-
dpurpler
αυτό υπήρχε κι από πριν μόνο που δεν είχαν ενημερώσει τα 'i' εδώ και κάτι μήνες
-
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Βρήκα νέα δυνατότητα που έχει η τελευταία έκδοση!
Μπορείς να πας σε ένα σημείο, να βάλεις placemark και να το κοινοποιήσεις στο δίκτυο για να το βλέπουν όλοι!Μετά στον χάρτη φαίνεται σαν ένα μικρό 'i' (info) και κάνοντας κλικ βλέπεις την περιγραφή που έχει γράψει ο άλλος! Το update γίνεται προς το παρόν κάθε 15 μέρες.
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τις ιδιαίτερες πατρίδες μας και για τα μέρη που ξέρουμε καλά!
Και πώς το κάνουμε αυτό?
-
Κάτι τέτοιο εννοείς
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Μπορείς να πας σε ένα σημείο, να βάλεις placemark και να το κοινοποιήσεις στο δίκτυο για να το βλέπουν όλοι!Μετά στον χάρτη φαίνεται σαν ένα μικρό 'i' (info) και κάνοντας κλικ βλέπεις την περιγραφή που έχει γράψει ο άλλος! Το update γίνεται προς το παρόν κάθε 15 μέρες.
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τις ιδιαίτερες πατρίδες μας και για τα μέρη που ξέρουμε καλά!
Και πώς το κάνουμε αυτό?
Ακολούθα το link του Montekristo...
Για να βάλεις τα δικά σου, πάτα το placemark στο menu στο κάτω μέρος της οθόνης και επέλεξε network link.
Μετά δεξί κλικ στα αριστερά που έχει εμφανιστεί και share στο δίκτυο. Πάτα advanced για να βάλεις και τις σωστές συντεταγμένες.
Ευκολο είναι, θα το βρεις με λίγο ψάξιμο! -
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Και πώς το κάνουμε αυτό?
Ακολούθα το link του Montekristo...
Για να βάλεις τα δικά σου, πάτα το placemark στο menu στο κάτω μέρος της οθόνης και επέλεξε network link.
Μετά δεξί κλικ στα αριστερά που έχει εμφανιστεί και share στο δίκτυο. Πάτα advanced για να βάλεις και τις σωστές συντεταγμένες.
Ευκολο είναι, θα το βρεις με λίγο ψάξιμο!Ευχαριστώ...ο montecristo ποιος είναι?
-
παιδια....το εχει κανένας sΠαSmeνο!!!
ποιά έκδοση χρησιμοποιείτε..???
-
Ο χρήστης face έγραψε:
παιδια....το εχει κανένας sΠαSmeνο!!!ποιά έκδοση χρησιμοποιείτε..???
Καλησπέρα,
έχω το Google Earth Pro αλλά και το Enterprise / server κομμάτι cr*cked. Το Google earth server είναι αυτό που χρησιμοποιούν στην τηλεόραση, και αποτελείται από 5 DVD με mapping data!! Είναι λίγο πιο δύσκολο στην εγκατάσταση αλλά αξίζει τον κόπο. Με αυτό πρέπει να χρησιμοποιείς τον Enterprise Client (EC).
Είχα τρέξει πάρα πολύ για να τα αποκτήσω γιατί δεν τα έβρισκες εύκολα στα γνωστά torrent / w4r3z sites λόγω όγκου μάλλον.
Επειδή εμένα μού κόστισαν πολύ για να τα αποκτήσω σπασμένα (σε χρόνο και σε χρήμα), αν θες μπορώ να στα στείλω με τιμή κάτω από 200 ευρώ. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου σε pm τη διεύθυνσή σου (κατά προτίμηση ταχυδρομική θυρίδα γιατί δεν ξέρεις ποτέ αυτές τις μέρες...)
Το Google Earth EC που έχω είναι έκδοση 3.0.0867e (15/4/2005) αν αυτό σου λέει κάτι.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Ευχαριστώ...ο montecristo ποιος είναι?O montecarlo εννοούσα...
Καλά, που πήγε το μυαλό μου... στον Δουμά και τον Εντμοντ Ντάντες.
Καμμία σχέση! -
Ο χρήστης avel έγραψε:
παιδια....το εχει κανένας sΠαSmeνο!!!
ποιά έκδοση χρησιμοποιείτε..???
Καλησπέρα,
έχω το Google Earth Pro αλλά και το Enterprise / server κομμάτι cr*cked. Το Google earth server είναι αυτό που χρησιμοποιούν στην τηλεόραση, και αποτελείται από 5 DVD με mapping data!! Είναι λίγο πιο δύσκολο στην εγκατάσταση αλλά αξίζει τον κόπο. Με αυτό πρέπει να χρησιμοποιείς τον Enterprise Client (EC).
Είχα τρέξει πάρα πολύ για να τα αποκτήσω γιατί δεν τα έβρισκες εύκολα στα γνωστά torrent / w4r3z sites λόγω όγκου μάλλον.
Επειδή εμένα μού κόστισαν πολύ για να τα αποκτήσω σπασμένα (σε χρόνο και σε χρήμα), αν θες μπορώ να στα στείλω με τιμή κάτω από 200 ευρώ. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου σε pm τη διεύθυνσή σου (κατά προτίμηση ταχυδρομική θυρίδα γιατί δεν ξέρεις ποτέ αυτές τις μέρες...)
Το Google Earth EC που έχω είναι έκδοση 3.0.0867e (15/4/2005) αν αυτό σου λέει κάτι.
Έλεος!!!
Το ξεφτυλίσαμε το θέμα.
-
Για οσους εδιαφέρονται, ρίξτε μια ματιά και θα δείτε το Χ/Κ Βασιλίτσας....Φαίνονται οι πυλώνες και οι 'πίστες', αλλα εννοείται πως είναι καλοκαίρι.....Είναι το μονο Χ/Κ που φαίνεται....! (προς το παρόν τουλάχιστο).
-
-
Σωστά....δική μου παράλειψη.....! Απλά δεν εχω πάει ποτέ (κι ουτε βλέπω να πηγαίνω αν δεν αλλάξουν καποια πραγματα) και αν και είδα οτι έχει υψηλή ανάλυση στα Καλάβρυτα, δε προσπάθησα να το βρω.....Ενδιαφέρον πάντως να τα βλέπεις απο δορυφόρο !
-
Το spatial resolution που εχει αυτη τη στιγμη το database του GoogleEarth για την Ελλαδα ειναι 1x1μετρο. Δλδ μπορουμε να διακρινουμε οτιδηποτε εχει μεγαλυτερη επιφανεια απο 1τμ. Απο το 2007-8 θα κυκλοφορει free στα 60x60cm......Οπως παει θα γινει κατασκοπικος δορυφορος σε λιγο......
-
προσεξα οτι μέσω του maps.gοogle.com η απεικόνιση στο μεγιστο δυνατό επίπεδο zoom είναι καλύτερη (πιο καθαρή) απ'οτι στο google earth.
Για παράδειγμα...
Google Earth
Γιατί άραγε;
-
Hrdoukas ti sindesi exeis?
-
mtmleon4
isdn 64 αλλα είναι θέμα ταχύτητας;
οταν φτάνει σ'αυτό το επίπεδο ανάλυσης δεν λαμβανει πλέον νέα δεδομένα -
http://www.r40.gr/index.php?option=cont ... iew&id=182
!
-
37° 54' 42,30' N
21° 17' 29,17' EΑνδραβίδα, F4.
38° 08' 11,17' N
21° 25' 22,73' EΆραξος, ένα από τα πολλά Α7 εκτός shelter.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
http://www.r40.gr/index.php?option=content&task=view&id=182!
Πού την βρήκες τόσο καλή ανάλυση?
-
W117o07'35.04'
N32o40'41.16'
US naval station
aircarier???
GOOGLE EARTH