-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
βγάλε τα χένον , να μην τυφλώνεις και εμάς ......Είναι καινούριο, έχω βάλει τα φανάρια με angel eyes κι είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να μην τυφλώνουν τα xenon. Είναι πολύ χρήσιμα σε σχέση με τις κλασικές λάμπες ιδιαίτερα στα ταξίδια όπου σε πολλά σημεία δεν έχει καθόλου φωτισμό.
-
Πω πω βαρεμάρα
Πόσο άντεξε?Το cd έμαθες να το λειτουργείς?
όχι ότι χρειάζεται βέβαιαυ.γ.Τί ήχος ρε παιδιά. Γενικά τα αυτοκίνητα τα έχω γραμμένα. Τα θεωρώ όλα παλιοσίδερα με τα οποία απλά κάνουμε τη δουλειά μας. Αλλά η ferrari είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που αν είχα χρήματα περισσευούμενα θα αγόραζα. Μόνο και μόνο ο ήχος της φτάνει. Μπαίνεις μέσα και έχεις δίπλα σου 1000 διαόλους να ουρλιάζουν
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος εδώ και 3 μήνες ενός suzuki swift 1.3 μοντέλο 2010. Σχεδόν από την αρχή έβαλα xenon και μετά από 2-3 εβδομάδες και μέχρι τώρα 6 στις 10 φορές όταν ανάβω τα xenon σβήνει επιτόπου το αυτοκίνητο. (και σταματημένο και εν κινήσει..) Πήγα σε κατάστημα που πουλάει μπαταρίες μου την μέτρησε κι όλα καλά. Εμένα όμως μου έχει καρφωθεί η ιδέα να βάλω μπαταρία από 35Α που έχει τώρα σε 50Α. Λέτε να φτιάξει; Μπορεί να είναι κάτι άλλο;
Μαλλον καποια ταρζανια σου εχουν κανει και βραχυκυκλωνει οταν αναβεις τα φωτα.
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ αρχικά, αλλά αν βραχυκύκλωναν δεν θα το έκανε κάθε φορά; Τώρα μου το κάνει 6 στις 10..
-
Ο χρήστης Panther_SwIfT έγραψε:
Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος εδώ και 3 μήνες ενός suzuki swift 1.3 μοντέλο 2010. Σχεδόν από την αρχή έβαλα xenon και μετά από 2-3 εβδομάδες και μέχρι τώρα 6 στις 10 φορές όταν ανάβω τα xenon σβήνει επιτόπου το αυτοκίνητο. (και σταματημένο και εν κινήσει..) Πήγα σε κατάστημα που πουλάει μπαταρίες μου την μέτρησε κι όλα καλά. Εμένα όμως μου έχει καρφωθεί η ιδέα να βάλω μπαταρία από 35Α που έχει τώρα σε 50Α. Λέτε να φτιάξει; Μπορεί να είναι κάτι άλλο;
Μαλλον καποια ταρζανια σου εχουν κανει και βραχυκυκλωνει οταν αναβεις τα φωτα.
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ αρχικά, αλλά αν βραχυκύκλωναν δεν θα το έκανε κάθε φορά; Τώρα μου το κάνει 6 στις 10..
Καινουργιο αμαξι ειναι,εγγυηση εχεις,πηγαινε και πες τους το προβλημα που εχεις να το ελενξουν.
-
[/quote]
Καινουργιο αμαξι ειναι,εγγυηση εχεις,πηγαινε και πες τους το προβλημα που εχεις να το ελενξουν.[/quote]Χμ, αυτό μου μένει να κάνω. Ελπίζω να'ναι κάτι απλό..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εδώ και ενάμιση μήνα νέκρωσε η 430....ούτε το φωτάκι του συναγερμού δεν ανάβει....Σε χειμερια ναρκη δηλαδη???
-
Nαι μια χαρά κράτησε.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εδώ και ενάμιση μήνα νέκρωσε η 430....ούτε το φωτάκι του συναγερμού δεν ανάβει....Το ίδιο πάθαμε κι εμείς με το Punto πρόσφατα. Ρημάδια ιταλικά.
-
τον απριλιο η δικη μου μπαταρια κλεινει 5 χρονια.δεν με εχει αφησει ποτε μεχρι τωρα.εχει πεσει λιγο η ταση της καποια φορα επει δη το ειχα ακινητοποιημενο πανω απο 1 βδομαδα.για την ιστορια το αμαξι ειναι αλμερα ν16.
-
Κατα τη γνωμη μου οι καλυτερες μπαταριες(που βεβαια δεν κυκλοφορησαν ποτε στο εμποριο)ηταν οι γιουγκοσλαβικες TPEΠCA(η καπως ετσι)που φοραγαν τα Υugo απο το εργοστασιο.Ειχαμε 2 Yugo,και στις 2 περιπτωσεις κρατησαν τουλαχιστον 7 χρονια,μαλιστα η μια μοιρασε τη ζωη της σε 2 αυτοκινητα.Και φυσικα μιλαμε για μια μπαταρια 12v 35ah(νουμερο απλα ανυπαρκτο..)Βεβαια στα συγκεκριμενα αυτοκινητα,και οι επομενες περιπου τοσο κρατησαν,αλλα αυτες ηταν 45 Αh.
-
τι ηλεκτρικα εχει το yugo εκτος απο τα βασικα?μην τα παραλεμε η μπαταριες εχουν μικρη διαφορα απο μαρκα σε μαρκα,σε ολα παιζουν ρολο τα ηλεκτρικα του αυτοκινητου και πως τα χρησιμοποιουμε.και φυσικα ποσο τα συντηρουμε.ο καιρος,υγρασια πολυ ζεστη και τα λοιπα ειναι καθοριστικος παραγοντας,η σκονη στα απλυτα μοτερ επισης,αλλα και η τσαπατσουλιες σε μερικα αυτοκινητα κυριως πιο παλια φιατ και τα λοιπα.εκεινο που πεζει ρολο μιας και η μπαταριες κρατανε καποια χρονια,ειναι πως πρεπει να περνουμε φρεσκο πραμα και οχι ενα χρονο και πανω στην εκθεση μπαταρια,αλλα αντε να βρεις ακρη ολοι θελουν να σπρωξουν το στοκ που εχουν.
-
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
,η σκονη στα απλυτα μοτερ επισηςΠώς σχετίζεται ένα άπλυτο εξωτερικά (?) μοτέρ με την αντοχή της μπαταρίας?
-
τα άλατα και η βρωμιά που είναι εξωτερικά της μπαταρίας είναι αγωγοί, οπότε μάζευε μάζευε κάποια στιγμή θα οδηγήσει σε πιθανό βραχυκύκλωμα.
-
Λογικά θα πρέπει να παίζει ρόλο στη ζωή της μπαταρίας και οι θερμοκρασίες στις οποίες αυτή εκτίθεται.
Αναρωτιέμαι λοιπόν αν η τάση του να τοποθετείται η μπαταρία εκτός του χώρου κινητήρα σε αρκετά πισωκίνητα είναι πλεονέκτημα (μικρότερες διακυμάνσεις και δεν τρώνε τη ζέστη του κινητήρα) ή μειονέκτημα (είναι συνέχεια στο κρύο). Υποθέτω το πρώτο, ξέρει κανένας;; -
Eλαφρώς οφφ-τοπικ, ξέρουμε κάποιον σχετικά φτηνό και αξιόπιστο φορτιστή μπαταριών;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eλαφρώς οφφ-τοπικ, ξέρουμε κάποιον σχετικά φτηνό και αξιόπιστο φορτιστή μπαταριών;ο φαδερ ειχε παρει εναν ... 'ψηφιακο' απο Lidl, νομιζω.. φωτο αυριο...
ειναι τεφαρικι πραμα.. φορτιζω απο τις μπαταριες του καρτ, μεχρι τις μπαταριες του .. Sωτηρα.. ηλεκτροκινητον, τον εχω κανει! -
Δεν την πρόλαβα τότε την προσφορά ρε γμτ, θυμάμαι που το διάβαζα εκ των υστέρων εδώ. Οπότε σημαντικό να υπάρχει τώρα διαθέσιμος κάπου.
-
οπως και να ΄χει, εγω θα ανεβασω μια φωτο, 'για να δουμε, τι εχασες', που κανανε και στα τηλεπαιχνιδια!
-
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο παλιό UPS για φόρτιση μπαταρίας. Για μια τυπική 60αρα μπαταρία που δέν έχει αποφορτιστεί εντελώς χρειάζεται γύρω στη 1 με 1,5 μέρα. Επίσης μπορείς και να το αφήσεις μόνιμα πάνω στη μπαταρία σαν trickle charger.
-
Δεν έχω ούτε καν εν χρήση UPS ώστε να το κάνω παλιό.
Μπαταρία αυτοκινήτου...