-
Πριν από 1-2 μέρες πήγα να πάρω τη μηχανή το πρωί (έκανε πολύ κρύο), πήρε μπροστά και μετά από 10' έσβησε και δεν ξαναπήρε. Ξελίγωσα λίγο την μπαταρία με το μιζάρισμα και αφού δεν έπαιρνε την άφησα. Φίλος με ρώτησε αν έχω ελέγξει τα υγρά της μπαταρίας και την ίδια γενικότερα. Είναι λογική όμως αυτή η συμπεριφορά???
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Εγώ καλού κακού το καλοκαίρι (ελπίζω να με βγάλει μέχρι τότε) θα αντικαταστήσω την μιτσούμπα με μία άλλη μιτσούμπα, προφανώς με υγρά
Προς το παρόν με -10 παίρνει μπρος με μιά μιζιά, 6 χρόνων μπαταρία
άκουσες υγρά και υγράνθηκες?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εγώ καλού κακού το καλοκαίρι (ελπίζω να με βγάλει μέχρι τότε) θα αντικαταστήσω την μιτσούμπα με μία άλλη μιτσούμπα, προφανώς με υγρά
Ευτυχως που ειναι τσακμακι γιατι δεν εχετε και κατηφορες εκει πανω
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ευτυχως που ειναι τσακμακι γιατι δεν εχετε και κατηφορες εκει πανω
-
Να έχεις καλώδια μαζί σου γιατί ποτέ δεν είχα μπαταρία που να κράτησε πάνω από 6-7 χρόνια.
Με το πρώτο δείγμα αδυναμίας, ΑΛΛΑΓΗ.
-
Καλώδια έχω πάντα, αλλά ούτως η άλλως έχουμε κατηφόρες εδώ
Αν με κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι, για να βάλω αυτή που θέλω έχει καλώς, αλλιώς θα βάλω μια της πλάκας και θα την ξεφορτωθώ σε κανέναν για τα μάτια της μιτσούμπα
-
Καλώδια έχω πάντα, αλλά ούτως η άλλως έχουμε κατηφόρες εδώΠρόσεξε μήπως στο τέλος της κατηφόρας είναι η θάλασσα.
Αν με κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι, για να βάλω αυτή που θέλω έχει καλώς, αλλιώς θα βάλω μια της πλάκας και θα την ξεφορτωθώ σε κανέναν για τα μάτια της μιτσούμπα
Άλλαξε την τώρα.
Μια μπαταρία κάνει 70 ευρώ και αν κρατάει 7 χρόνια θα χάσεις 10 ευρώ (1 χρόνο λιγότερο) αλλά θα την αλλάξεις με την ησυχία σου και μπορεί να σου στοιχίσει λιγότερο. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πρόσεξε μήπως στο τέλος της κατηφόρας είναι η θάλασσα.
Το σωστό ειναι μέσα στην θάλασσα
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα μπέρδεψες, στην χολλανδία η θάλασσα είναι στην αρχή της ανηφόρας
αν ήταν μπλε σαν το δικό σου θα το σκεφτόμουν μιραγε
-
Κατω Χωρες κλπ
-
Κρυφοψιτροενακια μη μιλάς καθόλους...Μην αρχίσω να λέω τι μου έλεγες για την BX 1.1 που έχει ο γείτονας και πόσο θα ήθελες να γίνει δικια σου
-
-
Ο ολλανδός με atout;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο ολλανδός με atout;Υπερatout
Tον έχει εντυπωσιασει το ψηφιακό καντραν -
Μπορεί και να πάρει tempra τότε
Ή και Τipo DGT -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αν έχεις το μάνουαλ σίγουρα θα λέει.
Δεν το έχω. Αν το είχα θα είχα λύσει πολλά θέματα μόνος μου!
Ευχαριστώ πάντως ... να ξέρω τουλάχιστον τι ψάχνω!Τελικά την βρήκα ... στο πάτωμα μπροστά απο την σέλα ...
Η Peugeot για άλλη μια φορά με ζόρισε αφού στο 150άρι την έχει ακριβώς μπροστά απο την σέλα ανοίγοντας ένα καπάκι και στο 50άρι ... στο πάτωμα βγάζοντας τα 2 πλαινά φτερά κάτω απο την σέλα που καλύπτουν και το μισό πάτωμα! -
Φόρτισα σήμερα τη μπαταρία μου και μετά από 3,5 χρόνια επανεμφανίστηκε η πράσινη μπίλια στο ματάκι! Χρειάστηκε γύρω στις 12 ώρες φόρτιση για να γίνει αυτό...
-
Ακόμα και όταν το χτύπαγες δεν γινόταν πράσινο;
-
Λοιπόν επειδή το έψαξα το θέμα: Όταν ξεκινούσα τη φόρτιση, ήταν μαύρο και δεν γινόταν πράσινο οχι με χτύπημα αλλά και που να γυρνούσες τη μπαταρία ανάποδα που λεει ο λογος.
Μετά από περίπου 6 ώρες, κουνώντας λιγο τη μπαταρία (και αρα τα υγρά της) το έβλεπα να ξεπροβάλει στιγμιαία αλλά αμέσως έφευγε προς το πλάι και βυθιζόταν.
Μετά το τέλος τη φόρτισης ήταν σταθερά πίσω από το ματάκι, κάτι που είχα να δώ 3,5 χρόνια, απο τότε δηλαδή που την αγόρασα.
Μπαταρία αυτοκινήτου...