-
1)Τα tsi δεν είχαν ποτέ πρόβλημα υπερβολικής κατανάλωσης λαδιού σε αντίθεση με τα fsi που είχαν.
Δεν έχει νόημα να πω τίποτα άλλο αλλά θέλω να σχολιάσω κάτι.
Ο χρήστης MILANEZOS έγραψε:
Εχει να κανει με με συγκεκριμενη καταναλωτικη ταση συγκεκριμενων αγοραστων, που αμα θελεις ονομασε τους προβατα, εγω ομως οχι.
Ρώτησε τον μπερνεζ (και τον θείο του) για το πως ονομάζεται αυτή η συγκεκριμένη ομάδα... Δηλαδή όταν αγοράζεις κατι χωρις καν να το έχεις δει επηρεαζόμενος μόνο από την διαφήμιση και το μάρκετινγκ είσαι ο ορισμός του σκεπτόμενου ανθρώπου... Όχι οτι αυτό δεν ισχύει όταν αγοράζεις οποιοδήποτε αυτοκίνητο αλλά εδώ έχουμε το αποκορύφωμα.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Σορρυ που βγαινω οφ αλλά το celica την δεκαετια του '90 δεν ηταν το οτι καλυτερο ειδικα σε όγκο ,μορφη.
Επισης μακαρι να βγει ευρεως στην παραγωγη μπας και ξυπνησουν οι Ιταλοί και βγαλουν κανενα νεο κουπέ εστω σε συνεργασια με την Λοτους (πατωμα) και κλεισουν τα στοματα.
Αντε και μακαρι να βγει το τογιοτα .
Οσο για τα vg αφου κατεκλησαν την αγορα με μοντελα γρηγορα και πρωτοποριακά δικαια εχει γεμισει ο κοσμος.Μαζι με τα προβλήματα.Αυτο ομως σιγουρα ειναι προσχερο και μαλλον μειονεκτημα απο δω και περα.Ο λογος αυτονόητος.Αναφέρομε στο μοντέλο του '87 που λεγόταν gt st165; ήταν ωραίο στην οδήγηση εντάξυ δν έφτανε το corrado αλλά ήταν αρκετά φθηνότερο.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι σε κανει να πιστευεις κατι τετοιο? Επειδη ο φιλος εχει κανει το 95% των δημοσιευσεων του στο θεμα του 'golf VII'?Νταξει εδω που τα λεμε χαλια το Golf
Να τωρα που ημουν εξω ακουω ενα μπααααααμ
Το εχω συνηθισει πια -
Τελικα εχεις μεγαλες ικανοτητες να γνωριζεις και να κρινεις ανθρωπους, υστερα απο λιγα λεπτα και μαλιστα πισω απο ενα πληκτρολογιο...Αφου με εμαθες καλα, και γνωριστηκαμε λοιπον να σου λυσω και τα υπολοιπα προβληματακια σου...
Αρχικα το επισυναπτομενο αρθρο σου δεν ειναι τιποτα παραπανω απο τις δοκιμασιες που υποβαλλουν μοντελα απο διαφορες κατηγοριες με σκοπο την διακριση των 5 αστεριων, που πρωτοειπα και τιποτα παραπανω. Α είσαι τόσο τζόρας δηλαδή, μετα από τόσο ψάξημό που έχεις κάνει ακόμα να καταλάβεις πως η σελίδα δεν αναφέρεται απλά σε 5 αστέρια ορίστε λοιπόν μπας και ξεκολλήσει το μυαλουδάκι σου http://www.euroncap.com/Content-Web-Art ... -2009.aspx http://auto.in.gr/news/world/article/?aid=69170 το κατάλαβες τώρα? Πιο λιανά δεν μπορώ να στο κάνω, θα χρειαστείς γιατρό
Οσο αφορα την αξιοπιστια, αναφερθηκε οτι λογω μεγαλης κυκλοφοριας του μοντελου αναφερθηκαν προβληματα, θα σου απαντησω και οτι t-jet κυκλοφορουν απο το 2007, αλλα προβληματα που εχουν να κανουν με υπερβολικες καταναλωσεις λαδιου, καμμενους εγκεφαλους δεν εχουν παρατηρηθει, τουλαχιστον σε τετοιο βαθμο ανησυχιας.σου απαντήθηκε
Παμε παρακατω, περι κιβωτιων, σε πληροφορω οτι απο το 2009, εξοπλιζει ημιαυτοματο κιβωτιο στην delta 1,7 με τα 200αλογα (δεν νομιζω να το γνωριζες;;;(δεν το εγραψε το auto....)
Παραλληλα εξελιγμενες εκδοσεις ημιαυτοματων κιβωτιων προκειται να εξοπλισουν τα νεα μοντελα του ιταλικου ομιλου . δεν είπε κανείς πως δεν χρησιμοποιούνται αυτόματα - ημιαυτόματα από το γρούπο απλά αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι οτί απέχουν έτη φωτός απ τα 2πλοσύμπλεκτα.. Μπορείς να συνεχίσεις όσο θες να κάνεις πως δεν κατάλαβες για να μην εκτεθείς
Οι προπαραγγελιες για ενα μοντελο, που αφορουν μια μεριδα αγοραστων που δεν θελουν να περιμενουν ειναι φαινομενο που ισχυε,ισχυει και θα ισχυει για καθε μοντελο που πρωτοπαρουσιαζεται και δεν ειναι αποκλειστικο φαινομενο που παρατηρηθηκε μονο στην G. Εχει να κανει με με συγκεκριμενη καταναλωτικη ταση συγκεκριμενων αγοραστων, που αμα θελεις ονομασε τους προβατα, εγω ομως οχι.δεν είσαι πρόβατο να ψωνίζει από κατάλογο αλλά είσαι να ψωνίζεις απο έκθεση χωρίς τεστ ντραιβ όπως είπες σε προηγούμενο ποστ.. Μάλιστα.. λογικό ακούγεται..
Σε ενημερωνω, οτι εκφερω γνωμη σαν οποιοδηποτε εν δυναμη αγοραστης στην μεγαλη αγορα αυτοκινητου, στην οποια ασχολουμαι ερασιτεχνικα λογω αγαπης για την αυτοκινηση, και δεν ειναι απαραιτητο να ειμαι στρατευμενος, ουτε να εχω εντατελμενη αποστολη να σε αλλαξοπιστησω ή να αλλάξω κατι (ουτε αλλωστε θα μπορουσα) απο τα ηδη ισχυοντα.
Καποιες αληθειες αναφερθηκαν και αμεσως εκδηλωθηκαν αντιδρασεις, τις οποες πραγματικα δεν τις καταλαβαινω.
Μαλλον συνηθισες να διαβαζεις αρθρα made in 'ειδικου τυπου' που το πρωτο συνθετικο αρχιζει συνηθως με το auto και διακρινονται για την αξιοπιστια τους!Τι ακριβώς δεν κατάλαβες απ το ότι είμαι κάτοχος και το ότι έκανα εκτενή έρευνα αγοράς πριν ξοδέψω τα λεφτά μου? σε παιδάκι μιλάω?
Αφου αυτοαποκαλησε δοκιμαστης επι 2 ολοκληρων μηνων (αληθεια θα ηθελα να μαθω τις 'σημειωσεις' σου σχετικα με τις δοκιμασιες που υπεβαλες τα υπολοιπα ανταγωνιστικα μοντελα, βεβαια δεν ειναι της παρουσης-δεν θα τρολλαρουμε και αλλο), της μικρομεσαιας κατηγοριας, και κατεληξες στο γολφ, αυτο σημαινει πολλα και μαλιστα μαλλον θα το εψαξες καλα-καλα το πραγμα. τουλάχιστον το κατάλαβες, ελπίζω και ο μπαμπάς σου όταν με το καλό πάρετε αμαξι να κάνει το ίδιο
Συνεπως συγχαρητηρια για την επιλογη σου, αλλα θα σε στεναχωρησω που εγω δεν συμφωνω, η μαλλον δεν ειμαι τοσο συνηδειτοποιημενος ή γνωστης οσο εσυ...ευχαριστώ, δεν με στεναχωρείς πίστεψε με, έχει δει κατά καιρούς πολλού φανατίλες με ατεκμηρίωτα επιχειρήματα το φόρουμ
Αλλα και παλι δεν πειραζει, δεν εχω σκοπο να συνεχισω μια ατελεσφορη ανταλλαγη αποψεων χωρις αυριο με καποιον τοσο συνηδειτοποιημενο οσο εσυ, κρατωντας τοσο ψηλα το λαβαρο της vw !Έγινε, σε περιμένω στο επόμενο θέμα για βαγκ που θα τρολάρεις
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
τι σε κανει να πιστευεις κατι τετοιο? Επειδη ο φιλος εχει κανει το 95% των δημοσιευσεων του στο θεμα του 'golf VII'?
Νταξει εδω που τα λεμε χαλια το Golf
Να τωρα που ημουν εξω ακουω ενα μπααααααμ
Το εχω συνηθισει πιαακούστηκε ως εκεί?
-
Θα διαιωνίζεται στο άπειρο αυτή η
Ας κάνει ο καθε ένας τις επιλογές του , το μικροτσίπ ελέγχου συνείδησης ακόμα είναι σε πειραματικό στάδιο. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
:wall:
Ας κάνει ο καθε ένας τις επιλογές τουΝαι ρε συ Κων/νε αλλά όχι και να μπαίνει ο κάθε εν δυνάμει υποψήφιος αγοραστής που ασχολείται ερασιτεχνικά λόγο αγάπης για τα αυτοκίνητα και να στα βγάζει όλα σκάρτα και να επιμένει κιόλας.. Γιατί στη τελική μόνο αυτό δεν σ αφήνει να κάνεις.. τις επιλογές σου...
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Ας κάνει ο καθε ένας τις επιλογές τουΝαι ρε συ Κων/νε αλλά όχι και να μπαίνει ο κάθε εν δυνάμει υποψήφιος αγοραστής που ασχολείται ερασιτεχνικά λόγο αγάπης για τα αυτοκίνητα και να στα βγάζει όλα σκάρτα και να επιμένει κιόλας.. Γιατί στη τελική μόνο αυτό δεν σ αφήνει να κάνεις.. τις επιλογές σου...
Κακώς εννοούμενος Alfisti φαντάζομαι ήθελες να πεις με το 'εν δυνάμει υποψήφιος αγοραστής'.
Η αγάπη (ή και πάθος) για μια εταιρία (ιστορική) δεν διακιολογεί τέτοια συμπεριφορά. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Κακώς εννοούμενος Alfisti φαντάζομαι ήθελες να πεις με το 'εν δυνάμει υποψήφιος αγοραστής'.
Η αγάπη (ή και πάθος) για μια εταιρία (ιστορική) δεν διακιολογεί τέτοια συμπεριφορά.Απλά του έδωσα τον τίτλο που ο ίδιος πρόσαψε στον εαυτό του στην προηγούμενη σελίδα.Το τι στ αλήθεια είναι τώρα... άγνωστο.. Maybe he's a
-
Αλλο να αγαπας μια εταιρια και να εκθετεις τα κατά εσενα θετικα στοιχεια της και αλλο να μειωνεις ολες τις αλλες για να ανεβασεις εκεινη που αγαπας εσυ.Εκτος απο κουραστικο,καθως εχει παιχτει στο φορουμ πιο πολλες φορες και απο το Καφε της Χαρας στον ΑΝΤ1,κατανταει και εκνευριστικο.
-
(θα σε πληροφορησω οτι το ενα φοραει μπαλονια λαστιχα(προσφιλη τακτικη των γερμανων για να πετυχουν ανεση) και το αλλο χαμηλοπροφιλα λαστιχα, αλλα και παλι συνδιαζει με καλυτερο τροπο ανεση-κρατημα(δεν αποτελουν δικες μου θεωρησεις)αμα ειχες μπει σε gti, R32, S3 δε θα πεταγες αυτα τα τουβλα
οι ιταλοι απο τη αλλοι ενα 1.2 fiat 500 δε μπορουν να μην το κανουν να κοπαναει στις λακουβες παροτι ειναι βαρκα
δεν αμφιβαλλω βεβαια οτι η giulietta θα ειναι ανετη , οπως ανετη ηταν και 156 που ειχε σωστη αναρτηση, αλλα η γκολφω ειναι παρα πολυ ανετη και στη 6η γενια ανετη μεχρι αηδιας
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αλλο να αγαπας μια εταιρια και να εκθετεις τα κατά εσενα θετικα στοιχεια της και αλλο να μειωνεις ολες τις αλλες για να ανεβασεις εκεινη που αγαπας εσυ.Εκτος απο κουραστικο,καθως εχει παιχτει στο φορουμ πιο πολλες φορες και απο το Καφε της Χαρας στον ΑΝΤ1,κατανταει και εκνευριστικο.Ε τα χουμε πει αυτα και τα χουμε ξαναπει και οντως ειναι πολυ κουραστικο καθε φορα που ενα καινουριο μελος ειτε ειναι φαν του vag ειτε του gruppo fiat να μπαινει και στα πρωτα 30 ποστ να χει κραζει το αντιπαλο δεος και να μας το παιζει αντικειμενικος...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Αλλο να αγαπας μια εταιρια και να εκθετεις τα κατά εσενα θετικα στοιχεια της και αλλο να μειωνεις ολες τις αλλες για να ανεβασεις εκεινη που αγαπας εσυ.Εκτος απο κουραστικο,καθως εχει παιχτει στο φορουμ πιο πολλες φορες και απο το Καφε της Χαρας στον ΑΝΤ1,κατανταει και εκνευριστικο.
Ε τα χουμε πει αυτα και τα χουμε ξαναπει και οντως ειναι πολυ κουραστικο καθε φορα που ενα καινουριο μελος ειτε ειναι φαν του vag ειτε του gruppo fiat να μπαινει και στα πρωτα 30 ποστ να χει κραζει το αντιπαλο δεος και να μας το παιζει αντικειμενικος...
Αυτος ειναι αντικειμενικος,οι αλλοι εχουμε προβλημα
-
Eνω αν ειναι παλιος μπορει να τρολαρει και να επαναφερει το θεμα σε οσα τοπικ θελει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
(θα σε πληροφορησω οτι το ενα φοραει μπαλονια λαστιχα(προσφιλη τακτικη των γερμανων για να πετυχουν ανεση) και το αλλο χαμηλοπροφιλα λαστιχα, αλλα και παλι συνδιαζει με καλυτερο τροπο ανεση-κρατημα(δεν αποτελουν δικες μου θεωρησεις)
αμα ειχες μπει σε gti, R32, S3 δε θα πεταγες αυτα τα τουβλα
οι ιταλοι απο τη αλλοι ενα 1.2 fiat 500 δε μπορουν να μην το κανουν να κοπαναει στις λακουβες παροτι ειναι βαρκα
δεν αμφιβαλλω βεβαια οτι η giulietta θα ειναι ανετη , οπως ανετη ηταν και 156 που ειχε σωστη αναρτηση, αλλα η γκολφω ειναι παρα πολυ ανετη και στη 6η γενια ανετη μεχρι αηδιας
επικη κοτσανα
Οι γερμανοι ειναι αυτοι που καναν μοδα τα χαμηλοπροφιλα και τις μεγαλες ζαντεςΕπίσης, υπάρχουν αμάξια με μπαλόνια που σε handling ακόμα γράφουν.
-
@ζεπελιν
στη συγκεκριμενη περιπτωση μονο offtopic δεν ειμαικαι στο κατω κατω επιχειρηματα για να μη γουσταρει καποιος τη γκολφω υπαρχουν παρα πολλα, το να βγαινουν ομως φανταστικα επιχειρηματα απο το κεφαλι μας , ειναι παρατραβηγμενο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
επικη κοτσανα
Οι γερμανοι ειναι αυτοι που καναν μοδα τα χαμηλοπροφιλα και τις μεγαλες ζαντεςΕπίσης, υπάρχουν αμάξια με μπαλόνια που σε handling ακόμα γράφουν.
δε θα το λεγα οτι οι γερμανοι δημιουργησαν αυτη τη μοδα, και μαλιστα σε τοσο υπερβολικο βαθμο οπως οι ιταλοι
να το παρω κι αλλιως gti 210 αλογα με 'μολις' 17αρα θα εβγαζαν οι ιταλοι? εδω βαζουν ως βασικη τη 17αρα στη μιτο με τα 155 στα 270 αλογα θα τους αρκουσε η 18αρα?
ψαξε στα διαφορα 207 gt, opc και brera να δεις τις υπερβολες
μπορει οι γερμανοι να το ξεκινησαν (δεν εχω λογο να αμφιβαλλω για αυτο), αλλα οι αλλοι το πηγαν πολυυυ πιο περα το θεμα
ΥΓ το οτι αμαξια με μπαλονια στριβουν μια χαρα ειναι βεβαιο
-
207, μιτο κλπ ακολουθουν τη μόδα αυτή πλέον γμτκτγ
-
τουλαχιστον ειναι ομορφα
κοιτα το προβλημα το χουμε ξαναπει , ειναι οταν οι σχεδιαστες φτιαχνουν γιγαντιους θολους
η 18αρα σε μενα δε φαινεται τοσο μεγαλη, ενω σε ακομα μεγαλυτερους θολους πχ insignia φαινεται μικρουλα
τουλαχιστον μπηκαν πιο μεγαλα φρενα κατι ειναι και αυτο
και αν γινουν πιο mainstream τα 17αρια και 18αρια , δε θα τα πληρωνουμε τοσο ακριβα (ελπιζω)
το θεμα της ανεσης βεβαια παραμενει ενα ζητημα
-
Εν πασει περιπτωση μην το κουραζετε τοσο πολυ,ποιο το προβλημα με το Golf,τι ειναι αυτο που εκνευριζει? Το βασικοτερο ειναι η εμφανιση απο οτι καταλαβαινω εντος και εκτος,αλλα αυτο δεν ειναι αποκλειστικο προνομιο μονο του Golf,ειναι η φιλοσοφια την οποια εχουν επιλεξει στο Vag,συντηρητικη,καποιες φορες εκνευριστικα συντηρητικη ,βλεπε Golf 6.Αυτο δεν προκειται να αλλαξει,οχι συντομα τουλαχιστον,ειμαι βεβαιος οτι ακομα κ μετα απο 10-15 χρονια η VW θα ακολουθει το ιδιο μοτιβο.
Και εχω την εξης απορια,εαν η vw εχει καταφερει με την τοσο συντηρητικη σχεδιαση της να ειναι παντα τοσο ψηλα σε πωλησεις,ποσο ψηλοτερα θα εφτανε εαν γινοταν λιιιγο πιο μοντερνα,λιιιγο πιο τολμηρη? Δλδ εαν ενα βαρετο,μουντο,αδιαφορο,με αμετρητα facelift, Golf,polo η οποιοδηποτε μοντελο καταφερνει να βγαινει ως συνηθως πρωτο στην κατηγορια του(για τους χ,ψ λογους),τοτε ενα Golf εντελως μοντερνο σχεδιαστικα,εντελως ΝΕΟ,εντελως ανανεωμενο εξωτερικα,εσωτερικα,ξεφευγοντας απο τα μεχρι τωρα δεδομενα,ποσο ψηλοτερα θα εφτανε?Yποθετω ακομη ψηλοτερα.
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)