-
Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, η ομαδα μας περασε δυα πυρος και σιδηρου για να φτασει στον τελικο, οταν καποιοι αλλοι εκαναν περιπατους με Ν.Ζηλανδια,Ανγκολα,Ιαπωνια και δεν συμμαζευεται.
Παντως δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να μην πιστευεις στο σουτ σου. Εβλεπες τους παικτες μας και εκαναν ντραιβ και αντι να τελειωσουν μονοι τους τη φαση, εβγαζαν πασα εξω στους περιφερειακους. Στην αρχη μας την εκλεβαν, μετα αστοσουσαν κατω απο το καλαθι. Στη συνεχεια εγιναν καποια αμαρκαριστα σουτ τα οποια ηταν αστοχα. Εβλεπες τους παικτες και σουταραν πιστευοντας οτι δεν θα το βαλουν. ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
Επισης δεν υπαρχει πιο σπαστικο πραγμα απο το να σουταρει ο αντιπαλος και να ειναι πολυ ευστοχος και ακομα χειροτερα οταν δεν ειναι η μπαλα χτυπωντας στο στεφανι να καταληγει στα χερια του αντιπαλου.
Δεν ξερω γιατι μπηκαμε μεσα τοσο χαλαρα,γιατι ναι σε σχεση με τπυς Ισπανους ημασταν ΧΑΛΑΡΟΙ και χωρις συγκεντρωση(Κατι αστοχα τριποντα υπο πιεση και εκτος ισορρποιας απο Διαμαντιδη και Φωτση ηταν απαραδεκτα στην αρχη). Να ηταν η κουραση, να ηταν η υπερβολικη σιγουρια ? Εγω παντως ειδα με τα ματια μου μια δαιμονισμενη Ισπανια να τρεχει 2 ταχυτητες παραπανω απο εμας, να αμυνεται σκυλισια παλι 2 ταχυτητες παραπανω απο εμας, με ενα βλεμμα αγριο και ενα ματι που γυαλιζε. Ολοι τους θεωρουσαν χαμενους και εμας νικητες.Δεν αξιζαμε μια διαφορα 23 ποντων ρε γαμωτο. στενοχωρηθηκα για λογαριασμο τους παρα πολυ. Για ολους μας το μουντομπασκετ τελειωσε μετα το θριαμβο επι της dream team. Την πορεια μεχρι εκει θα θυμομαστε και θα νιωθουμε υπερηφανοι
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Αντε ρε Ισπανια,εσκισες** παλι**!!!Aυτο το παλι τι το ηθελες;
Μια ζωη loosers σε ολα τα σπορ, σημερα εκαναν ενα μικρο διαλλειμα -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο Γιαννακης και οι δικοι μας οταν κερδισαμε τις ΗΠΑ αρχισαν συγκινητικες δηλωσεις,αναμμα πουρων και αναμνηστικες φωτο και λοιπες παπαριες.Aναμμα πούρων κλπ παπαριές δεν έγιναν ποτέ, μετά το τελος του αγώνα με τις ΗΠΑ....Αν αναφέρεσαι σε πλάνα που έδειξε η τηλεόραση, αυτά ηταν πλάνα αρχείου και συγκεκριμμένα μετα την κατάκτηση του ΕURO...
**ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΠΡΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!! **
-
Σε όσους κάνουν κριτική στην ομάδα, η οποία έχει την τάδε και την δείνα χτυπητή αδυναμία και δεν ξερώ κι εγώ τι άλλο, να κάνω μια απλή ερώτηση:
Τι πρέπει να κάνει μια ομάδα για να θεωρείται κορυφαία;
Σε δύο χρόνια στεφτήκαμε πρωταθλητές Ευρώπης και δευτεραθλητές κόσμου, κερδίσαμε ομάδες διαφημισμένες ως ανίκητες, κερδίσαμε με απίστευτες ανατροπές, με απίστευτη άνεση, με χαμηλό σκορ, με υψηλό σκορ, με εκπληκτική άμυνα, με εκπληκτική επίθεση, με φοβερό πλουραλισμό, με οποιον τρόπο μπορει να φανταστεί κανείς.
Αν αυτή η ομάδα δεν είναι κορυφαία, αν αυτή η ομάδα δεν έχει χτυπητές αδυναμίες τότε ποια; Τι θέλουμε δηλαδή, να καταρίψουμε τα ρεκόρ της dream team (μία ήτανε 1992);
Με μία κάκιστη εμφάνιση δεν μπορούμε να διαγράφουμε τα πάντα.Στα του τελικού: Η Ισπανία ήταν εκπληκτική στα πρώτα 15 λεπτά και δικαίως πήρε την διαφορά. (Λεπτομέρεια: Το ίδιο ακριβως είχε γίνει και με τη Λιθουανία, και με την Κίνα, και με την ΗΠΑ, ακόμα και με το Καταρ.)
Στην συνέχεια ήταν απλώς υποφερτή, στο 3ο δεκάλεπτο έμοιαζαν να μας παρακαλάνε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Στο ξεκίνημα του 10λέπτου, πετύχαμε 4 γρήγορους πόντους και 6 λεπτά μετά οι Ισπανοί είχαν πετύχει 4 πόντους με κάκιστες επιλογές. Τι κάναμε εμείς; Πετύχαμε 3 (τρεις) ολόκληρους πόντους με τουλάχιστον 10 παντελώς αμαρκάριστα σουτ, μέχρι και χαμένα λεϊ-απ. Δηλαδή ούτε καλή άμυνα έπαιζαν οι Ίβηρες σε αυτό το διάστημα.
Παραδόξως δεν μπήκαμε ποτέ στο κλίμα του αγώνα, αν και είχαμε κάνει το ίδιο πολλάκις στο ίδιο τουρνουα. Είμασταν τραγικοί και δεν έφταιγαν οι Ισπανοί γι΄αυτό (μετά το 15 επαναλαμβάνω). Μέχρι τότε έφταιγανΔεν πειράζει του χρόνου έχει χρυσό μέσα στην Ισπανία!
Φαβορί είμαστε από τώρα! -
Ενα τεράστιο **ΜΠΡΑΒΟ **κι από μένα για την Εθνική μας. Δεν ξέρω αν αυτή η ομάδα έχει 'χτυπητές αδυναμίες' και 'εμφανή μειονεκτήματα' αλλά μετά από όσα έχουν καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια πιστεύω οτι ο μέσος Ελληνας φίλαθλος (που της γύρισε την πλάτη μολις λίγες εβδομάδες πριν στο Ακρόπολις) είναι πολύ μικρός για να δηλώνει και απογοητευμένος από αυτή την ομάδα. Χρωστάμε σ'αυτά τα παιδιά και δε μας χρωστάνε ΤΙΠΟΤΑ.
Το λιγότερο που τους αξίζει είναι μια θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο.
Λαδώστε τις κόρνες σας, φουλάρετε τα μηχανάκια σας (:shifty:) και ξαμοληθείτε...Υ.Γ. Καλά που δε 'διαλέξαμε αντίπαλο' δήθεν για να αποφύγουμε τους Αμερικανους στον τελικό. Πιθανότατα θα ήμασταν εκτός 4άδας και δεν θα το αξίζαμε καθόλου
Υ.Γ. 2 Ο Freddos συνεχίζει τα εναλλακτικά εξώφυλλα σε χιουμοριστικό (αλλά όχι απαξιωτικό) ύφος
-
Μπράβο στα παιδιά για την μεγάλη επιτυχία...
Δυστυχώς δεν μπορώ να πω 'πάντα τέτοια' διότι ο τελικός μας άφησε πίκρα όχι γιατί χάσαμε αλλά για τον τρόπο που χάσαμε (=άθλια εμφάνιση).
Οι Ισπανοί ήταν πιο 'διαβασμένοι' οι δικοί μας πίστευαν μετά τους αμερικανούς και την απουσία του Γκασόλ (τελικά κακό μας έκανε) ότι θα έκαναν περίπατο...Η καλύτερη ομάδα πάντως νίκησε. Ελπίζω στα παιδία να ξαναδωθεί η ευκαιρία να αποδείξουν ότι αυτοί είναι (έγιναν) η καλύτερη ομάδα στον κόσμο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μακάρι στο Πεκίνο να ξαναβρούμε τους Ισπανούς στον τελικό.Εισαι τρελος ρε;;;
-
Τα θαύματα δεν γίνονται 2 φορές..
-
MΠΡΑΒΟ στην Εθνικη ομαδα.
Τα παιδια προσπαθησαν και εκαναν οτι καλυτερο μπορουσαν. Δεν τους βγηκε το τελευταιο παιχνδι, αλλα αυτα συμβαινουν στον αθλητισμο.
Αλλωστε θα εχουν πολλες ευκαιριες στο μελλον για να μας χαρισουν ξανα ομορφες στιγμες.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τα θαύματα δεν γίνονται 2 φορές..Κατα τη γνωμη μου παλι η νικη της Ισπανιας 'πετυχε, δεν ετυχε'. Συνεπως δεν ηταν θαυμα (ok ισως ηταν 'θαυμα' η διαφορα, αλλα το ματς να το παρουμε, δεν...)
Αρα, φερε καλυτερα τους ΝΒΑers στο Πεκινο, να 'μαστε και σιγουροι... -
Θαύμα εννοώ την διαφορά, έχουν αντίστοιχα καλή ομάδα με εμάς αλλά νομίζω ότι είμαστε ολίγον τι καλύτεροι.. Οπότε ας έρθουν ξανά αν τολμάνε..
Οι NBAers είναι καλοί πελάτες, θα ξανάρθουν και ελπίζω να παίξουν πάνω από το 18% που έπαιξαν σε αυτό το τουρνουά..
-
Εκεινο το παλικαράκι το αψηλό ο Βιουγιούκας τι λέει; Να τον έχουμε στα υπ'οψιν για του χρόνου; (ή για το Πεκίνο;)
ο γιός του τΣάκοτα; -
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ !!!!
-
Πως τον λενε στο μικρο του ονομα τον Βιουγουκα?
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εκεινο το παλικαράκι το αψηλό ο Βιουγιούκας τι λέει; Να τον έχουμε στα υπ'οψιν για του χρόνου; (ή για το Πεκίνο;)
ο γιός του τΣάκοτα;Ο Μαυροκεφαλιδης ισως να ειναι σε θεση να βοηθησει...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Πως τον λενε στο μικρο του ονομα τον Βιουγουκα?ΙΑΝ...
-
Πάλι σαρδαμ σήμερα... Βουγιούκα τον λένε τον άνθρωπο και όχι Βιουγιούκα
-
εγω θεωρω απαραδεκτο το σημερινο πρωτοσελιδο της εφημεριδας ΦΩΣ
ποια η γνωμη σας? -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
ποια η γνωμη σας?το οποίο λέει τι;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
ποια η γνωμη σας?το οποίο λέει τι;
δυστηχως δεν ξερω να ανεβαζω φωτογραφιες αν μπορι καποιος να το κανει για μενα
Βasket:Εθνική Ελλάδος-Mundobasket 2006 Ιαπωνια...