-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Οι μπαταριες που πουλάνε τα μαγαζια, πόσο καιρό τις έχουν εκει;; διοτι βλέπω σε μερικά μαγαζιά πολύ στοκ από μπαταριες , αδ΄νατο να τις πουλήσουν όλες!!!Aπο λίγο εως πολύ!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οι μπαταριες που πουλάνε τα μαγαζια, πόσο καιρό τις έχουν εκει;; διοτι βλέπω σε μερικά μαγαζιά πολύ στοκ από μπαταριες , αδ΄νατο να τις πουλήσουν όλες!!!
Aπο λίγο εως πολύ!!!
Το λίγο το ξέρω εί ναι από ΄1 λεπτό το πολυ;; 2 χρόνια;;;;;
-
Οι μπαταριες που πουλάνε τα μαγαζια, πόσο καιρό τις έχουν εκει;; διοτι βλέπω σε μερικά μαγαζιά πολύ στοκ από μπαταριες , αδ΄νατο να τις πουλήσουν όλες!!!
Aπο λίγο εως πολύ!!!
32 μέρες και 2 ώρες!!!
Μόνο ο μαγαζάτορας το ξέρει βρε Κώστα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Aπο λίγο εως πολύ!!!
32 μέρες και 2 ώρες!!!
Μόνο ο μαγαζάτορας το ξέρει βρε Κώστα.
Σίγουρα μόνο ο μαγαζάτορας ! Αλλά ρωτώ..... θέλοντας να στην ουσια να ρωτησω...εαν..χαλάνε;;;; και ....πότε;;;;
-
Χαλάνε αν είναι καιρό στο ράφι.
Εσύ πως θα μάθεις πόσο καιρό την έχει τη μπαταρία;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Χαλάνε αν είναι καιρό στο ράφι.Και οι έτοιμες και οι ανοικτού τυπου που γεμίζονται υγρά και φορτίζονται πριν τοποθετηθούν;
-
Αν δεν είναι γεμάτη υγρά δεν έχει πρόβλημα.
Κανένας δεν τις γεμίζει υγρά και τις έχει να κάθονται (το κάνουν αλλά λένε ότι δεν τις έχουν έτσι για πολλές μέρες).Οι έτοιμες έχουν πρόβλημα αν μείνουν μερικούς μήνες.
Βέβαια μπορεί να τις κατεβάζουν από το ράφι και να τις φορτίζουν για να μη χαλάσουν. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν δεν είναι γεμάτη υγρά δεν έχει πρόβλημα.
Κανένας δεν τις γεμίζει υγρά και τις έχει να κάθονται (το κάνουν αλλά λένε ότι δεν τις έχουν έτσι για πολλές μέρες).Οι έτοιμες έχουν πρόβλημα αν μείνουν μερικούς μήνες.
Βέβαια μπορεί να τις κατεβάζουν από το ράφι και να τις φορτίζουν για να μη χαλάσουν.Ok
-
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι και οι μπαταρίες έχουν πάνω έναν κωδικό που καταγράφει την ημερομηνία παραγωγής.
Από αυτόν που μπορούν να βγουν κάποια βασικά συμπεράσματα... -
Δυτικα προαστια ξερουμεκαποιο μαγαζι με καλες τιμες σε μπαταριες αυτοκινητου? Εφτασε το τελος για την μαμα μπαταρια στο εβο.Το αυτοκινητο το εχω απο τον Οκτωβρη του 2005!! Αντεξε 8 χρονια ,και τα τελευταια 2-3 χρονια με μεγαλα διαστηματα ακινησιας(10-20 ημερες) Ειχε και 2-3 αποφορτησεις απο ξεχασμενες πλαφονιερες-ανοικτους διακοπτες,που πηρε μπροστα με καλωδια και λειτουργουσε κανονικα.
Υπαρχει περιπτωση να βρω made in japan μπαταρια? Αξιζει να την πληρωσω παραπανω? Στην Αγγλια στα εβο(εχουν jdm εκδοσεις εκει) χρησιμοποιουν μπαταριες απο μικρα(054 κωδικο) αλλα στα δικα μας,ερχονται με πολυ μεγαλυτερες σε αμπερ προφανως λογω βαριων χειμωνων στην Ευρωπη.
Προτασεις? -
Υπάρχουν οι ιαπωνικές Yuasa. Εγώ θα έδινα κάτι παραπάνω για ιαπωνική αλλά δεν θα πολυαγχωνόμουνα κιόλας. Οι σύγχρονες μπαταρίες είναι πολύ καλές.
-
Κυριαζής στην Ιερά Οδό......πολύ καλές τιμές!!Είχα βάλει την Winner...κορεάτικη premium me 580 εκκίνησης.Kαι οι Yuasa βέβαια είναι πολύ καλές(japan γάρ)...
-
Και οι hankook (επίσης κορεατικες) έχουν βγει αξιόπιστες πάντως σε ότι αμάξι έχουμε βάλει.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
ευχαριστω για την βοηθεια παιδες! σταθηκα κ@λοφαρδος,φιλος με ιδιο αυτοκινητο θα εβγαζε την μπαταρια του και θα εβαζε αλλη μικροτερη γιατι τον ενοχλουσe σε καποιες σωληνωσεις τουρμπο που θα εβαζε και μου δωρησε την δικια του(exide)
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
ευχαριστω για την βοηθεια παιδες! σταθηκα κ@λοφαρδος,φιλος με ιδιο αυτοκινητο θα εβγαζε την μπαταρια του και θα εβαζε αλλη μικροτερη γιατι τον ενοχλουσe σε καποιες σωληνωσεις τουρμπο που θα εβαζε και μου δωρησε την δικια του(exide)Εχει άλλη;;;;; που να τον ενοχλει;;;;;;;;;;
-
ευχαριστω για την βοηθεια παιδες! σταθηκα κ@λοφαρδος,φιλος με ιδιο αυτοκινητο θα εβγαζε την μπαταρια του και θα εβαζε αλλη μικροτερη γιατι τον ενοχλουσe σε καποιες σωληνωσεις τουρμπο που θα εβαζε και μου δωρησε την δικια του(exide)
Εχει άλλη;;;;; που να τον ενοχλει;;;;;;;;;;
ουτε του παπα δεν το λεω.
-
Ποιά ειναι η καλύτερη μάρκα μπαταρίας;;;
-
Varta?
-
Η φτηνοτερη, αρκει να κραταει 4 χρονια!
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Η φτηνοτερη, αρκει να κραταει 4 χρονια!4 χρονια δεν ειναι τιποτα...
Για Bosch τι λέτε;;;;
Μπαταρία αυτοκινήτου...