-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Δυσκολευομαι πολυ να πιστευσω αυτα που διαβαζω ....
Μηπως θελετε να μας αποδειξετε πως εισαστε μια εκδοχη ενος συγχρονου ΡΟΜΠΕΝ των ΔΑΣΩΝ ??
Συγνωμη αλλα τα υπεροπτικα επαληθευονται για μια ακομη φορα ....
Επειδή, αν κι 'αλήτες' εμείς του TFRC έχουμε διαβάσει και βιβλία, θα σας παραθέσω κάτι παρακάτω κι ο νοών νοείτο:
'Η βλακεία και το σύμπαν είναι άπειρα! Αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος' Αλβέρτος Αϊστάιν
-
Xμμμμ καλύτερα να κλειδωθεί!
-
Mηπως ειμαι τελικα HATER καρεκλοκενταυρος και δεν το βλεπω ???
Προτιμω παντως να μην τρακαρω Μεγ.Σαββατο για να μην χρειαστει να ερθει κανενας για συμπαρασταση στο σπιτι μου Κυριακη του Πασχα ....
Ρε παιδια ΕΛΕΟΣ ..... Ειναι παραδειγματα αυτα ?
Στα δικα μας clubs δεν εχουμε 'χτισει' φιλιες ικανες να σταθουν πλαι σου ανα πασα στιγμη ?Αλλους φιλους εκτος αυτοκινητηστικων club δεν εχουμε ?
Δεν μπορω να καταλαβω την νοοτροπια ....
ΥΓ
Να σου απαντησω σε κατι φιλε μου ?
Ναι , αν δεν ηταν το tadeClub (οπως και να λεγετε αυτο , για να μην προσωποποιουμε καταστασεις) μπορει να μην ειχες 300 φιλους να σου συμπαρασταθουν ευθυς αμεσως την επομενη μερα ...
Διαφωνεις ομως πως αν δεν ησουν μελος του tadeclub για τις 'μαλακιες των δρομων' θα ειχες σαφως μικροτερο ποσοστο συμμετοχης ???
Επομενως να ειχες σαφως πολυ περισσοτερες πιθανοτητες Μεγ.Σαββατο να μην σου ειχε συμβει τιποτα και Κυριακη του Πασχα να σουβλιζες τον καθιερωμενο οβελια ?Kαι να καταληξω επειδη ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ....
Η Αποψη μου ειναι πως παντα υπηρχε και θα υπαρχει (απ`οτι βλεπω) λαθος νοοτροπια (κατα τα δικα μου ταπεινα κριτηρια) στους 'στοχους' του TFRCclub ..... Η εστω στον τροπο εκφρασης αυτων των στοχων ...face the reality .....
-
Επειδή το κλίμα εδώ μέσα το'φαγε ο γάιδαρος το θέμα κλειδώνεται.
Αδοξο τελος για το TFRC ;