-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Σεντερ φορ δεν έχουν. Και ο Ζεβροσένκο και ο Μοργκούνοφ είναι yatabaza.(o Μοργκούνοφ λιγότερο)..................Ο Λιτκολιτοχφ τίποτα.........
Για ζώνη δεν το συζητάμε, θα μας σακατέψουν.
.....................Αρα θα είναι δύσκολο να παιξει με τρεις κοντούς ο Γιαννάκης. (δε μας 'βγαίνει' κιόλας)- Καλο σεντερ δεν εχουν αλλα εχουν 3 κι εμεις 1. Απο 12-15 λεπτα ο καθενας να τον παιζουν θα τον πεθανουνε.
- Εξαρταται τη ζωνη. Μερικες προσαρμογης που παιζει ο Γιαννακης με τον Διαμαντιδη... αμυντικο χαφ μπορουν να σε πνιξουν. Σ' αυτα δεν παμε ασχημα.
- Εγω παλι νομιζω οτι οχι μονο θα παιξει με 3 κοντους αλλα θα βαλει και τον Διαμαντιδη στο 3 να μαρκαρει τον Κιριλενκο, και να σου λυσει το αλλο πρόβλημά σου! Εγω αυτο θα εκανα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Σεντερ φορ δεν έχουν. Και ο Ζεβροσένκο και ο Μοργκούνοφ είναι yatabaza.(o Μοργκούνοφ λιγότερο)..................Ο Λιτκολιτοχφ τίποτα.........
.....................Αρα θα είναι δύσκολο να παιξει με τρεις κοντούς ο Γιαννάκης. (δε μας 'βγαίνει' κιόλας)- Καλο σεντερ δεν εχουν αλλα εχουν 3 κι εμεις 1. Απο 12-15 λεπτα ο καθενας να τον παιζουν θα τον πεθανουνε.
- Εξαρταται τη ζωνη. Μερικες προσαρμογης που παιζει ο Γιαννακης με τον Διαμαντιδη... αμυντικο χαφ μπορουν να σε πνιξουν. Σ' αυτα δεν παμε ασχημα.
- Εγω παλι νομιζω οτι οχι μονο θα παιξει με 3 κοντους αλλα θα βαλει και τον Διαμαντιδη στο 3 να μαρκαρει τον Κιριλενκο, και να σου λυσει το αλλο πρόβλημά σου! Εγω αυτο θα εκανα
Το μόνο 'σίγουρο' είναι ότι ο Σπανούλης και ο Χατζηβρέτα θα πάνε στο Χόλντεν. Τωρα αν πάει ο Διαμαντίδης στον Κυριλένκο , δεν ξέρω . Μακάρι να πάει και να τα καταφέρει. Πάντως είναι σοβαρή ομάδα. Δεν έχουν...Κουντέλιν, πλέον
Νομίζω ότι ο Γιαννάκης θα δοκιμάσει τη 'συνταγή' της Γαλλίας και θα πάρει και χρόνο ο Ντικούδης, λόγω δύναμης. Εγώ τη ζώνη τη φοβάμαι πάντως, λόγω Χόλντεν. ('ντράιβ' και αιφνιδιαμοί). Θα δούμε.Έτσι μπράβο τέτοιο scouting χρειαζόμαστε...............ερε πως φαίνονται οι έμπειροι.
Ευχαριστούμε κύριε .......'ταξιδιάρη'...Σιγά το σκάουντινγκ...Με ένα μάτι γίνεται σκάουντιγκ;; (το άλλο έκλεινε από τη νύστα. Ασε που δεν έχω και τέτοια 'φόντα')
-
Υ.Γ Ρε παιδιά λυπάμαι αλλά μερικά πράματα δεν καταλαβαίνω. Ποιος Κόμματος;; Το παιδί έχει 'σφαίρα' στον εγκέφαλο. Επειδή βγήκε μια χρονιά πρω΄τος σκόρερ σε ένα καρα-υποβαθμισμένο πρωτάθλημα σαν το δικό μας, έπρεπε να τον πάρει Εθνική;; Και ο Νικόλας βγήκε φέτος πρώτος σκόρερ, μπορεί να παιξει μπασκετ;; Ο Χατζής τι δουλειά έχει στην ομάδα;; Εδώ 'πέφτουν κόρμια'. Ο Χατζής δεν έχει σωματικα προσόντα. Τι θα έκανε σε ένα παιχνίδι όπως η Γαλλια ο Χατζής;; (εκτός από να κουνάει την πετσέτα στον πάγκο;;) Τα σουτ έγιναν με Σλοβενία. Δε μπήκαν. Σε άλλο παοχνίδι θα μπουν. Τι να κάνει ο Χατζής;; 'Μικρό μπάσιμο';;; Ελα ρε παιδιά τώρα.
Γιατί δεν έχουμε μεγάλους παιχτες;; Αλλη ομάδα 'έχει '5αρι' σαν το Λάζο;; Λόγω σωματότυπου φορμάρεται τελευταίος. Το ίδιο έκανε και ο Φάνης. Πόσες ομάδες έχουν Διαμαντίδη;; 100 δουλειές κάνει μέσα στο γήπεδο.
Μη μένετε στην ομάδα του 87. Τα έφερε ο συγκυρία έτσι, που μαζεύτηκαν 5 άτομα, που ξεχείλιζε το ταλέντο τους. Δεν πρόκειται να ξαναγίνει αυτό. Τώρα το μπασκετ παίζεται με 8-9 παίχτες και όχι με 5 όπως τότε. Το πάγκο μας το θυμάστε;; Λινάρδος, Μπέρυ, Μέμος, Καμπούρης, και ο 'μάτζικ'!! Για δειτε και το σημερινό.Είναι κλάσεις ανώτερος!
Δεν καταλαβαίνω, αμέσως να τους 'πυροβολήσουμε'. Αυτή η ομάδα έχει μπόλικο μέλλον. Ολοι μικροί είναι σε ηλικία. Ο Κακιούζης είναι μεγαλύτερος και είναι 29 χρονών. Ο Ζήσης , ο Βασιλόπουλος, Ο Μπουρούσης είναι παιδιά που τωρα ξεκινάνε.Καποιος έιπε για το Βασιλακόπουλο. Ανάφτε του καμια λαμπάδα και σε αυτόν και στο μακαρίτη τον Καπαγέρωφ , στον Αλεξάνδρου και κάμποσους άλλους. Μάθετε πώς δουλευουν οι μικρές Εθνικές , οι σκάουτερς που οργώνουν κάθε μ'έρα όλη την Ελλάδα. Ξέρετε τι επιτυχίες έχουμε στις μικρές εθνικές;;Γίνεται δουλειά στο μπασκετ παιδιά. Καλό είναι να μη λέμε έυκολα ούτε τα 'ζήτω' ούτε τα 'κάτω'Τωρα δεν εχω χρονο αλλα επιγραμματικα....
- Τι θα κανει ο Χατζής; 90% βολές, 40% τριποντα, καλή αμυνα. Το αντιστρέφω. Τι παραπάνω κανει (ή δεν κανει) ο Χατζηβρέττας;
- Όλες (οι καλές) ομαδες εχουν 9 και 10 παικτες πλεον, οχι μονο εμεις. Η Λιθουανια κατεβασε τα δευτερα και γ@#$ει...
- Καλοι οι μικροι που αναφερεις, αλλα βασικοι παιζουν ο Κακιουζης, ο Τσαρτσαρης κι ο Χατζηβρεττας. Δεν ειναι μεγαλοι αλλα ειναι παλαιου τυπου παικτες.
- Το αναπτυξιακο σταματησε να δουλευει χρονια τωρα. Τα γηπεδα ερημωνουν. Μερικοι φιλοτιμοι προπονητες και το εγγενες ταλεντο των ελλήνων στο αθλημα μας κραταει ψηλα. Για ποσο ακομα; Αγνωστο. Οι φετινες παιδων(13η!), εφηβων(13η!), νεων μεχρι 19(5η) απετυχαν. Οι νεοι μεχρι 21 πηγαν εξαιρετικα στο Παγκοσμιο αλλα αυτοι ειναι ηδη στους αντρες... Τα ξερω απο μεσα και τα πραγματα δεν πανε καλα.
- ΟΛΑ τα λεμε. Αν διαβασεις προσεκτικα λεω και τα καλα και τα κακα. Εκτος αν νομιζεις οτι ειμαστε υπερδυναμη και τους σαρωσουμε ολους...
-
Με καλύπτει απόλυτα ο Asimov για αυτό δεν γράφω.....
Κατά τα άλλα να προσθέσω για τον Κόμματο ότι έπαιζε στην Πρωταθλήτρια ευρώπης Maccabi, και έκανε καταπληκτικά μάτς ειδικά στο final four.
Δηλαδή ο Βασιλόπουλος τι παραπάνω προσφέρει??
Ο Νέστορας μπορεί άνετα να παίξει 3αρι αλλά να κατέβει και στο 4 για μια γρηγορότερη ομάδα.
Μας χαλούσε δηλαδή με την σλοβενία να έπερνε ο Κόμματος 4 σουτάκια??
Εγώ πιστεύω λόγω χαρακτήρα (είναι κωλοπαιδαράς με την καλή έννοια) θα το έπερνε το παιχνιδάκι.
Όσο βλέπω τις φλωρόφατσες (αντε να μην πω ονόματα και παρεξηγηθουν μου γυρνάνε τα άντερα), μόλλις ξεφύγει ο αντίπαλος χέζονται και γυρνάνε την μπάλα ο ένας στον άλλο θαρείς και είναι κουβάς με σκ@τ@...........αααααααααχχχχχχχχχχχ τα είπα και ξεθύμανα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Υ.Γ Ρε παιδιά λυπάμαι αλλά μερικά πράματα δεν καταλαβαίνω. Ποιος Κόμματος;; Το παιδί έχει 'σφαίρα' στον εγκέφαλο. Επειδή βγήκε μια χρονιά πρω΄τος σκόρερ σε ένα καρα-υποβαθμισμένο πρωτάθλημα σαν το δικό μας, έπρεπε να τον πάρει Εθνική;; Και ο Νικόλας βγήκε φέτος πρώτος σκόρερ, μπορεί να παιξει μπασκετ;; Ο Χατζής τι δουλειά έχει στην ομάδα;; Εδώ 'πέφτουν κόρμια'. Ο Χατζής δεν έχει σωματικα προσόντα. Τι θα έκανε σε ένα παιχνίδι όπως η Γαλλια ο Χατζής;; (εκτός από να κουνάει την πετσέτα στον πάγκο;;) Τα σουτ έγιναν με Σλοβενία. Δε μπήκαν. Σε άλλο παοχνίδι θα μπουν. Τι να κάνει ο Χατζής;; 'Μικρό μπάσιμο';;; Ελα ρε παιδιά τώρα.
Γιατί δεν έχουμε μεγάλους παιχτες;; Αλλη ομάδα 'έχει '5αρι' σαν το Λάζο;; Λόγω σωματότυπου φορμάρεται τελευταίος. Το ίδιο έκανε και ο Φάνης. Πόσες ομάδες έχουν Διαμαντίδη;; 100 δουλειές κάνει μέσα στο γήπεδο.
Μη μένετε στην ομάδα του 87. Τα έφερε ο συγκυρία έτσι, που μαζεύτηκαν 5 άτομα, που ξεχείλιζε το ταλέντο τους. Δεν πρόκειται να ξαναγίνει αυτό. Τώρα το μπασκετ παίζεται με 8-9 παίχτες και όχι με 5 όπως τότε. Το πάγκο μας το θυμάστε;; Λινάρδος, Μπέρυ, Μέμος, Καμπούρης, και ο 'μάτζικ'!! Για δειτε και το σημερινό.Είναι κλάσεις ανώτερος!
Δεν καταλαβαίνω, αμέσως να τους 'πυροβολήσουμε'. Αυτή η ομάδα έχει μπόλικο μέλλον. Ολοι μικροί είναι σε ηλικία. Ο Κακιούζης είναι μεγαλύτερος και είναι 29 χρονών. Ο Ζήσης , ο Βασιλόπουλος, Ο Μπουρούσης είναι παιδιά που τωρα ξεκινάνε.Καποιος έιπε για το Βασιλακόπουλο. Ανάφτε του καμια λαμπάδα και σε αυτόν και στο μακαρίτη τον Καπαγέρωφ , στον Αλεξάνδρου και κάμποσους άλλους. Μάθετε πώς δουλευουν οι μικρές Εθνικές , οι σκάουτερς που οργώνουν κάθε μ'έρα όλη την Ελλάδα. Ξέρετε τι επιτυχίες έχουμε στις μικρές εθνικές;;Γίνεται δουλειά στο μπασκετ παιδιά. Καλό είναι να μη λέμε έυκολα ούτε τα 'ζήτω' ούτε τα 'κάτω'Τωρα δεν εχω χρονο αλλα επιγραμματικα....
- Τι θα κανει ο Χατζής; 90% βολές, 40% τριποντα, καλή αμυνα. Το αντιστρέφω. Τι παραπάνω κανει (ή δεν κανει) ο Χατζηβρέττας;
- Όλες (οι καλές) ομαδες εχουν 9 και 10 παικτες πλεον, οχι μονο εμεις. Η Λιθουανια κατεβασε τα δευτερα και γ@#$ει...
- Καλοι οι μικροι που αναφερεις, αλλα βασικοι παιζουν ο Κακιουζης, ο Τσαρτσαρης κι ο Χατζηβρεττας. Δεν ειναι μεγαλοι αλλα ειναι παλαιου τυπου παικτες.
- Το αναπτυξιακο σταματησε να δουλευει χρονια τωρα. Τα γηπεδα ερημωνουν. Μερικοι φιλοτιμοι προπονητες και το εγγενες ταλεντο των ελλήνων στο αθλημα μας κραταει ψηλα. Για ποσο ακομα; Αγνωστο. Οι φετινες παιδων(13η!), εφηβων(13η!), νεων μεχρι 19(5η) απετυχαν. Οι νεοι μεχρι 21 πηγαν εξαιρετικα στο Παγκοσμιο αλλα αυτοι ειναι ηδη στους αντρες... Τα ξερω απο μεσα και τα πραγματα δεν πανε καλα.
- ΟΛΑ τα λεμε. Αν διαβασεις προσεκτικα λεω και τα καλα και τα κακα. Εκτος αν νομιζεις οτι ειμαστε υπερδυναμη και τους σαρωσουμε ολους...
Για να μη παρεξηγηθώ εκείνο το 'μάθετε' το έχω σβήσει. Αλλά μάλλον το έκανες 'quote' πριν προλάβω.
1. Ο Χατζηβρετας έχει αθλητικά προσόντα που ο Χατζής, δεν έχει. Για να πάει στις βολές , θα πρέπει πρωτα να τις κερδίσει. Δεν είναι τόσο γρήγορος και εκρηκτικός όσο ο Χατζηβρέτας. Δεν είναι τυχαίο, ότι τον είχαν ξανακόψει από την Ολυμπιάδα και προσωπικά μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση η αντίδρασή του. Ο Παπαμακάριος φέτος, έφαγε όλο το Καρπενήσι και δεν έβγαλε 'κιχ' και φαινόταν ότι θα κοπεί 'από μια ώρα μακριά'. Η γνώμη μου είναι ότι Χατζής δεν έχει τα 'φόντα' να πάιξει μπάσκετ σε επίπεδο εθνικής ομάδας. Μπορεί να είναι πιο σταθερός σουτέρ από το Χατζηβρέτα αλλά υπολέιπεται σε άλλους σημαντικούς τομείς.
2. Μάλλον είναι αδικία να συγκινόμαστε με τους Λιθουανούς. Είναι το εθνικό τους άθλημα το μπάσκετ και βγάζουν παίχτες με τπ 'τσουβάλι'. Απλώς δε μπορούμε να συγκριθούμε μαζί τους.
3 Μην ξεχνάς οτι ο Χατζηβρέτας στην ομάδα του δεν είχε τις ευκαιρίες. Με τον Κακιούση τις πήρε. Ο Τσαρτσαρής ξέρει το μπασκετ όσο λίγοι, το ότι άλλοτε του 'βγαίνει' και άλλοτε όχι δεν είναι και πολύ ασυνήθιστο. Μάλλον θέμα χρόνου είναι. Στο βάζελο έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα. Για Κακιούζη συμφωνώ απόλυτα.
4 Exουμε πάρει και πολλά μετάλια τα τελεταία χρόνια. Οι 'έφηβοι' 2000-2002-2003. Οι 'παίδες' το 99 στη Σλοβενία ασημένιο, οι 'νέοι' το 2002 στη Λιθουανία χρυσό. Μέσα στη Λιθουανία.Κατοστάρα τους ρίξαμε στο κεφάλι (Ζήσης, Σπανούλης, Μισιακός, Τσιάρας, Ταπούτος). Εντάξει το αναπτυξιακό δεν είναι όπως το 82-95 αλλά έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Όταν ο 15χρονος από τα πολλά φροντιστηρια έχει γίνει 'φυτό', τι να σου κάνει το αναπτυξιακό;;Δε βρίσκουν παιδιά (κουβεντούλα στο Jonh's πριν 2-3 χρόνια), τίποτα 'επίσημο'. Πάντως εγω δεν είμαι 'από μέσα', οπότε πάω πάσο για κάποια πράγματα που δε μπορώ να γνωρίζω. Απλώς παρακολουθώ όσο μπορώ.
5 Μα εγω δεν είπα για σένα. Διάβασα και τα δικά σου. Αν αναφερομουν αποκελιστικα σε σένα θα έκανα 'quote'. Eγώ στο πρώτο μου πόστ , όταν πρωτοάνοιξε ο 'CLIO V6' tο θέμα, έγραψα ότι θα είμαι υπερ-ευχαριστημένος με μια 4ή ή 3η θέση. Χωρίς βέβαια να με χαλάει και η 5η που μας στέλνει απευθείας στο παγκόσμιο.
Για υπερομάδα δεν εχω γράψει πουθενά -
Αυτή η ομάδα αρέσκεται στο γρήρορο παιχνίδι.
Σκοπός ενός προπονητή εθνικής ομάδας είναι να αναδείξει τα πλεονεκτήματα αυτής της ομάδας. Δεν γίνεται να τη βάζεις στα δικά σου καλούπια.
Αν σε μια ομάδα αρμόζει το run n' gun , τότε παίζεις run n' gun, αν της πάει το αργό παιχνίδι παίζεις αργά.
Αφού δε μπορούμε να πετύχουμε καλάθι με τα pick n' rolls και τα σκρήν στην περιφέρεια ,ας τους με γρήγορες επιθέσεις. Έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα το ιδιαίτερο στην επίθεση ,50-60 πόντους θα τους πετύχουμε έτσι κι αλλιώς. Στην άμυνα φαίνεται να τα πηγαίνουμε αρκετά καλά. -
...............................Να σου πω την αλήθεια, το 'μαθετε' με χαλασε Οχι τιποτ' αλλο αλλα τοσα χρονια η κ@#$α μου ειναι αυτο το αθλημα και ευτυχως (ή δυστυχώς ) τα εχω μαθει καλα! Anyway, λογικο ειναι να μη συμφωνουν οι πάντες μαζί σου ή μαζί μου (ασε που θα ηταν επικινδυνο )
Επί του προκειμενου. Αθλητικοι τυποι που παιζουν αμυνα δε λειπουν απο την ομαδα. Τυποι να τα χωνουν λειπουν. Ο Χατζηβρεττας ειμαι σιγουρος πως δε θα ελειπε τοσο απο την πενταδα (στην οποια εξαλλου δεν παιζει και τοοοοοσο πολυ) οσο λειπει ενας διαφορετικου τυπου και φιλοσοφιας παικτης οπως ο Χατζής (που δεν ειναι δα και τοσο κακος αθλητης, οσο τον παρουσιαζεις ). Αυτο εννοουσα. Προσωπικα δε μου αρεσουν οι 'καλουπωμενοι' παικτες. Βασικα συστατικα της επιτυχιας ειναι η φαντασια και οι καινοτομια. Καλη η οργανωση αλλά το κακο ειναι οτι οταν κατι δεν παει καλα καταρρεει ολο το οικοδομημα. Ενω με την φαντασια στην... εξουσια γυρνανε αποτελεσματα και φτιαχνονται πρωταθλητες. Το ιδανικο ειναι ο συνδυασμος των δυο. Γι' αυτο αναζητω και αλλου τυπου μοναδες για την εθνικη.
Στο απολυτα κοντρολαρισμενο και με διακριτους ρολους παιχνιδι του βαζελου ο Τσαρτσαρης κι ο Χατζηβρεττας αναδεικνυονται. Προς θεου, ομως, μη διανοηθεις ουτε στιγμη οτι αποβαλλουν τον ρολιστα απο μεσα τους. Ειναι και θα παραμεινουν καλοι παικτες αλλα με πολυ συγκεκριμενα ορια δρασης... (και παλαιου τυπου, επιμενω). Εξαλλου, την Euroleague δεν την κερδισε ο Παναθηναϊκος της οργανωσης αλλα η Μακαμπι των (οργανωμενων αλλα κυριως) παιχταραδων.
Τα αποτελεσματα των 'μικρων' εθνικων τα ξερω πολυ καλα, ομως εγω δεν αναφερομαι στο 2000 αλλα στο 2005. Φετος ο απολογισμος ειναι πολυ φτωχος κι αν συνυπολογισουμε οτι καλυτεροι παικτες (και μοναδικες οασεις) στις αποτυχημενες εφηβων και νεων -19 ηταν οι πρωην Σερβοι Σακοτα και Μιλοσεβιτς κατι σαπιο υπάρχει στο βασιλειο της Δανιμαρκιας....
Ουσιαστικα κατω απο τα 20 δεν υπάρχει ελληνας παικτης υψηλων προδιαγραφων κι αυτο με προβληματιζει... (αν μπορεις να βρεις τα στοιχεια για την μειωση των δελτιων μπασκετμπολιστων απο το '95 και μετα θα με θυμηθεις! Το οριστικο χτυπημα μας το εδωσε, καθ' ολα νομιμα βεβαια, ο Ζαγορακης και η παρεα του )
Για τους Βασιλακοπουλους και σια θα πω μονο το εξης. Για ολους μας ερχεται καποτε η ωρα που δεν εχουμε κατι παραπανω να προσφερουμε ειτε γιατι χασαμε την ορεξη και την ενεργητικοτητα μας, ειτε γιατι 'ιδρυματοποιηθηκαμε', ειτε γιατι, πολυ απλά, οι εξελιξεις μας προσπερασαν. Οπως αποσυρονται οι παικτες ετσι πρεπει να αποσυρονται οι προπονητες και οι παραγοντες. Φαντασια, καινοτομια, ορεξη για δουλεια χρειαζονται και εξω απο το παρκε κι ολα αυτα εχουν πια στερεψει...
Μακαρι να το κερδισουμε το ευρωπαϊκο και ν' αντιστρεψουμε τα πραγματα. Δυσκολο, αλλα βεβαια, τιποτα δεν ειναι ακτορθωτο.ΥΓ Κι επειδη ελεγα για απομαχους προπονητικης και παραγοντισμου. Ετυχε περσι να ειμαι στο Ελληνικο σε ματς της Εθνικης Γυναικων πανω απο τον παγκο της ομαδας μας. Με οσα ακουγα απο τον Τσιτσκαρη κοντεψαν να μου πεσουν τα μαλλια Και μετα σκεφτομουν οτι η ΕΟΚ ειχε αναθεσει για χρονια σ' αυτον τον ανθρωπο την τεχνικη καθοδηγηση των εθνικων ομαδων παιδων και εφηβων (γενια Ρετζια αναμεσα στις αλλες). Και μετα δε μου 'κανε τοση εντυπωση γιατι οι Ελληνες γεννημενοι απο το 73-74 και μετα δεν εκαναν μεγαλη καριερα με την εθνικη ομαδα και κατεληξαν ρολιστες στις ομαδες τους. Μ' οποιον δασκαλο καθισεις, λενε... (και δεν αναφερομαι βεβαια μονο στον συγκεκριμενο κοουτς αλλα στο ολο συστημα)
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Με καλύπτει απόλυτα ο Asimov για αυτό δεν γράφω.....Κατά τα άλλα να προσθέσω για τον Κόμματο ότι έπαιζε στην Πρωταθλήτρια ευρώπης Maccabi, και έκανε καταπληκτικά μάτς ειδικά στο final four.
Δηλαδή ο Βασιλόπουλος τι παραπάνω προσφέρει??
Ο Νέστορας μπορεί άνετα να παίξει 3αρι αλλά να κατέβει και στο 4 για μια γρηγορότερη ομάδα.
Μας χαλούσε δηλαδή με την σλοβενία να έπερνε ο Κόμματος 4 σουτάκια??
Εγώ πιστεύω λόγω χαρακτήρα (είναι κωλοπαιδαράς με την καλή έννοια) θα το έπερνε το παιχνιδάκι.
Όσο βλέπω τις φλωρόφατσες (αντε να μην πω ονόματα και παρεξηγηθουν μου γυρνάνε τα άντερα), μόλλις ξεφύγει ο αντίπαλος χέζονται και γυρνάνε την μπάλα ο ένας στον άλλο θαρείς και είναι κουβάς με σκ@τ@...........αααααααααχχχχχχχχχχχ τα είπα και ξεθύμανα
Γεια σου συναδελφε!
Ο Βασιλοπουλος ειναι καλο παικτακι, ισως αν τον εβαζε παραπανω να κερδιζε εναν ηγετη...
Εγω δεν πιστευω οτι ο Κομματος θα τους επαιρνε μονος του αλλα οτι λειπει ενας παικτης του τυπου του, λειπει... (ειρησθω εν παροδω, κανε Θεε μου να 'βγει' ο Βασιλειαδης. Ειναι η τελευταια μου ελπιδα )
Αυτο με τις φλωροφατσες ειναι κορυφαιο Καποιοι δεν εχουν μαθει να κερδιζουν και κυριως δεν εχουν μαθει να χανουν κι αυτο γιατι στις ομαδες τους αλλοι βγαζουν τα καστανα απο τη φωτια στα δυσκολα. Ας ελπισουμε ο Γιαννακης (που ηταν Ο winner παικτης) να τους διδαξει κατι.
Τωρα που ξεθυμανες πες κι ενα καλο λογο βρε -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Και ο Μπουρουσης μπορει να προσφερει λυσεις ιδιως με τετοιους παικτες απεναντι του...
Το μεγαλο μας προβλημα ειναι ο Κιριλενκο....Δεν βλεπω παικτη να τον μαρκαρει και αν χρεωθει με φαουλ ο Διαμαντιδης γρηγορα τοτε τα πραγματα θα ειναι δυσκολα...Οι ψηλοι πρεπει να παιξουν αρκετα καλα στο παιχνιδι αυτο για να εχουμε καλες πιθανοτητες....
Παντως θα ειναι λογικα ωραιο παιχνιδακι(αν περασουμε τους Ισραηλινους )
-
ο Μπουρουσης δεν ειναι ετοιμος. κυριως του λειπει η εμπειρια.
Ο Διαμαντιδης δεν ξερω αν θα παιξει τον Κιριλενκο. Δικη μου σκεψη ηταν που υποθετω οτι θα περασει κι απο το μυαλο του Γιαννακη, μακαρι οποιος τον παιξει να του κλεισει το σπιτι
Κι εγω πιστευω οτι θα ειναι ωραιο παιχνιδακιΥΓ Φλωροφατσες δε λεγαμε; παρτε δηλωσεις σκαουτερ για τον Φωτση. Πολυ ταλεντο αλλα...
http://www.sportime.gr/xst/index.php?op ... Itemid=107 -
Ο Μπουρουσης εχει παιξει με πολυ καλυτερους αντιπαλους
Αλλωστε αν δεν παιξει δεν μπορει να γινει εμπειρος
Αν κερδισουμε παντως δεν βλεπω να χανουμε το μεταλλιο....
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Αλλωστε αν δεν παιξει δεν μπορει να γινει εμπειροςΑυτο σωστο. Ειναι οπως οταν ψαχνεις για δουλεια και ολοι ζητουν προϋπηρεσια! Μα βρε παπ@ρα που να την βρω την ατιμη αφου ολοι τη ζητανε για να με παρουνε
-
Ρε συ Asimov δεν ξέρω τι ιλικία έχεις και από που είσαι... αλλά εμείς κάτι τέτοιες φάτσες όπως οι προαναφερόμενοι στο σχολείο δεν τους παίζαμε καν στο μονό..... μιλάμε οι τύποι είναι η χαρκτηριστική φάτσα για φάπες.
Και θέλει τώρα ο super μπεμπές να παίξει και Εθνική , γ@μώ την πουτ@ν@ μου γ@μώτο.
Ειδικά αυτόν τον συγκεκριμένο τον Φώτση πιστεύω ότι αν παίξουμε μονό και τον ρίξω 5 χριστοπ@ν@γίες θα χάσει
-
Φανταστείτε τώρα αντίπαλους έναν από τα 4αρια της εθνικής μας με τον Ντίνο Μενεγκίν μιλάμε για κωμωδία.
Ή με τον Τσατσένκο ας πούμε .... μόλις τον έβλεπαν θα πέταγαν λευκή πετσέτα......
-
30 ειμαι, εξ Αθηνών
Κι εμεις το ιδιο καναμε...
Πολυ ευγενικα το ειπε ο αμερικανος... συναδελφος 'δεν εχει παθος για μπασκετ', αρχ$@#α για μπασκετ εννοουσε.
Παντως εγω ελπιζω το παθος να τους το μεταδωσει ο κοουτς. Εχει καβατζα απο παλια -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
**Να σου πω την αλήθεια, το 'μαθετε' με χαλασε ** Οχι τιποτ' αλλο αλλα τοσα χρονια η κ@#$α μου ειναι αυτο το αθλημα και ευτυχως (ή δυστυχώς ) τα εχω μαθει καλα! Anyway, λογικο ειναι να μη συμφωνουν οι πάντες μαζί σου ή μαζί μου (ασε που θα ηταν επικινδυνο )Σου μιλάω μπέσα ότι δεν είχα τέτοια πρόθεση. Άλλο ήθελα να γράψω και βγήκε εκείνο το «μάθετε». Γι αυτό και το έσβησα. Την ίδια κ@#$α μοιραζόμαστε , μαζί με αρκετούς άλλους. Πάει αυτό, ελπίζω να το «κλείσαμε».
Επί του προκειμενου. Αθλητικοι τυποι που παιζουν αμυνα δε λειπουν απο την ομαδα. Τυποι να τα χωνουν λειπουν. Ο Χατζηβρεττας ειμαι σιγουρος πως δε θα ελειπε τοσο απο την πενταδα (στην οποια εξαλλου δεν παιζει και τοοοοοσο πολυ) οσο λειπει ενας διαφορετικου τυπου και φιλοσοφιας παικτης οπως ο Χατζής (που δεν ειναι δα και τοσο κακος αθλητης, οσο τον παρουσιαζεις ). Αυτο εννοουσα. Προσωπικα δε μου αρεσουν οι 'καλουπωμενοι' παικτες. Βασικα συστατικα της επιτυχιας ειναι η φαντασια και οι καινοτομια. Καλη η οργανωση αλλά το κακο ειναι οτι οταν κατι δεν παει καλα καταρρεει ολο το οικοδομημα. Ενω με την φαντασια στην... εξουσια γυρνανε αποτελεσματα και φτιαχνονται πρωταθλητες. Το ιδανικο ειναι ο συνδυασμος των δυο. Γι' αυτο αναζητω και αλλου τυπου μοναδες για την εθνικη.
Στο απολυτα κοντρολαρισμενο και με διακριτους ρολους παιχνιδι του βαζελου ο Τσαρτσαρης κι ο Χατζηβρεττας αναδεικνυονται. Προς θεου, ομως, μη διανοηθεις ουτε στιγμη οτι αποβαλλουν τον ρολιστα απο μεσα τους. Ειναι και θα παραμεινουν καλοι παικτες αλλα με πολυ συγκεκριμενα ορια δρασης... (και παλαιου τυπου, επιμενω). Εξαλλου, την Euroleague δεν την κερδισε ο Παναθηναϊκος της οργανωσης αλλα η Μακαμπι των (οργανωμενων αλλα κυριως) παιχταραδων.Θα συμφωνείς φαντάζομαι, ότι ναι μεν η Μακαμπι των παιχταράδων το σήκωσε αλλά το Ισραηλινό μπάσκετ όπως εκφράζεται μέσα από την εθνική τους ομάδα, είναι «ψιλοανυπόληπτο». Αλλωστε από το “τσάλεντζ ράουντ» πέρασαν. Θέλω να πω ότι και πρωταθλητισμός σε υψηλό επίπεδο και καλή εθνική ομάδα δύσκολο να πετύχουμε. Αμερικάνοι, κοινοτικοί, κοινοτική δεύτερης ζώνης, ελληνοποιημένοι,(άλλη μια «ευγενική προσφορά» του Ιωαννίδη στο άθλημα, ακολούθησαν και οι άλλοι μετά βέβαια) που να βρεθεί χώρος για το φουκαρά τον Τσαρτσαρή και για τους άλλους Τσαρτσαρήδες. Στο Περιστέρι που έπαιρνε χρόνο ήταν μια χαρά παίχτης. Τέλος πάντων , πάλι καλά που δεν τον αφήσαμε στην …Ισλανδία. Εγώ νομίζω ότι έκαναν πολύ καλά στην ομοσπονδία που κράτησαν την «καθαρότητα» της ομάδας. Ηταν το τελευταίο που τους χρώσταγαν να κάνουν για τους Ελληνες παίχτες.
Για τους Βασιλακοπουλους και σια θα πω μονο το εξης. Για ολους μας ερχεται καποτε η ωρα που δεν εχουμε κατι παραπανω να προσφερουμε ειτε γιατι χασαμε την ορεξη και την ενεργητικοτητα μας, ειτε γιατι 'ιδρυματοποιηθηκαμε', ειτε γιατι, πολυ απλά, οι εξελιξεις μας προσπερασαν. Οπως αποσυρονται οι παικτες ετσι πρεπει να αποσυρονται οι προπονητες και οι παραγοντες. Φαντασια, καινοτομια, ορεξη για δουλεια χρειαζονται και εξω απο το παρκε κι ολα αυτα εχουν πια στερεψει...
Μακαρι να το κερδισουμε το ευρωπαϊκο και ν' αντιστρεψουμε τα πραγματα. Δυσκολο, αλλα βεβαια, τιποτα δεν ειναι ακτορθωτο.Αυτό είναι πολύ σωστό αλλά δε μπορώ να ξέρω το «διάδοχο σχήμα». Εύχομαι να τα πάνε καλύτερα από τους παρόντες για το καλό του μπάσκετ.
ΥΓ Κι επειδη ελεγα για απομαχους προπονητικης και παραγοντισμου. Ετυχε περσι να ειμαι στο Ελληνικο σε ματς της Εθνικης Γυναικων πανω απο τον παγκο της ομαδας μας. Με οσα ακουγα απο τον Τσιτσκαρη κοντεψαν να μου πεσουν τα μαλλια Και μετα σκεφτομουν οτι η ΕΟΚ ειχε αναθεσει για χρονια σ' αυτον τον ανθρωπο την τεχνικη καθοδηγηση των εθνικων ομαδων παιδων και εφηβων (γενια Ρετζια αναμεσα στις αλλες). Και μετα δε μου 'κανε τοση εντυπωση γιατι οι Ελληνες γεννημενοι απο το 73-74 και μετα δεν εκαναν μεγαλη καριερα με την εθνικη ομαδα και κατεληξαν ρολιστες στις ομαδες τους. Μ' οποιον δασκαλο καθισεις, λενε... (και δεν αναφερομαι βεβαια μονο στον συγκεκριμενο κοουτς αλλα στο ολο συστημα)
Καλός «άρρωστος» είσαι κι εσύ !!!! Εγώ τις γυναίκες στις γυναίκες έχω μείνει στην Καρανάσιου (πιο παλιά) στη Γιασεμή, στην Τριαλώνη και στη Βιβή. Επαρχία γαρ
-
Φιλε Traveller εννοειται no worries
Εξαλλου εισαι και συ συναδελφος 'αρρωστος'. Λιγοι μειναμε, η φυλη του μπασκετ που 'λεγε κι ο Παπαδογιαννης, οχι να τρωγομαστε μεταξύ μας, θα εξαφανιστουμε 'Ο τελευταιος των μπασκετικών'
Καλα, απο γυναικειο δε σκαμπαζω και πολλα, κι εγω στη Γιασεμη Σαμαντουρα (καλα τη θυμαμαι; ) ειχα μεινει μεχρι προτινος (εισαι και βαζελος παρεπιπτοντως, μονο τις πρωην δικες σας ξερεις ). Τωρα τελευταια ξαναασχοληθηκα, που εκανα κατι κονε...
Με το αντρικο ομως, μια ζωη... (στην ομαδα με φωναζαν νταταμαν, ηξερα τα ροστερ Α1-Α2-β εθνικης και πολλα ευρωπαϊκα απ' εξω!)
Δικιο εχεις για τα στραβα, ομως ειναι μεγαλη κουβεντα και για αλλο topic ή απο κοντα ωστε να μην πηζουν κι οι συμφορουμιτες -
Με ποιά χώρα παίζουμε το επόμενο ματς?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Με ποιά χώρα παίζουμε το επόμενο ματς?Ισραήλ. Και ο νικητής με τους Ρώσους
-
Τα αδέρφια Πασούτιν παίζουν ακόμα?
Βasket:Εθνική Ελλάδος-Mundobasket 2006 Ιαπωνια...