-
Ο χρήστης Giannis Athanasiou έγραψε:
ΤΙ 8Α ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ NIVA ΜΕ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΚΙΝΙΣΗ ΑΠΟ DELTONA? ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Καλύτερα Ψηλωμένο subaru vivio 4x4 με κινητήρα T700 απο Apache
Απλά ΕΓΡΑΨΕΣ!!!
ΥΓ. Καλύτερα να μην το δει αυτό το Posting ο Αττάρτ, γιατί καήκαμε!!! Θα το φτιάξει και μετά δεν θα γελάει κανείς!!! Το Smart for 4 4X4 το έχετε δει;
τι ειναι αυτό? το αμάξι του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ στο μελλον?
-
Τελικα ο φιλος μου πηρε το pajero pinin!!!! Θελω να του την πω τωρα επειδη δε με ρωτησε!!! Τι εχετε να μου πειτε για το μοντελο; Απότι ξερω εχει αυτοματη τετρακινηση με κινηση μπροστα σε νορμαλ ρυθμους. Δεν εχει καθολου επιλογη δηλαδη για 4χ4 ή για υποπολαπλασιασμο των σχεσεων;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Τελικα ο φιλος μου πηρε το pajero pinin!!!! Θελω να του την πω τωρα επειδη δε με ρωτησε!!! Τι εχετε να μου πειτε για το μοντελο; Απότι ξερω εχει αυτοματη τετρακινηση με κινηση μπροστα σε νορμαλ ρυθμους. Δεν εχει καθολου επιλογη δηλαδη για 4χ4 ή για υποπολαπλασιασμο των σχεσεων;μια χαρα ειναι για 4χ4. απλως κανει λιγο θορυβο
-
Για τα λεφτά του μια χαρά είναι το Pinin...
Φαντάζομαι θα πήρε το 2.0 και πιθανότατα θα έπαιξε και η έκπτωση του Σαρακάκη.
Καλές βόλτες να έχει!!! -
Μπα το 1.8 πηρε. Για πειτε μου τιποτα αρνητικα. Το θεμα με αυτον ειναι οτι εψαχνε πρωτα για κανα 2,5αρι καθαροαιμο και γιάυτο ηθελε το jeep(!!!) και κατελειξε τελικα σε ενα SUV 1.8
-
O φίλος σου έπεσε πολύ κατηγορία... από 35-40Κ στα 20-25Κ... Η αλήθεια είναι πως το 2.0 έχει πολύ καλύτερη τετρακίνηση, αλλά από την άλλη το 1.8 έχει καλή τιμή και μαζί με την έκπτωση είναι δελεαστικό...
Αν το θέλει βασικά για άσφαλτο και (πολύ...) λιγότερο για για off road δεν έκανε κακή επιλογή!
τζιπ μεχρι 35.000-40.000 ευρω