-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Φρέσκα από το πρώτο GT που είδα:
το μελλοντικό σου αυτοκίνητο;
Στάσου πρώτα να το πάρουν οι beta testers.
-
Αμα το αγορασει και ο Μανος, θα το παρω και εγω!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θέτω σοβαρή υποψηφιότητα!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θέτω σοβαρή υποψηφιότητα!
αλλαξε υπογραφη τοτε!
-
Άλλο ο θαυμασμός, άλλο η δουλειά..
-
θα μπει και στα Α3 ο ιδιος κινητηρας ?
καμια εκδοση dsg η 4motion? -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
O μηχανικός συμπιεστής καταναλώνει έργο ακόμα και στο ρελαντί. Σε καμιά περίπτωση δεν θα καίει σαν το Golf 1.4 το ατμοσφαιρικό. Μην είμαστε και πλεονέκτες...
Φυσικά άλλωστε η κατανάλωση που δίνει η VW είναι υψηλότερη από τα υπόλοιπα 1400.
H θεωρητική απόδοση ενός κινητήρα με υπερσυμπιεστή εξάτμισης είναι κακή. Όταν ο κινητήρας λειτουργεί σε χαμηλές στροφές χωρίς υπερπίεση η συμπίεση του κινητήρα είναι πολύ χαμηλή και όχι αποδοτική. Ο μηχανικός υπερσυμπιεστής συμπληρώνει τον υπερσυμπιεστή εξάτμισης και θεωρητικά αυτός ο κινητήρας δεν υστερεί πουθενά. Ακόμα, οι τουρπίνες που χρησιμοποιούνται σε κινητήρες turbo είναι αναγκαστικά πολύ μικρές (λόγω lag) και πνίγουν την εξάτμιση του κινητήρα στις ψηλές στροφές. Με τη παράλληλη χρήση του μηχανικού υπερσυμπιεστή δεν είναι αναγκαία η χρήση της πολύ μικρής τουρμπίνας και θεωρητικά έχεις και εκεί πλεονέκτημα. Να δούμε τι έχει πετύχει η VW.
Συμφωνώ απόλυτα, οι προδιαγραφές (αν εξαιρέσεις την αξιοπιστία, που θα φανεί αργότερα) είναι πολύ καλές. Αλλά, εγώ μιλούσα για κατανάλωση και μόνο...όπου όταν έχεις μηχανικό υπερσυμπιεστή δεν παίζει 'το πιέζεις-δεν το πιέζεις', γιατί καίει από τη στιγμή που γυρνάει η μίζα. Και σε οδήγηση πόλης δεν νομίζω να θυμίζει καθόλου 1400...
Σε free ride, δεν το συζητάω...μια χαρά μου φαίνεται ο κινητήρας, ειδικά σε μια αγορά σαν την ελληνική...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Βλέπω υπάρχει θερμομονωτικό υλικό πάνω στο ηχομονωτικό, στο σημείο που βρίσκεται ο κινητήρας. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Πρόσεξες αν είχε μπει εξτρά για την παρουσίαση στα Μέγαρα, ή είναι εκεί από το εργοστάσιο??
Δεν ειναι θερμομονωτικό,
ΑΝΑΚΛΑΣΤΗΡΑΣ είναι για να σε βλέπουν από το αντίθερο ρεύμα τη νύχτα στην εθνική οδό. στον μαλιακό, όταν θα ψάχνεις να δεις τι έπαθεΥ.Γ. Είναι Κακία το ξέρω και δε σας λέω που μένω
-
-
Στο μαλιακό... ναι!!!!
όταν θα σε σταματάνε σε κάθε μπλόκο οι μπάτσοι για να το θαυμάσουν...
Μάλλον όποιος το πάρει, πρέπει να έχει και ένα λαπτοπ μαζί, για παουερποϊντ παρουσιάσεις του εργαλείου....
-
Σιγά την Lamborghini παίδες Krusen-τέτοιος..
-
δε μεταφέρουμε σιγά σιγά τα μοντέλα στο κατασκευαστές και μοντέλα.
Πολλά έχουν μείνει στα νεα και σιγά σιγά θα πωλούνται και σαν μεταχειρισμένα
Βλεπω το αμάξι στην ελλάδα.
Το ίδιο και για κάτι zafira leon κλπ που κυκλοφορούν στα νέα -
Λοιπόν καλή τιμή για τα άλογα του λέτε...
Εγω λέω ότι το ίδιο αμάξι στα ίδια κυβικά κάνει 10000 χιλιάρικα περίπου λιγότερο..... στην απλή έκδοση
ΚΑΛΑ ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΟΥΝΕ????
Παιδιά είναι 1400 κυβικά, αρα δεν εχει φόρους και ιστορίες.... που εχουν τα δίλιτρα
-
Μα δε του έβαλαν απλώς ένα turbo...
-
Ξέρεις και το κόστος παραγωγής του και πόση διαφορά έχει από το απλό 1.4;
-
Χώρια που είναι premium.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χώρια που είναι premium.σε βλέπω να το γλυκοκοιτάζεις όμως
-
Μετά το astra, τα πάντα τα γλυκοκοιτάζει..
-
Τς τς τς.
Στο εξής θα φωτογραφίζω μόνο τα Golf που βλέπω σε γερανούς.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τς τς τς.Στο εξής θα φωτογραφίζω μόνο τα Golf που βλέπω σε γερανούς.
Πρόσεχε μόνο μην πετύχεις την νταλίκα σε ανοιχτό δρόμο και δεν μπορείς να την φτάσεις..
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)