για το πόσο θα προσφέρει.
Θεωρώ ότι έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα με τον Παπαδόπουλο. Γρηγορος και τεχνικός παίχτης, άπαιχτος στο 'ένας εναντίον ενός' με μοναδικό μείον του , την όχι καλή επίδοσή του στο 'fysical game'(=μπουνίδι στη ρακέτα και όχι μόνο). Σε αυτό το σημείο μπορεί να βοηθήσει ο Μπουρούσης.
Καλά θα πάμε , είμαι αισιόδοξος αλλα΄μην παραμυθιαζόμαστε με τα φιλικά.Οι άλλες ομάδες : Θεωρώ τους Γιούγκους φαβορί και όχι μόνο λόγω έδρας. Μπασκετ ξέρουν όσο κανείς και δε θα θέλουν να πάθουν το κάζο της Σουδίας που πάτωσαν (2003). Ο Πέτζα κάνει διακοπές ο Βλάντε πέρασε τα 40άρα, ο Dejan μάλλον ψιλοβαριέται, παρ' όλα αυτά εγώ τους φοβάμαι. Εχουν 3-4 παιχτες που μπορούν να τραβήξουν το σκοράρισμα, δε θα σκυλοβαριούνται όπως στα φιλικά, η διαιτησία θα τους 'σπρώξει' όπως και κάθε γηπεδούχο και βέβαια έχουν και τον Ομπράντοβιτς (δε νομίζω να πιστεύει κανείς ότι έπαιξε όλα τα χαρτιά του στο Ακρόπολις...)
Αγνωστο τι θα κάνουν οι Λιθουανοί χωρίς Γιασικεβίτσιους και Μαζιγιάουσκας .
Τους Ισπανούς δεν τους έχω δει καθόλου, ο Γκασόλ δε θα ρθει, θα δούμε.
Οι Γάλλοι είναι το μεγάλο ερωτηματικό για μένα. Με ένα πενταδάτο ΝΒΑer (Παρκερ) , με το Ριγκοντό 'διψασμένο' και με έφεση στο fysical game (ανέκαθεν) δεν ξέρω μέχρι που μπορούν να πάνε. Ψηλούς δεν έχουν καθόλου, ο καλύτερός τους , ο Βάις δε λέει και πολλά. Επίσης δε φημίζονται για τη μαχητικότητά τους (γενικώ:lol: ) Εγώ πάντως δεν τους ήθελα στον όμιλό μας και μάλιστα στο πρώτο παιχνίδι.
Οι Ιταλοί (ωχ, ωχ) . Μαζί με τους Γιούγκους τους θεωρώ από τα φαβορί. Εαν ξεπεραστούν οι τραυματισμοί των Ποτζέκο , Μπαζίλε, εγώ τους κόβω για ψηλά. Δεν τα παρατάνε ποτέ. Ποτέ. Μια ζωή οι ίδιοι. Κανένας υπερ-παίχτης (τώρα πια) αλλά μια σοβαρή και σχεδόν πλήρης ομάδα , με ολη τη σημασία της λέξης. Ο Μαρκονάτο και ο Κιατζικ έχουν 'γεράσει', Ο Γκαλάντα πάτησε τα 30 αλλά έρχονται μερικοί αξιόλογοι παιχτες απο πίσω. Αυτός ο 'παραλίας' ο Καλάμπρια μπορεί να μη μας γεμίζει το μάτι αλλά έτσι και βρεθεί στη μέρα του , χαίρετε...
Αν παρατηρήσατε στα τελευταία λεπτά του φλικού που μας ζόρισαν πολύ, αρχίσαμε τις 'σέντρες'. Μη λαμβάνετε υπόχη σας ότι κερδίσαμε. Ο Ζήσης έκανε καραμπινάτο επιθετικό. Καλά έκαναν και μας το δώρισαν οι διαιτητες. Και οι Ιταλοί διαιτητές το ίδιο έκαναν στο φιλικό μας στην Ιταλία.Τους Γερμανοί και τους Ρωσοι δεν τους έχω για μακριά. Ενας Νοβίτζσκι και ένας Κιριλένκο δε φέρνουν την άνοιξη
Δεν πιστεύω να μας βασανίσουν τιποτα Σλοβένοι. Εχουν καλή ομάδα.
Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος με 3η-4η θέση, δεν παιζουμε μόνοι μας. Η ομάδα είναι πολύ καλή και τα πάντα θα εξαρτηθούν στο 'Χ'αστι παιχνίδι.
Πάντως φαίνεται να έχει εγκαταληφθεί εκείνο το 'άμυνα άμυνα άμυνα'. Και εγω το θεωρω θετικό.Πρέπει και να μπει η μπάλα μέσα. Πέρσι κρατησαμε την Αργεντινή στους 64 πόντους (ή 66;; ) και όμως βγήκαμε έξω, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είχαμε κάποιον να βάλει τη μπαλα στο διχτυ.ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
-
Traveller συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Απλά να αναφέρω ότι οι Γάλλοι μπορεί να μην έχουν ψηλούς, αλλά πηδάνε σαν κατσίκια
Ακόμη, δεν ξέρω αν το ξέχασες, αλλά η 11η θέση των Γιουγκοσλάβων στους Ο.Α ήταν αποτυχία. -
δ) Μέτρια άμυνα,ο Φώτσης δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα άσε που είναι παλιοχαρακτήρας , ομοίως και ο Διαμαντίδης(παλιοχαρακτήρας), ο Χατζηβρέττας δείχνει να έχει στρώσει .
Εγω μαλιστα που τον εχω γνωρισει, θα ελεγα το ακριβως αντιθετο...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
δ) Μέτρια άμυνα,ο Φώτσης δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα άσε που είναι παλιοχαρακτήρας , ομοίως και ο Διαμαντίδης(παλιοχαρακτήρας), ο Χατζηβρέττας δείχνει να έχει στρώσει .
Εγω μαλιστα που τον εχω γνωρισει, θα ελεγα το ακριβως αντιθετο...
Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα Δηλαδή τον γνωρισες από κοντά και κατάλαβες ότι είναι παλιοχαρακτήρας? Τότε θα πρέπει να έχετε δίκιο.
-
Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα Δηλαδή τον γνωρισες από κοντά και κατάλαβες ότι είναι παλιοχαρακτήρας? Τότε θα πρέπει να έχετε δίκιο.Μάλλον ανάποδα! Το ακριβώς αντιθετο πρέπει να εννοεί, δλδ ότι δεν είναι παλιοχαρακτηρας, ε?
-
βαρεθηκε και ο πεντζα!!
γυρνα πισωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ο Σπανούλης παιδιά, δε μου λέει και πολλά, ακόμα έχει πολλά καντάρια επιπολαιότητας πάνω του. Μπορεί να κλέψει καμιά μπάλα αλλα΄μέχρι εκεί.
Ειναι ομως αριστος χειριστης της μπαλας,μπορει να παιξει 1-1 και να τρυπησει την αμυνα ανοιγωντας χωρους για τους υπολοιπους.
Ο Ζήσης μπορεί να μας δώσει πολλές λύσεις , μακάρι να είναι σε καλή κατάσταση, γιατί θα τον χρειστούμε σε άμυνες ζώνης.
Δεν φανηκε πολυ ορεξατος....ολοκληρη Αεκ σηκωσε φετος στις πλατες του.
Το ίδιο και ο Χατζηβρέτας.
Ειχε τρελη ευστοχια...μακαρι να παραμεινει on fire και στα επισημα.
Θεωρώ ότι έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα με τον Παπαδόπουλο. Γρηγορος και τεχνικός παίχτης, άπαιχτος στο 'ένας εναντίον ενός' με μοναδικό μείον του , την όχι καλή επίδοσή του στο 'fysical game'(=μπουνίδι στη ρακέτα και όχι μόνο).
Παρατηρησα οτι στα φιλικα δεν τον επαιξαν πολυ σκληρα.....ειχε ανεση κινησεων στην ρακετα και οταν σηκωνοταν για ραβερσα δεν αντιμετωπισε καμια αντισταση.Μονο λιγο ο Μαρκονατο τον πιεσε.
Οι Ιταλοί (ωχ, ωχ) . Μαζί με τους Γιούγκους τους θεωρώ από τα φαβορί. Εαν ξεπεραστούν οι τραυματισμοί των Ποτζέκο , Μπαζίλε, εγώ τους κόβω για ψηλά. Δεν τα παρατάνε ποτέ. Ποτέ. Μια ζωή οι ίδιοι. Κανένας υπερ-παίχτης (τώρα πια) αλλά μια σοβαρή και σχεδόν πλήρης ομάδα , με ολη τη σημασία της λέξης. Ο Μαρκονάτο και ο Κιατζικ έχουν 'γεράσει', Ο Γκαλάντα πάτησε τα 30 αλλά έρχονται μερικοί αξιόλογοι παιχτες απο πίσω. Αυτός ο 'παραλίας' ο Καλάμπρια μπορεί να μη μας γεμίζει το μάτι αλλά έτσι και βρεθεί στη μέρα του , χαίρετε...
Αν παρατηρήσατε στα τελευταία λεπτά του φλικού που μας ζόρισαν πολύ, αρχίσαμε τις 'σέντρες'.Δεν νομιζω στο Ευρωπαικο να επαναλαβουν την επιτυχια των ολυμπιακων αγωνων.Ειναι γερασμενη ομαδα και δεν εχει πολλες επιλογες.Παντος θα προσεξες οτι σε καθε αγωνα του Acropolis η εθνικη μας παταγε φρενο στο τελευταιο δεκαλεπτο.
Πάντως φαίνεται να έχει εγκαταληφθεί εκείνο το 'άμυνα άμυνα άμυνα'. Και εγω το θεωρω θετικό.Πρέπει και να μπει η μπάλα μέσα. Πέρσι κρατησαμε την Αργεντινή στους 64 πόντους (ή 66;; ) και όμως βγήκαμε έξω, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είχαμε κάποιον να βάλει τη μπαλα στο διχτυ.
....και εναν Αλβερτη να χανει τα τριποντα σαν τα φυστικια.Τα παιδια παιζουν τοσα χρονια μαζι και πλεον η ομαδα εχει δεσει κα βρισκονται με κλειστα ματια.Μακαρι οι εμφανισεις των φιλικων να μην αποδειχθουν φουσκα....παντος αν το δουμε μπασκετικα δεν ειναι θετικο που η ομαδα επαιξε τοσο καλα παιχνιδια σε λαθος timing.
Βasket:Εθνική Ελλάδος-Mundobasket 2006 Ιαπωνια...