-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Μην αρχίσουμε τα ίδια πάλι. Προπόνηση με τον προσωπικό του γυμναστή έκανε. Δεν πήγε για πατινάζ. Και το έχουμε πει, και ο Raikkonen κάνει motocross και ο Schumacher παίζει ποδόσφαιρο κλπ.Πήγαινε τώρα να πεις στον Raikkonen και τον Schumacher και τους υπόλοιπους να τα κόψουν γιατί είναι επαγγελματίες. Πες τους πως δεν έχουν προσωπική ζωή κι επαναλαμβάνω πως ο Montoya χτύπησε στην προπόνηση.
Ναι, αλλά δεν θυμάμαι να έχασε ποτέ αγώνα ο ΜΣ ή ο ΚΡ επείδη τραυματίστηκε εκτός πίστας.
Το γεγονός παραμένει ότι ο ΧΠΜ κρέμασε την ομάδα του...
.-
-
Δεν ξες όμως τι μπορεί να συμβεί. Και το γεγονός ότι έχασε δύο αγώνες ο Montoya δεν σημαίνει πως έκοψε να παίζει Tennis ή να κάνει προπόνηση.
Επίσης όταν λες πως κρεμάστηκε η ομάδα τότε ουσιαστικά αν το πάρεις έτσι και ο Schumacher το 1999 κρέμασε την ομάδα του και ο Heidfeld το ίδιο την προηγούμενη βδομάδα την ομάδα του και ο Hakkinen το ίδιο το 1995. (εντός πίστας όλα αυτά)
-
Δεν ξες όμως τι μπορεί να συμβεί. Και το γεγονός ότι έχασε δύο αγώνες ο Montoya δεν σημαίνει πως έκοψε να παίζει Tennis ή να κάνει προπόνηση.Επίσης όταν λες πως κρεμάστηκε η ομάδα τότε ουσιαστικά αν το πάρεις έτσι και ο Schumacher το 1999 κρέμασαι την ομάδα του και ο Heidfeld το ίδιο την προηγούμενη βδομάδα την ομάδα του και ο Hakkinen το ίδιο το 1995. (εντός πίστας όλα αυτά)
Το γεγονός βέβαια ότι έχω βάλει το 'εκτός' με bold το προσπέρασες.
Όλοι οι παραπάνω τραυματίστηκαν εντός πίστας, κάνοντας αυτό για το οποίο πληρώνονται. Ο ΧΠΜ απλά είχε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Αν ο ΚΡ ή ο ΜΣ χτυπήσουν κάνοντας μπαλέτο ( ) τότε θα πω τα ίδια και γι' αυτούς.
Υ.Γ. Γιατί δεν περνάς από το #formula1 να τα πούμε;
-
Ο Κίμι χάνει αγώνες ΑΒΕΡΤΑ από τη γκαντεμιά του.
Το ότι έλαχε και σε κάποιον άλλον αυτό πειράζει;Ναι, δεν τους έχασε λόγω ατυχήματος σε αγώνα, ούτε καν σε δοκιμές εξέλιξης ΜΟΝΟΘΕΣΙΟΥ, αλλά σε ατομική προπόνηση, πες το και δοκιμές εξέλιξης της... αντοχής του.
Όλοι κάπου χτυπάμε, κι ας μην το θέλουμε κι ας μην πηγαίνουμε γυρεύοντας...Αλλιώς μου θυμίζει τους φαντάρους που είχα στην Σάμο που με έβριζαν που 'γλίτωσα' 4 σκοπιές επειδή είχα χτυπήσει άσχημα το γόνατό μου τρέχοντας. Δεν υπολογίζαν όμως πως το χτύπησα στην 'βδομάδα προσαρμογής' και έχασα 5 εξόδους τη στιγμή που κάθε έξοδος ερχόταν μετά από 20 μέρες σκοπιάς...
Ούτε κανείς σκέφτηκε πως ακόμα μου έχει ψιλομείνει κουσούρι... Όχι, επίτηδες το έκανα, ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΑ!!!Αλλοίμονο, μην τους κλείσουμε και στην γυάλα τους οδηγούς κάθε που βγαίνουν από το μονοθέσιο!!
Υ.Γ. Και ο Κίμι ΦΑΡΔΟΣ είχε τότε που ξέρασε μπεκρουλιασμένος στο κότρερο και γλίστρησε στα ξερατά του. Θα μπορούσε να είχε 'κρεμάσει' την ομάδα του άσχημα, και πολύ πιο ανούσια από ότι ο Μοντόγια να προσθέσω! Και για να αποφύγω παρεξηγήσεις ξεκαθαρίζω πως το λέω αυτό πιστεύοντας πως ο Κίμι είναι ό,τι καλύτερο παρατάσσεται κάθε Κυριακή στο γκριντ!
-
Kι εσύ δεν είδες το 'ουστιαστικά' που σου έγραψα, γιατί το 'κρέμασε' που λες είναι 'βαρύ'.
Αν θεωρείς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά το 'κάνω προπόνηση', τότε κατι συμβαίνει.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Υ.Γ. Και ο Κίμι ΦΑΡΔΟΣ είχε τότε που ξέρασε μπεκρουλιασμένος στο κότρερο και γλίστρησε στα ξερατά του. Θα μπορούσε να είχε 'κρεμάσει' την ομάδα του άσχημα, και πολύ πιο ανούσια από ότι ο Μοντόγια να προσθέσω! Και για να αποφύγω παρεξηγήσεις ξεκαθαρίζω πως το λέω αυτό πιστεύοντας πως ο Κίμι είναι ό,τι καλύτερο παρατάσσεται κάθε Κυριακή στο γκριντ!Ναι, αλλά δεν την 'κρέμασε'.
Στα άλλα, πάνω-κάτω, συμφωνούμε.
-
Kι εσύ δεν είδες το 'ουστιαστικά' που σου έγραψα, γιατί το 'κρέμασαι' που λες είναι 'βαρύ'.Αν θεωρείς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά το 'κάνω προπόνηση', τότε κατι συμβαίνει.
Θεωρώ αντιεπαγγελματική συμπεριφορά το 'πληρώνομαι για να είμαι 19 φορές το χρόνο στο grid (++++++) και εγώ είμαι 17'.-
Υ.Γ. Ακόμα σε περιμένουμε στο #formula1.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Υ.Γ. Και ο Κίμι ΦΑΡΔΟΣ είχε τότε που ξέρασε μπεκρουλιασμένος στο κότρερο και γλίστρησε στα ξερατά του. Θα μπορούσε να είχε 'κρεμάσει' την ομάδα του άσχημα, και πολύ πιο ανούσια από ότι ο Μοντόγια να προσθέσω! Και για να αποφύγω παρεξηγήσεις ξεκαθαρίζω πως το λέω αυτό πιστεύοντας πως ο Κίμι είναι ό,τι καλύτερο παρατάσσεται κάθε Κυριακή στο γκριντ!
Ναι, αλλά δεν την 'κρέμασε'.
Στα άλλα, πάνω-κάτω, συμφωνούμε.
Το ΦΑΡΔΟΣ το έγραψα με κεφαλαία, έτσι;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το ΦΑΡΔΟΣ το έγραψα με κεφαλαία, έτσι;Ε, ας είναι και αυτός τυχερός κάπου.
-
Κανείς δεν φταίει;!; Που ένας επαγγελματίας οδηγός 'κρέμασε' την ομάδα του;Γιατι την κρεμασε? Απο τοτε που τραυματιστικε η ομαδα πηρε τα πανω της.Wurz και De la Rosa εβγαλαν ματια..
Για τον επαγγελαμτισμο του: σου απαντησε ο FireBro.
Για το φταιξιμο: επιτηδες το έκανε? Απλά ηταν (η αγαπημενη λεξη των McLarenιστων) ΑΤΥΧΟΣ!!
-
Ειδικά στο Spa...1992,1995,1996,1997,2001,2002..'Nuff said.
-
Ναι, αλλά δεν θυμάμαι να έχασε ποτέ αγώνα ο ΜΣ ή ο ΚΡ επείδη τραυματίστηκε εκτός πίστας.
.-Δεν έκανε προπόνηση ο ΧΠΜ όταν χτύπησε. Το τάχα τένις ήταν 'βιτρίνα'. Σε κάτι αγώνες με μηχανές ακούστηκε τότε πως χτύπησε, αλλά τα κουκούλωσαν γιατί έτσι ήταν καλύτερα για όλους.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
.-Δεν έκανε προπόνηση ο ΧΠΜ όταν χτύπησε. Το τάχα τένις ήταν 'βιτρίνα'. Σε κάτι αγώνες με μηχανές ακούστηκε τότε πως χτύπησε, αλλά τα κουκούλωσαν γιατί έτσι ήταν καλύτερα για όλους.
Εγω σου λέω την επίσημη εκδοχή, αν εσύ θες να πιστεύεις σε ανεπίσημες φήμες τότε OK. Αλλά αν συζήτησουμε άλλη φορά κάποιο άλλο θέμα μην βγεις και πεις 'το ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα και αυτούς πιστεύω και όχι κάποιες φήμες' κλπ.
-
-
Λέξεις, χωρίς σκέψεις, δεν πηγαίνουν ποτέ στον ουρανό. (Σαίξπηρ)
-
'My 2005 season was useful for Renault: everything got broken, so the operations on my car allowed Fernando to get through the problems unharmed,' Fisichella told Gazzetta dello Sport. 'The result is Alonso leading the Championship, a bit thanks to me.'
Λίγο περίεργη δήλωση, έτσι;
Ειδικά τη χρονική στιγμή που γίνεται...
-
Του τα 'δωσε ο Ron στο χέρι...
-
Εφυγε η αμμοπαγιδα απο την Pouhon...
-
Υ.Γ. Ακόμα σε περιμένουμε στο #formula1.Αν και άσχετο (και λιγάααααακι καθυστερημένα :Ρ), δεν μπορεί να έρθει στο #formula1 γιατί δεν τον παίζουμε (αν και θα έλεγα οτι θα πρέπει να το συζητήσουμε αυτό κάποια στιγμή)
'My 2005 season was useful for Renault: everything got broken, so the operations on my car allowed Fernando to get through the problems unharmed,' Fisichella told Gazzetta dello Sport. 'The result is Alonso leading the Championship, a bit thanks to me.'
Λίγο περίεργη δήλωση, έτσι;
Ειδικά τη χρονική στιγμή που γίνεται...
Εμένα πάλι γιατί δεν μου κάνει εντύπωση;
-
Team McLaren Mercedes is pleased to announce a long-term corporate partnership with Hilton International, the world's best known hotel brand, to commence at the 2005 Belgian Grand Prix, round 15 of the 2005 Formula One World Championship.
Today, at the legendary Spa Francorchamps circuit Team McLaren Mercedes will display the Hilton International hotel logo for the first time. The logo will appear on the lower rear wing end plate of the MP4-20 driven by Kimi Raikkonen and Juan Pablo Montoya.
Επίσημο thread: GP Βελγίου - Spa-Francorchamps 2005