Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Επίσημο thread: GP Ιταλίας - Monza 2005
    1. Home
    2. Formula 1
    3. Επίσημο thread: GP Ιταλίας - Monza 2005
    • 1
    • 2
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 10 / 11
    Formula 1
    29
    219
    568
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • R
      red-spirit last edited by

Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
      Εγώ προσωπικά θεωρώ το Νάντο πολύ καλό οδηγό και στο ίδιο επίπεδο με το Κίμι.

Μπορεί και τον Μπάτον... Όχι?

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • A
        adis4gr last edited by

η μακλαρεν εχασε φετος μια καλη ευκαιρια για το πρωταθλημα,αν παρει το κατασκευαστων ισως να το μπαλωσει λιγο απο μια ρενω που πεταξε ως τα μεσα του πρωταθληματος και υστερα επαιξε αμυνα full court!!!
        ποιες ατυχιες και ποιες τυχες...η ρενω εκτελεσε το προγραμμα της οπως ηταν,η μακλαρεν ξεχασε να κανει αξιοπιστο το μονοθεσιο της...
        ο κιμι και ο ναντο ειναι της ιδιας κλασης κατα τη γνωμη μου αλλα αυτο θα φανει τα επομενα χρονια...προς το παρον περιμενουμε να στεφθει πρωταθλητης ο ναντο!

• O
          og2002gr last edited by

Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
          Αφήστε τα περί 'κορυφαίων' ομάδων και 'ταχύτερων' οδηγών και μονοθεσίων 'απόλυτης ταχύτητας' και λοιπές φούσκες, που μόνο για παρηγοριά στον άρρωστο είναι καλές. Είπαμε, το πρωτάθλημα το κερδίζει ΠΑΝΤΟΤΕ ο ικανότερος συνδυασμός (και στο ικανότερος βάλτε ό,τι χωρά η ψυχή σας). Φέτος, όπως και να το κάνουμε, δίπλα στο 'ικανότερος' βάλτε Renault R25 + F. Alonso. Απλά μαθηματικά!

Aπλά αυτό. Τίποτα άλλο.

• R
            ripper last edited by

Ο χρήστης Nick έγραψε:
            Η ομάδα της ΜΑΚ ΛΑΡΕΝ ρισκάρει και την ζωή των οδηγών όποτε γουστάρει και πάλι καλά δεν συνέβει τίποτα στην μεγαλη ευθεία των 370 χαω . Αλήθεια μόνο αυτό ξέρουν να κάνουν οι μεγάλες ομάδες?? πχ ΜΑΚ ΛΑΡΕΝ

Πράγματι δεν ντρέπονται λίγο; Προτείνω στον επόμενο αγώνα να πηγαίνουν με τον περιοριστή ταχύτητας συνεχώς ενεργοποιημένο, να δώσουν στους Raikkonen-Montoya από μια μεγάλη κούπα φραπέ και να χαιρετάνε το πλήθος αδιάκοπα. Φυσικά πάντα στην μέση της πίστας για να μην διακυνδυνεύσουν καμιά επικίνδυνη έξοδο. Και προς θεού! Προσοχή μη φύγει κανέναν πόντος από το καλσόν.

Μήπως μερικοί έχουν μπερδέψει τη Formula 1 με το καλλιτεχνικό πατιναζ;

• T
              techadmin admin last edited by

Υπερβολές.

• G
                greo last edited by

Συγκεντρωτικη απαντηση σε ολα και ολους 😉

Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
                Φιλαρακο δυστυχως δεν εχω τρεξει ουτε δουλεψει σε F1 και γι'αυτο δε γουσταρω να κριτικαρω ουτε να συμβουλευω με τετοια ευκολια και επιθετικο attitude ομαδες και οδηγους απ'την απεξω. Ειδικα οταν ειμαι λαθος.

Φιλαρακο, για να αποκαλεσεις καποιον 'φιλαθλο του καναπε' σημαινει οτι εισαι εκ των εσω εμπλεκομενος. Αλλιως ο πρωτος και καλυτερος 'καναπεδακιας' εισαι εσυ και ως εκ τουτου εισαι ο τελευταιος που μπορει να κρινει την αποψη μου, ειδικα επειδη φορας 'παγωμενα' γυαλια.

φορτωσε το αμαξι για να προσπερασει στα pits και του βγηκε αλλα τελικα του εφταιξε γιατι, τι να κανουμε, δεν ειχε ποτε την τυχη η ομαδα να συναντησει τετοιο προβλημα στη συγκεκριμενη πιστα, με αυτο το φορτιο και τις συγκεκριμενες συνθηκες.

Τοτε πως αποφασισε μια στρατηγικη η ομαδα του σε εναν κρισιμο αγωνα; Στα τυφλα; :ο Ωραια αντιμετωπιση!!!

Αλλα ξερω για σενα η ομαδα πρεπει και να μαντευει το μελλον αλλιως ειναι ασχετη και ανικανη, κοινως για τον π***ο

Κι ομως! υπαρχουν ομαδες που το κανουν με επιτυχια. Και καθε φορα που το κανουν, θεωρουνται απο καποιους 'τυχερες' ενω οι αλλες που κανουν πειραματισμους (συμφωνα με τα λεγομενα σου) ειναι ατυχες! περιεργο ορισμο δινεις στη λεξη τυχη.

Οι περισσότερες ομάδες που αναγκάζονται να ξεκινήσουν πιο πίσω μετά από κάποια ποινή ή τεχνικό πρόβλημα βάζουν πολλά καύσιμα στο μονοθέσιό τους. Λες να είναι τόσο βλάκες greo?

Οι περισσοτερες και οχι ολες! Και οι ομαδες αυτες δεν ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1' πιο γρηγορες απο τον επομενο, συμφωνα με ΔΙΚΗ τους δηλωση.

Οσο αφορα τον Βιλνεβ ξερουμε πολυ καλα πως ειναι τα σημερινα μονοθεσια της Φ1 με τον ακαθαρτο αερα και τα σχεδον τελεια φρενα, προσθεσε και το περισσοτερο βαρος που ειχε η Μακλαρεν και προσπαθησε να τον περασεις. Διαφωνω οτι εκατσε απο πισω που τον Βιλνεβ και περιμενε να τον περασει γιατι εσυ δεν εβλεπες καθολου τους χρονους που εκανε ο Ραικονεν στο λαιβ τιμινγκ.

Μετα την αλλαγη ελαστικου που ο Κιμι ειχε μεγαλυτερη διαφορα βαρους απο το Βιλνεβ (ο ενας ειχε καυσιμα για αλλους 6-7 γυρους και ο αλλος μεχρι το τελος του αγωνα 25 γυρους), τον περασε χαλαροτατα. Αρα οσα ακουμε περι γρηγορης Ζαουμπερ, δυσκολιας στο προσπερασμα και αλλα τετοια ειναι τριχες κατσαρες.

Μιλας οτι η Ρενω ΠΟΤΕ δεν εκανε λαθη στο σεταπ και αξιοπιστια. Ξεχνας το Μοντε '05 και ξεχνας τα σπασιματα κινητηρα στα προηγουμενα χρονια, ξεχνας τα σπασμενα ημιαξονια στον Καναδα κλπ.

Οχι ποτε! Φετος! Μονο για το Μονακο μπορει να μιλησει κανεις, αλλα τοτε ηταν μια κακια βεβιασμενη αλλαγη στρατηγικης λογω πέις καρ που ΦΕΤΟΣ δεν επαναληφθηκε.

Ο γυρος του πισω απο τον Βιλνεβ μετα την αλλαγη ελαστικου τι ειχε? Εχω την εντυπωση πως γραφεις 'μ******ς'. Και μας λες απο πανε οτι δεν ειναι χαρακτηρας αυτος πρωταθλητη. Εδω οι περισσσοτεροι οδηγοι ξεσπανε που και που απο την ασχημη εξελιξη που ειχε ο αγωνας για αυτους.

Εγω ειδα τουλαχιστον 3 φορες που βρηκε χωμα. Μαλλον εσυ λες μ******ς εφοσον αντι να βλεπεις τον αγωνα εβλεπες το κομπιουτερ. Οι πρωταθλητες μπορουν να ξεσπανε ΜΕΤΑ τον αγωνα. Οχι μεσα στο μονοθεσιο.

Αντι να γελάς με την ανικανότητα σταρτηγικής της ΜακΛάρεν και του Ντένις, και με όσους θεωρούν τον Κίμι συνεχιστή του Μίκα, την επόμενη φορά στείλε τους ένα email πριν τον αγώνα να τους εξηγήσεις λεπτομερειακώς τι στρατηγική να ακοουθήσουν.

Γιατι; Για να αρχισουν να νικανε;

Δηλαδή φαντάσου να έκανε και καλή οδήγηση σε τι θέση θα τερμάτιζε και που θα κατέβαζε το fastet-lap. Συγγνώμη, τα διαβάζεις αυτά που γράφεις;

Οταν συμφωνα με δηλωση της ομαδας σου εχεις ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 1' ταχυτερο αμαξι απο τον δευτερο και τερματιζεις 4ος δεν ειναι και για να το παινευεσαι. Επισης που τον κατεβασε δηλαδη το χρονο; 3/10 ταχυτερος απο καποιον που εκανε βολτα τα 3/4 του αγωνα περιμενοντας ποτε θα φανει πισω του ο τημ-μεητ και 6/10 ταχυτερος απο αυτον που εχει ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 1' αργοτερο αυτοκινητο και επισης εκανε βολτα το μισο αγωνα. Παρεπιπτοντως ο Ζακ ειχε 2,4' αργοτερο γυρο απο τον Κιμη. Σφαιρα η Ζαουμπερ

• T

Γουστάρωωωωωωωωωωω

• P
                    pininfarina last edited by

Ο χρήστης greo έγραψε:
                    Φιλαρακο, για να αποκαλεσεις καποιον 'φιλαθλο του καναπε' σημαινει οτι εισαι εκ των εσω εμπλεκομενος. Αλλιως ο πρωτος και καλυτερος 'καναπεδακιας' εισαι εσυ και ως εκ τουτου εισαι ο τελευταιος που μπορει να κρινει την αποψη μου, ειδικα επειδη φορας 'παγωμενα' γυαλια.

Λαθος φιλαρακο, για να κοροϊδευεις υπεροπτικα ομαδες και οδηγους σημαινει οτι εισαι εκ των εσω εμπλεκομενος. Αλλιως εισαι φιλαθλος του καναπε και η κριτικη σου ειναι π@π@ρολογία. Το 'παγωμενα' γυαλια δεν το καταλαβα και δεν το σχολιαζω.

Τοτε πως αποφασισε μια στρατηγικη η ομαδα του σε εναν κρισιμο αγωνα; Στα τυφλα; :ο Ωραια αντιμετωπιση!!!

Εισ'ωραιος, πηγαινε πες τα μυστικα σου και σε αλλες ομαδες -μιας και τα εχεις πει ηδη στη Renault- ωστε να βλεπουμε τελειες στρατηγικες και τελος στα μηχανικα προβληματα.

Κι ομως! υπαρχουν ομαδες που το κανουν με επιτυχια. Και καθε φορα που το κανουν, θεωρουνται απο καποιους 'τυχερες' ενω οι αλλες που κανουν πειραματισμους (συμφωνα με τα λεγομενα σου) ειναι ατυχες! περιεργο ορισμο δινεις στη λεξη τυχη.

Τι να πω, κριτικαρεις τη McLaren που δεν υπολογισαν οτι θα εχει προβλημα το ελαστικο. Με τα λεγομενα σου λοιπον απο δω και περα τερμα οι εγκαταλειψεις απο μηχανικα γιατι ολα αχρειαστοι πειραματισμοι ειναι. Και αφου το θελεις τοσο, ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στη ικανη και οχι τυχερη Renault που ειναι η μονη που φετος το καταφερε με επιτυχια.

Οι περισσοτερες και οχι ολες! Και οι ομαδες αυτες δεν ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1' πιο γρηγορες απο τον επομενο, συμφωνα με ΔΙΚΗ τους δηλωση.

Κι εσυ τι προβλημα εχεις? Αναφορα θα σου δωσουν δηλαδη?

Μετα την αλλαγη ελαστικου που ο Κιμι ειχε μεγαλυτερη διαφορα βαρους απο το Βιλνεβ (ο ενας ειχε καυσιμα για αλλους 6-7 γυρους και ο αλλος μεχρι το τελος του αγωνα 25 γυρους), τον περασε χαλαροτατα. Αρα οσα ακουμε περι γρηγορης Ζαουμπερ, δυσκολιας στο προσπερασμα και αλλα τετοια ειναι τριχες κατσαρες.

O jv ειχε καυσιμα για 11 γυρους (μολις 3 λιγοτερους απο την αρχη). Το γιατι τον προσπερασε πιο ευκολα δεν το ξερω ακριβως, ισως να βοηθησε το φρεσκο του λαστιχο, ισως τα λαστιχα του jv να εχασαν αποδοση, ισως εκεινο το διαστημα να μην πιεζε τοσο, ισως να εκανε λαθος, ισως να και του'κατσε αυτη τη φορα του Kimi ρε αδερφε. Λες και αν στην αρχη μπορουσε να προσπερασει και ηταν ευκολο δε θα το ειχε κανει. Θα το εκανε απλα και μονο για να μη δωσει εσενα αφορμη να αρχισεις να μιλας

Εγω ειδα τουλαχιστον 3 φορες που βρηκε χωμα. Μαλλον εσυ λες μ******ς εφοσον αντι να βλεπεις τον αγωνα εβλεπες το κομπιουτερ. Οι πρωταθλητες μπορουν να ξεσπανε ΜΕΤΑ τον αγωνα. Οχι μεσα στο μονοθεσιο.

Τωρα μας δουλευεις κιολας. Αν θυμαμαι καλα απο τις 3 φορες μονο μια -το τετακε- εχασε χρονο. Τις αλλες πηγαινε σαν τρελος στο οριο κι εσυ αντι να τον θαυμαζεις του το χρεωνεις. Μηπως φορας τιποτα παγωμενα γυαλια?

Γιατι; Για να αρχισουν να νικανε;

Ωπα εχουμε και χιουμορ βλεπω

Οταν συμφωνα με δηλωση της ομαδας σου εχεις ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 1' ταχυτερο αμαξι απο τον δευτερο και τερματιζεις 4ος δεν ειναι και για να το παινευεσαι.

Οταν με γεματο μονοθεσιο παιρνεις pole για την πλακα, ξεκινας 11ος, για 15 γυρους μπλοκαρεσαι απο αργοτερο μονοθεσιο, για ενα γυρο πας αργα με λαστιχο, εχεις εξτρα pitstop, τετακε -ενταξει λαθος του- και τερματιζεις 4ος κοντα στον 3ο το παινευευσαι μη σου πω και τιποτα παραπανω.

Επισης που τον κατεβασε δηλαδη το χρονο; 3/10 ταχυτερος απο καποιον που εκανε βολτα τα 3/4 του αγωνα περιμενοντας ποτε θα φανει πισω του ο τημ-μεητ και 6/10 ταχυτερος απο αυτον που εχει ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 1' αργοτερο αυτοκινητο και επισης εκανε βολτα το μισο αγωνα. Παρεπιπτοντως ο Ζακ ειχε 2,4' αργοτερο γυρο απο τον Κιμη. Σφαιρα η Ζαουμπερ

Αν κοιτας ταχυτερους γυρους θα δεις οτι ολοι οι αλλοι εκαναν τον ταχυτερο γυρο τους στον 15ο γυρο ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΑ Οσο για το 1' που ειπε ο Dennis ενταξει ρε φιλε μπορει να μην ηταν 1' αλλα 0.6' και να ηθελε να κοκορευτει και λιγακι γιατι ειναι οντως κυριαρχικη διαφορα που δε βλεπουμε συχνα. Αλλα οταν η McLaren εχει προβλημα και η Renault οχι βγαζουμε γλωσσα, οταν η McLaren ειναι -0.6 απο το 2ο μωκο. Οσο για το jv η διαφορα που παιζει ρολο στο 1ο stint ηταν αυτη των δοκιμαστικων (+1.5, μεγαλη μεν αλλα δεν εγγυαται και προσπερασμα ειδικα αν εισαι αργοτερος στην ευθεια)

Τελος φιλε ευχομαι με τοσο υψηλα standards που εχεις για ολους και για ολα στην εξω ζωη σου να εισαι καποιος επιτυχημενος που ολοι γουσταρουν και οχι καποιος που βγαζει τα κομπλεξ του σε forum.

• N
                      nick last edited by

Ο χρήστης ripper έγραψε:

Η ομάδα της ΜΑΚ ΛΑΡΕΝ ρισκάρει και την ζωή των οδηγών όποτε γουστάρει και πάλι καλά δεν συνέβει τίποτα στην μεγαλη ευθεία των 370 χαω . Αλήθεια μόνο αυτό ξέρουν να κάνουν οι μεγάλες ομάδες?? πχ ΜΑΚ ΛΑΡΕΝ

Πράγματι δεν ντρέπονται λίγο; Προτείνω στον επόμενο αγώνα να πηγαίνουν με τον περιοριστή ταχύτητας συνεχώς ενεργοποιημένο, να δώσουν στους Raikkonen-Montoya από μια μεγάλη κούπα φραπέ και να χαιρετάνε το πλήθος αδιάκοπα. Φυσικά πάντα στην μέση της πίστας για να μην διακυνδυνεύσουν καμιά επικίνδυνη έξοδο. Και προς θεού! Προσοχή μη φύγει κανέναν πόντος από το καλσόν.

Μήπως μερικοί έχουν μπερδέψει τη Formula 1 με το καλλιτεχνικό πατιναζ;

Απο το να πίνουν φραπόγαλο με τον Αγιο Πέτρο ....είναι προτιμότερο

Και στο καλλιτεχνικό πατιναζ συμβαίνουν ατυχήματα και μερικές φορές σοβαρά αλλά τώρα με τον περιοριστή ταχύτητας συνεχώς ενεργοποιημένο εχουν ελαττωθεί !!

• T

Μίλησε για κόμπλεξ ο αντικειμενικός.

• P

Ο χρήστης FireBro έγραψε:
                          Μίλησε για κόμπλεξ ο αντικειμενικός.

Δεν εχω λογο να μην ειμαι αντικειμενικος, αν καπου δεν ημουν πες μου.

• T

Είναι ο τρόπος σκέψης ρε συ. Υπάρχουν πολλές γωνίες που μπορείς να κοιτάξεις ένα θέμα. Εσύ το κοιτάζεις πάντα από την ίδια.

• G
                              greo last edited by

pininfarina το ποιος ειναι ο κομπλεξικος φαινεται απο το ποσα εχεις βαλει!
                              Ζωχαδες βλεπω! Ξυδι;
                              Αλλωστε μπορεις να δεις ολα τα ποστ μου στην ενοτητα αυτη, για να καταλαβεις οτι δεν ειμαι οπαδος ΚΑΝΕΝΟΣ στο αθλημα αυτο. Δυστυχως δεν μπορει καποιος να πει το ιδιο για σενα. Οποτε η γνωμη σου ειναι μειωμενης βαρυτητας.

Κατα τα αλλα βγαλε τα γυαλια σου, ανοιξε το μυαλο σου σε καποια αντιθετη αποψη και κατεληξε σε οποιο συμπερασμα θες. Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι συμφωνα με τον Ρον Ντενις ο Αλονσο ειναι 4/10 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ πιο γρηγορος οδηγος απο τον Άισμαν 😉

• M
                                mschumacher last edited by

Ο χρήστης greo έγραψε:

Αυτό που λες δεν αναιρεί αυτό που είπα. Η ουσία είναι ότι οι περισσότεροι βάζουν πολλά καύσιμα σε τέτοιες περιπτώσεις και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι δε μετανιώνουν για την επιλογή τους.

• M
                                  mschumacher last edited by

Ο χρήστης greo έγραψε:
                                  Ζωχαδες βλεπω! Ξυδι;
                                  Αλλωστε μπορεις να δεις ολα τα ποστ μου στην ενοτητα αυτη, για να καταλαβεις οτι δεν ειμαι οπαδος ΚΑΝΕΝΟΣ στο αθλημα αυτο. Δυστυχως δεν μπορει καποιος να πει το ιδιο για σενα. Οποτε η γνωμη σου ειναι μειωμενης βαρυτητας.

Κατα τα αλλα βγαλε τα γυαλια σου, ανοιξε το μυαλο σου σε καποια αντιθετη αποψη και κατεληξε σε οποιο συμπερασμα θες. Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι συμφωνα με τον Ρον Ντενις ο Αλονσο ειναι 4/10 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ πιο γρηγορος οδηγος απο τον Άισμαν 😉

χαλάρωσε λίγο και μην είσαι απόλυτος. Αν οι οδηγοί είχαν 2η 3η 4η ++++++ προσπάθεια για τα επίσημα δοκιμαστικά ίσως στη pole να ήταν ο Αλόνσο...Μοντόγια, Φισικέλλα.... δηλ. θέλω να πω πως από τα επίσημα δοκιμαστικά δεν μπορείς να πεις ότι η Mclaren ήταν πχ .600 ταχύτερη της Ρενάλτ... είναι λάθος σκεπτικό.

• G
                                    greo last edited by

Για τον αγωνα μιλαω... Ο καθενας ειχε 53 ευκαιριες.

• P

Ο χρήστης greo έγραψε:
                                      Ζωχαδες βλεπω! Ξυδι;

Ναι και ξυδι γιατι οχι? Βαρεθηκα πρωι πρωι να απανταω στα ιδια. Με εκνευριζει βλεπεις η ανοησια και κυριως ο σνομπισμος και η υπεροψια.

Ουτε γω ειμαι οπαδος κανενος -αν ειμαι πες μου ποιανου να το ξερω. Αλλα δε χρειαζεται να εισαι οπαδος για να εχεις λαθος αποψεις και αντιπαθητικη συμπεριφορα.

Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι συμφωνα με τον Ρον Ντενις ο Αλονσο ειναι 4/10 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ πιο γρηγορος οδηγος απο τον Άισμαν 😉

Αυτο δεν το'πιασα -μαλλον φταιει που ειμαι φιλαθλος του καναπε- αλλα never mind

• G
                                        greo last edited by

Ο χρήστης pininfarina έγραψε:

Ναι και ξυδι γιατι οχι? Βαρεθηκα πρωι πρωι να απανταω στα ιδια. Με εκνευριζει βλεπεις η ανοησια και κυριως ο σνομπισμος και η υπεροψια.

Αν σε εκνευριζει η ανοησια, δεν εχεις παρα να την κοψεις... Στο χερι σου ειναι.

Ουτε γω ειμαι οπαδος κανενος -αν ειμαι πες μου ποιανου να το ξερω. Αλλα δε χρειαζεται να εισαι οπαδος για να εχεις λαθος αποψεις και αντιπαθητικη συμπεριφορα.

Εσυ οπαδος; Αλοιμονο! Οσο για τον εχω αντιπαθητικη (για σενα) συμπεριφορα, αδιαφορω πληρως! Δε με ενδιαφερει να γινουμε φιλοι

ΥΓ Δεν ξαναπανταω οφ-τοπικ. Σε λογικες παρατηρησεις πανω στον αγωνα ή γενικοτερα το αθλημα ευχαριστως. Και οχι σε θεσεις του στυλ 'ποιος εισαι εσυ που ξερεις καλυτερα απο τον Ντενις' και αλλα τετοια ευτραπελα

• P

Δεν ξαναπανταω

Επιτελους Οι υπολοιποι μπορουν να κρινουν ποιος ειναι ανοητος, οπαδος ή αστειος

• W
                                            wiwol last edited by

Πρωσοπικα πιστευω πως ο montoya καλως εκανε και εμεινε στον αγωνα.

Αν εφευγε στη ασκαρι με 370+ θα ηταν επηδει αυτος ειχε επηλεξει να μηνει στον αγωνα και να παει στην ασκαρι με 370+ (αν και σε αυτη και στις λεσβο εμπαινε με πολλυ μειωμενη ταχυτητα.)

Αν νομιζε οτι κινδυνευε η ζωη του θα εμπαινε στα πιτς, Δεν θα κατηγορησω τον Ρον Ντενις για αυτο. Πιστεψε οτι μπορει να τελειωσει τον αγωνα δεδομενου του προβληματος και το εκανε. Και Μπραβο του.

Εγω θελω να επησιμανω τον τροπο που καταστραφικαν τα ελαστικα τις Μισελεν (Ραικονεν, Μοντογια) που ηταν παρομοιος με αυτον που καταστρεφονταν στην ινδιαναπολη. (Η ιδια αιτια ηταν) Η μισελεν δεν εβαλε μυαλο και συνεχιζει να φτιαχνει λαστιχα με τον ιδιο τροπο.

Τα Μπριτσεστον ποτε δεν θα διαλυθουν ετσι. Θα σκασουν (εγινε 3φορες φετος) αλλα δεν θα διαλυθει. ειναι θεμα προσεγκισης της κατασκευης και ασφαλειας. Εχει κατηγορηθει η Μισελεν απο την Μπριστετον για αυτο το θεμα. Και πιστευω εχουν δικιο οι Ιαπωνες.

Το λιγοτερο που πρεπει να κανει η FIA ειναι να επιβαλει απο το νεο ετος να αλαξει αυτη η φιλοσοφια. Και αν υπηρχε συμφωνια για το 2008 με τις ομαδες, θα το ειχε κανει ηδη. αλλα μεχρι στιγμης τους εχουν στο 'μπουλι μπουλι' για να τα βρουν στη συμφωνια.
                                            Αυτη θα γινει μεσα στο ετος. του χρονου θα πεφτουν τημωριες για τετοια περιστατικα (ιντιαναπολη κτλ)

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 10 / 11
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ