-
Ξαναπέθανε με συνοπτικές διαδικασίες η μπαταρία μου!
Διαρροές πως μπορούν να ελεγχθούν? Υποψιάζομαι ότι ο κωλοσυναγερμός κάπου φταίει... -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Διαρροές πως μπορούν να ελεγχθούν? Υποψιάζομαι ότι ο κωλοσυναγερμός κάπου φταίει...Εγώ πιστεύω ότι φταίει η ακινησία. Και εγώ το άφηνα μέρες χωρίς να το κινήσω και μου πέθανε.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Διαρροές πως μπορούν να ελεγχθούν? Υποψιάζομαι ότι ο κωλοσυναγερμός κάπου φταίει...δεν το βαζεις μπροστα καθε μερα εγω αμα δε το κινησω το βαζω να δουλεψει λιγο
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
Διαρροές πως μπορούν να ελεγχθούν? Υποψιάζομαι ότι ο κωλοσυναγερμός κάπου φταίει...δεν το βαζεις μπροστα καθε μερα εγω αμα δε το κινησω το βαζω να δουλεψει λιγο
Αυτό είναι ένα αποδεδειγμένα μεγάλο λάθος.
Ψυχρή έναυση = λάθος.
Λειτουργιά με αυτόματο τσοκ μέχρι να θερμανθεί = υπερκατανάλωση = ‘μπούκωμα’ = πλημμελής λίπανση.
Μόνον περπατώντας το για τουλάχιστον ½ ώρα. Ένας μικρός φορτιστής μπαταρίας, είναι η ενδεδειγμένη λύση, η μοναδική.
Δεν πουλάω φορτιστές!!!....
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Αυτό είναι ένα αποδεδειγμένα μεγάλο λάθος.
Ψυχρή έναυση = λάθος.
Λειτουργιά με αυτόματο τσοκ μέχρι να θερμανθεί = υπερκατανάλωση = ‘μπούκωμα’ = πλημμελής λίπανση.
Μόνον περπατώντας το για τουλάχιστον ½ ώρα. Ένας μικρός φορτιστής μπαταρίας, είναι η ενδεδειγμένη λύση, η μοναδική.
Δεν πουλάω φορτιστές!!!....
Α.δεν ειναι αυτος ο μονος λογος που το βαζω μπρος.....
απλα επειδι κυκλοφορουν και ποντικια στο γκαραζ....
-
Βάλε ποντικοπαγίδες. Φτηνότερο, οικολογικότερο και δεν προκαλείς φθορά στο αυτοκίνητο
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Διαρροές πως μπορούν να ελεγχθούν? Υποψιάζομαι ότι ο κωλοσυναγερμός κάπου φταίει...Εγώ πιστεύω ότι φταίει η ακινησία. Και εγώ το άφηνα μέρες χωρίς να το κινήσω και μου πέθανε.
οκ ακινησία, αλλά δεν το αφήνω κανά χρόνο! 4 μέρες είναι πολύ? Μια φορά μόνο έμεινε 2,5 εβδομάδες περίπου.
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
Κινούμαι με μηχανή τις καθημερινές για το δρομολόγιο σπίτι-δουλειά-σπιτι.
-
παρε ενα τζαπ-σταρτ
σωζει!! -
Έχει κανείς εμπειρία από τη συγκεκριμένη;
Τα χαρακτηριστικά είναι αυτά που γράφει πάνω, 12V, 43Ah, 390 A SAE.
Την έβαλα την προηγούμενη βδομάδα στα 85 ευρώ. Η παλιά είχε κρατήσει 4 χρόνια και 2 μήνες. Ίσως αν δεν το είχα αφήσει ακίνητο για 2 βδομάδες να ζούσε ακόμα -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
οκ ακινησία, αλλά δεν το αφήνω κανά χρόνο! 4 μέρες είναι πολύ? Μια φορά μόνο έμεινε 2,5 εβδομάδες περίπου.
Σε σχέση με αυτούς που το κινούν κάθε μέρα και κάνουν χιλιόμετρα είμαστε σε χειρότερη μοίρα.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
παρε ενα τζαπ-σταρτ
σωζει!!ε γουάτ???
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
παρε ενα τζαπ-σταρτ
σωζει!!ε γουάτ???
Japanese start. Ή μάλλον jump start. Αυτό με το σπρώξιμο!
-
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Την έβαλα την προηγούμενη βδομάδα στα 85 ευρώ. Η παλιά είχε κρατήσει 4 χρόνια και 2 μήνες. Ίσως αν δεν το είχα αφήσει ακίνητο για 2 βδομάδες να ζούσε ακόμα
Δεν είναι κακή Γιώργο μου. Βγαίνει και με άλλα αυτοκόλλητα, άλλων εταιριών. Σήμερα είναι σε προσφορά στα 78ε .
Μα τόσο μικρή, σε τι αυτοκίνητο είναι?.
Α. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
παρε ενα τζαπ-σταρτ
σωζει!!ε γουάτ???
jump start, οπως πολυ σωστα ειπωθηκε, εγω το ειπα σε ... μαστορικη διαλεκτο
Εμενα με εχει σωσει στην κυριολεξια αυτο το μηχανακι -
78E για 43Ah μου ακουγονται παρα πολλα!!
-
H μπαταρία περάστηκε στην εγγύηση...
(βέβαια πρέπει να γίνει παραγγελία = )
-
Την έβαλα την προηγούμενη βδομάδα στα 85 ευρώ. Η παλιά είχε κρατήσει 4 χρόνια και 2 μήνες. Ίσως αν δεν το είχα αφήσει ακίνητο για 2 βδομάδες να ζούσε ακόμα
Δεν είναι κακή Γιώργο μου. Βγαίνει και με άλλα αυτοκόλλητα, άλλων εταιριών. Σήμερα είναι σε προσφορά στα 78ε .
Α.τετοια (ford) εχει και το φιεστα μου
-
Α.Και το δικό μου Ford είναι. Focus 1.4 του 2007.
Μπαταρία αυτοκινήτου...