-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πρώτα κίτρινους, μετά κόκκινους ή κόκκινους κατευθείαν;;;πυκ(g)νοί καπ(g)νοί (με προφορά γνωστής ρεπόρτερ του μέγκα από την Αχαΐα)
Οι καπνοί είναι μαύροι το χρώμα στα λαμπάκια παίζεται
-
Ο χρήστης Gasman έγραψε:
αρκετός προβληματισμός για την κατάργηση του οργάνου της θερμοκρασίας νερού.Δεν είναι κατάργηση, είναι αντικατάσταση της ένδειξης θερμοκρασίας με την ένδειξη της υπερπίεσης. Αν δεν έδειχνε την υπερπίεση αλλά τη θερμοκρασία (όπως σε άλλα VAG) θα ήταν καλύτερα;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
.. Αν δεν έδειχνε την υπερπίεση αλλά τη θερμοκρασία (όπως σε άλλα VAG) θα ήταν καλύτερα;Νομίζω ότι όλοι εδώ μέσα θεωρούν την ερώτησή σου ρητορική και η αυτονόητη απάντηση είναι προφανώς/φυσικά/ΝΑΙ!
-
Δεν θα το έλεγα...
θυμάμαι μεγάλη στενοχώρια που τα VAGίτικα turbo δεν είχαν πιεσόμετρο...
-
Ε, ας έβαζαν ένδειξη θερμοκρασίας στην οθόνη πολλαπλών ενδείξεων. Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή?
Δεν μιλάμε και για αμάξι της τάξης των 7.000 € !!!!! -
Δεν ήθελα να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.
φαντάζεσαι να εγραφε συνέχεια 99 βαθμούς!!!!
-
Μάλλον αυτή είναι η μοναδική εξήγηση
Το τμήμα Marketing της VW όμως, θα μπορούσε να το εκμεταλλευθεί αυτό, διαφημίζοντας το αμάξι και για καφετιέρα
-
99 ?!? Όχι ρε παιδιά 199 θα πιάνει τουλάστιχον ......
Μη το πάρετε, πάρτε μια CRUPPS καλύτερα που έρχεται και φθηνότερα .... -
Δυστυχως για πολλους, το αμαξι δεν θα εχει προβλημα θερμοκρασιας....
Τετοιου ειδους προβληματα τα εχει λυσει η VW εδω και πολλααα χρονια
Οχι οτι και εγω δεν θα ηθελα ενα οργανο θερμοκρασιας ομως.
-
Πάντως ακόμα και μετά απο 1 ώρα με σβησμένη μηχανή, ανοίγεις το καπό και τα πλαστικά καλύματα δεν μπορείς να τα αγγίξεις.
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Πάντως ακόμα και μετά απο 1 ώρα με σβησμένη μηχανή, ανοίγεις το καπό και τα πλαστικά καλύματα δεν μπορείς να τα αγγίξεις.Ελπίζω τουλάχιστον σ' αυτό το μοντέλο να ΜΗΝ προτείνει η VW αλλαγή λαδιών στα 30.000 χλμ...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάντως ακόμα και μετά απο 1 ώρα με σβησμένη μηχανή, ανοίγεις το καπό και τα πλαστικά καλύματα δεν μπορείς να τα αγγίξεις.
Ελπίζω τουλάχιστον σ' αυτό το μοντέλο να ΜΗΝ προτείνει η VW αλλαγή λαδιών στα 30.000 χλμ...
και σ'αυτό
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ελπίζω τουλάχιστον σ' αυτό το μοντέλο να ΜΗΝ προτείνει η VW αλλαγή λαδιών στα 30.000 χλμ...
και σ'αυτό
AN εξαιρέσουμε το GTI toy εγκάθετου οι αλλαγές γινονται στα 15.000 ή ανα 1 χρονο και κατοπιν οδηγιας απο τη μαμα το λάδι GASTROL 0/30 που εβαζαν στα πρωτα αντικατασταθηκε με GASTROL 5/30 H GASTROL 10/60 κατα περιπτωση αν υπάρξει κάποια αδικαιολόγητη κατανάλωση ..
Υ.Γ Προς αποφυγή παρεξηγήσεων .....Αυτα μου ειπαν απο το εξουσιοδοτημένο ΚΟΣΜΟΚΑΡ στη Λαρισα όπου αλλαξα λάδια πριν 1 εβδομάδα περιπου ( στα 17.000χλμ) ,
-
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ταιριάζει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ:
να σου δείξουν την οδηγία της 'μαμάς' να τη δούμε και 'μεις. Φαντάζομαι ότι θα είναι έγγραφη, αφού είναι από τη 'μαμά', κι όχι προφορική.
Επίσης, πως μπορεί και προτείνει η 'μαμά' λιπαντικό Castrol, -κι όχι Gastrol- από τη στιγμή που έχει... εργοστασιακά λιπαντικά με τα σήματα της μάρκας και των εταιρειών του ομίλου κι όχι κάποιας εταιρείας λιπαντικών
Υ.Γ: προφανώς αυτά πηγαίνουν προς το εξουσιοδοτημένο στη Λάρισα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τετοιου ειδους προβληματα τα εχει λυσει η VW εδω και πολλααα χρονιαΜε πιο αναίσθητο δείκτη στην περιοχή της βέλτιστης θερμοκρασίας; Και ο ηλεκτρολόγος από κάτω με το VW Golf V 1.4 GT (με τα 75 άλογα και το αυτοκολλητάκι 'GT' να δίνει τα υπόλοιπα 95 άλογα) το φτιάχνει...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ταιριάζει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ:να σου δείξουν την οδηγία της 'μαμάς' να τη δούμε και 'μεις. Φαντάζομαι ότι θα είναι έγγραφη, αφού είναι από τη 'μαμά', κι όχι προφορική.
Επίσης, πως μπορεί και προτείνει η 'μαμά' λιπαντικό Castrol, -κι όχι Gastrol- από τη στιγμή που έχει... εργοστασιακά λιπαντικά με τα σήματα της μάρκας και των εταιρειών του ομίλου κι όχι κάποιας εταιρείας λιπαντικών
Υ.Γ: προφανώς αυτά πηγαίνουν προς το εξουσιοδοτημένο στη Λάρισα
Επειδη ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ 'ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΟ ,ΣΟΒΑΡΟ & ΜΕΓΑΛΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ synergeio ΚΟΣΜΟΚΑΡ '
Oσο για τα λαδια ειναι CASTROL LONGLIFE II slx 5/30 KAI AYTA ebazan se oti υπήρχε εκεί ( vw & audi ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΆ ) και καλά εκαναν αφου καλύπτουν τις προδιαγραφές 503 ΧΧ ΤΗΣ VAG .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΣΑΦΩς ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ( δεν ξερω αν ειναι προφορική ή γραπτή και δεν με νοιάζει βεβαια ..) κανε μια βολτα απο τα vwclub & audiclub και θα το διαπιστώσεις απο πολλούς ..αλλά ξεχασα ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙς ΚΑΛΥΤΕΡΑ ...
-
Ναι είπαμε, είμαι άσχετος εγώ
Εγώ αναφέρω τι γράφει το επίσημο βιβλίο του εργοστασίου.
Το τι λένε στα διάφορα clubs οι σχετικοί, ποσώς με ενδιαφέρει.
Πως ξέρεις ότι υπάχει οδηγία -για το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ μιλάμε πάντα- και δεν ξέρεις αν είναι προφορική ή γραπτή;
Σου ξαναγράφω ότι θα μ'ενδιέφερε πάρα πολύ να διαβάσω την οδηγία του ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ που αναιρεί το ίδιο το βιβλίο του ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ.
Όσο για τα λιπαντικά, υπάρχουν πολλά θέματα στα τεχνικά. BTW, τα 5/30 είναι Longlife ΙΙΙ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ναι είπαμε, είμαι άσχετος εγώΕγώ αναφέρω τι γράφει το επίσημο βιβλίο του εργοστασίου.
Το τι λένε στα διάφορα clubs οι σχετικοί, ποσώς με ενδιαφέρει.
Πως ξέρεις ότι υπάχει οδηγία -για το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ μιλάμε πάντα- και δεν ξέρεις αν είναι προφορική ή γραπτή;
Σου ξαναγράφω ότι θα μ'ενδιέφερε πάρα πολύ να διαβάσω την οδηγία του ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ που αναιρεί το ίδιο το βιβλίο του ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ
Κοιτα παλι το παρατραβας ..δεν σε ειπε κανεις, ουτε εγω ΑΣΧΕΤΟ , απλα πριν 10 μερες αλλαξα λαδια και τα πληροφορήθηκα απο τον τεχνικο διευθυντή της εταιρίας ( και οχι κανενα παιδακι σε forum ετσι ??) ,οπως ακριβώς τα εγραψα .Αυτα τα ειδα και απο αλλος που πηγαν για service KAI TO μεταφερω ,απλα ...
-
tpapo
πως εξηγεις εσυ τη διαφορα αυτων που γραφει το manual & αυτων που σου ειπαν (προφορικα) ? -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Κοιτα παλι το παρατραβας ..δεν σε ειπε κανεις, ουτε εγω ΑΣΧΕΤΟ , απλα πριν 10 μερες αλλαξα λαδια και τα πληροφορήθηκα απο τον τεχνικο διευθυντή της εταιρίας ( και οχι κανενα παιδακι σε forum ετσι ??) ,οπως ακριβώς τα εγραψα .Αυτα τα ειδα και απο αλλος που πηγαν για service KAI TO μεταφερω ,απλα ...
'κανε μια βολτα απο τα vwclub & audiclub και θα το διαπιστώσεις απο πολλούς ..αλλά ξεχασα ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙς ΚΑΛΥΤΕΡΑ ... '
που να δεις διευθυντές πωλήσεων (και πωλητές) τι λένε
Αφού λοιπόν το είπε ο τεχνικός διευθυντής της εταιρείας, υποθέτω ότι έχει επίσημη ενημέρωση από το εργοστάσιο ή την κεντρική αντιπροσωπεία. Αυτό σου ζήτησα και προφανώς το εννοώ γραπτώς.
Υ.Γ: Ο 1.8 TFSI τελικά υπάρχει ε;
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)