-
Εγώ δεν ξέρω αν γίνεται να βγάλει 8 λίτρα κατανάλωση με 180χλ/ώρα ....
Δε λέω αν γίνεται η όχι..γιατί δεν το ξέρω.
Αφού εσύ έχεις τη γνώση αυτή γιατί δεν τη μοιράζεσαι μαζί μας? -
UnHackAble, εννοείς σε επίπεδο δρόμο, με σταθερή ταχύτητα 180 χλμ/ώρα να έχει κατανάλωση 8,2 λίτρα/100 χλμ;
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
180 μεση και 8 κατανάλωση δεν βγάζουν ούτε τα υβριδικά
Πάνω που πας να πεις κάτι σωστό το γ...ας ....
Ακόμα περιμένω προσωπικά μετά από 150 σελίδες να πει κάποιος πχ
ΓΙΑΤΙ δεν γίνεται να βγάλει 8 λίτρα με 180χλ/ώρα ....Και μάλλον θα περιμένω για άλλες 150 ....
είναι το ίδιο αυτονόητο όσο μη λογική είναι η ερώτηση σου...
Και εγω στα 35 μου δε μπορώ να κάνω Σ_χ για 5 ώρες αλλά κανένας δε ρωτά γιατι;;;;;;;
-
Μου αρέσει γιατί όλοι έχετε πέσει να τον φάτε και τον αμφισβητείτε με
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ....Η ταχύτητα είναι αδιάφορη στην κατανάλωση. Ο ίδιος ο monty είπε πως είχε 180 - 200 οπότε παίρνω σαν μέση τιμή τα 190 κοντερίσια. Οι 4Τ είχαν αναφέρει μια αποκλιση στο κοντερ του gt 94χμλ/ωρα πραγματικα - 100 κοντερίσια. Παίρνω ότι στα 190 κοντερίσια είχε 170 πραγματικά. Για 170 πραγματικά πρέπει να έχει 4709 στροφές/λεπτο. Το χιλιάρι yaris(ανάφερω αυτό γιατι ειναι το πιο μικρό αυτοκινητο που έχω εμπειρία με trip computer) με 4700 στροφες/λεπτό καίει γύρω στα 10-10.5 l/100km. Πως να πιστέψω μια κατανάλωση γύρω στο 8 την ώρα που παίζει κ η τουρμπίνα στο παιχνίδι;;
-
UnHackAble, θες να μας πεις εσύ πώς γίνεται αυτό;
-
Πες τα φιλε μου.Και γω κατι τετοιο σκεφτηκα ,αριθμητικο δλδ και δεν μου βγαινει.Ρε μπας και κανουμε ολοι λαθος?
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Εγώ δεν ξέρω αν γίνεται να βγάλει 8 λίτρα κατανάλωση με 180χλ/ώρα ....
Δε λέω αν γίνεται η όχι..γιατί δεν το ξέρω.
Αφού εσύ έχεις τη γνώση αυτή γιατί δεν τη μοιράζεσαι μαζί μας?Εγώ ΔΕΝ έχω τη γνώση και για αυτό ΔΕΝ υποστηρίζω οτι βγάζει 5 ή 10 ή 15
Ο monty που την έχει και είπε να την μοιραστεί μαζί μας, πέσατε όλοι να
τον φάτε. Και ενώ αυτός σας λέει αυτό που ΒΛΕΠΕΙ (άραγε να έχει
συμφέρον να πει ψέματα ?) εσείς του λέτε αυτό που ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ .... -
Δεν θέλει και ιδιαίτερη γνώση. Τι τελική έχει το gt;
-
220
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
UnHackAble, θες να μας πεις εσύ πώς γίνεται αυτό;Γιατί? Ποίος είπε ότι ξέρω?
ΔΕΝ ξέρω .... αλλά πολύ απλά δεν κάνω υποθέσεις του στυλ 'ένα 1000αρι
καίει 10 άρα ένα 1400αρι με turbo αποκλείεται να καίει λιγότερο'Αυτό είναι απλά μια υπόθεση (αμφισβητούμενης λογικής κατά την
άποψη μου πάντα), δεν είναι γεγονός ....Τώρα μπορείς να μου πεις εσύ τον πιθανό λόγο για τον οποίο ο monty
υποστήριξε κάτι τέτοιο ?!? -
Το πιό πιθανό είναι να μπερδεύτηκε με το trip computer. Στο 80% της τελικής του να καίει 8,2 λίτρα ρε συ; Όταν δουλεύει με σχεδόν φουλ πίεση;
-
ΔΕΝ ξέρω .... αλλά πολύ απλά δεν κάνω υποθέσεις του στυλ 'ένα 1000αρι
καίει 10 άρα ένα 1400αρι με turbo αποκλείεται να καίει λιγότερο'Αυτό είναι απλά μια υπόθεση (αμφισβητούμενης λογικής κατά την
άποψη μου πάντα), δεν είναι γεγονός ....Μα κάνοντας μια υπόθεση και κάποιους υπολογισμούς φθάνεις σε ένα σημείο όπου πχ 5>3. Ε αυτό το πράγμα ισχύει, πως να το κάνουμε;;
-
Ας πει καποιος επιτελους ιδιοκτητης του Gt ,με ενα γεμισμα ποσα χλμ βγαζει,να βγαλουμε ολοι τον σκασμο με το σ!@#αμαξο.
-
Για να ξεκαθαρίσω κάτι, αυτό που αμφισβητώ είναι ότι σε ταξίδι με **ταχύτητες **της τάξεως των **180-200 **χλμ/ώρα καταναλώνει 8,2 λ/100χλμ.
Δεν αμφισβητώ ότι o monty έχει μέση κατανάλωση 8,2 λ/100 χλμ.
-
Είναι πολύ απλό, βρίσκουμε είτε ένα φίλο μας που το έχει, είτε ενα test
drive, βγαίνουμε στην εθνική οδό, πιάνουμε τα 180 (ή όσο άλλο πρέπει)
βλέπουμε τι βγάζει (ή υπολογίζουμε μόνοι μας αν η διαδρομή είναι
αρκετά μεγάλη ώστε να αδειάσει το τεπόζιτο) και ΜΕΤΑ ξανακαθόμαστε
μπροστά στο PC και αν έγραψε 324 λίτρα συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε
την άποψη μας ενώ αν έχει γράψει 7 λίτρα ζητάμε ένα συγνώμη (δεν είναι
κακό) και προσπαθούμε να ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ έκαψε τόσο .....Όλα τα άλλα είναι απλά ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ......
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Η ταχύτητα είναι αδιάφορη στην κατανάλωση. Ο ίδιος ο monty είπε πως είχε 180 - 200 οπότε παίρνω σαν μέση τιμή τα 190 κοντερίσια. Οι 4Τ είχαν αναφέρει μια αποκλιση στο κοντερ του gt 94χμλ/ωρα πραγματικα - 100 κοντερίσια. Παίρνω ότι στα 190 κοντερίσια είχε 170 πραγματικά. Για 170 πραγματικά πρέπει να έχει 4709 στροφές/λεπτο. Το χιλιάρι yaris(ανάφερω αυτό γιατι ειναι το πιο μικρό αυτοκινητο που έχω εμπειρία με trip computer) με 4700 στροφες/λεπτό καίει γύρω στα 10-10.5 l/100km. Πως να πιστέψω μια κατανάλωση γύρω στο 8 την ώρα που παίζει κ η τουρμπίνα στο παιχνίδι;;Γκουχ, γκουχ...
Θελω να δω πως με 4700σαλ σε νεκρα θα επιτυχεις καταναλωση 10.5λ/100χμ με το yaris. Ή με πρωτη ή με δευτερα ή τριτη κοκ. Ισως θελεις να πεις οτι η καταναλωση ανα μοναδα χρονου ειναι ιδια σε δεδομενες στροφες με οποιαδηποτε σχεση, αλλα προφανως οσο πιο μεγαλη σχεση εχεις τοσο καλυτερη καταναλωση ανα 100χμ εχεις.
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
Γκουχ, γκουχ...
Θελω να δω πως με 4700σαλ σε νεκρα θα επιτυχεις καταναλωση 10.5λ/100χμ με το yaris. Ή με πρωτη ή με δευτερα ή τριτη κοκ. Ισως θελεις να πεις οτι η καταναλωση ανα μοναδα χρονου ειναι ιδια σε δεδομενες στροφες με οποιαδηποτε σχεση, αλλα προφανως οσο πιο μεγαλη σχεση εχεις τοσο καλυτερη καταναλωση ανα 100χμ εχεις.
Προφανώς δεν αναφέρομαι στην νεκρά. Γιατί να είναι διαφορετική η κατανάλωση με ίδιες στροφές στις μικρότερες ταχύτητες;
-
Mαλλον ο συγκεκριμενος δεν μηδενισε τον μετρητη για την συγκεκριμενη διαδρομη και θα συμπεριελαβε και αλλα χλμ πιο 'οικονομικα'.
Ειδαλλως παιζει στην Ιταλια το μαγνητικο πεδιο της γης να ειναι ασθενεστερο=>λιγοτερες τριβες=>μικροτερη καταναλωση -
Ρε παιδιά ξεχάσατε ότι δεν αναφέρεστε για ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο.
Αναφέρεστε για το Θ Α Υ Μ Α !!!
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Mαλλον ο συγκεκριμενος δεν μηδενισε τον μετρητη για την συγκεκριμενη διαδρομη και θα συμπεριελαβε και αλλα χλμ πιο 'οικονομικα'.
Ειδαλλως παιζει στην Ιταλια το μαγνητικο πεδιο της γης να ειναι ασθενεστερο=>λιγοτερες τριβες=>μικροτερη καταναλωσηΚαι κάτω από τα Ιταλικά αυτόκινητα στην Ελλάδα γιατί το Punto μου καίει συχνά κάτω από 5λ/100Κm... (μετρημένο)
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)